HVOR HAR JEG VÆRT?

Wow wow wow, nå er det så lenge siden jeg har blogget at det nesten er flaut å skrive igjen. Ja, jeg har tatt meg en bloggpause som mange sikkert har merket, og jeg forsvant egentlig bare sånn helt ut av det blå. Først gikk det en dag uten å skrive, så to, så tre, så bare fortsatte det. Jeg har sagt det så mange ganger før – det er altfor lett å fortsette med vaner når ballen først har begynt å rulle. Dette gjelder så og si alt i livet mitt, på godt og vondt. Fraværet fra bloggen har kort oppsummert vært både forvirrende og befriende. Rart å ikke blogge altså. Så mye tid til overs jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av. Men det har vært nytt og kanskje litt godt for meg å følt på den ekstra friheten også. I tillegg har det vært fint å fokusere enda mer utover, på de næreste menneskene i livet mitt. Jeg har vært mye lukket i mitt eget skall i vinter, så det føles ekstremt riktig og sunt å endelig bruke energi på å behandle de rundt meg med mer og mer engasjement og genuin varme. Sånne ting kommer lettere jo mer tilfreds du er med deg selv og ditt. Jeg har samtidig gått rundt og kjent på en litt (veldig) dårlig samvittighet for å bare stikke av sånn som jeg gjorde, uten noen forvarsel om en pause eller noe. En del av meg tenkte det ikke var så viktig, og en annen del av meg, den som tok hensyn til at jeg tross alt har blogget i over åtte år så og si konstant, sa til meg at det er litt kjipt å forsvinne uten å si i fra. 

Som jeg skrev, har det vært befriende og deilig å ha bloggpause, og jeg tenker egentlig jeg skal la den fortsette litt til kanskje. Jeg har parallelt med årstiden, begynt å blomstre jeg også. Etter et halvt år med høst i hodet, ser jeg endelig små spirer og stråler i hjørnene av hjernen min. Baby steps. Så bra som dette, har jeg ikke hatt det siden sensommer i fjor tror jeg, så det er veldig avslappende å føle. Jeg trener igjen, jeg drar steder med mye gress, trær og solnedganger. Jeg er ydmyk og tar ikke for gitt hvilket sted jeg er på mentalt nå. Jeg vil likevel fortsette å strekke meg.

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Så ja, jeg kom vel egentlig bare innom her for å gi en lyd fra meg. Vise litt respekt. Så kommer jeg mest sannsynlig tilbake med et innlegg her og der, og muligens begynner fast igjen i enten en nær eller fjern fremtid.

Jeg sier ja til det meste og høster dermed spontane dager i denne evigvarende solsteiken som mai har velsignet oss med. Kan faktisk ikke huske sist favorittmåneden min skuffet meg, men i år har den overgått alle forventninger. Jeg er nødt til å nyte her og nå. I ellevetiden i dag kjører jeg på hytten igjen med noen venner. Så det var en liten update på livet mitt. Ikke noe sensasjonelt, men jeg smiler selvom. Følg meg gjerne på instagram for litt mer flittige oppdateringer på sosiale medier @leavalencia, så sees vi plutselig her på bloggen også. But for now, en liten pause videre, for å vanne blomsterengen i hodet mitt (og solsikkene mine) i ro og fred.

HEY BEAUTIFUL

Reklame | Glossybox

Ny Glossybox å vise dere som vanlig! Denne gangen med det rosa klassiske utseende, og fem fine produkter inni. Jeg personlig ble veldig begeistret for den velduftende håndsåpen i månedens utgave. Jeg kan ikke akkurat skryte av far og si at han er så flink å kjøpe inn verken tannkrem, håndsåpe, toalettpapir osv når vi nærmer oss tom, så da må denne (ryggraden i husetholdet) av og til ta seg av slikt. Å være eneste jente i huset medfører utvilsomt et aldri så lite irriterende ansvar for ting som går disse mennene hus forbi. Rett og slett fordi de er blitt oppdratt som gutter, hvor fokuset er på andre ting enn ansvar og å rydde opp etter seg. Det får meg ofte til å tenke på hvordan jeg skal oppdra mine egne. Det var en liten digresjon! Såpen var i hvert fall veldig grei nå som vi faktisk var gått tom! Ellers syns jeg alltid det er så gøy å få prøver på parfymer. Jeg elsker nye, gode lukter og benytter meg ofte av disse små eksemplarene for å se om jeg trives i en ny parfymelukt 🙂

Glossbybox kan dere abbonere på her!

DE FINESTE BIKINIENE

Reklame | Romwe

Jeg ser fine bikinier over alt på sosiale medier for tiden. Jeg antar sesongen nærmer seg. Selv har jeg bare et par gamle liggende som jeg har brukt de siste årene, og begynner å bli smålig giret på å fikse meg noen nye bikinier som sitter stramt og behagelig på kroppen. Jeg reiser nemlig til varmere strøk om under en måned faktisk. På enda en liten spontantur jeg gleder meg til å dele med dere. Så i den forbindelse har jeg samlet sammen litt inspirasjon både til meg selv og andre som kanskje har tenkt å kaste kroppen ut i en sjø eller et basseng i nærmeste fremtid. Jeg syns Romwe sitt utvalg er nesten litt for bra. Og med de sinnsyke prisene, er det vel egentlig bare til å ta seg en nøye gjennomgang av størrelsesgueden deres, måle seg selv og være sikker på at en bestiller noen passende, vakre bikinier for sesongen!

Her er noen av mine favoritter:


Her


Her


Her


Her


Her


Her

Noen av disse dere likte?

VELDIG SJOKKERT

Reklame | Junkyard

Jeg er sånn smålig i sjokk etter jeg så den siste Avengers filmen på kino. Det var kjæresten som dro meg med. Jeg var jo meeeget lite keen på den type film, men jeg tenke å være en god kjæreste. Uansett skyldte jeg han etter å ha dratt han med på Darkest Hour. Så da ble det superheltfilm på meg. Men holymoly where to start? Jeg ble seriøst sugd inn i Avengers: Infinity Wars fra første scene og elsket hele driten. Jeg har tidligere sett en og annen superfilm her og der. Iron Man, Logan, Batman. Men ikke noe særlig utover det. Jeg elsket Deadpool da, og gleder meg maksimalt til toeren. Men uansett! – Den jævla filmen. Og det var tydeligvis treeren i Avengers. HVOR HAR JEG VÆRT. Hvorfor har ingen introdusert meg for dette? Nå er jeg nødt til å se de to første også. Og kanskje en haug med annet fra Marvelsuniverset. Jeg følte meg rett og slett som et barn igjen, bare meg et mer sofistikert filmperspektiv slik at jeg kan sette pris på de hinsides spesialeffektene som bare blir sykere og sykere jo eldre jeg blir. Storylinen var spennende og så sinnsykt altomfattende. Det føltes skikkelig viktig liksom, haha. De hadde elementer med fra temaer som jeg elsker – mystikk, urhistorier, kultur, astronomi, nanofysikk. Det var så troverdig, for meg da i hvert fall. Nå skal det sies at jeg var i et ganske eventyrlig humør da jeg gikk inn i kinosalen. I tillegg har jeg jo alltid elsket science fiction, og det har vært min favorittsjanger i hvert fall innen bøker. Så jeg er glad jeg har oppdaget mer jeg liker innenfor den kategorien. Men noe av det beste med Infinity Wars var vel humoren. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg, og resten av kinosalen lo oss ihjel. Så jeg tror typen kan si seg fornøyd med å ta med meg på den filmen, hehe. Måtte svelge pessimismen min og innrømme at det faktisk var dritgøy, haha. Noen andre som har sett den eller?

T-skjorte her.

THE PERFECT LEVI’S SKIRT

Reklame | Junkyard

Skjørt her.

Jeg har pådratt meg en utmattende tørrhoste og rennenese i løpet av natten jeg. Alle rundt meg har vært syk i det siste, og jeg vettu, jeg har gått og skrytt av at immunforsvaret mitt tydeligvis er skikkelig tøft. Men til slutt måtte jeg spise ordene mine da jeg mest sannsynlig ble smittet av min lillebror. I tillegg hadde vi jo en velkomstfest for en venninne som kom hjem fra backpacking på mandag – Solveig, som jeg var med to dager i Vietnam, returnerte etter en mye lengre reise gjennom Asia enn min egen, så da ble det stelt i stand en aldri så liten surprise party for henne. Å se reaksjonen til mennesker som blir positivt overrasket må være noen av favorittøyeblikkene mine i livet, hoho. Veldig vellykket og fantastisk jobbet av alle som ordnet det! Vi ble sittende ute i et nøst med en idyllisk solnedgang og sjø- og fjellutsikt (se Instagram @leavalencia) Gradene derimot, var ikke like idyllisk. Kulde og alkohol er jo kanskje den beste oppskriften på å bli syk, hehe. Dette vet jeg, men det er så lenge siden jeg har gått på den smellen, og da er det lett for å gå på den igjen antar jeg. Så nå har jeg vært hos legen min, fått meds, og skal ligge i sengen med god samvittighet helt til friskhet og rastløshet kicker meg opp igjen. Jeg har kjøpt meg en belgisk vaffel og sjokolademelk som frokost og trøstesnacks, og jeg er faktisk ganske klar for å ta det rolig etter en helg i evig beruselse og lite ivaretakelse av god leverhelse. Jeg har til og med vært på byn! Det er en sjelden begivenhet her i gården. Så det har vært masse venner, både nye bekjentskap og gamle gode. Også noen herlige blogglesere som slo av en prat. Men herregud det har vært gøy da. Litt for bra. Så pause nå, før det blir russereunion på lørdag. Får bare håpe jeg er frisk til da. Det hadde vært lykke. Vel, vi preikes bloggen. Signing off. Nå skal det hviles hardt. Noen andre som har vært syk i det siste?