Svartelistet + ny baby fra Malene Birger

I dag tok jeg en tidlig langhelg ettersom jeg ble sendt hjem av læreren for å bytte klær. Var nemlig søkkvåt etter å ha blitt dynket av russen som jeg tydeligvis må passe meg for fremover :))) Ble hentet i storefri, så er pittelitt nervøs for mai for å si det sånn. Seff hadde jeg på meg en ny, hvit topp fra Nelly uten bh under, hahah, perfekt timing Leandra! Menmen, vi overlever.

Over til noe annet! Den hvite toppen var ikke det eneste jeg bestilte fra Nelly. Jeg har også endelig kjøpt meg en stor skoleveske! Egentlig en veske jeg kan bruke til alt annet også. Stranden i sommer, overnatting, alt. Den er fra Malene Birger, og den har perfekt størrelse og nyyydelig design. Uansett holdt sekken min på å falle fra hverandre, så det var about time jeg oppgraderte. Er den ikke fin?


Kan kjøpes her.

Noen andre som er svartelistet av russen?

Dagens skolelunsj til mattetentamen

Heihei! Nå vil jeg bare komme med et kjapt innlegg før en utslitt blogger tar kvelden her. Mattetentamen i dag gikk ganske bra, meeen du tror ikke jeg presterte å møte opp to timer for tidlig? TREDJE gang det skjer med meg dette halvåret. Jeg skjønner ikke hvordan jeg kan være den eneste som aldri får med meg sånne beskjeder? Menmen, da fikk jeg jo litt mer øvingstid, noe som faktisk kom til nytte! Så litt positivt var jo det, men to timer lengre i sengen hadde ikke vært å forakte det heller. Hahah, huffameg, matte fra 08.00 til 15.00…  er jeg klar for søvn altså. Men først tenkte jeg å vise dere skolelunsjen min til tentamen i dag. 


– salat med reker // oppkuttede jordbær –

Jeg stelte det i stand dagen før slik at jeg hadde god tid om morgenen. Alt jeg gjorde var å tilsette avokadobiter og rekene i salaten om morgenen slik at de skulle være mer fersk.

God natt, skatter. VI snakkes snart!

5 konsentrasjonstips

Heei, hvordan har dere det? Jeg har det egentlig ganske bra nå til tross for at jeg har brukt en hel tirsdag (med fint vær!!!) til å øve matte. Vi skal nemlig ha heldagsprøve i morgen og som vanlig starter jeg ikke ordentlig med øvingen før dagen før. Jeg føler egentlig at jeg har kontroll på det meste though. Men herregud, man vet aldri. Kan jo være jeg har en dårlig dag. Mine mattekarakterer varierer jo mer enn bergensværet. Har hatt alt mellom 2 og 5 siden jeg begynte på vgs, og på sist store prøve fikk jeg 3+. Så håper og tror det vil gå bedre denne gangen!

Nå tenkte jeg å komme med noen konsetips til dere i forbindelse med øving til tentamner og store prøver. Det er et par ting som alltid funker for meg, så da håper jeg de vil hjelpe dere også!

Vær våken
Hvis du er trøtt den dagen du skal øve, ta deg en tidlig powernap på ikke mer enn 20min. Det gjorde jeg i dag, og det hjalp godt på.

Få opp pulsen
Det er bevist at konsentrasjonsevnen øker når man har vært i fysisk bevegelse og har høy puls. Da strømmer det mer blod til hjernen. Dette testet jeg ut i dag, og jeg klarte jammen meg å løse oppgaven jeg satt fast ved da jeg satt meg ned igjen. Er nesten som jeg lurer på om det er litt placebo-effekt, for plutselig var oppgaven dødslett, hahah. Prøv det du også! Du kan f.eks ta 10-15 brupees eller løpe opp og ned trappen et par ganger.

Ikke vær sulten
Spis noe godt og næringsrikt før du øver, så ikke sulten gnager i magen din. Det forstyrrer i hvertfall meg veldig når jeg skal lese.

Omgivelsene
Jeg liker å ha ryddige omgivelser rundt meg når jeg øver. Kanskje det bare er meg, for jeg liker egentlig alltid å ha ryddige omgivelser. Men spesielt når jeg skal øve, liker jeg at alt er på stell rundt meg slik at jeg bare kan fokusere på oppgaven og ikke tenke på at jeg burde rydde. 

Vekk med mobilen
Jeg blir så utrolig lett distrahert, og hvis det popper opp en varsel på mobilen mens jeg sitter og tenker, da mister jeg helt fokus og øvingen blir mye mindre effektiv. Noen som kjenner seg igjen?


Comfy klær er også et must når jeg skal øve <3

Nå venter en skål havregryn før puggingen fortsetter. Vi snakkes, everyone.

Hva jeg spiser gjennom en uke

Jeg har fått litt forespørsler om jeg kan lage et innlegg hvor jeg skriver hva jeg spiser gjennom en hel dag. Det syns jeg var litt vanskelig siden det pleier å variere. Derfor tenkte jeg det var litt lettere og mer nøyaktig og lage en oversikt over hva jeg spiser gjennom en hel uke. Dette blir da et eksempel på hvordan en normal uke med mat er for meg. Selvfølgelig varierer det også, men jeg har prøvd å lage den så typisk meg som mulig. Sier ikke at dette er et perfekt kosthold, men jeg håper den kan være til inspirasjon og gi noen mattips og idèer!

Hvor mye jeg spiser av hva, avhenger selvsagt av hvor sulten jeg er, men jeg liker aldri å spise meg stappmett. Syns det er veldig ubehgalig, og det er heller ikke sunt for fordøyelsen og helsen. Når det kommer til vann, drikker jeg 1-2 glass om morgenen, 1l eller mer på skolen, 1 glass til middag og 1l hvis jeg trener. Er superglad i vann og drikker det alltid fremfor brus f.eks.

Som dere ser er havregryn til frokost en storfavoritt hos meg. Holder meg så utrolig lenge mett av det, og jeg elsker det. Spiser lite pasta, ris, pizza, alt av lyst brød og raske karbohydrater da. Ellers liker jeg å smake mat av andre og takker ikke nei til en bit av noe godteri. Spiser egentlig hva som helst, bare mest sunt. So there you have it! Fortell meg gjerne noe du er glad i å spise.

White from top to toe

Heisann, alle fine ♥ I går var jeg ute og endte opp med å bruke litt mer penger enn planlagt. Jeg fikk unnagjort litt sommershopping da, så nå bør sommeren virkelig komme snart. Den er kraftig bak skjema, spør du meg! Anyway, jeg kjøpte blandt annet disse plaggene under og brukte med dem om kvelden da jeg var med noen venner. Ble helt forelsket i buksen, den blir nok kjempe fin når jeg får litt brunere hud.


Bukse og bralette // BIKBOK. Topp // H&M

I dag skal jeg bare slappe av og i tretiden skal vi besøke min søster, Rebecca og kjæresten på kaffebesøk. Det blir koshliii. Jeg er en sånn person som faktisk liker å gjøre ting med familien. Familiebesøk osv. Love it, hahah. Her er forresten noen bilder fra forrige helg da vi fetteren min, Mats og jeg besøkte Rebecca, lagde boller, pizza og så film


Hva skal dere gjøre i dag?

Latest shots

Hej snyggingar. Nå var det endelig blitt helg, noe som har vært veldig etterlengtet. Har ingen store planer, men vi får se hva dagene bringer. Skal snart på en liten sentertur med en venninne før vi slapper av resten av fredagen hos henne. Ser ikke ut til at været blir mye å skryte av i helgen, så jeg antar jeg kommer til å holde meg innendørs. Siden jeg har vært litt lazy på kamrafronten i det siste, har jeg samlet opp et par fine bilder fra den siste tiden. Enjoy. Kom gjerne med bloggtips, hvis det er noe spesielt dere vil jeg skal skrive om 🙂

Jeg craver sol

Hey babes. Den siste tiden har jeg hatt skrivesperre. Dagene går så sakte for tiden og det er ikke mye å finne på når været er så drit som det er. Vi hadde en solfylt helg og full-on sommerdag på mandag. Dagen startet med utegym, og etter skolen dro jeg på en liten strand med noen venninner og BADET faktisk (igjen), og på kvelden dro Caroline og jeg på en joggetur. Ååå, kunne ikke alle dager vært som den? Alt jeg trenger er litt varm temperatur og solskinn så er livet digg. Jeg har noen iPhonebilder fra solskinnsdagene her. Så det ikke herlig ut?

Stripete topp fra Romwe / sponset

Vårt lille sommereventyr

Når det er sol i Bergen, er det bare instinkt for oss bergensere å utnytte det virker det som. Denne helgen har det vært nydelig vær, så på fredag tok Tobias og jeg oss en badetur litt nedenfor hvor han bor. Utrolig koselig med en liten taste of summer. Kaldt var det, men man får skikkelig adrenalinkick av å løpe ut i et iskaldt vann. Helt ærlig tror jeg ikke at jeg hadde komt meg uti, hvis ikke det hadde vært for en koselig dame som tilbudte seg å ta bilder av oss. Da måtte jeg jo nesten gå uti vannet. Vi fikk til og med varm sjokolade av hun etterpå. Lifesaver. Her er litt bilder fra det lille eventyret vårt!


På veien ned møtte vi en katt som var såå kosete og snill <3

Så tok kosingen slutt, og vi løp uti. Ble ganske stolt av meg selv. Jeg haaater jo kulde over alt i verden. 

På veien tilbake møtte vi en hund, så da glemte jeg smerten et lite øyeblikk. Tror det var Lassie.

Har dere badet i år?

Cottage cheese <3

Jeg har oppdaget en ny matfavoritt! Det er ikke lenge siden jeg ble glad i vanlig cottage cheese. Er så mye godt jeg liker å blande det med. Kan gjerne vise dere? Men denne cottage cheesen med smak av eple, pære og vanilje er god å spise som snacks alene. Den smaker friskt og er en god kilde til proteiner, så hvis dere liker cottage cheese, vl dere nok like denne enda bedre tror jeg.

I går spiste jeg litt som mellommåltid med et par blåbær i. Super good. Har dere smakt den?