Mine nyttårsfortsett 2017

Trene regelmessig
La oss bare få unna klassikeren først. Jeg skal trene mer regelmessig. Jeg trener veldig bra i perioder, og lever som en boms i noen perioder. Jeg har kjøpt boksehansker, hoppetau, mobilholder, strikk, og har allerede komt godt i gang, bortsett i fra litt for mye vin og lite søvn denne ferien som ødelegger litt for utbytte av treningen. Når skolen begynner, skal jeg igjen gjøre det til en vane å ta med treningstøy på skolen og gå på trening etter skolen. Når jeg er i gode treningsperioder, eller på trening generelt, er det jo faktisk såå deilig og energigivende, og jeg skjønner ikke hvordan jeg noen gang kan ligge på latsiden.

Rense opp i vennegjengen
Dette tror jeg blir den vanskeligste. I det siste har jeg merket en enormt stor kontrast i vennegjengen, av hvem som virkelig vil det beste for meg, og de som rett og slett ønsker det motsatte. Jeg har en dårlig uvane med å tviholde på venner, og ikke gi slipp på venner som virkelig sårer meg gang på gang, bare fordi jeg er så utrolig glad i dem. Jeg er altfor svak for venner jeg er glad i, men jeg er faktisk nødt til å skyve et par unna meg slik at jeg slipper å bli så innmari skuffet når jeg gir og gir, og bare får drit slengt tilbake. Jeg har en dårlig uvane ved at jeg prøver å tilfredstille alle til en hver tid, og det går jo ikke. I 2017 vil jeg bare ha de beste rundt meg, og være mye mer selektiv med hvem jeg prioriterer tid og energi på. Det tror jeg vil gjøre meg mest lykkelig til syvende og sist.

Lese minst fem bøker
I fjor leste jeg som nevnt bare to. Det er altfor dårlig av meg, så i år skal jeg lese minst fem bøker. Rett og slett. 

Bruke mer tid på bloggen
Jeg skal bruke kameraet mye mer og fokusere mye mer på bloggen, sponsorer og alt det måtte innebære. Jeg vil øke statistikken av lesere på bloggen, og jeg vil rett og slett vokse som blogger. Virkelig fokusere på den, og jeg skal ha den både som en hobby og en jobb. Processed with VSCO with f1 preset

Utvikle meg som person
Jeg vil stadig vokse som person. Aldri bli utlært eller tro jeg vet nok. Jeg vil bli smartere. Mer open-minded. Reflektert. Mindre sint og irritert. Mer avslappet. Ikke ha høye forventninger. Ikke la mennesker eller hendelser påvirke meg negativt og gå innpå meg i stor grad. Jeg vil bli flinkere til å skrive. Flinkere til å ta bilder. Flinkere til å gå tur, legge fra meg mobilen, lytte, sette pris på, klemme. Overlesse kjente og ukjente med komplimenter. Stole på meg selv. Være selvstendig. Nyte tid alene. Vokse. Være stolt av meg selv. Være god mot mennesker. Jeg vil rett og slett bli en bedre versjon av meg selv. Dette syns jeg burde være alles prosjekt gjennom hele livet egentlig. Man blir aldri perfekt, men fysøren så mye glede man får ut av å bli et bedre “jeg” etterhvert som årene går.

Bli flinkere på gitar
Jeg har blitt flinkere på gitar i 2016, men ikke mye! Jeg vil lære meg enda flere sanger i 2017. Lære meg å holde nede den forbaskade F-en ordentlig, og fingerspille et par sanger jeg liker.

Spare minst 1000kr i måneden
Jeg har en liten sparekonto jeg opprettet for meg selv tidligere i år, hvor jeg hele tiden setter inn 1000kr fra brukskontoen om jeg mener jeg har mer enn jeg trenger der. Denne sparekontoen skal gå direkte til å finansiere noen reiser jeg planlegger å ta i friåret mitt. 

Jeg elsker nyttårsfortsett. Eller bare nye år generelt. Jeg føler skikkelig på det liksom. Alt er jo egentlig bare menneskelige påfunn med feiring, nytt år osv. Unntatt at vi går mot lysere tider, det er digg det. Men ja, jeg ser ikke noe gale i det jeg. Jeg tror mennesker trenger å føle at de kan starte litt på nytt. Det gir en ny motivasjon, og en ny livsgnist å kunne legge en periode av livet sitt bak seg, og rette fokuset sitt fremover. Jeg blir alltid litt emosjonell på slutten av et år jeg. Årene er liksom som kapitler i en bok. Det er i hvertfall mentaliteten jeg har, og sikkert deler med mange andre også. Nå blar vi om til neste side i en bok vi kan fargelegge helt selv. Jeg gleder meg. Også gleder jeg meg til et år fra nå – og se tilbake på disse målene, og ikke minst se tilbake på året som har gått. Livet er så spennende dere. Embrace å ikke vite hva som skjer. Den bergodalbanen og det mirakelet som er livet, er noe stort å sette pris på. Hva er noen av deres nyttårsfortsett?

Godt nyttår! Og tusen millioner takk for et fantastisk år med gode tilbakemeldinger og samtaler i kommentarfeltet. Jeg håper dere blir med meg på nye eventyr i 2017!

Mine nyttårsfortsett fra i fjor – klarte jeg det?

Begynnne å lese bøker igjen
Hehe, okei, jeg har lest to bøker i år… Den første var 100-åringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant (veldig tidig og smart) og den andre var 1984 av George Orwell (en klassiker som har boret seg fast i sjelen min) Det kan vel ikke helt kalles “å begynne å lese bøker igjen,” men 1984 ga meg virkelig lyst til å lese mer, så nå har jeg begynt på Mengele Zoo. Jeg har mange bøker på listen jeg vil begynne på etter jeg er ferdig med særemne i slutten av januar 2017.

Stresse mindre med skole
Hell yes. Denne har jeg virkelig klart. I hvertfall dette siste halvåret. Jeg har ikke stresset så lite med skole siden barneskolen. Det går virkelig kjempebra, og det er skikkelig deilig å slippe å gå rundt å stresse og bekymre seg for skole hele tiden som mange gjør. 

Få fint hår
Håret mitt har vært litt all over dette året. Jeg har hatt naturlig farge både med og uten extensions, og mørkere farge, også med og uten extensions. Det har alt i alt vært et mye bedre hår-år enn i fjor, myye takket være frisøren min, Stine på Bjuti Hårstudio!
Processed with VSCOcam with f2 preset

Lage videoer
Ikke så altfor gale her heller. Har laget en del videoer i år faktisk, men ikke så veldig regelmessig. Fortsatt en del forbedringspotensiale.

Få en katt
Jaaa! Jeg trodde dette var den mest urealistiske, men den gang ei! Jeg fikk nydelige lille Balto til 18-årsdagen min <3

Syns alt i alt det har gått fint med nyttårsfortsettene jeg! De var realistiske, men samtidig noe jeg hadde veldig lyst til. I morgen kommer et innlegg med nyttårsfortsettene for 2017. Da vil jeg sette enda litt vanskeligere krav. 2017 kommer til å bli et spesielt år, og jeg vil jobbe hardt. 

Har dere oppnådd noen mål i år?

2016 recap – del 3/3


Jeg lagde en video hvor jeg forklarte meningen bak tattoveringene mine.


Jeg fikk lappen! På andre forsøk, haha.

Vi fikk i skoleprosjekt å filmatisere en novelle, noe som var dødsgøy + at vi ble kjempefornøyd!


Jeg ripet opp varebilen til pappa 🙂


Jeg farget håret mørkt hos Bjuti.


Jeg mottok en svær pakke av The Body Shop, som inneholdt en gigantisk julekalender. Denne kalenderen var det som fikk meg opp om morgenen hele desember. Utrolig mye gøy og nyttig i den!


Jeg tok nesering! Har byttet til en mye mindre ring nå heldgivis.


Jeg fikk dilla på å lage energibarer og følte meg ekstremt flink – Helt til jeg lagde en skikkelig ekkel en som lå i kjøleskapet i typ 2 uker før jeg kastet den.
Jeg deltok i ruspolitikkdebatten og skrev så mye som tre innlegg om det både jeg og statistikk mener hadde vært en mer human, smart og mindre ødeleggende ruspolitikk hvor målet er å gi større frihet og å forhindre rusmiljøer og rusmisbrukere. Mesteparten av kommentarene misforstod og var uenig, og jeg har aldri fått så mange både invalide og opplyste kommentarer i ett og samme kommentarfelt. Alt i alt er jeg veldig glad og stolt for at jeg skrev det, for dette er et tema hvor altfor mange er offer for gal propaganda om, noe heldgivis en del andre også var klar over, og kanskje enda flere ble, etter innlegget.


Noen veninner og jeg hadde et elendig, men veldig morsomt juleverksted

Processed with VSCO with f1 preset
Julaften!

Hva har vært noen av dine beste minner fra 2016?

2016 recap – del 2/3


Kjenner jeg gleder meg til mai. En fin mai måned, med sol, er faktisk kanskje den fineste tiden i året. 


Jeg satt på enda en pakke med extensions hos Bjuti Hårstudio og fikk skikkelig volumiøst hår, og Stine lagde vakre krøller på meg.


Spiste 17. mai frokost med den fine gjengen min og hadde en nydelig 17. mai videre i byn med venner og familie.


Også kommer faktisk årets høydepunkt. Jeg fikk babypusen min, Balto. Jeg trodde aldri at jeg kom til å bli så ufattelig glad i en katt, for jeg er egentlig ikke noe særlig kattemenneske. Men det forandret denne lille klumpen ganske så raskt. Jeg syns han blir vakrere og vakrere for hver dag og jeg må kontrollere meg selv skikkelig for å ikke skvise han for hardt når jeg klemmer han. Mjauete, klumsete og grinete liten diva som innerst inne elsker kos og oppmerksomhet<3


Jeg hadde tapaskveld hjemme hos meg med noen gode veninner, før vi dro ut på byn. En veldig vellykket kveld, hvor alle tok med seg en tapasrett hver. Kanskje det lureste jeg har gjort i år, og tenker å gjøre det til en tradisjon?? Det hadde vært nydelig.


Jeg dro til England med Caroline! Vi bodde hos søsteren hennes en uke og hadde det utrolig fint. Vi gikk rundt i gamle byer, shoppet og spiste på koselige steder. Savner det!


Marthe, Caroline, Camilla og jeg dro på hyttetur! Vi fikk låne hytten til bestemor, og dette er kanskje også et av de bedre valgene jeg har gjort i år. Vi var faktisk skikkelig oppfinnsom og gjorde alle slags mulige hytteting. Vi gikk på lang tur for å handle på butikken, hadde massasjekveld, nakenbadet, fisket, så på film, spilte spill og lo masse. Dette burde også bli tradisjon!


Spania! Åå deilige varme Spania, også denne gangen med Caroline + Aaron, pappa, begge søstrene mine og masse venner av pappa med barn i alle aldre. Også en utrolig fin tur med myye avslapping, vin, mat, strand, Pokémon Go og latter.

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Birgitte feiret bursdagen sin hos Camilla, og vi hadde en kjempefin og solfylt sommerfest før skolen begynte igjen.

Jeg lagde en liten lookbook video, noe som faktisk var veldig gøy. Vurderer å gjøre det igjen!

Processed with VSCO with b2 preset
Jeg var på kygokonsert, og typ alle jeg kjenner var der. Veldig god stemning både på konserten og vorset, og hos Solfrid etterpå med nattmat. 

Processed with VSCO with k2 preset
 

2016 recap – del 1/3

Jeg tror jeg har smågledet meg i hele år til å lage disse innleggene. Nå tenkte jeg å ha en oppsummering av året mitt, inndelt i tre deler. Dette er en fantastisk måte å se tilbake på, og huske hva du har gjort på de siste 365 dagene. (eller 366 blir det vel i år) Er også litt smånervøs. Har jeg faktisk gjort noe spennende i år? Som jeg har delt med bloggen i hvertfall? Let´s see. Vi begynner med januar.Nyttårsaften startet med et fantastisk smell. Uten tvil den beste nyttårsaften i mitt liv. Utrolig mange gode venner samlet på ett sted, utrolig god stemning og champagne i håret. Jeg og Caroline hadde ikke såå høye forventninger da vi satt og sippet vin hjemme hos henne tidligere på kvelden, men da vi ankom festen, dukket det bare opp flere og flere gode venner og det ble en ekstremt vellykket kveld!


Jeg gjorde en liten transformation og fikk skinnende og mørkt hår på Bjuti Hårstudio!


Dette har jo vært 98-ernes år, og 18-årsdagene kom på rekke og rad. Dette var den første 18-årsdagen jeg var i, hos Lottelise, og det var maskeradeball!

Så var det min tur til å bli 18! Bursdagen min falt på en fredag, så det ble først vors hos meg før vi dro på Downstairs som min far (som driver det) hadde stengt av til oss, slik at de som også var under 18 kunne få bli med. Veldig, veldig gøy kveld med mine aller beste venner.

Jarl Andersen og jeg bestemte oss for å lage noen videoer sammen. Vi hadde møttes et par ganger før på noen fester, og hadde egentlig planer om å lage video sammen i lang tid. I februar fikk vi til både en “Would you rather” på hans kanal, og en “Jelly Bean Challange” på min. Veldig koselig og morsom gutt. Grattis med 100k subs! <3Sjekker ut bylivet med et par kompiser som også ble tidlig 18.


Pappapusen min ble 50 år!


Jeg tok min første tatovering! Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα. All I know is that I know nothing – Sokrates. En filosofisk og nydelig sitat som treffer meg i hjertet og fascinerer og ydmykgjør meg. Den konkluderer virkelig alle tanker og samtaler man kan ha om erkjennelsesfilosofi syns jeg. Veldig glad i den.
 

Det ble vinterferie og jeg dro for å bo hos mormor i Spania en uke med Rebecca. Deilige og late dager i La Rabita.Jeg fikk extensions for første gang hos Bjuti Hårstudio!


Ingen flere bemerkelsesverdige hendelser utenom at været var veldig fint, så koselige sommerdager og sommerfester begynte tidlig.

Det var 2016s fire første måneder. De fire neste er jo de vakreste månedene i Norge, så jeg gleder meg til å sette sammen den til dere. Håper dere likte innlegget. Er det noen som har fulgt med på bloggen fra tidlig i år og husker noe av dette?

Antrekk i 2016

Daaa folkens, mens året nærmer seg slutten, tenkte jeg å ta et lite tilbakeblikk på min style evolution i 2016. Føler ikke selv jeg har vært så flink med outfitbilder i år, men det ble visst en del når jeg samlet de sammen. Håper på enda flere og bedre antrekk i 2017! Outfit-innlegg må jo være noen av de mest klassiske og typiske innleggene en blogger kan poste, men likevel syns jeg fremdeles det er såå gøy å se hva andre har på seg, og hvilke kombinasjoner og sammensetninger som andre klarer å sette sammen. Jeg får så mye inspirasjon av antrekksbilder, men også å bare å se mennesker på gaten. Antrekket til noen er jo nesten det første du ser, og kan si mye om dem som personer. Derfor elsker jeg klær, og selvom det er klisjé å si, syns jeg det er en dødsgøy måte å uttrykke seg på, og noe som er morsomt å leke seg med. Jeg håper dere liker noen av disse antrekkene, og fortell meg gjerne hvilket dere likte best! Jeg har satt dem i noenlunde kronologisk rekkefølge.


Alle antrekkene finner dere under kategorien “klær og skjønnhet” i menyen til venstre. 

Min julaften

Hei, alle sammen! Jeg håper dere hadde en nydelig julefeiring i år. Min 24. desember startet med en julefrokost hos mamma, med mamma, Aaron, pappa og vår enslige nabo<3 Jeg var i topp humør og falt nesten i bakken da jeg åpnet døren og så at det SNØDDE om morgenen. Jeg følte meg som en liten unge igjen. Greit det varte bare i ti minutter, men det var ti minutter med magi. Hehe, jeg elsker jul. Senere på dagen dro vi og spiste hos familien på pappa sin side og åpnet gaver, og senere gjorde vi det samme på mamma sin side. Jeg ble faktisk utrolig fornyød med gavene jeg ga bort i år, og har faktisk handlet julegaver siden oktober. Så da ble det faktisk ekstra mange og ekstra fine julegaver til familien, uten å kjenne at det gikk særlig utover lommeboken, siden jeg spredde utgiftene over tre måneder. Noe jeg definitivt skal gjøre neste år også!

Processed with VSCO with f1 preset
Genser HER (sponset) Denne deilige genseren ble jeg forelsket i for noen uker siden, så mamma fikk en lik en i pakken sin i går.
 

Bortsett i fra min ekstremt barnlige mentalitet rundt gleden av jul, merker jeg at jeg er blitt mer voksen på gavene jeg får. Jeg har ønsket meg mye dekorasjoner til rommet og praktiske ting som en juicemaskin, som jeg gleder meg max til å ta i bruk. Mamma lager alltid så sinnsykt gode grønnsaksjuicer, men jeg bor jo hos pappa, så nå kan jeg endelig lage litt juice her i huset og. Hvilken gave ble du fornøyd med i går?

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Kameraet var egentlig fulladet, men jeg glemte å slå det?? Så det ble ikke noe bilder fra kameraet i går, og ganske få fra mobilen også. Nyttårsfortsettet blir å ta fine bilder til den store gullmedaljen. Jeg har blitt skikkeliog sløv på det i det siste, og angrer like mye hver gang. Jaja, her har dere to søte bilder av meg, søss og Balto i går. Jeg ønsker dere en super fin 1. juledag, engler. Julen er ikke over enda! Koselige dager, familiebesøk og fester står fortsatt på kalenderen. 

Hvordan oppnå julestemning

Hola mis amigos. Hvordan går juleferien? Helt ærlig nyter jeg den skikkelig. Bare masse sosialt med familie og venner. Jeg hiver meg rundt omkring og har faktisk skikkelig julestemning uansett hvor jeg er… Jeg tror det ligger litt i hodet, og hva du gjør det til selv – denne julestemningen altså. Bokstaveligtalt alle jeg snakker med, klager over at de ikke har julestemning. Og det frustrerer meg like mye hver gang. Vi må bare innse at snø ikke er en selvfølge i desember lengre. Men julelys, familiebesøk, mørke, kø, juleshopping, pyntingen i butikkvinduene, julemusikk, julekaker, wiii. Hvordan kan man ikke ha julestemning? 

Processed with VSCO with f1 preset
Genser HER (sponset) Smykke HER.

Som dere sikkert har merket, har jeg tatt meg en aldri så liten juleferie fra bloggen også. Blogginspirasjonen kommer i perioder, og akkuratt denne perioden har vært veldig dedikert til sosialisering, og ikke så mye sosiale medier. Jeg elsker bloggen min over alt på jord, men jeg tror det er godt for meg med små pauser innimellom merker jeg. Kvalitet over kvantitet er også en liten livsfilosofi jeg har. Nå er det faktisk julaften i morgen da! Mange koselige dager i vente. Selvom jeg ikke er en særlig kristen person, så elsker jeg hva juletider kan gjøre med stemningen og forhold mellom mennesker. Sier ikke neitakk til en måned med kjærlighet, takknemmlighet og kos akkurat. 

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f3 preset

Jeg håper og ønsker at dere alle får en så bra jul som overhode mulig, og tilbringer mye tid med de beste menneskene i livene deres. Vi snakkes snart, julepuser! 

Følg Leandra86 på snapchat for spennende juleeventyr.

Nesten jul

Okei nå… Føler jeg faktisk at det er juleferie. Jeg ble ferdig med en fremføring i dag etter en lang uke hvor jeg har hatt lite tid til overs. Men nå er det bare to skoledager igjen neste uke, som sikkert blir useriøse og full av julestemning, så jeg sier meg fornøyd. Jeg tenkte egentlig bare å svippe innom og ønske alle en god helg. Nå bærer det snart avsted til polet, så blir det forhåpentligvis starten på en koselig helg. I morgen skal jeg faktisk jobbe på siste gang på Downstairs, så slutter jeg. Noe som skal bli ekstremt godt. Jobben var rett og slett ikke noe for meg. Jeg er egentlig et A-menneske, så å legge seg halv fire hver lørdag etter å ha stått i timesvis rett opp og ned bak et kasseapparat. Ikke særlig gøy hver lørdagskveld. Så det blir veldig deilig å slutte etter i morgen. Snart jul <3 Wihu.


Hettegenser HER (sponset)