Best green smoothie

I det siste har jeg eksperimentert med masse forskjellige smoothies. Jeg har pleid å lage smoothie kvelden før en skoledag, og ha det med meg som frokost på skolen dagen etter. Jeg pleier ikke å være så sulten tidlig på morgenen, men litt ut i skoletimene kjenner jeg at jeg trenger noe, og da er det både forfriskende og mettende å ha med seg en stor flaske med smoothie. Kan ikke se for meg noe bedre å starte dagen med for tiden. Uansett, jeg har klart å mixe meg frem til den perfekte grønne smoothien. Dette er kanskje den friskeste av de alle, og en av mine absolutt favoritter for øyeblikket. Her er hva du trenger:

1 banan
2 kiwi
1 eple
1/2 sitron
2 never spinatblader
1 kopp med isbiter

Mix i en blender, og du har den perfekte smoothien med den fineste fargen og beste smaken! Absolutt verdt å prøve ut. Dere kan også bruke fryste bananer, så slipper dere isbitene. 

Noe du kunne tenkt deg å prøve ut?

RAINS


Sponset
Rains regnjakke fra Junkyard her 

Okei, bergensere. Er vi i vårt rette element i dag eller? Vanligvis når det regner, pleier jeg å bli litt nedfor, irritert over å bli litt våt osv, men i dag er det virkelig på et annet nivå her i Bergen by altså. Det er så ille at jeg nesten bare må le. Jeg måtte faktisk bare kaste paraplyen min på vei hjem fra skolen i dag, fordi den ble til alt annet enn en paraply 1min etter jeg var komt ut av bussen. Man må rett og slett bare drite i at orkaner fra en annen dimensjon blåser hull i tryne ditt, og bare gå liksom. Så timingen på kjøpet av denne regnjakken fra Junkyard kunne ikke vært bedre. Den er lang, knappet helt opp og veldig fin i tillegg. Årets kjøp tenkte jeg i dag.

Ser ikke ut til at været gir seg med det første heller, så da blir jeg sittende inne med dokumentarene mine :))) Tror jeg har sett fire dokumentarer på sånn 1 uke nå, og dønn digger livet. Elsker dokumentarer, og tenkter å anbefale favorittene mine til dere snart, siden det har vært en del etterspurt. I dag har jeg sett debatten mellom Clinton og Trump. Kort oppsummert var den underholdene, og Clinton var best selvom Trump hadde en del poenger selv. Men creds til Clinton for å ikke klikke på kommentarene hans innimellom. Wow. Uansett, håper været er finere der du befinner deg, og hvis ikke, er det bare til å bundle up med god samvittighet. I morgen har jeg friiii, så her i sengen blir jeg nok liggende til langt på natt. Vi shnakkesh.
 

Skoleprosjekt – filmatisering av novelle!

I dag blir søndags video litt annereldes. Vi har nemlig fått i oppgave å filmatisere en novelle på skolen, som skulle være ferdig til fredag. Mange av dere har allerede sett den på youtube, men jeg tenkte å legge den ut her for bloggleserne også. 

Novellen heter “Pass deg for Ulven” og er skrevet av Gro Dahle. Den handler om en jente som skal flytte hjemmefra, og blir bedt av moren om å passe seg for alt mulig. Så i fem år lever hun alene i frykt om å snakke med noen, se på noen, være med noen osv. Helt til en dag i august :))) Så får dere se hva som skjer da! Novellen refererer på en måte til “rødehette og ulven,” og det er derfor hun har på seg rød jakke i novellen, og den jakken blir på en måte et symbol på frykten da.  Mine acting skills er kanskje dårligst, men gjorde nå litt opp for det meg reggisering, filming og redigering. Er egentlig utrolig gøy å være kreativ bak kamra syns jeg. Uansett, håper dere syns det var en litt artig video å se!

Fineste kjolen

God morgen dag, alle! Jeg ligger fortsatt i sengen, ser dokumentarer og blogger litt.Tror jeg må komme meg opp snart da, selvom jeg ikke liker tanken på det. Kanskje kommer jeg meg på trening også, vi får se. I dag er i hvertfall planen og møte en veninne senere og lage noe digg mat vi ser vhar sett video av på facebook, som egt har vært livet mitt i det siste. Hvis dere følger meg på snapchat vet dere hva jeg mener. Tror 90% av det jeg legger ut er minioppskrifter og mat/smoothies jeg lager med venner. Tenker og legge ut en vill smothieoppskrift snart 😉

I kveld skal jeg på jobb, på Downstairs, så kom innom! Selve jobben er grei, men guuud de arbeidstidene er verst. 23-02 hver lørdagskveld. Pluss at bussen går ikke før en time etter jeg er ferdig, så får aldri lagt meg før halv fire på lørdager, og da er jeg knuust når jeg kommer hjem, menmen, nå har jeg jo lappen, så skal se om jeg kan låne meg en bil i dag.

Uansett, jeg ville vise dere denne nyydelige kjolen jeg mottok i posten for noen dager siden, sammen med litt andre greier jeg skal vise snart! Hva syns dere?


Sponset
Kjole fra Romwe her

Happiness Boutique

I dag vil jeg tipse dere om en nettbutikk som selger alt dere kan tenke dere av smykker og tilbehør. HappinessBoutique.com! Utvalget deres er så bra, dere. De har alt fra chokers, ringer, øredobber og armbånd. Og jeg tror seriøst ikke jeg fant noe der inne, jeg ikke ville hatt. Da Happiness Boutique kontaktet meg og ville tilby meg noe fra siden deres, ble jeg helt overveldet og brukte sikkert en time på å bare scrolle gjennom nettbutikken og finne ut hva jeg skulle ta. Jeg gikk for noe enkelt, men også veldig søtt og pent. Dette rosegullsmykke med en perle og en stjerne. Har blitt skikkelig glad i rosegull i det siste, og tror denne kommer til å passe fint til masse! Anbefaler dere å titte innom nettbutikken deres 🙂 Linken står i navnet.

Pent eller hva?

Balto er fortsatt veldig glad i å fotobombe når jeg skal ta bilder til bloggen, så måtte nesten knipse litt bilder av han også, så han ble fornøyd. Håper dere forstår.

Trøtte pusen.

Håper dere har en suuper fredag, alle sammen. God helg! <3

Beste veien til billappen

Hei, folkens! Siden sist, har jeg prestert å få billappen! Jeg bestod 19. sept, og det var så ufattelig deilig. Jeg skal være helt ærlig og si at det er andre gang jeg kjører opp, og at jeg strøk første gangen. Syns ikke det er noe å være flau over. Hører at 1/4 stryker, og jeg er virkelig ikke noe naturtalent når det kommer til bil. Men takket være Max trafikkskole er jeg nå en sikker sjåfør, og det er jeg utrolig takknemlig for. Jeg er så glad for at jeg har hatt det teamet i ryggen og pushet meg til jeg til slutt fikk sertifikatet. Uten deres påminnelseser og oppmuntring, kan jeg garantere dere at jeg ikke hadde hatt lappen akkurat nå. Så det har virkelig vært en fornøyelse å gå gjennom prosessen med dem! Anbefaler Max trafikkskole på det varmeste, og om dere tenker å begynne med kjøretimer, har de en facebookside her hvor de kan kontaktes. Helt alvorlig verdens beste trafikkskole <3 De siste gangene kjørte jeg med Ann-Mari fordi Rolf sluttet, men hun var alt det en kjørelærer skal være pluss litt til! Rolig, snill, bestemt og tydelig. Anbefaler henne også om dere skal kjøre med Max!


Tb til øvekjøring

I dag har jeg hatt fri! Og brukt hele dagen frem til nå, på å forberede videoer og blogginnlegg. Gud så tid alt tar. Kunne gjerne hatt fri hver onsdag altså 🙂
 

Finnes ikke gode mennesker

I dag hadde jeg ingen video planlagt, men som jeg lovet, skal det komme en video hver søndag, så jeg skrudde på kamraet og sa det som kom til tankene. Håper dere likte videoen, og kom gjerne med forslag til temaer dere vil jeg skal ha i videoene videre.

Samtidig håper jeg ingen misforstod tittelen. Det jeg mener er at ingen er 100% perfekt eller 100% ond. Vi er alle en liten mix, hvor noen heller mer til den ene siden enn den andre, avhenig av litt gener og masse miljø. Jeg kjenner mange gode mennesker, men alle har også svake sider. Og dette med å ikke hate noen er som sagt bare èn av mange forutsetninger man må ta stilling til når man skal bli en lykkeligere person, men en jeg syns er ganske viktig og basic, så da ble den det som ble bablet om i dag 🙂 Del gjerne deres tanker om dette! Elsker å lese gode innspill i kommentarfeltet. Lærer så mye av dere. Ha en fin søndag!

Rabatt på Junkyard!

Hola chicas. Dette sinnsyke sydenværet vi opplever i Bergen for tiden gjør meg til superwoman. Jeg gidder dønn alt når det er sol. I dag har jeg handlet, hentet noe i posten, gått frivillig hjem fra skolen selvom jeg kunne tatt buss, vasket og ryddet hele huset. Er ikke måte på altså. Til tross for at jeg var på slipp i går med guttebussen fra skolen. Merket jo at jeg var gaaanske trøtt i dag også da. Så jeg duppet av en time i solen og har til og med fått litt farge! Da vet du det har vært en effektiv dag ass. Neida(jo). Jeg er alene hjemme denne uken og trives meeeget godt på egne ben. Har venner på besøk hele tiden, hører på høy musikk, gjør hva jeg vil, spiser hva jeg vil. Og når været i tillegg er på topp… Kan det bli bedre?? Nå kom akkurat Marthe på besøk og senere kommer Thea. Foreløpig er planene å lage søtpotet fries, og det gleder vi oss meeget til.

Btw, sjekk ut verdens diggeste kosesett fra Nike som kommer til å bli overbrukt i vinter da. Og på slutten av innlegget er det en gladnyheter til dere, så scroll down <33 Eller greit overskriften avslører meg, men yay uansett!!!


Nike genser her
Nike bukse her

Nå kan dere få 20% rabatt på Junkyard XX-XY, HER. De har så mye fint for tiden, så det er absolutt verdt å titte innom spør du meg!

Lashes by Maylinn

Uansett hvor mange ganger jeg har fått nytt sett, glemmer jeg alltid hvor digg det er å ha vippeextensions på igjen. Jeg har nevnt det før – det blir lettere å sminke seg, fjerne sminke, man får bedre tid om morgenen, man ser mer våken ut, og jeg føler meg mye penere med vipper, rett og slett! Samtidig syns jeg også det er litt deilig når de har falt av, og fjeset liksom ser helt “clean” og “meg” ut igjen. Men akkurat nå kan jeg ta masse bilder, føle meg fab og sette pris på tiden jeg har til overs om morgenen ved at jeg slipper å ta på maskara på de fluebeinene jeg har til vipper.

Vippene er som vanlig av Maylinn, og hun kan kontaktes på facebook her.

Jeg har 3D vipper i 13mm. Liker egentlig best 12mm, så det tar jeg nok neste gang, men 13 går helt fint det også. Jeg har gått til Maylinn veldig lenge nå, og kunne ikke vært mer fornøyd når det kommer til vippekvalitet, at jeg aldri har mistet min egne vipper, at behandlingen er rask og behagelig, og ikke minst at jeg er i godt selskap mens jeg ligger der med øynene lukket. Litt småprat, sladring og pleie er godt for en hver jente innimellom!