Min sminkerutine

Her er en kjapp video av hvordan jeg sminker meg for tiden. Er en del ting som er annerledes fra forrige gang. F. eks sminkesvampen, eyeliner og at jeg blander to foundationer for å matche hudfargen min litt bedre. Den er ikke så veldig informativ fordi jeg lagde den mest på gøy. Den gir i hvertfall et lite innlblikk i hvordan jeg sminker meg, så håper dere liker den uansett. Er det noe dere lurer på, skal jeg svare i kommentarfeltet 🙂

 

Adidas

Hei, alle skjønne! I dag har jeg fri fra skolen 😀 😀 😀 Vi har nemlig fri hver sjette onsdag, noe som er utrolig deilig. Da får jeg hele dagen på meg til å gjøre akkurat hva jeg vil, alene. Så i dag har jeg både ryddet litt rundt i huset, gjort masse bloggarbeid, spilt inn video og rett og slett fått litt orden på livet, hahah. Veldig deilig. Her har dere dagens både comfy og fine antrekk. Alt er fra Junkyard (untatt klokken) Hvis det er noe som frister, så har jeg en giveaway i innlegget under dette hvor dere kan vinne et gavekort på Junkyard.no for 1500kr! Meld dere gjerne på. 


Jeggings fra Urban
T-skjorte fra Adidas
Sokker fra Adidas
Klokke fra Marc Jacobs

Junkyard giveaway (avsluttet)

Hei, alle sammen ♥ ♥ I dag har jeg en veldig gøy ting å meddele. Jeg skal i samarbeid med junkyard.no holde en giveaway! Premien er et gavekort på hele 1500kr du kan bruke på hele nettbutikken. Junkyard er i hvertfall favorittsiden min å shoppe på, og kan tenke meg den er det for mange av dere også. Både for gutter og jenter, så her er er det dere må gjøre for å være med i trekningen:

1. Lik fanpagen til junkyard på facebook HER.
2. Skrive i kommentarfeltet at du er med + mailadressen din slik at jeg kan kontakte deg.
3. Dele dette innlegget videre på facebook.

Konkuransen avsluttes om en uke fra nå (onsdag 04.02.15) Lykke til!

Hvordan jeg holder huden fin

Hei! Innimellom får jeg spørsmål om hvordan jeg klarer å holde huden fin. Og selvfølgelig er det forskjellig fra person til person hva som utløser hudproblemer. Noens hud reagerer på ting andres hud gjerne ikke reagerer på osv. Men selvom jeg ikke har noen store hudproblemer, behandler jeg fortsatt huden min fint. Det er tross alt kroppens største organ som jeg skal leve med det resten av livet. Her er noen av mine tips jeg har erfart opp gjennom tiden som har gjort at jeg har fått enda bedre hud enn før.

Vann
Det første og ett av de viktiste vil jeg tro, er hva du putter i deg. Jeg drikker så og si aldri brus. Kanskje jeg drikker et glass max fire ganger i året hvis jeg er i syden eller i en bursdag. Men også da drikker jeg helst vann. Hvis man drikker brus hver uke som noen gjør, tror jeg det vil vises på mange i form av kviser, vektøkning, dårlige tenner osv. Så mitt råd er drikke mindre brus, og masse vann! Vann kan være noens løsning på hudproblemene.

Almond Oil
En annen løsning på problemene kan være sminkefjerneren din. Mange sminkefjernere, særlig servietter fjerner langt i fra all sminken som har lagt seg tettest inntil huden. Og det kan forårsake hudproblemer. Jeg bruker først en sminkeserviett, og deretter en litt fuktig cotton pad med noen dråper almond oil som jeg stryker rundt i fjeset. Og det er helt utrolig hvor mye skit som kommer av på cotton padden selv etter jeg har fjernet sminken. Den fjerner virkelig alt. Jeg kan bruke den på Tobias sin hud og, som da ikke bruker sminke, og cotton padden blir fortsatt skitten. Det sier litt om hvor godt den renser.

Ååå jeg husker da jeg begynte å bruke almond oil som sminkefjerner for flere år siden. Jeg så virkelig forskjell på huden bare over natten, og siden det har huden min holdt seg stortsett fin. Kanskje det ikke funker for alle, men det er virkelig gull for min hud. Almond oil fås kjøpt på utenlandske butikker som Global Food.

Omega 3
Nå de siste ukene har jeg begynt å ta to omega 3-tabletter hver morgen med frokosten, og det har virkelig gjort underverker for huden min – på hele kroppen. Før fikk jeg skikkelig tørr hud om vinteren, både i fjeset, på hendene og leggene. Nå trenger jeg nesten ikke å smøre leggene inn etter jeg har dusjet lengre. I tillegg gløder huden min i fjeset på en helt annen måte enn før. Jeg føler meg faktisk brunere. Skal aldri slutte med omega 3, hahah, det er virkelig fantastisk. Mamma sin hud har vi også merket stor forskjell på etter hun begynte på dem. Så omega 3 er virkelig å anbefale til alle!

Trening
Jeg har ikke lest noe om dette og vet ikke om det stemmer, men jeg føler nå selv at jeg har finere hud når jeg er i en god treningsperiode. Kanskje det har noe å gjøre med alle avfallsstoffene som kommer ut av huden når jeg svetter? Jeg vet ikke, men trening er nå bra uansett. 

Don’t touch
Fingertuppene er et av de mest skitne stedene på kroppen, om ikke det mest skitne? Likevel er det mange som ikke tenker over at å ta seg selv i fjeset da ikke er så lurt. Huden i fjeset er mer sensetiv og utsatt for bakterier enn resten av kroppen, så ta deg minst mulig i fjeset! Prøv å heller klø deg med baksiden av hånden kanskje.

Solarium
Ikke overdreven bruk da selvfølgelig, men litt solarium innimellom kan gjøre godt for huden. Den ser raskt mye sunnere ut med d-vitaminer og litt farge. Det kan også tørke ut kviser! 

Da håper jeg tipsene mine kan være hjelp for noen! 

Surprise party!

På lørdag stelte mamma istand et surprise party for søsteren min, Rebecca som ble 25 år! Hun ante ingenting og ble kjempe overasket og glad – noe som var sinnsykt gøy. Vi hadde samlet over 20 familiemedlemmer og venner, så vi spiste god mat og pratet høylytt i mange timer før Rebecca måtte på jobb. Besøket varte fra kl. 2 om dagen til halv tolv om kvelden, hahah ble jo helt utslitt.  Mamma og tante var de siste som dro ut av huset til en tur på byn, og lot Tobias og jeg være igjen med fetteren og kusinen min som vi måtte passe for natten. 

Mamma sin side av familien er så livlig, dere. Tante Patricia ble så begeistret for Tobias, hun må ha sagt minst 20 ganger hvor pen, snill, muskløs, morsom og deilig han var. Han fikk så mye kyss og kos på lørdag, hahah gutten må ha blitt vettskremt. Dør enda av å tenke på det. Her er noen bilder fra suprise partyet:


Rebecca og kjæresten, Karsten kommer inn dørenn til stuen ♥ ♥ ♥


Pappa, Tobias og meg

Hva har dere gjort i helgen?

Spørsmål og svar #74

Litt kleint spørsmål men føler du at du får mindre pupper av å trene så mye som du gjør? Du har drømmekroppen, og jeg har veldig lyst til å trene mer enn jeg allerede gjør, men er redd for å miste alt fettet i puppene mine, hahah
– Hahaha, tusen takk! Jo, naturligvis mister man litt størrelse på puppene når fettprosenten synker. Det har jeg merket selv, men jeg bryr meg egentlig ikke. Syns det er fint med både små, store og middels pupper, haha! Du kan jo bare trene styrke for å stramme opp kroppen uten å miste så mye fett, men hvis du trener kondisjon som f.eks sykling, gåing, løping over en lang periode, vil du jo bli slankere og dermed få mindre pupper (med mindre du spiser mer enn du forbrenner) 

Kan du ha flere videoblogger?
– Ja, det kan jeg gjerne. Noe spesielt dere ønsker å se?

Hvilken størrelse har du den røde kjolen din i?
– Den er dessverre one-size.

Kan du begynne å skrive mer om trening?
– Ja, det kan jeg! 

Hvor høy er du?
– Ca 1.70

Hva heter du på instagram?
– Leavalencia

Hvilken størrelse har du buksene fra Junkyard i?
– Jeg har mine i S.

Hvordan er du så brun?
– Haha syns du? Jeg føler meg så bleik nå. Har ikke tatt sol på kjempe lenge og bruker ikke selvbruning heller. Men jeg har vel kanskje bevart litt farge fra sommeren, pluss at solpudder hjelper litt på.

Hvor lang er leveringstiden på Romwe?
– 3-4 uker

Hvorfor valgte du å bytte skole?

– Jeg var veldig misfornøyd med skolebygget, mangel på kantine og ikke minst ukeplanen. Å slutte ti på halv fire nesten hver dag taklet jeg ikke. Nå slutter jeg halv to istede, skolebygget og kantinen er helt super. I tillegg følte jeg ikke at jeg passet helt inn på U.pihl selvom folkene var veldig greie. Trengte noe nytt og større, så da ble det Tertnes. Veldig chill og fin skole. Trives.

Er Bahama Mama bronzeren matt?
– Ja! Perfect

Går du på p-piller? Evt har du merket noen bivirkninger? Går det ut over trening?
– Ja, det gjør jeg. Merket kanskje litt til humørsvinger i begynnelsen. Kunne gå fra å grine så jeg nesten mistet pusten til å elske livet over alt på jord på en time, HAHA, men ikke nå lenger. Har ikke merket noen andre bivirkinger nei, og vil ikke si det går ut over trening på noen måte. Jeg bruker Cerazette forresten, og er kjempe fornøyd med dem. Eneste er at jeg må bli flinkere å huske å ta dem, ops.

Kan du ha “min første gang innlegg”? Der du skriver om sånn første kysset, kjæreste osv?
– Jaa, så gøy. Det skal jeg få til snart.
 
Hvordan holder du huden så fin?
– Hmm, jeg har faktisk et par tips og triks. Kanskje jeg kan skrive et lite innlegg om det?

Syns du det er vanskelig å sette på clip extensions selv uten at det synes?
– Nei, egentlig ikke.

Bruker du sminke når du trener?
– Det spørs når jeg trener. Hvis jeg trener med en gang jeg står opp om morgenen, så nei. Da sminker jeg meg jo når jeg kommer hjem etter dusj osv. Hvis jeg trener om kvelden er det ikke alltid jeg orker å fjerne sminken før jeg trener.

Tjener du penger på å blogge?
– Nei, det gjør jeg ikke. 

Noe dere lurer på til neste gang? 🙂

Antrekk 23.01.15

Hei og god fredag, skjønninger! Nå tar jeg en liten pust i bakken etter en lang skoledag før det bærer avsted ut igjen. Må gjøre noen ærender før det blir den tradisjonelle fredagstacoen i kveld. Deretter blir det kakebaking på meg. Jeg skal lage noe jeg faktisk er veldig god på – hjemmelaget oreokake! Vi skal nemlig feire søsteren min sin 25-årsdag hjemme hos oss i morgen. Vi blir over 20 personer, så det blir virkelig liv i hjemmet, det kan jeg love dere. Elsker å ha masse personer rundt meg, samtidig setter jeg også pris på alenetid. Men jeg gleder meg uansett veldig til morgendagen. Skal huske å ta masse bilder til dere!


Jakke // Junkyard
Skjerf // Acne
Bukse // Dr. Denim
Genser // Sheinside
Sko // New Balance
Veske // H&M

Håper alle får en strålende helg! ♥ ♥ ♥

Hårbehandling hos Bjuti hårstudio

Hei, dere! I dag var jeg innom Bjuti Hårstudio i Lars Hilles gate 29 i sentrum. Der fikk jeg en herlig behandling av flinke Stine. Jeg fikk teste ut en revolusjonerende ny CHI Enviro American SmoothingTreatment fra Farouk Systems. Det er en enkel og rask behandling som eliminerer opptill 95% frizz og krøllene reduseres ca 50% pluss at den skal tilføre masse glans. I motsetning til mange andre slike behandlinger, blir håret friskere jo mer du bruker den. Den er altså bra for håret! Og det trenger jeg virkelig ettersom jeg skader håret mitt både gjennom føning, retting og den gangen jeg tok antipermanent. Jeg har prøvd mange lignende behandlinger hjemme, og har blitt fornøyd med noen av dem, men ikke alle.

Dere spør alltid hvor jeg kjøper disse behandlingene, men de er dyr, vanskelig å finne på nett, jalla og tidskrevende. Så da håper jeg at jeg blir fornøyd med denne behandlingen jeg tok proffesjonelt for første gang på Bjuti hårstudio. Håret føles i hvertfall helt fantastisk nå! Men det ordentlige resultatet vil jeg få etter jeg har vasket håret 2 ganger. Gleder meg veldig til å se, og rapportere tilbake til dere! 🙂 


Jeg elsker hvordan selongen ser ut. Utrolig fint interiør!

Dere kan lese mer om behandlingen HER.

Her er bilder fra før- og etter frisørtimen

Jeg fikk også med meg noen produkter! En sjampo, balsam og et serum jeg skal bruke nå etter behandlingen. Jeg måtte også kjøpe med meg en spray som hun brukte i håret mitt på slutten. Den luktet så godt og fikk håret mitt til å skinne utrolig fint! Vet jeg hadde angret hvis jeg ikke kjøpte den, so I’m glad I did

Dere kan bastille time på 55 31 23 60 ♥

Antrekk 21.01.15

Hei, mine kjære! Akkurat nå er jeg inni en god bloggperiode. Jeg har masse inspirasjon, og når jeg i tillegg får så mye fine tilbakemeldinger fra dere som det jeg gjør, gir deg meg en ekstra boost. Så tusen takk, jeg setter uendelig pris på det! ♥ Nå avslutter jeg snart dagen min på Fitness, og gleder meg til å bevege på meg etter en ettermiddag i sengen. Det er mange som har spurt etter treningsrutinene mine osv, og jeg tenker kanskje å starte en videoblogg-serie angående trening og mat. Hva syns dere om det? Jeg tror det kan bli fun, så vi får see.

Her har dere dagens antrekk


Genser // Bikbok. Bukse // Junkyard.com. Klokke // Marc Jacobs