Nyttårsfortsett 2015

♥ Få bedre kondis
♥ Ta flere bilder med speilrefleksen
♥ Flere outfits på bloggen

♥ Være mer imøtekommende og åpen for nye venner 
♥ Komme ned i spagat
♥ Få en katt
♥ Være en god kjæreste

♥ Være mindre på mobilen
♥ Få 6 i naturfag
♥ Bli flinkere til å lage mat

♥ Spare penger
♥ Lage flere videoer
♥ Trene annenhver dag

 Hva er dine nyttårsfortsett?

Mitt 2014 / oktober, november, desember

Oktober

Dette var en ganske casual måned, men veldig sosial og hyggelig

Det ble litt kjølig og jeg whippet frem Parajumperen

Vi prøvde ut Zupperia for første gang

Roba og Simen lagde tidenes diggeste nachos hos Magnus

Jeg ble Fabian og Fabian ble meg i bursdagen til Sonja og Thea, en super vellykket kveld

Trippeldatepå Friday’s med Tobias, Miguel, Karoline, Sture og Hanne

Utkledningsbursdagen til Kenna i høstferien. Vi måtte kle oss ut som noe som begynte på samme forbokstav som navnet vårt. Jeg var Liverpool-fan. Og på bilde ser dere Birgitte som fotballspiller fra Brasil og Ida som indianer.

Overnatting/dobbeldate hos Sture og Hanne. Vi spiste deilig middag og frokost og så filmer. 

Jeg ble med i AUF

November

Det var mørkt ca. hele tiden og jeg pleier å bli veldig vinterdeprimert på denne tiden og utover vinteren, men i november skjedde det faktisk veldig mye gøy i tillegg.

“Fredagen 2014” Hele gjengen, altså meg, Caroline, Solfrid, Marte, Camilla, Victoria og Birgitte samlet seg hjemme hos Victoria og skapte liv og stemning. Dette er en liten tradisjon ettersom “lørdagen 2013” var en stor suksess.

Jeg dro til Stavanger med min søster, Rebecca for å besøke min andre søster, Ine-Therese. Vi hadde en hel helg hvor vi spiste deilig mat, shoppet og så filmer. Utrolig koselig. Dette er også blitt tradisjon. I fjor var vi jo i Berlin og neste år planlegger vi å reise et annet sted. Kanskje Amsterdam :)))

Bursdagen til Luna!

Jeg har funnet min faste vippeextensionsdame, Sarah, og tok vipper for første gang hos henne i november. Anbefaler henne sterkt. Facebooksiden hennes med info finner dere HER.

Jeg fikk sponset hårkur og hårklipp hos Bjuti Hårsalong i Lars Hilles gate 29. Superfornøyd

Desember

Rolig og fin måned, har hatt julestemning omtrent hver dag.

Bursdagen til vår aller kjæreste Caroline


Juleballet med skolen

Jeg prøvde meg på kjøkkenet – og klarte det! Lagde noen velsmakende serenakaker i forbindelse med juuul

Bursdagen til Camilla og Lene

Julaften!

Så det var siste del a “Mitt 2014” Det har vært et strålende år, men jeg er sikker på at 2015 blir enda bedre!

Nye skatter fra Sheinside

Jeg har igjen mottatt noen fine plagg fra Sheinside jeg tenkte å vise dere nå 🙂

Her er en perfekt kjole for nyttårsaften i fine gull-paljetter
Gold Short Sleeve Split Back Sequined dress

Deilig og myk, grå genser. Perfekt for denne årstiden
Grey Long Sleeve Shaggy Mohair Loose Sweater 

Utrolig kul t-skjorte. Sykt digg stoff og virker mye dyrere enn den var.
Black Short Sleeve Lion Print T-shirt 

Deilig cardigan eller jakke, kan brukes både inne og ute.

Black Long Sleeve Pockets Outwear 

Hvilket plagg likte du best?

// Sponset

Mitt 2014 / Juli, august, september

Juli

Jeg var på Gran Canaria med blandt annet disse ♥ Cecilie, Natalie, Elias, Vilde og Eline

Jeg lærte meg å like sushi

Jeg skulle på hytten og det var egentlig sykt spontant og tilfeldig at Tobas fikk være med meg. Vi var egentlig ikke ordentlig sammen enda, men det var tre utrolig perfekte dager og vi hadde det sykt gøy og koselig.

 

Da vi var hjemme fra hytten dro Tobias på Norway Cup og Camilla og jeg dro til Solfrid, som bor på Manger. Så der hadde vi to kjempe fine dager! Den ene med pizza og bading i en innsjø og den andre dagen tilbringte vi med vennene til Solfrid, noe som var sinnsykt koselig. Kjempe herlige mennesker som var super lett å bli kjent med og snakke med.

 


Meg, Lena, Per, Solfrid og Adrian

 

August

Tobias og jeg ble sammen!

 

Jeg var gal og opererte nesen, noe som var heftig å gå gjennom med tanke på at jeg var våken under operasjonen og de sinnsyke hevelsene i fjeset de første dagene. Men absolutt verdt det nå!

 

Vi begynte på skolen etter to uker med streik

 

 

September

 

Jeg var host på Change Lingerie sin lansering av Britney Spears-kolleksjonen!

 

Victoria ble 17!

 

 

<3

Mitt 2014 / april, mai juni

April

Difinitivt en av de beste månedene i år. Jeg hadde det så bra, og sommeren var allerede fullt i gang. Jeg hoppet i sjøen for første gang i 2014! Vi var mye på Vollane

Vi fortsatte grillingen diverse steder i Åsane med masse venner

Det var påske og vi dro på hytten og hadde deilige hyttefrokoster og koste oss i nydelig vær

Mai

Både 16. og 17. mai var to dager well-spent med fantastiske mennesker. Ute til langt på natt + tivoli og masse gøye minner

Jeg hadde med meg Camilla og Caroline på hytten og hadde en super gøy helg der med dem og familien min. Vi badet masse, hadde quizer og bare koste oss.

Juni

Første offisielle sommermåneden! Åå var så spent på resten av sommeren og ferien og hvordan den skulle bli. Denne tiden er jo årets beste spør du meg.

Det eneste dumme med denne måneden – jeg kom opp i MATTE MUNTLIG EKSAMEN. Det var virkelig et helvete å lage presentasjonen med så lite kunnskaper om matte, men jeg presterte å få 4, noe jeg var godt fornøyd med! Rett etter jeg fullførte eksamen, dro jeg til LONDON! Jeg fikk shoppet masse, spesielt på min favorittbutikk i verden, Victoria’s Secret. Og i tillegg fikk jeg tilbringt mye tid med verdens beste mamma.

Da vi var i London var vi også på One Direction konsert, noe som var veldig gøy å oppleve!

 Da jeg kom hjem var det no more stress på skolen og baaare koselige dager. Husker spesielt denne dagen, som Roba, Camilla, Victoria og jeg tilbringte sammen. Utrolig morsom dag som må gjentas!

Også var det faen meg skoleavslutningen. Åherre, så trist, men samtidig så fin dag. Jeg savner ungdomsskolegjengen og tiden med dem mer enn alt. Helt perfekt avslutning jeg aldri ville skulle ta slutt. Husker jeg gråt på slutten, hahah
Mine beste venner på skolen, dere aner ikke hvor mye vi var gjennom sammen de tre årene.

Ogsååå begynte det som skulle bli min aller beste sommerferie noensinne

Bursdagen til Natalie og Ida

Tre fantastiske måneder var det, og de neste tre er like bra så gled dere!

Mitt 2014 / januar, februar, mars

Da tenker jeg å ha noen blogginnlegg hvor jeg oppsummerer hver måned av 2014! Utrolig gøy å se på øyeblikk og minner fra fra i år. I hvertfall for meg! Håper innleggene faller i smak for dere også. Jeg fordeler oppsummeringen av året i fire innlegg slik at det blir tre måneder i hvert 🙂 Enjoy

Januar

Året startet fantastisk med en en nyttårsfeiring med mine næreste venner. Vi var hjemme hos Caroline og jeg husker den gode stemningen så godt!

Januar var en veldig fin tid husker jeg og jeg hadde det så koselig. Mange fine sammenkomster. Åå dette bilde virker som om det er tatt for så lenge siden, men samtidig har tiden gått så frot at jeg føler det var nettop. Er det forståelig? Hahah

Det beste med januar var uten tvil nyttårsballet! Matias og jeg ble konge og dronning fra vår skole, noe som var veldig gøy. Vi feiret ballet sammen med Åstveit, så det var utrolig koselig å være med venner jeg ikke ser så ofte og i tillegg bli introdusert for nye folk. Jeg ble blandt annet introdusert for min nåværende kjæreste. Husker jeg håndhilste på han for første gang der og ble veldig betatt selvom jeg latet som jeg ikke ble det hahah, åe. Her er et bilde fra når vi var hos Marte før ballet og Matias og jeg med kronene våre + Ulrikke.

 

Februar

Dette var også en veldig fin måned sosialt. Fant på mye med venner og vi var flink til å samle oss og ha kosekvelder. Det var topp stemning i gjengen

Men høydepunktet her var vel bursdagen min som jeg feiret på Downstairs. Mange herlige folk samlet på ett sted. Og partybussen vi fikk hjem etterpå var det fantastisk stemning på! Her var meg rett før jeg dro. Ler av hvor tynne øyenbrynene mine var på denne tiden. Så jeg det ikke selv?

På slutten av februar ble jo det vinterferie så det andre høydepunktet må bli Geiloturen med Natalie, Martine, Cecilie, Regine og Vilde. Super herlige jenter jeg gleder meg til å være på Geilo med igjen i vinter! Blir alltid masse liv.

Mars

Hahah okei det er sykt – Jeg føler sommeren begynte allerede i mars! Dette var en helt perfekt måned med nydelig vær. Vi samlet ofte store gjenger og grillet forskjellige steder etter skolen. Utrolig koselig!

April, mai og juni kommer snart! De månedene blir myyye bedre

Min julaften


09.00 våknet jeg til synet av julesokken min <33 Sykt at jeg var verken sulten eller snopesyk akkurat den morgenen, men jeg klarte å trykke i meg en halv banan før jeg dro på trening. Det ble en kort men intens økt som bestod av intervaller og rumpetrening.

En time senere dro jeg hjem igjen. Jeg hoppet i dusjen og stelte meg, og klokken 1 var jeg klar for en fantastisk julefrokost/lunsj med denne gjengen

Meg, Aaron, mamma, Rebecca, pappa og Karsten, kjæresten til Rebecca

Etter frokosten stelte jeg meg videre og pyntet meg for kvelden. Her er noen bedårene bror-søster bilder av oss på selveste julaften åe. Utrolig at lillebroren min har blitt høyere enn meg nå

I år feiret vi julaften hos farmor i Fyllingsdalen. Vi var ni stykker; meg, Aaron, pappa, Ine, farmor, tante Lisbeth, Marius, Christer og onkel Bjørn Tore.

Etter middagen var oppspist, gikk vi løs på presangene. Det er jo alltid like spennende og morsomt å se hva alle får. Så da alle var åpnet, lekte vi flere forskjellige leker som quiz, “hvem i rommet” og kortskalle(?) Det ble masse latter og moro i hvertfall!

Klokken ble over tolv før pappa, Aaron og jeg kjørte hjemover til Åsane. En av de kosligste tingene med julaften er å komme inn på rommet sitt om kvelden og rydde på plass gaver og legge seg under dynen, godt fornøyd med dagen som har vært. Elsker den følelsen.

Jeg fikk masse fint, men her ser dere to av favorittene. Verdens deiligste morgenkåpe fra min bror som jeg kommer til å bo i resten av livet. Og en Daniel Wellington klokke fra en altfor snill kjæreste  Jeg kan faktisk ikke klokken sånn ordentlig, så da ble denne beskjeden skrevet på en lapp inni klokkeesken “Tenkte det var på tide med litt motivasjon til å lære seg klokken! God jul, Lør” Hahah, hele familien min smeltet.

Her er bunken med gaver som ble tømt ut på sengen før alt ble satt fint på plass

Har dere hatt en fin julaften? Hva var det fineste dere fikk i gave?

100% jul

Hei og god kveld, alle sammen! Er julestemningen på plass? Det er den i hvertfall i dette huset. I kveld kom juletreet opp med blinkende lys og røde kuler. Nå har mamma, pappa, Aaron og jeg har spist en deilig middag og hørt på julemusikk. Såå koselig. Jeg har så og si hatt julestemning i hele desemer, men i dag var den 100% på plass.

Gleder meg som en unge til morgendagen. Julaften er årets høydepunkt for meg, så det blir nok bra. Tenker jeg kan dokumentere hele dagen med iPhonebilder så dere får se hvordan min julaften pleier å være. Noen som syns det hadde vært noe?

Ellers har vi levert tilbake katten vi passet i helgen. Savner jo hun allerede jeg, og er fast bestemt på å få katt så snart jeg har muligheten. Går ikke an å sette ord på hvor koselig det var å våkne halvveis flere ganger om morgenen av at kattungen lå ved siden av fjeset mitt og malte. Så klappet jeg den til jeg sovnet igjen, ååå så fantastisk. Elsker dyr.

Kleo <3


Se så kos

I natt skal jeg se noen episoder av Fresh Prince of Bel-Air siden jeg akkurat har oppdaget at det har komt på Netflix. Kjærsten og jeg så lå og på det i hele morges. Er jo så vittig! Men dere får ha en strålende lillejulaften, så snakkes vi i morgen på den store dagen! 🙂

Familiebesøk i desember

I morgen på lille julaften faktisk – blir kusinen min Elana 4 år, men vi feiret henne i et stort familiebesøk i går istede. Syns det er så koselig med sånne familiebesøk rundt juletider. Utveksling av gaver, god mat, historier fra barndommen og koselige bilder. Fetteren min, Mads hadde med seg sitt eget kamra som er mye bedre enn mitt, så de to øverste bildene er det han som har hatt. Ble helt amazed av alt kamrautstyret hans og den gode kvaliteten det ga. Want!!!


Aaron, mamma, meg, Rebecca, Karsten, Silvia, onkel Alex, Karl Erik


Bursdagsjenten ♥

Nike Epic Lux Tight Fit

Jeg hadde meg en aldri så liten shoppingrunde for noen dager siden. Skulle jo kanskje ventet til januarsalget, men var virkelig desperat etter en ny treningstights. Er blitt så lei 2xu-tightsen min for tiden. Syns faktisk de er veldig oppskrytt. Har brukt mye bedre tightser, og denne nye fra Nike er virkelig en av de bedre. Den kostet 900kr på G-sport og jeg elsker utvalget de har der! Var først på XXL men der var det elendig utvalg i forhold syns jeg. Jeg er i hvertfall veldig fornøyd med denne tightsen. Sitter helt perfekt, er super behagelig og ikke minst utrolig fin. 

Hva syns dere? Hva er deres favoritt treningstights?