Antrekk 28.02.15

Hei! Da er jeg hjemme igjen etter fire dager på Geilo. Der ble det dårlig med blogging, men nå er jeg tilbake! Jeg har hatt det veldig fint og følt at ferdighetene mine på ski faktisk har forbedret seg en del (noe som trengtes) Da jeg kom hjem i går, dro jeg innom posten og hentet en ny pakke fra Junkyard. Den inneholdt blandt annet en ny svart bukse jeg elsker. Den er ganske lik som den forrige jeg bestilte derrfa, bare at den er litt hardere i stoffet og høyere i livet. Får aldri nok av svarte bukser, eller hva? Jeg bestilte også denne jakken som er veldig god. Elsker stoffet!

 


Jakke fra Junkyard HER
Bukse fra Junkyard HER
Genser fra Pull & Bear
Klokke fra Cmyk  

Nå skal de to siste dagene av vinterferien nytes, vi snakkes!

Kosttilskuddene jeg tar

Heihei! I dag tenkte jeg å vise dere kosttilskuddene jeg pleier å ta hver morgen. Før pleide jeg aldri å ta kosttilskudd, men så tenkte jeg det var lurt å begynne på omega-3 med tanke på at jeg ikke liker fisk så godt og dermed ikke spiser det så ofte som jeg skal. Jeg merket store forskjeller etter jeg begynte på dem, Jeg pleide alltid å få veldig tørr hud om vinteren, men ikke i år. I tillegg hadde jeg ikke verdens beste immunforsvar og pleide å bli syk et par ganger i året. Denne vinteren har jeg ikke vært syk en eneste gang. Jeg var med kjæresten min hele tiden da han hadde feber og var forkjølet og var sikker på at jeg kom til å bli smittet, men det ble jeg ikke. Og jeg tror dette er mye takket være vitaminene og kosttilskuddene jeg har tatt. Jeg har også fått et bedre kosthold enn det jeg hadde før, og det hjelper også på når man skal holde seg frisk 🙂


Møllers Dobbel Omega-3
Life Solbrun
Life d-vitamin


Noen av fordelene ved omega-3 er at den inneholder de tre viktigste fettsyrene og kan hjelpe mot tørr hud og hår. Forskning viser positive effekter på forbrenning, muskel og leddplager og generell helse. Jeg tar to kapsler om morgenen.


Noen av fordelene ved d-vitaminer er redusert risiko for å utvikle kreft og for å unngå beinskjørhet i eldre år. Kroppen lager selv vitamin D når man er ute i solen, og det får ikke vi i nord alltid nok av. Jeg tar èn kapsel om morgenen.
Noen av fordelene ved betakaroten er at det beskytter huden fra innsiden og gir en penere, dypere brunfarge. I tillegg er det bra for immunforsvaret og er anti-aging. Jeg tar èn kapsel om morgenen.

Har du noen kosttilskudd eller vitaminer du anbefaler?

PJs Daisy

Nå som den siste vintermåneden nærmer seg slutten, merker jeg det begynner å bli litt mildere i luften. Snart blir den store Parajumperen lagt på hyllen og vi kan begynne å gå med litt lettere jakker. Derfor ble jeg veldig glad for bursdagsgaven av pappa i år, som var akkurat det. Fikk den egentlig i blå, men jeg syns denne fargen var mye freshere, så da byttet jeg den i fargen, Coral. Modellen er Daisy og jeg kjøpte den på Emilie.

Tycks? 

Vinterferie

Heihei, kjære barn. Hvordan har dere det? I morgen begynner min vinterferie og vi drar avgårde til Geilo tidlig på morgenen. Der skal jeg bli helt til fredag. Jeg er ikke så begeistret for ski som sikkert mange har fått med seg, men heldigvis er jeg i godt selskap. Pappa, Aaron, Tobias og storesøsteren min, Ine skal bo på hotell i Vestlia. Mange av vennene våre er der oppe samtidig, så vi skal nok tilbringe mye tid med dem også. Så gleder meg jo litt 🙂

I dag skal jeg nyte min siste dag hjemme i Bergen. Kofferten er så godt som klar, så snart tar jeg meg en tur ut for å være med Camilla og Victoria. Hva er deres planer for uken? Har dere vinterferie nå eller hadde dere i forrige uke?

I dag blir det ingen healthy frokosttips til dere, for det ble nemlig pancakes med blåbærsyltetøy til frokost i går for å feire vinterferien ♥ ♥ Yummi. Jeg fulgte bare grunnoppskriften, men jeg er alene hjemme så lagde bare nok til to pannekaker. Da er det nok med:

– 1 egg
– 1 dl hvetemel
– 2 dl melk
– 1 ss smeltet smør
– litt salt 

Bare å mixe alt sammen med en visp og steke i en panne med smør. Er så jo lett og med pannekaker, og ganske digg å skeie ut med innimellom.

Alle som har vinterferie denne uken må nyte den massemasse! Og til dere som har hatt den – lykke til på skolen i morgen, bare 40 dager til påskeferie og 119 dager til sommerferie 🙂

Min 17års-dag

De to siste dagene har virkelig gått i ett! På torsdag ble jeg 17 år og hadde en utrolig fin dag. Gratis mat av venner på skolen,  middag på matbørsen og kake av familien senere. Matmatmat, HAHA, alt som skal til for å gjøre dagen bra. Neida, veldig godt selskap også selvfølgelig. Tusen takk til dere som husket bursdagen min og ga meg en liten bursdagshilsen selvom jeg ikke fikk anledningen til å blogge den dagen.

I går feiret jeg 17-årsdagen min i det nye huset til pappa, som ikke er helt 100% ferdig enda, men jeg nærmer meg snart innflytting! Bursdagen startet med en deilig biffgryte før det videre ble kake, dansing, glowsticks, bilder og mer dansing. Du kan tro jeg var sliten i beina på slutten av kvelden. Men det var selvsagt worth it! Her har dere noen blinkskudd fra gårsdagen. 

Er super thankful til mamma som lagde middagen, Tobias og Roba som hjalp meg å stelle istand og pappa som har stresset med å få huset ferdig til bursdagen. De er best i verden ♥

Dagens treningsøkt og antrekk

Hei og god kveld, alle sammen. For en hektisk dag dette har vært! Jeg har vært på storhandel på IKEA til det nye rommet mitt hos pappa som skal være ferdig til fredag. Da skal jeg nemlig feire bursdagen min der, (blir 17 år i morgen, wii) så jeg har gått fra butikk til butikk og kjøpt inn det jeg trenger av diverse mat, desserter, pynt og ballonger, glowsticks, partybriller, sugerør osv osv. Nå har jeg bakt en oreokake fra bunnen og beina mine verker etter all gåingen.

Som den superwomanen jeg er fikk jeg også startet dagen med en tur til solariummet og Nr1Fitness. Vi hadde nemlig fri fra skolen i dag <3 <3 Dagens økt har jeg skrevet litt lengre nede i innlegget 🙂

Image and video hosting by TinyPic

♥ 30min på tredemøllen med 14% stigning, 5km/t
♥ 20 x 5 sit ups
♥ 10 x 3 push ups
♥ 20 x 5 sittende rotasjon medisinball
♥ 10min elipsemaskin 7% motstand
♥ uttøying


Topp fra Kari Traa
Tights fra Frank Shorter
Sko fra Adidas
Jakke fra Junkyard, link her 

Elsker ryggen på overdelen! Sykt freshe farger som matcher skoene, hahah. Og jakken fra Junkyard har jeg også blitt helt forelsket i. Den er så enkel men alikavel sporty, så jeg bruker den hver gang jeg skal på trening. Hadde ingen peiling på at jeg kom til å like den så godt da jeg kjøpte den. Very nice

Hva syns dere?

Verdens beste smoothieoppskrift

Jeg har lenge hatt lyst til å prøve ut en mangosmoothie, og fant en utrolig lett oppskrift som bare inneholdt fire ingredienser. I dag er andre gang jeg lager og drikker den og har veldig lyst til å dele oppskriften med dere. Det har blitt min nye favoritt (til og med over jordbærsmoothie) ettersom den smaker så friskt og tropisk. Det er noe man kunne blitt servert i syden liksom. Elsker den! Her er alt dere trenger:

– 1 banan
– 1 mango
– 6 isbiter
– 2 dl eplejuice

Miks alt sammen i en blender og server! Det er nok til tre små glass eller to store.

Så den ikke god ut?

Nytt sett med vipper!

Endelig har jeg fått på et nytt sett med vippeextensions! Så nå er jeg klar for både bursdag og vinterferie. Jeg tok dem som vanlig hos Lashes by Mee, der flinke Sara lå vippene på meg, og jeg ble like fornøyd som alltid. Glemmer helt hvor lettvindt og tidsparende det er med vippeextensions, før jeg plutselig er klar for skolen ti minutter tidligere enn vanlig. I dag kunne jeg i tillegg ta en tidligere buss. Enda bedre er det jo når jeg skal fjerne sminken. Tar jo jo bare et halvt minutt. Også ser jo det så utrolig fint ut! Love it.

Sara har en konkuranse på facebooksiden sin nå, hvor dere kan vinne et nytt sett med vipper GRATIS. Alt dere må gjøre er å dele og like facebooksiden hennes her.

Min Valentinsdag i Myrkdalen

Heyhey! I går hadde jeg en nydelig Valentines day med en nydelig valentines date. Tobias og jeg var fremme i Myrkdalen 9-tiden om morgenen i går da han måtte være på jobb. Han jobber som skiinstruktør her. Så da fikk jeg god tid i bakken for meg selv til å hente frem mine patetiske skikunnskaper. Da han var ferdig på jobb, sto vi litt sammen før vi skjekket inn på hotellrommet vårt. Vi hoppet rett i dusjen og gjorde oss klar for en deilig italiensk middag på hotellet etterfulgt av en lang, koselig kveld på hotellrommet. Jeg hadde det helt fantastisk, og er super takknemlig for at jeg har en kjæreste som han ♥


Oss før vi dro ut og spiste. Kjæresten i en genser han fikk av meg i går. Fra Junkyard.com. Direktelink HER.

Vi måtte skjekke ut kl. 12 i dag så nå sitter jeg i lobbyen mens Tobias er på jobb. Skal ut i bakken litt etterpå før vi begynner på hjemreisen tenker jeg. Først ville jeg bare oppdatere bloggen og øve litt til en naturfagsprøve jeg skal ha i morgen. 


Her er mitt glamorøse reiseantrekk. Genser fra Sheinside. Direktelink HER. Og bukse fra Bikbok.

Hvordan tilbringte dere Valentinsdagen?

Mitt favorittpålegg på rugbrød

Her kommer enda et frokost/lunsjtips til dere! Dette pleier jeg å spise ca. like ofte som det jeg viste i dette innlegget. Her får du i deg masse fiber, jern, proteiner, sunt fett og diverse vitaminer. Jeg syns i tillegg det smaker utrolig godt, og man blir mye fortere og lengre mett på rugbrød enn brød. I tillegg er det mye bedre for kroppen og fordøyelsen din enn vanlig brød. Så derfor kan det være et sjakktrekk å bytte over til rugbrød, spesielt hvis du liker det 🙂

Her viser jeg to forskjellige kombinasjoner av pålegg jeg liker best å ha på rugbrødet mitt.

Du trenger:
– et rugbrød
– leverpostei
– avokado
– paprika
– kokt skinke (jeg liker egentlig mye bedre pepperskinke, men det hadde vi dessverre ikke i dag)
 
Psst, begge skivene er også sinnsykt godt med noen blader koriander på toppen. 

Så hva syns dere? Vil dere ha flere slike matinnlegg?