Siste vårdag

Heei, og god morgen ♥ Sorry at det har vært så få innlegg i det siste, men jeg har rett og slett ikke komt på noe å blogge om. Det er nok bare en periode, og inspirasjonen kommer helt sikkert tilbake snart skal dere se. I det siste har jeg bare vært med venner i det  nydelige været vi har hatt i her i Bergen, spist ute og gått mye rundt omkring. I dag drar jeg på landet igjen og der planlegger jeg bare å slappe av, sole meg og være med familien. Tenk at det bare er èn dag igjen av våren da, og at i morgen er første sommermåned. Gud så herlig å tenke på! Gleder meg til masse som skal skje i juni, så dette skal nok bli en bra sommer. Hva skal dere i dag?

Kristi himmelfartsdag

God morgen dere! ♥ I dag skal jeg nyte enda en fridag i mai. Vi er nå ferdig med alle de ordentlige dagene på skolen. Nå er det bare tulledager og muntlig eksamen igjen, noe som jeg faktisk gleder meg til. Elsker fremføringer og syns det var veldig gøy på prøvemuntlig så det skal nok gå fint. Håper på å komme opp i naturfag, engelsk, RLE eller samfunnsfag. Nå skal jeg spise frokost og gjøre meg klar for en dag i det nydelige været. Vet ikke helt hva dagen vil bringe enda, men i kveld skal jeg ut og spise på Fridays med noen jenter for å feire at Roba blir 15 år. Ha en fin Kristi himmelfartsdag, alle sammen!

Spørsmål og svar #67

Er asken @Leaduvet din?
Neei, det er en falsk profil. Jeg bruker ikke ask. 

Er du ikke utrolig glad for at skolen din blir tatt ut i streik på mandag?
Det er jo ikke sikkert, men det hadde vært ganske greit med et par dager med streik. Vil på skolen de siste dagene da, sånn at jeg får karakterkortet og får sagt hade til ungdomsskolen

Hvor mange penger hadde du med deg til USA i fjor?
Jeg hadde 14.000kr igjen av konfepengene mine og alle ble brukt opp. Vi var det i 3 uker og mesteparten gikk til klær, sminke og Starbucks.

Hvilken erfaringer har du med klær fra Sheinside som er i one-size?
De skal jo som oftest sitte ganske løst på kroppen så de har alltid passet til meg.  

Liker du ikke sure kirsebær lengre?
Jo, er du vittig?

Hvor er bikinitoppen din fra?
Den er fra Cubus.

Hvor lang tid tar det før klær fra Sheinside kommer?
Det varierer ekstremt. Alt fra under en uke til fire uker som jeg har opplevd i hvertfall.

Hvordan foundation bruker du?
Fit Me foundation fra Maybelline i farge 220. Elsker den!

Padletur

I morges etter frokost tok vi oss en padletur. Vi padlet til en strand og ble der en liten stund og letet etter krabber, skrapte oss på steiner og badet. Resten av dagen i dag har vi for det meste solt oss, men også grillet en digg middag. Nå sitter vi i stuen og ser på tv og spiser ostepopp. Senere blir det vel enda en runde med quiz før vi tar kvelden, også skal vi nyte siste dagen i morgen i det nydelige været ♥

Fin start på helgen

Dagen i går var lang. Først hadde jeg eksamen, gikk hjem, så ankom vi på Askøy i 6-tiden. Vi gjorde så mye ut av kvelden at jeg følte gårsdagen ikke var èn sammhengende dag. Vi tok på oss bikini og badet, padlet og kjørte i båt. Om kvelden spiste vi pizza og hadde quiz som jeg var vb i. Vi fikk et spørsmål som sa “Nevn et årstall Mozart levde i” Har null kunnskap om han annet enn at han lagde musikk, men jeg svarte nå 1790. Viste seg at han døde i 1791, såe ja haha, og sånn halvveis flaks har jeg hele tiden, sykt tidig. Men her er noen bilder fra tidligere på kvelden, enjoy.

Askøy next

Da var jeg endelig ferdig med nynorsk skriftelig eksamen og herregud så deilig det er! Vanskelig å si hvordan det gikk på det grammatiske, men innholdet ble jeg sånn passe fornøyd med. Nå er jeg i hvertfall veldig klar for helg. Caroline og Camilla blir med meg på hytten og der skal vi bli til søndag. Vi har gledet oss masse så dette skal nok bli koselig. Hva skal dere i helgen?


Camillusen min ♥

I love May

Det har dønn føltes som sommerferie de siste dagene. Helt siden torsdag har det vært null skole, nydelig vær, sosiale sammenkomster og jeg har ikke hatt peiling på hvilken dag i uken det har vært. Men nå er det nok dessverre over. I morgen må jeg på skolen kl. 9, også blir det skriftelig eksamen i norsk på torsdag og fredag. Dere som er ferdig med eksamen er så heldige, kos dere masse med langhelg. Jeg har i hvertfall kost meg masse med min. Jeg elsker virkelig mai ♥ Føler at uansett hvor mye som skjer i månedene før, er det alltid i mai året begynner ordentlig. Så for tiden har jeg det veldig bra med minnerike dager og gode venner. Ha en fin kveld, allesammen!

Nytt fra Junkyard

I forrige uke bestilte jeg noe fra junkyard.no, og jeg fikk det i posten på et blunk. Aldri vært med på kjappere levering, så det var jo veldig gøy! Klærne ble jeg også veldig fornøyd med. Alle tre plaggene passet perfekt og kommer til å bli brukt mye fremover. Hvis dere legger inn kampanjekoden leaduvet i kassen, får dere 20% avslag på det dere bestiller. Dette gjelder frem til onsdag 21.05.14. 


LINK


LINK


LINK

// Sponset

17. mai

God morgen og gratulerer med dagen! Følte meg som en unge da jeg våknet tidlig av meg selv i dag som om jeg har gledet meg masse til i dag. Tror egentlig det bare var fordi det var så lyst på rommet mitt, menmen, dette blir nok en bra dag. Koste meg masse med venner i gårkveld og i dag starter jeg dagen med en familiefrokost. Vi er en sånn treig familie så vi kommer oss vel til Bergen sentrum i 2-tiden for å spise lunsj og deretter er jeg egentlig fri til å gjøre hva jeg vil. Har masse sånne halvveis planer med venner så da får vi se hva dagen bringer. Det er tross alt 200 år siden grunnloven ble skrevet så jeg håper alle får en fantastisk 17.mai feiring i år.