Sunday isn’t funday

Herlighet for en kjedelig søndag. Våknet opp med Camilla og Birgitte hjemme hos meg i dag. Etterhvert stakk Birgitte, så da var det bare Camilla og meg igjen. Vi har egentlig sittet på rommet klar for å gå ut i hele dag. Men planene våre har bare blitt utsatt og utsatt så nå skal vi en liten tur på stranden, Grønnskjæret med noen venner i 6-tiden. Men foreløpig sitter vi her og venter på at Caroline skal komme hjem fra konfirmasjonen til Marte 99eren vår som blir voksen i dag, åe ♥

Her er et bilde av oss da vi badet på torsdag ♥ Det var veldig gøy og litt kaldt. Håper alle har en fin søndagskveld!

Outfit // Black and grey

Bukse // Bikbok
Cardigan // Mina sin
Converse // Mani
T-skjorte // Sheinside

Jeg utfordrer

Hei, lenge siden! Blogglysten kom tilbake sammen med det fine været, og i dag benytter noen venner og jeg sjansen til å bade. Eller jeg er en av de hundretusenmillioner som har blitt utfordret til å hoppe i sjøen innen 24 timer. Så da venter vi bare på Victoria så drar vi. Hva skal dere i dag?


You and I

// Canon EOS 600D, 50mm 1.4 lens

Outfit // Gant


Jakke // Sheinside
Gant skjorte // Emilie
Bukse // Bikbok
Converse // Mani
Veske // Lindex 
Klokke // Marc Jacobs
Solbriller // Zara 

I dag og i går

I dag kom jeg meg faktisk ut døren før klokken 10.(????) Hvem gjør sånt? Jeg dro og trente, så kom jeg hjem, dusjet og gikk ut på cafè med Caroline hvor jeg dønn har brukt opp alle lommepengene mine. Nå bare slapper vi av hjemme hos meg før jeg senere skal ut igjen. Drar opp til Matias for å feire han med noen få venner siden han hadde bursdag 1. mai, så det blir nok koselig.

I går var en sykt avslappende dag. Jeg var egentlig bare hjemme på Netflix helt til Camilla kom opp før Solfrid og senere Victoria kom på besøk. Vi var sammen resten av kvelden og spiste taco, koste oss og lo masse.


Hva skal dere i kveld?

Portrett // Mina Heitmann

Sminke og fotografering av meg // Canon EOS 600D, 50mm 1.4

April recap

April føltes jo faktisk som Bergens første sommermåned. Jeg har vært på stranden, grilt, solt meg, vært på hytten og vært masse ute med nye og gamle venner. Håper bare det fortsetter! Hvordan har deres måned vært?




#Theotherwoman

Birgitte, Caroline, Victoria og jeg stresset såå sinnsykt med å komme oss til kinoen fordi vi trodde vi hadde dårlig tid. Det var så ille at jeg klarte å sitte baconchipsen min i vasken på do som da slår seg på automatisk, hahah, rett etter åpnet jeg døren til en som hadde glemt å låse når hun satt på do, herlighet, har det skjedd med dere før? Vet ikke hvem det kan være flauest for jeg. Jaja, jeg fikk ny baconchips så løp vi til han som tar i mot billettene. Han kunne ikke ta de i mot for det viste seg at filmen begynte halv 9, og ikke 8, hahah, så da var all stressingen uten grunn, menmen, da hadde vi plutselig god tid.

Når det kommer til filmen så var den dødsbra og kreativ. Mange situasjoner vi kjente oss igjen i, og mange urealistiske situasjoner vi ikke kjente oss igjen i, men utrolig morsom var den i hvertfall!


Caroline, meg, Birgitte, Victoria

Har dere lyst til å se The Other Woman?