Mitt 2015 – Del 3/3Victoria ble 18 år! Birgitte, Victoria, Solfrid, Marte, Camilla, Caroline og jeg dro til byn med henne på en nyydelig solskinnsdag og fant et perfekt sted hvor vi hadde piknik.


Jeg hadde tre fantastiske dager i Amsterdam med søstrene mine, Rebecca og Ine. Jeg brukte altfor mye penger på… jeg aner ikke hva engang, men gøy var det! Vi spiste ute, shoppet, dro på nattklubb, på marked, syklet rundt i den vakre byen og besøkte Anne Frank-museet, noe jeg vil anbefale alle å gjøre en gang! Folkene er veldig hyggelig der og det er en vakker by å besøke.


<3


Jeg spiste vegansk i hele oktober! Jeg spiste mye variert og følte meg fresh, så det gikk med andre ord veldig bra. Både mamma og pappa tok hensyn til det og vi lærte at å lage veganske versjoner av vanlige middager ikke var en særlig stor utfordring! Kanskje noe å prøve ut på nyåret?


Jeg begynte å øvekjøre med Max trafikkskole!Feiring av årsjubeleet til frisørsalongen min, Bjuti Hårstudio. Jeg var hårmodell for hårshowet, som var inspirert av Fifty Shades of Grey ;)))) Veldig gøy opplevelse! Modellene brukte hele formiddagen på å bli sminket, få fikset hår og antrekk i frisørsalongen. Om kvelden gjennomførte vi showet i en bar, og det ble en kjempesukess!

Julaften!

Tenk at i dag er siste dag i 2015 i dag! Det er alltid litt bittersøtt å legge et helt år bak seg, men samtidig spennende og gøy med et helt nytt år. Morsomt det der; hvordan en kalender vi mennesker selv har funnet opp kan ha et så stort inntrykk på følelsene våre. Livet fortsetter fremover akkurat som før, men vi setter et punktum ved en periode på tolv måneder, og starter et nytt avsnitt av livet, i hvertfall i hodet vårt. Det er greit da. Gir oss en unskyldning til å virkelig legge bak oss fortiden, og starte om igjen som et nytt og bedre menneske. Jeg håper vi klarer det; å gjøre hverdagen vår, og verden litt bedre det kommende året, med motivasjon fra de fire nye sifrene, 2016. Godt nyttår, kjære dere <3 Jeg håper dere spretter champagnen for 2016 med et stort smil om munnen! Pass godt på dere selv og vennene deres i kveld. Vi snakkes på nyåret!

Mitt 2015 – Del 2/3


17. mai!


Jeg dro til Oslo for første gang!


Jeg møtte de skjønne bloggerne, Aurora, Madeleine og Åshild i forbindelse med photoshooten vi hadde med Junkyard. Vi var i Oslo i tre dager, bodde på hotell sammen, spiste ute, shoppet litt på Karl Johan og all hovedsak var modeller for den kommende kolleksjonen til Junkyard.no. En fantastisk opplevelse!


Gran Canaria!
Kaffekos med Caroline.


Overnatting og pannekakefrokost med Caroline og Solfrid.


3D-vipper hos Maylinn.

Mitt 2015 – Del 1/3

Noe av det beste med å ha blogg må definitivt være at du har alle minnene dine dokumentert på ett sted. Dere aner ikke hvor mange ganger iPhoto har køddet seg og jeg har mistet mange bilder. Men det går fint, for jeg har jo de fineste samlet i arkivet mitt her! Så nå som det nærmer seg slutten av 2015, tenkte jeg å ha et oppsummeringsinnlegg av året mitt! Her kommer de fire første månedene av 2015.Vi hadde surprise party for søsteren min, Rebecca som ble 25 år! Vi samlet hele familien og stellet i stand mat og ballonger hjemme hos oss. Utrolig koselig!Feiret Valentines day i Myrkdalen og prøvde å stå så lite på ski som mulig, siden jeg ikke liker det, haha


Klippet håret kort og feiret 17-årsdagen min!

50-års dag!


Slappet av i hotellseng på Myrkdalen og tok et bilde som endte opp på mange fitspo brukere på instagram! Veldig gøy.


Liten drittunge som var ny på skolen og kapret påskeegget og kinoblitetter etter å ha vunnet påskequiz i kantinen.


Rommet mitt ble klart hos pappa! I dag ser det litt annerledes ut.


Årets første bad!


Biljardturnering og hjemmelaget mat hos meg med Jad, Petter, Thea, Jonathan og Veronica


Påskaften!

Ble intervjuet av noen fra Amalie Skram Vgs!

Er så gøy å mimre! Noen av dere som husker dette? Del 2 kommer snart, så stay tuned!

Mine 5 nyttårsfortsett

I skrivende stund ligger jeg under teppet i sofaen med en kopp te og laptoppen på fanget. Jeg innså akkurat hvor fryktelig bloggete jeg så ut, og kom samtidig til å tenke på at jeg faktisk også har en blogg. En blogg som har fått litt for lite oppmerksomhet i det siste, men jeg likevel er så glad i. Den har jo tross alt hver en del av meg i snart seks år, og jeg tror jeg hadde følt meg lemlestet uten den. Nå beveger vi oss snart inn i 2016, og jeg har store forhåpninger for det kommende året.

Ikke for å være negativ, men jeg har vært med på mer spennende år enn 2015 altså. Jeg har begynt å skrive et innlegg med en oppsummering av året mitt som jeg tenkte å publisere i nær fremtid, og da blar jeg jo litt i arkivet mitt. Da måtte jeg faktisk innrømme for meg selv at 2014 faktisk var et bedre år enn 2015. Selvfølgelig har jeg hatt masse oppturer og fantastiske minner i år også som jeg aldri ville vært foruten, men sånn generelt sett. Jaja, da skal det bli lett å toppe det i 2016! Jeg har satt meg et par nyttårsfortsett inni hodet mitt, og tenkte det var lurt å skrive dem ned slik at jeg husker dem bedre. So here they come, de uorginale, urealistiske nyttårsfortsettene som er bortglemt innen mars 🙂 Neida. Kanskje litt.

Begynnne å lese bøker igjen
Listen over bøker jeg skal lese blir bare lengre og lengre, og det er så altfor lenge siden jeg har lest i noe annet enn en skolebok. Å lese på fritiden gjør virkelig noe med sinnet mitt, og jeg savner den følelsen. Jeg har prøvd å begynne et par ganger i det siste, men jeg er så utolmodig og kaster den fra meg før jeg kommer til side 50. Jeg ta å skjerpe meg altså. 

Stresse mindre med skole
Jesus, dette siste halvåret har vært helt krise. Jeg har fått alle stresssymptomer dere kan tenke dere, med unntak av deprisjon, og lagt inne flere helger med ubehagelige mageproblemer og drit. På nyåret skal jeg ta et par skritt tilbake å gi litt mer faen. For all del, jeg skal gjøre mitt beste på skolen, men om det er et fag (kremt, økonomihelvetestyring) som jeg ikke er så flink i, så skal jeg stresse mye mindre med det. For det er bare ikke verdt det. Økonom er nå det siste jeg skal bli uansett, så jeg trenger ikke å kunne alt til punkt å prikke. 

Få fint hår
Håret mitt hater meg, og jeg hater håret mitt. Det er en evig kamp som opptar så mye av livet mitt at jeg vurderer å brenne det av. Jeg må virkelig begynne å behandle håret mitt bedre. Det blir bare i dårligere og dårligere stand for hvert år som går, men i 2016 må jeg ta meg selv i nakkeskinnet å gjøre noe med det. Kur, klipp, behandling, whatever. Jeg er desp.

Lage videoer
You heard me. Og jeg er nervøs for å skrive dette, for tenk hvis jeg ikke får tid til å lage videoer regelmessig. Men det er virkelig noe jeg har lyst til å begynne å gjøre igjen altså. Videoene mine back in the day er en av grunnene til at bloggen min har blitt så populær som den har, og videoer er jo så gøy! Men jeez, det er jo litt  småkleint at folk som du sånn halvveis kjenner sitter og ser på trynet ditt på dataskjermen. Har blitt litt pussy der, men det skal jeg nok riste av meg.

Få en katt
Dette hadde jeg som nyttårsfortsett i fjor også, haha. Men NÅ, nå skal jeg virkelig gå inn for det. Jeg blir jo 18 år i februar og tenker å mase litt rundt omrking da, og hvis ikke kjøper jeg en selv 🙂 🙂 🙂 Jeg er egentlig den mest lidenskapelige hundeelskeren du finner, men jeg vet at det er et mye større ansvar for meg og familien. Så vi kan begynne med en katt, også etter hvert en hund tenker jeg høres fint ut.

Jeg har selvfølgelig klassikerne som å trene regelmessig, være hjelpsom og god mot venner, familie og naboer, spare penger, jobbe med bloggen, få gode karakterer osv. Men dette er ting som jeg føler jeg allerede gjør som jeg vil fortsette med eller forbedre meg litt i. De på listen må jeg seriøst bli mye bedre i, haha. Fortell meg gjerne noen av dine nyttårsfortsett for 2016, så stjeler jeg kanskje et par!

Julaften 2015

God morgen og god første juledag! Julaften i går var en kjempesuksess og jeg koste meg hvert sekund, selvom barnet i meg fortsatt ble litt utolmodig når det gjaldt gaver og mat, eller når julen virkelig ringes inn på ettermiddagen da. Selve kvelden på julaften er et av årets store høydepunkt spør du meg. Vi feiret hos mormor og kvelden var såå hyggelig med dødsgod julemat og masse gaver, barn og stemning. Jeg har tatt veldig få bilder, men istede har jeg filmet et par klipp som jeg satt sammen til en video i full fart, så får dere et lite innblikk i julaften min. Jeg har filmet julen min to ganger før og det eeer jo så koselig å se tilbake på! Så jeg håper det faller i smak hos dere også.

Slik så  jeg ut i går. På leppene har jeg liplineren til Mac i fargen Mahogany. Jeg kjøpte den for et par dager siden og forelsket meg fullstendig i rødfargen! Kjolen er fra Sheinside men jeg finner ikke direktelink dessvserre. Klokke fra Daniel Wellington. Øredobbene husker jeg ikke.

Videre vil jeg gjerne skrive hvor utrolig takknemlig jeg er. Julen får meg virkelig til å innse det. Jeg har både foreldre, søsken, besteforeldre, onkler, tanter, kusiner og fetre som er friske og blide og som jeg alltid gleder meg til å se igjen. De bryr seg om meg, og de bryr seg om hverandre. Det er ikke alle som er like heldig i julen. Det finnes så mange forferdelige skjebner der ute, og mange som gruer seg til juletiden. Det knuser hjertet mitt å tenke på. Jeg håper at dere har funnet noe å sette pris på dette året, og jeg sender varme tanker til alle! Det er ett eller annet med det mørke været, sterainlysene og julemusikken som får meg til å bli litt sentimental og begynne å tenke over hvor heldig jeg er. Det bringer liksom frem en litt bittersøt og nostalgisk følelse hos meg.

Jeg setter sånn pris på dere, dere som kommer innom her av og til. Det betyr så mye for meg at noen legger merke til det jeg gjør, så tusen takk! Jeg er glad i dere, og jeg håper dere har opplevd noe fint i julen <3

Modell for ungdomsbedrift MMXV

Hey boys and girls! Bare èn dag igjen på skolen så tar jeg juleferie! I morgen blir det bare frokost med klassen etterfulgt av avslutning, så det blir nok bare hyggelig. I dag tror jeg ikke at jeg var på skolen i lengre enn 20min før læreren stakk av. Så da stakk jeg like gjerne av selv, og bestemte meg for å besøke U.Pihl vgs hvor jeg fullførte første halvår av vg1. Der går mine aller beste venner, så det er alltid koselig med den varme velkomsten når jeg kommer på overaskelsesbesøk. De hadde tilfeldigvis fritime, så det passet jo meg utmerket. Etter litt catching up og kos, dro Caroline og jeg bort på senteret og tok en kaffe, og da Birgitte var ferdig på skolen, dro vi til byn og spiste chinese og shoppet litt. Jeg hadde til og med med meg kameraet for engangs skyld!


Kåpe fra Shein her (sponset) Topp fra BIkbok. Bukse fra Cheap Monday. Sko fra Nike. Veske fra Malene Birger. Klokke fra Daniel Wellington. Smykke fra Colombia.

Også til overskriften! Fire gode venner av meg fra U.Pihl har startet en ungdomsbedrift hvor de selger capser med eget design på logoen! MMXV som er 2015 på romertall! Victoria, Matias, Birgitte (som gamle lesere sikkert har sett masse av på bloggen,) og Fredrick er hjernene bak det hele, og jeg har blitt utvalgt til å være modell for produktene deres! Bildene av meg kan dere se på de forskjellige sosiale mediene deres etterhvert. De trenger bare litt følgere! Dere kan til og med bestille deres egen caps på hjemmesiden deres, mmxvub.moonfruit.com. Ellers kan dere følge dem på instagram på @mmxvub og like facebooksiden deres her. Vi setter pris på alle som vil støtte oss og være med på dette lille eventyret.

Rosablogger og astrofysiker

I gårkveld var veldig bra! Så dagen i dag begynte sent. Det vil si, jeg våknet i 7-tiden og lå og så på videoer om Einstein’s liv og teorier til rundt 10.00. Av og til forstår jeg meg ikke på meg selv. Litt rosablogging og litt astrofysikk. Jaja, jeg kom meg omsider opp av sengen, og tok en morgentur iført uggs og kosebukse ned på senteret som har fått Subway! Seriøst ett minutt fra huset mitt. Dette er great news, og forbedrer frokostmulighetene mine dagen derpå mange hakk. Når jeg først var ute av døren, labbet jeg like gjerne videre til postkontoret med subben halveis i kjeften og ba til Gud om å ikke møte på noen jeg sånn halveis kjente. Så plukket jeg med meg pakken min og dro hjem igjen, slappet av og stelte meg til rundt 3-4-tiden. Det var da dagen min egentlig begynte. Jeg møtte Camilla, og vi gjorde de siste juleforbredelsene sammen! Veldig koselig og masse julestemning. Til tross for at det seriøst er 12 grader celsius ute. Jul med hint av global oppvarmning da. Det får vel funke det og. 

Hvordan ligger dere an med julegaver? Nå er i hvertfall jeg helt ferdig!

m.A.A.d city

Heey og god helg, alle sammen! I dag var det 100% julestemning på Tertnes Vgs med gratis gløgg, pepperkaker, julekahoot, julemusikk og bare kos i timene. I økonomistyring ble vi delt inn i fire grupper og hadde quiz (jeg elsker quiz) i alt vi har lært dette halvåret. Og dere tror ikke jeg kapret vinnerpoenget på siste spørsmålet!? Formenelen for kapitalandel? Totalkapital del på egenkapital vel? Oh yes. Hater økonomi, men kan hvis jeg vil ;))) Minutter senere nailet gruppen min en enda en quiz, denne gangen i musikk. Vi forlot klasserommet med to sjokoladenisser og litt for mye stolthet. Over all a good day.

Etter skolen dro mamma, Aaron og jeg ut på kjøretur og handlet litt diverse nødvendigheter. Aaron er i den fasen hvor rap er det eneste det går i, så da blastet han Kendrick Lamar i bilen og vi sang hvert eneste ord til blandt annet m.A.A.d city sammen. Utrolig at jeg fortsatt kan den. Jeg husker veninnene mine og jeg hadde en periode hvor sånn musikk var obligatorisk når vi hang eller skulle ut. I kveld skal jeg ut, så da passet det fint å fortsette med Kendrick da jeg gjorde meg klar isted. Jeg drar om rundt en time, og da tenkte jeg at det var en fin mulighet til å svinge innom bloggen og gi en lyd fra meg. Hva skal dere i helgen?

En uke igjen

I dag har det vært bitende kaldt, men en strålende sol skinte sidelengs gjennom de nakne trærne, så da går det greit for det er jo så fint å se på. Med litt snø på bakken er vinterværet perfekt og vi er klar for jul! Dere vet når det liksom lukter vinter ute? Den frosten som stikker litt i nesen når du puster inn? Det er en av de tingene som er med på å forsterke julestemningen for meg. Og julestemning er noe jeg har mye av, og har hatt i flere uker allerede! Såå deilig. Jeg var en smule redd for at jeg skulle bruke den opp før julaften, men tror nok ikke det skjer altså. I dag har jeg pakket inn julegaver til familien alene på rommet mens jeg hørte på julemusikk. Av og til er det skummelt hvor mye jeg kan kose meg i mitt eget selskap. Det er vel egentlig bare bra er det ikke? 

Ellers har jeg hatt en god og lang treningsøkt i dag! Jeg føler endelig at jeg har fått treningsmotivasjonen tilbake og at jeg er på vei inn i en god periode. Nå gikk det liiiitt for lenge uten trening + julekaker + stress + sykdom, og det merkes tydelig på kroppen altså. Såå tung og slapp både her og der. Men jeg skal nok kjapt komme meg tilbake i samme gode formen jeg var i tidligere i år, i hvertfall etter julefristelser slutter å dukke opp rundt annenhvert hjørne.

Lue fra Junkyard her (sponset) Cardigan fra Bikbok. Smykke fra mormor. Genser fra Carlings. Bukse fra Junkyard. Sko fra Junkyard her (sponset)

Hva med dere da? Har dere julestemning eller mangler den fremdeles?

Min ønskeliste

Hei, og god 3. søndag i advent! Jeg innså plutselig at det faktisk bare er 11 dager til julaften? Jeg er stolt over å fortelle at jeg faktisk er ferdig med innkjøp av julegaver allerede! Og jeg er såå fornøyd med alle gavene jeg skal gi vekk, så nå gleder jeg meg ekstre til familien skal åpne gaver. Jeg tenkte det var på tide å lage en liten ønskeliste til meg selv! Disse tingene står høyest på ønskelisten i år, ved siden av en valp eller en kattunge så klart. Fortell meg noen av deres ønsker!

1. Kevin Murphy shampoo, balsam og/eller hårkur. Søsteren min hadde disse for mange år siden og jeg kan fremdeles huske den ene gangen jeg lånte shampoo og balsam av henne. Håret mitt har aldri føltes så mykt og luktet så godt // 2. Grått Acne skjerf. Har ønsket meg det så lenge nå, og har ikke kjøpt det selv enda. Så da får jeg prøve å ønske meg det til jul // 3. Nike Air Max 90 Ultra Essential. Røde! Syns de er så fine, og hadde virkelig satt prikken over i-en på et basic antrekk // 4. Uggs Mittens Gloves. De må ikke nødvendigvis være fra Uggs, men et slikt bar med votter hadde vært himmelsk.

5. Bare Minerals Original Foundation i fargen Golden Medium. Bare Minerals foundationen min synger på sine siste vers, og den er i tillegg ikke helt riktig farge. Så denne må jeg nok gå til innkjøp av i romjulen om den ikke gjemmer seg i en pakke under juletreet i år // 6. Victor & Rolf Flowerbomb. Jeg har allerede hatt tre eksemplarer av den, men det siste året har jeg prøvd litt nye parfymer uten hell. Tror jeg må tilbake til min gamle gode Victor & Rolf // 7. Mac lipstick. Jeg vet ikke hvilken farge nøyaktig. Mac har så mange fine leppestifter. Jeg klarer aldri å bestemme meg for hvilken jeg vil ha når jeg er i butikken deres, men en mørk plummefarge hadde ikke vært feil! // 8. Ekstern cd-rom. Haha, en liten fornuftig julegave også da.