Vakre vipper til jul og nyttår!

 / I samarbeid med Lashes By Maylinn

Heihei! For litt siden var jeg og tok nytt vippesett hos Maylinn, og ble like fornøyd som alltid! Jeg har gått til henne fast nå i en god stund og hun gir meg alltid det resultatet jeg ønsker. Hun har gitt meg vakre, fyldige 3Dvipper og fine, naturlige vippeextensions til hverdags. Hun er like gammel som meg, men likevel er hun såå dedikert, nøye og flink i det hun gjør. Virkelig beundringsverdig syns jeg. I tillegg er hun jo helt nydelig, og så lett å snakke med! Vil virkelig anbefale å booke time hos henne snarest hvis du vil ha vipper til jul og nyttår! Denne gangen fikk jeg også med meg en vippecoating fra Purelash i denne søte posen, som jeg skal ta på vippene før jeg legger meg. Den fjerner bakterier som samler seg mellom vippene og holder dem rene og pene. 

Denne gangen valgte jeg litt mer naturlige vipper. På bildene over har jeg ikke sminke på meg og det ser ut som jeg har vært våken en stund lengre enn det jeg egentlig har. Vippene løfter virkelig blikket og får deg til å se mye mer våken og fresh ut. Ikke minst er det utrolig digg hvor kjapt det går og sminke seg og i hvertfall å fjerne sminken! Det må faktisk være noe av det beste spør du meg. 

Nytt vippesett koster 600kr, 3D vipper koster 900kr også er det 450kr for påfyll. Mine vipper er 13mm på det lengste.

Dere kan finne mer informasjon og kontakte Maylinn på facebooksiden hennes her.

Min hveragssminke høst 2015

Hei, dere! I dag er jeg sengeliggende med omgangssyken, og har derfor ikke så mye spennende å komme med. Dagen min har bare vært kvalme og drit, men heldgivis hadde jeg en liten sminkevideo på lur til dere! Jeg lagde den forrige helg, og den viser hvordan jeg vanligvis sminker meg for tiden. Sminkerutinen varierer med sesongene men slik er den i hvertfall nå. Håper dere liker videoen 🙂 Nå skal jeg råtne i sengen med litt smertestillende og Harry Potter og Ildbegeret. Håper lørdagskvelden deres blir tusen ganger bedre enn min. Vi snakkes!

Hot mess

 

Hei babes! Såå glad dere likte forrige innlegg. Tusen takk for fine tilbakemeldinger, love you most! Denne uken er et evig stress dere, så jeg har derfor liten tid til å blogge og trene og gjøre noe som helst egentlig. Jeg bestemte meg for å ta en powernap i dag og satte alarmen på 20min. Da alrmen ringte, innså jeg at jeg hadde brukt de siste 20 minuttene på å ligge og tenke på middelalderen, spanske gloser og situasjonsanalyser. Dere vet når dere får en sang på hjernen? Ja, jeg fikk fagbegreper på hjerner. Går det an? Så pyet jeg på at jeg hadde kastet bort 20 minutter av dagen min som kunne gått til noe fornuftig. Don’t get me wrong, jeg er egentlig veldig glad i skolen, skolesystemet og læring og jeg interesserer meg i det meste. Men når ting overlapper hverandre og jeg må lære meg trettini presentasjoner på åtte forskjellige språk, pugge til fjorten prøver og finne ut formelen for the theory of everything, så blir det litt mye for meg.

Og et annet bevis på at livet mitt er et rot – Jeg skulle ha en sirkelsamtale i første time i dag, 10.30. Så presterer Skyss.no å skrive at en buss går, når den ikke gjør det?!?!? Så jeg ender opp med å akutt sprinte til skolen for å rekke sirkelsamtalen. Det begynner så klart å regne og det er to deilige oppoverbakker å kose seg med. Jeg ankommer skolebygget svett, våt og forkjølet 10.29! Jeg finner ikke gruppen min og regner med at de har gått inn, så jeg åpner døren og ser i hvertfall ikke mine gruppemedlemmer stoppe opp i praten og stirre spørrende på meg. Alle samtalene hadde blitt forskjøvet en halvtime, så god morgen! 😀


Genser fra Romwe her (sponset)

Hvordan går deres liv for tiden? Gleder vi oss til juleferie eller?

Min dag, minutt for minutt

Heisann og god kveld! I dag tenkte jeg å prøve ut et innlegg jeg ikke har gjort på bloggen før. Nemlig “min dag, minutt for minutt” Jeg har sett en del bloggere gjøre dette, og om jeg ikke tar feil var det Annais som startet trenden? Syns i hvertfall sånne innlegg er skikkelig gøy å lese, så her har dere da min dag minutt for minutt!

01.00: Natt til mandag er det faktisk umulig å sovne. En av mine favorittfilmer noensinne går på tv, Pearl Harbour, og jeg får akkurat sett slutten inkludert den tristeste scenen. Noe som er litt krise, for jeg har tatt vippeextensions tidligere på dagen og hun sa at jeg ikke kunne få vippene våte på 24 timer! Det kommer èn tåre, men det går fint. 

01.28: Jeg sier god natt til andre nattmennesker på snap for hundrede gang, skjekker klokken, rister på hodet og sovner omsider søtt i sengen min. 

07.00: Alarmen skjærer gjennom ørene og jeg skal være på skolen om en time.

07.40: Jeg går ut døren og får et par sekunder til å glede meg over den første snøen som faller i vinter! Jeg småjogger til bussen som går om tre minutter mens jeg prøver å knyte opp høretelefonene.

08.30: Jeg skal ha presentasjon i markedsføring med Malene men hun har forsovet seg! Ingen andre er klare til å presentere untatt oss, så vi tekster febrilsk på iMessage mens hun legger inn siste justeringer på presentasjonen på vei til skolen.

09.10: Læreren kommer bort til pulten vår med et alvorlig utrykk og sier “Den der presentasjonen der…..” Og jeg tenker umiddelbart at den var for lang, at vi har glemt å si noe eller ett eller annet dumt. Men så fortsetter hun “Var det ingenting å si på. Hvis dere gjør det slik på prøven også, får dere 6 i markedsføring, for det får dere i hvertfall nå” Og jeg tror den setningen reddet resten av dagen min bokstavelig talt. Vi blir naturligvis overlykkelig og venter med å hoppe og klemme og skrike til vi er utenfor synsrekkevidde av læreren. Viktig å play it cool.

09.50: Jeg sitter og prater med folk som har fritime, og glemmer fullstendig at jeg ikke er en av dem. Jeg åpner en snap av Sofie som lurer på hvor jeg er og sier at timen begynte for ti minutter siden :))) Så jeg spretter opp av stolen og fullfører to deilige mattetimer med Excell, standardavvik og kvartilbredde. Favorittordene mine.

11.20 Storefri! Jeg spiser risengrynsgrøt, Thea hører på julesanger også sprekker jeg… Jeg driter i å vente til desember. Jeg begynner å mekke sammen en julespilleliste på spotify, og plutselig kommer Solveig med to bokser med julekaker. Det er dråpen. Nå er det faktisk jul.

14.35: Jeg er ferdig tidlig! – Og bestemmer meg for å ta bussen hjem til mamma selvom jeg egentlig bor hos pappa for tiden. Mamma pusser nemlig opp huset, og når jeg kommer inn døren ser det virkelig falleferdig ut. Planker og drit og støv overalt. På rommet mitt står vårt kommende kjøkken bak en dør stengt igjen av nye gulvplater. Videre informerer mamma om at hun skal spise hos mormor senere, og jeg tar meg den friheten og inviterer meg selv. Mormor snakker flytende norsk, men også spansk siden hun er fra Colombia, så da liker jeg å imponere henne med spanskkunnskapene mine siden spansklæren min sjeldent imponerer seg over dem.

16.15: Jeg spiser en digg vegansk middag bestående av falaffel, linsestuing,(?) grønnsaker og ris. Mormor og jeg har en nydelig samtale om universet, astronomi og jorden og jeg innser at jeg virkelig beundrer mormor og hvor mye kunnskap hun har innenfor det feltet, som er vår største fellesinteresse. Se så søt hun er!

17.10: Mamma, Aaron og jeg kjører hjem fra mormor og tar en bråsving inn på Coop Prix for å kjøpe sjokolade til tross for at mamma har dårlig tid. Mamma kjøper en pakke med M sjokolade fra Freia, mens Aaron og jeg nyter en plate melkesjokolade med smørbukk fra Nidar. Den er forresten helt syk. Må prøves.

17.20: Jeg er hjemme og gjør en ekkel lekse i økonomistyring som tar en halvannen time med sukking, grining, spying og litt tanker om hvor fint det hadde vært å være død. Så mye liker jeg det faget. Heldigvis har jeg smørbukksjokoladen min til å komme meg gjennom det. 

18.50: Pappa ringer på vei hjem fra jobb og spør om vi skal øvekjøre. Jeg leverer inn verdens styggeste lekse og hopper inn i forsetet. Tar en rolig tur rundt i Åsane og kjører blandt annet på butikken slik at pappa kan skjekke om de har fått inn favorittnudlene hans, noe de hadde. Så da kjøpte han tre firepakninger før vi cruiste hjemmover. Ingen biler som fløytet på meg denne gangen, ingen kubbing av bilen og ingen paniske bevegelser som vanligvis gir oss hjerteslag i rundkjøringer. Over all en god dag!

20.20: Pappa forteller at han har fått litt julepynt av farmor! Jeg kaster meg over det og avslutter dagen med å pynte rommet mitt, sende snap til alle av lysestaken min og den patetiske julestjernen. Jeg vet ikke hvorfor men jeg syns de blomstene er grisestygge. Må ha dem på rommet selvom da. Det er jo tross alt lille julaften om en måned!

22.16: Jeg innser at jeg har brukt over to timer på dette innlegget, to timer som egentlig burde gått til å lese om fremveksten av demokratiet i Hellas, Sokrates og alle de andre filosofgutta. Så da tror jeg vi starter nå før jeg sovner med hodet på tastaturet, så kan jeg heller sovne med boken på trynet.

Jeg håper dere likte innlegget. Gi gjerne beskjed hvis dere likte dem og vil ha flere. De var i hvertfall gøy å skrive! Good night, sleep tight.

Mockingjay Part 2

Okei, la oss snakke om The Hunger Games! Det begynner å bli en stund siden det har vært et tema på bloggen nå. De som har lest bloggen min lengst husker kanskje den perioden jeg leste bøkene, og alt jeg skrev om var at jeg gikk på krykker med en knukket fot og fant min daglige dose hverdagsglede i det faktum at den første filmen snart kom ut på kino. Det var innlegg på innlegg på innlegg med nedelling fra 12-1 dager. For hvert av distriktene ikke sant? Det var crazy times skal jeg si deg.

På lørdag skulle jeg altså se Mockingjay part 2 med Birgitte og vi hadde hamstret både popcorn og baconchips og var så klar for filmen at vi nesten ikke kunne beherske oss. Men så skjedde noe nesten tragikomisk da vi skulle gi billettene til kinomannen. Strømmen hadde gått i kinosalen så filmen ble avlyst??? Vi hadde gledet oss i, tja tre år til den filmen :))))) Så min naturlige reaksjon da jeg fikk beskjeden var å le, i og med at jeg var sikker på at han køddet, men neida! Vi fikk til gjengjeld (for at han knuste oss mentalt) fire tilgodelapper på kino. Så det var jo et lite plaster på såret da, men hovedfokuset var å skjekke når neste film gikk. Vi endte opp på en kebabsjappe og ventet i 2 1/2 time på å endelig få se filmen. Og om det var verdt det?

Jeg er målløs jeg. Spenningen var så høy at jeg nesten ble irritert over at de ikke ga oss en pause til å puste. Jeg har ikke opplevd lignende. Videre ble jeg utrolig overasket over meg selv, for så mye har jeg ikke grenet siden… Vel, siden jeg leste boken. En fantastisk serie, og en fantastisk avslutning på eventyret. Jeg har lyst til å ta for meg hver scene, hver sitat og vise min entusiasme over dem. Men det får vel holde å si at den er sterkt å anbefale når du har lest bøkene, evt sett filmene. The Hunger Games er en historie som virkelig treffer meg og etterlater meg med haugevis av følelser og ting å reflektere over når det gjelder blandt annet dagens samfunn, korrupsjon og politikk, og den gjør det på en så syk og underholdene måte at jeg ikke kan gjøre annet enn å bøye meg i støvet for både forfatter, reggisør og ikke minst skuespillerne. Det kan ikke ha vært en enkel jobb. Traileren gir meg frysninger, men jeg syns ikke den representerer så veldig bra hva filmen egentlig handler om, men den er nå i hvertfall en liten smakebit. 

Wiii jeg blir jo lille, 14-gamle-meg igjen når jeg snakker om The Hunger Games! Kan ikke tro alt er over 🙁 Gud, jeg er jo griseforkjølet, så da tårene begynte å trille på kinoen ble jo den rennende nesen og de slitne øynene tusen ganger værre, hahaha. Ikke et pent syn. Tårevåt og jævlig møtte vi selvsagt heile vennekretsen på bussen hjem, så det var jo kos. Menmen, worth it. Noen andre fans der ute som vil dele tanker og meninger om filmen?

Triangl Bikini – Citrus Berry

Let’s talk about bikinis! – Selvom det virkelig ikke er sesong for dem enda. Er det minusgrader hos dere også? Brrr, det er det i hvertfall her. Anyway, jeg elsker bikiniene til Triangl! Og jeg har lenge siklet over den relativt nye kolleksjonen deres. Det er virkelig ikke noen andre merker som ligner Triangl. De er så unike. Det er like vanskelig å bestemme seg for farge og fasong hver gang, men denne gangen var det Brigitte i fargen, Citrus Berry som fanget oppmerksomheten min. Link til den finner dere her. Det er ett eller annet lekent med fargekombinasjonen samtidig som den er så fresh og on point. Ikke minst fremhever neonfargene brunfargen, noe som slett ikke slår feil!

Trist å tenke på at jeg ikke får brukt den med det første. Håper på en sydentur på ett eller annet tidspunkt for sommerferien. Vinteren i Norge er så laaang, og denne gir meg et stort lengsel etter sommer. Bikinien skriker strand, drinker og sol, noe jeg også gjør forsåvidt. Anyone with me? 

Vakre, lille Norge

Tenker dere noen ganger på hvilket vakkert land vi lever i? Av og til dukker temaet opp i samtaler med familie og venner, og det er da man virkelig innser hvor heldig man er. Før pleide jeg å tenke at Norge var kjedelig og ikke spennende i det hele tatt. “Hvorfor ferierer folk i Norge?” tenkte jeg. Men i senere år har jeg virkelig satt pris på Norges natur og hvor mye vi har bevart. Og nå er jeg jo bergenser og dermed ekstra patriotisk til byen min. Hvis man er midt i sentrum av Bergen, er det ikke mer enn en 15-20minutters gåtur og man kan stå midt i skogen eller på toppen av et fjell og se utsikten over hele sentrum. Bryggen, Askøybroen, Torget, Fløyen, Ulriken. En vakker utsikt på en solksinnsdag, og ubeskrivelig om natten. Alle lysene som speiles i det stille havet… Og om våren når solen skinner gjennom de rosa bladene til det store treet på Festplassen og man er omringet av snødekte fjelltopper. Bergensere, dere vet hva jeg snakker om. Men virkelig, resten av Norge også. Sjarmerende småbyer og majestetiske fjell som leder veien for en bred fjord, eller langstrakte landeveier som fører til vinterparadis. Et vinterparadis med hvitt landsskap så langt øye kan se og fargerike nordlys svaiende over den stjerneklare himmelen i nord.

Det er mange vakre land man kan bli fascinert over, med vakker kultur, mennesker, bygninger, arkitektur osv. Men det er ett eller annet med å fly hjem over Norge og se frodig, grønn skog, gjerne med en liten, rød hytte innimellom trærne og uregelmessige holmer og skjær under vingen, da klarer jeg ikke å ta ansiktet bort fra vinduet.

Antrekk 20.11.15


Cardigan fra Romwe her (sponset) Skjerf fra Acne. Bukse fra Junkyard. Sko fra Tretorn. Veske fra Accessorize.

Hei, dere! Klar for helg? Det er i hverfall jeg. I dag er uken uten sosiale medier over! Så i siste time i dag i historie og filosofi, lastet vi ned igjen våre kjære apps. Det har egentlig gått ganske greit! Vi konkluderte med at det faktisk ikke var så gale å leve uten sosiale medier en uke. Over lengre tid kunne det kanskje blitt litt problematisk innimellom men en uke uten instagram, snapchat, facebook og VSCO gikk jo helt fint. Det jeg savnet innimellom var snapchat! Litt Irriterende å oppleve eller se noe gøy, også ikke ha muligheten til å dele det. Det merker jeg faktisk at jeg er blitt ganske avhengig av. Så om det er en ting jeg har erfart av dette personlige eksperimentet, er det faktisk hvor praktisk og chill snapchat er. Hahaha, sikkert stikk motsatt av det som var meningen å lære, men hey jeg må jo være ærlig.

Vi pratet litt om å kanskje gå en uke uten internett i det hele tatt, og det tror jeg hadde blitt litt mer utfordrene og gøy, så det tenkte vi å gjøre en uke i sommerferien i og med at vi er så avhengig av internett i forbindelse med skolen. So we’ll see! Noen andre som prøvde seg forresten? Fortell gjerne hvordan det gikk.

Ellers ønsker jeg dere en god helg! Og hva syns dere forresten om den nye cardiganen min? Syns den er såå deilig og fin til denne sesongen.

Big news

Hei, og god kveld kjære lesere! I dag kommer jeg med spennende nyheter til dere. For en liten stund siden fikk jeg mail av en som er med på å starte opp et nytt moteblad. Bladet heter North Fashion Magazine og er et moteblad som fokuserer på bilder med en kombinasjon mellom mote og fotokunst, men også trening, livsstil, sminke osv. De skal til steder som Frankrike, Danmark, Spania, Italia og England for å ta shoote. Dere kan følge facebooksiden deres her og hjemmesiden deres finner dere her. Så gjør dere klar for mange kule bilder og spennende innhold. Dette blir bra!

Salget av abbonomentet på bladet starter 1. desember og den første utgaven blir utgitt 18. januar 2016! Dere hører nok mer om dette i fremtiden 🙂


Genser
og bukse fra Junkyard (sponset)

Fruitbowl for breakfast

I dag hadde jeg lyst på fruktsalat til frokost! Og vi hadde en del forskjellig frukt i kjøleskapet som til slutt ble denne fargerike, friske fruktskålen. Fargene ble så fine sammen at jeg ble nødt til å hente frem kamraet å knipse noen bilder av det til dere. Så det ikke godt ut? Dagens frokost består av kiwi, persimon, honningmelon og druer. Jeg har en tendens til å ta bilder av frokosten min om morgenen og snappe den venner, og mange lurer på hvordan jeg får tid til å lage slike frokoster før skolen. Men det er egentlig null stress. Å kutte opp litt frukt og hive det i en skål tar kanskje bare 1-2 minutter lengre enn å smøre noen skiver. Og det er jo så verdt det! I dag hadde jeg egentlig all verdens tid da hvis vi skal være ærlig. I dag har nemlig hele skolen fri for å samle inn penger til flyktninghjelpen <3 Ønsker dere en super torsdag!