Happy Wifey

Husker dere for en stund siden da jeg viste dere toalettmappene jeg bruker? Jeg har tre stk, og de er fra merket Happy Wiffey (Dere kan se dem her)  Nå har Happy Wifey utvidet sortimentet sitt, og det vil si at de også har fått inn noen nye gensre! Blant annet den jeg viser på bildet ovet. En enkel hvit genser med basic svart skrift er digg å ha i klesskapet for dager du ikke vet hva du skal gå med. Slår aldri feil med dem liksom. Jeg er egentlig litt kresen med skrift på klær, men happy wifey er et så søtt og muntert navn, haha, så den trives jeg med. Jeg har egentlig allerede brukt genseren litt for mye… Så nå er den i vask :(( De har den i andre farger også, og dere kan skjekke dem ut her og hele hjemmesiden til Happy Wifey her. Kjenner dette er et merke som jeg virkelig liker og er fornøyd med, så jeg håper de kommer ut med flere produkter i fremtiden.

Lookbook for summer/fall 2016

Heisann på dere! Da har jeg satt sammen en lookbook faktisk. Denne var veldig tidskrevende, men også utrolig gøy å sette sammen og redigere. Så jeg håper virkelig dere liker den og får litt kles-inspo til siste delen av sommeren og høsten som er rett rundt hjørne. Linkene til klærne jeg fant vil være rett under videoen!

Look 1:
Jakke fra Romwe her
Calvin Klein T-skjorte fra Junkyard her
Bukse fra Junkyard
Belte fra Mango
Sko fra Nike

Look 2:
Holsweiler poncho fra Retro
T-skjorte fra Comfort
Bukse fra Gina Tricot
Chocker fra Shein her
Sko – Clarks
Solbriller – Shein
Klokke – Marc Jacobs

Look 3:
Jakke fra Primark
Topp fra Zara
Elevenparis bukse fra Junkyard
Choker fra Shein
Sko fra Junkyard her (eelsker disse, og de er på tilbud nå!)

Look 4:
Topp fra Mango
Bukse fra Junkyard her
Birkenstock fra Junkyard her
Ancuff fra Paul Hewitt her
Klokke fra Komono

Anbefaling av serie

For en stund siden ble jeg ferdig med Cosmos: A Space Oddessey. De som følger med på snapchat vet hvor obsessed jeg har vært med dette i det siste. Faktisk var det så bra at jeg må dedikere et blogginnlegg til det. For jeeesus kristus, jeg gleder meg til å se det på nytt.

Cosmos er en dokumentarserie på Netflix, på rundt 13 episoder tror jeg? Jeg er egentlig ekstremt dårlig til å se serier, og begynner alltid på en ny serie for å så glemme den etter max tre episoder. Men denne dokumentarserien sluuukte jeg. Helt siden jeg kunne lese, har jeg elsket astronomi og læren om kosmos. Og etter jeg har sett så og si alt av dokumentarer om universet på youtube på både engelsk og spansk, ble jeg oooverlykkelig da jeg fant noe jeg ikke hadde sett før. Men jeg ante ikke at det skulle være så bra, og tilgjengelig på Netflix!?

Vet ikke hvor mye jeg skal si en gang, men jeg satt i hvertfall oppslukt i den serien, med tårer i øynene av og til fordi jeg bare elsker temaene så mye. Serien er hostet av Neil DeGrasse Tyson og han forteller om universets sammenheng, fenomener og historie. Samtidig har de nydelige animasjoner av viktige vitenskapsmenn opp gjennom historien, og deres betydning innen deres respektive felt. Serien går i dybden i livet på jorden, hvor vi kommer fra og sammenligner veldig smått med veldig stort, og veldig lenge med veldig kort. Det er så mye å ta inn, og informasjonen er så overveldene… Men det er noe med den følelsen som bare treffer meg dypest av alt, og jeg elsker det. I tillegg blir jeg såå glad når de går grundigere inn på temaer jeg allerede vet fra før, eller nevner personer som jeg elsker. Da sverger jeg øynene mine blir store som tallerkner.

COSMOS: A SPACETIME ODYSSEY: The mystery of comets is explored in the all-new "When Knowledge Conquered Fear" episode of COSMOS: A SPACETIME ODYSSEY airing Sunday, March 23 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX and Monday, March 24 (10:00-11:00 PM ET/PT) on Nat Geo.

Nå er jeg jo en vitenskapsnerd og astronomielsker nr.1 men jeg kan tenke meg at det finnes mange flere enn meg som syns dette er ufattelig fascinerende. Så til dere har jeg ikke noe mer å si enn gi det en sjanse! Har du sett det? Isåfall fortell meg hva du syns!

Pulp Fiction outfit

Heyhey, folkens. Jeg var ute hinn dagen og flauntet litt nye klær, og fikk for en gangs skyld tatt litt antrekksbilder til dere. Er superforelsket i både jakken, buksen og beltet og syns de utfyller hverandre perfectly. Kan ikke noe for at jeg får litt Pulp Fiction-vibber av dette antrekket. Føler det er noe Bruce Willis kunne gått med liksom, haha. Tar faktisk meg selv ofte i å bli inspirert av klesstilen hans i den filmen merkelig nok. Den brune jakken jeg går med stadig vekk ligner jo veldig på hans? Vintage og digg. Sånn jeg liker det.


Jakke fra Romwe her (sponset)
T-skjorte fra Comfort
Belte fra Romwe her (sponset)
Bukse fra Junkyard her (sponset)
Sko fra Junkyard her (sponset)
Chocker fra Ale-Hop

Sjampoen og balsamen jeg bruker

Når jeg er innom Bjuti Hårstudio pleier jeg ofte å plukke med meg noen godsaker til håret. Det er produktene til Shu Uemura som blir med meg hjem, og disse har jeg nå brukt en god stund. Det er alltid så deilig å begynne å bruke dem igjen hvis jeg har vært tom en periode, og bare brukt butikk-sjampo og butikk-balsam. Ikke bare føles både håret og hodebunnen frisk og ren, men lukten er i tillegg super deilig og den varer i håret helt til du dusjer igjen. I hvertfall gjør den det på meg, og det elsker jeg.

Typen jeg bruker er Ultimate Remedy Shampoo for Ultra Damaged Hair, og balsamen som hører til. Maasse fuktighet og proteiner til håret sier jeg ikke neitakk til.


/Sponset

Bjuti Hårstudio er en av de få frisørsalongene som har Shu Eumura, noe jeg er veldig glad for! Her går jo jeg fast, og har planer om å gjøre det lenge! Hjemmesiden deres finner dere her

Cloud Nine

Processed with VSCO with k3 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with b2 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with k2 preset

Processed with VSCO with m5 preset

iPhonebilder fra Cloud Nine på lørdag <3 Jeg har hatt billettene til denne konserten liggende i et halvt år nå. Birgitte og jeg bestilte dagen de ble lagt ut nemlig, men jeg fant ikke ut hvor mange som faktisk skulle før nå siste uken før konserten. Sinnsykt gøy at så og si alle jeg kjenner var der! Tror ikke jeg fikk hilst på en  femtedel en gang, men vi var en stor gjeng som vorset hos Marthe og stresset med å holde sammen helt til vi var så nærmt scenen som mulig. Vi mistet en del, og fant en del. Hahah, fullt kaos. Det var i hvertfall herlig stemning, og vi slapp heldigvis unna regn(???) Good job Bergen. I tillegg var Solfrid og jeg superlur og stakk liiitt før konserten var ferdig slik at vi slapp unna timesvis midt i en folkemengde som beveger seg 1mm i timen. Vi var også suuupersliten i beina og begynte å bli edru på slutten, så da var det ufattelig digg å komme hjem til Solfrid med hjemmelaget-pizza-rester og Family Guy.

Noen andre som har vært på Cloud Nine, eventuelt Findings?

Høstens favoritter fra Junkyard!

Hey, girls! Nå er det back to school, og det nærmer seg høsten med stormskritt! I denne anledning har jeg lagget en liten styleguide med høstens favoritter fra Junkyard. Jeg har valgt ut mine tre favoritt jakker, gensre, bukser og sko. Alle produktene er linket rett under. Håper dere finner noe dere liker!


Bomber HER / Skinnjakke HER / Kåpe HER

Jakker er alltid gøy – Og er på en måte limet i antrekket. Jeg vil nesten si det er det plagget som uttrykke stilen din best. Disse tre stiltypene jeg har vist over, er det jeg oftest bytter mellom. Jeg slenger gjerne på en bomber om jeg vil se litt sporty ut. Elsker bomber-jakkene til Junkyard som dere sikkert har skjønt, og de har dem i mange forskjellige farger! Min svarte skinnjakke er vel kanskje den jeg bruker mest. Skinnjakker er sexy, rett og slett. Kåper har jeg også en del av, og disse er bedre når det begynner å bli litt kaldere i luften, eventuelt om man vil kle seg litt classy. 
 


Calvin Klein t-skjorte HER / Adidas genser HER / Grønn topp HER

Jeg får seriøst aldri nok topper. Har sikkert hundre, men går jo så fort lei dem! Derfor har jeg valgt ut tre staple pieces her, som man kan bruke igjen og igjen. Jeg har jo Calvin Klein toppen til venstre, og den er jeg fremdeles ikke lei! Mangler fortsatt en stor Adidas genser i kolleksjonen min, og syns denne i rød var sykt fresh. Når det gjelder den siste toppen, falt jeg pladask for fargen. Elsker litt annerledes blåfarger.


Lys løs bukse HER / Svart slengbukse HER / Slitt løs bukse HER

Jeg elsker at løse bukser har blitt inn. Det er stort sett alt jeg har gått med i hele sommer. De jeg har brukt, er kanskje litt mer sommerlig. Så jeg fant noen alternativer som passer bedre til høsten. Jeg har en loose-fitted høstbukse på vei hjem til meg fra Junkyard nå, men shit for et vanskelig valg det var. For jeg skulle gjerne hatt disse tre og 🙁 Måtte spørre hele topplisten på snapchat om hvilken jeg skulle velge.


Vans HER / Nike HER / Adidas HER

Hvor deilige er ikke disse skoene? Jeg har lenge sett etter de perfekte røde skoene å bruke med et helt svart antrekk. Jeg tror det hadde sett utrolig bra ut, og disse fra Vans var sinnsykt kule. Ellers elsker jeg formen og stilen på Nike Thea-skoene. Og adidasene kunne jeg gjerne hatt i alle fargene! De har dem nemlig i hvit, blå og grå også! Tror sko må være Junkyards spesialitet!

Fant du noe du likte?

 

Verdens beste banan- og havrepannekaker

Jeg har endelig funnet den perfekte oppskriften på de aller beste og sunneste bananpannekakene. Jeg søkte mye rundt på nettet etter en oppskrift jeg syns så god ut, og har prøvd en del forskjellige. Men jeg syns min egen versjon var lettest og best! De blir så søt og god at jeg lett spiser dem alene, og jeg tror dette kommer til å redde mange matpakker de kommende ukene på skolebenken. Hadde dem med meg i går, og de ble godkjent av både meg selv og venner.

Du trenger bare tre ingredienser, og det tar ikke mer en 10min å lage heller, så det er verdt å prøve ut! Lenge siden jeg har hatt mattips på bloggen her nå, men det er fordi jeg i all hemmelighet egentlig suger på kjøkkenet, og å få maten til å se fin ut. Jeg prøver jo så godt jeg kan, hahah, og denne oppskriften syns jeg ble god nok til å dele. Så værsågod!

Du trenger:
En banan
Et egg
1dl havregryn.

Fremgangsmåte:
Kjør alt i en blender, og stek på lav varme et par minutter på hver side.

Dette gir seks små lapper. Ta på det pålegget du liker best. Her har jeg brukt oppskåret banan, blåbær og kesam. Har du lest en lettere oppskrift eller?

Fortell hva du syns hvis du prøver dem!