Engasjert ungdom

Hei! Da var det endelig blitt fredag og helg igjen! Føler ukene bare flyr forbi, samtidig som skoledagene føles evig lange. Denne uken har jeg vært trøtt. Tror jeg blir veldig påvirket av været. Når det er regn og grått ute, får jeg mest lyst til å ligge inne og deppe og stirre på en vegg til solen kommer frem igjen. Jeg er ikke en av de som syns at det er koselig å være inne når det er drittvær ute. Jeg vil helst ha sol hele tiden, menmen. Hvis jeg hadde tent noen lys og satt på en film, hadde vel kanskje stemningen blitt annerledes. Og det er akkurat det kjæresten og jeg har tenkt til å gjøre nå snart ♥ koshli

Ellers denne uken har jeg meldt meg inn i AUF! Ble vervet av min godeste Matias da han fortalte at det skulle komme en fra AUF på skolen slik at vi kunne melde oss inn gjennom han. Meldte meg inn fordi jeg syns AUF står for mye bra pluss at jeg ikke liker en del av av tingene Høyre har gjort for Bergen de siste årene, spess når det gjelder skole. Også ser det jo litt ekstra fint ut på CVen at jeg er politisk engasjert, hihi sjakktrekk.

Ha en god helg, alle sammen! 

Sheinside giveaway

 

Hei! I forbindelse med Thankgsgiving har Sheinside og jeg lyst til å arrangere en giveaway for å vise hvor takknemlig vi er for dere og støtten dere viser. Premien er et gavekort på Sheinside.com for $100!

For å delta må du gjøre dette:

1. Registrere deg på Sheinside.com HER
2. Like Sheinside på facebook HER
3. Legg igjen mailadressen din i kommentarfeltet. Samme som du registrerer deg med på Sheinside.com
4. Del dette innlegget videre på Facebook. 

Hvis dere ikke har tolmodighet til å vente, kan dere bruke koden TKG25 når dere betaler for å få 25% avslag på alt på siden.

Giveawayen avsluttes 30.Nov. Lykke til!

Wednesday takeaway

God ettermiddag, alle! I dag var det deilig å begynne sent så jeg kunne sove lenge. Var faktisk opplagt og våken da jeg stod opp, men nå er jeg trøtt igjen. Lange skoledager vet dere. Da var det digg å komme hjem til at mamma hadde lagt en thai takeaway på sengekanten min. Så nå er jeg mett og tenker å se litt Gossip Girl på Netflix før jeg må rydde rommet og ta meg en treningsøkt. I kveld kommer dagens antrekk, så vi snakkes da puser ♥ Hvordan har dagen deres vært?

Spørsmål og svar #71

Hvilken størrelse har du kjolen i?
Utrolig nok er denne kjolen i Large. Jeg bestiller det meste i L eller M fra Sheinside fordi plaggene deres er veldig små i størrelsen. Så vil anbefale dere å gå opp i hvertfall to størrelser når dere skal bestille. Direktelink til kjolen litt lengre nede på bloggen.

Du sier du retter håret sjeldent, men du gjør jo det hver dag. 
Dette var ikke et spørsmål men jeg velger å komme med en forklaring selvom! For et par uker siden tok jeg en antipermanent pluss en keratinbehandling, så nå er håret så og si helt glatt. Husker dessverre ikke merkene på produktene og jeg har kastet flaskene. Det var noen greier mamma bestilte på nettet for lenge siden. Jeg har bare ikke brukt dem før nå fordi begge behandlingene er dagsprosjekter som er helt forferdelig å gjennomgå. Men absolutt verdt det for meg som hadde et hår jeg ikke kunne gå med naturlig og nå elsker jeg håret mitt.

Hvilken størrelse har du i skinnjakken?
Denne har jeg også i L.

Kommer du til å lage flere videoer?
Ja, jeg har en del videoer jeg vil filme. Er ikke så ofte jeg får tid til å lage en videoer lengre ettersom prosessen er så lang og jeg er helt perfeksjonist når det kommer til videoer av en eller annen grunn. Men det kommer nok flere ja!

Hvilket redigeringsprogram har du brukt for å redigere på tigerhodet?
Det er en app som heter Meow – Animal Face Photo Editor.

Er du adoptert?
Nei, det er jeg ikke selvom jeg ikke ligner så voldsomt mye på noen av foreldrene mine. Er ganske sikker på at de er mine biologiske foreldre da, hahhah

 Kan du ha room tour?
Ja, jeg skal ha room tour. Er bare et par ting til jeg må fikse på rommet først.

Hva heter parken du tok de bildene i?
Det er en park som ligger rett ved Bergenhus Festning. Vet ikke helt om parken har et navn.

Du har sykt fine øyenbryn! Hvordan fikser du dem?
Tusen takk! Å oppnå pene øyenbryn er virkelig en evigvarende kamp. Har gode og dårlige øyenbrynsperioder, og akuratt nå er de helt grei. Alt jeg gjør er egentlig bare å nappe dem i en så myk form som mulig. Ingen harde hjørner. Har funnet ut av at det er det jeg kler best. Jeg fyller dem inn med en øyenbrynsblyant fra H&M.

Se reaksjonen til den hjemløse mannen

Jeg kom over en hjertevarmende video som var så fin at jeg bare kjapt ville innom bloggen og dele den med dere. Syns den gir et fint budskap om at vi må begynne å sette pris på det vi har, og at man alltid får igjen på en eller annen måte hvis man deler med andre eller gjør noe for dem. Kanskje ikke i form av gaver, men det gir så utrolig mye å gi til andre. Skjønner godt hvorfor mange mener at det er bedre å gi, enn å få gaver.

Får lyst til å gjøre dette selv med noen bare for å se hvordan de reagerer. Denne videoen satt både tanker og følelser i sving. Tårer i øynene ble det i hvertfall da jeg så reaksjonen til han hjemløse på slutten. Skjønneste.

Hva tenker dere om denne videoen?

Sen middag

Kl. 10 i gårkveld kom Tobias og jeg til duk og dekket bord i kjellerstuen til Sture. Vi spiste en digg middag som besto av koteletter med fløtegratinerte poteter eller fløtis som de kalte det. Lurer på hvor lenge vi satt der og pratet om alt og ingenting. Koselig var det i hvertfall!

Nå har Tobias dratt på kamp og jeg er hjemme alene, så nå skal jeg kose meg med min andre kjæreste, Netflix ♥ Jeg husket å ta med meg kamraet i går! Applaus takk. Da ble det litt bilder fra middagen. Enjoy

Hva har dere gjort i helgen?

Tripledate fredag <3

Hei og god kveld, alle sammen. Håper dere har hatt en fin lørdag! I dag våknet Tobias og jeg opp hos Sture og Hanne etter en super tripledate på T.G.I.F i går. Da var Miguel og Karoline også med oss. Dødskoselig! Masse latter, superdigg mat og stemning. Det må gjentas! 


Miguel, Karoline, meg, Tobias, Sture, Hanne


Her ventet vi på å få bord, noe som tok 40min men det gikk faktisk fort. Og da var det ekstra digg når maten kom med tanke på at alle var sulten.


Glemte å ta bilde før vi spiste opp, menmen her er restene.

Miguel og Karoline dro hjem på kvelden, men oss fire andre nattet hos Sture.

I dag våknet vi sent, spiste sen frokost og lå på sengen og så film + at jeg sovnet litt til i armene til vb. Etterhvert dro Tobias og jeg bort til pappa for å se Liverpoolkamp og spise peppespizza. Nå har Tobias dratt i besøk, mens jeg sitter hjemme nydusjet og ville oppdatere dere litt om helgen min. Senere i kveld kommer Tobias tilbake og da skal vi ha enda en overnatting hos Sture og spise enda en middag. Mye mat denne helgen, hahah <33 me like 

Hva skal dere i kveld?

New striped dress

Nå var det forfriskende med en ny kjole til klesskapet. I det siste har jeg bare hatt sånn to kjoler å bytte mellom når jeg skal pynte meg skikkelig, så det var godt med en ny. Også er den jo så nydelig! Må bare si at jeg elsker den allerede og jeg gleder meg masse til å bruke den ute. Hva syns dere? Akkurat nå er den på tilbud til bare 20,83$, noe som er under 130 norske kroner. Digg for dere som liker den like godt som jeg gjør!


Kjole fra Sheinside (link her)  // sponset