Her skal jeg på søndag

Bilder funnet på Fritidsresor.se

På søndag drar jeg på ferie til Gran Canaria og blir vekke i 14 dager! Jeg sitter med sommerfugler i magen og gleder meg i det jeg skriver dette. Tror det blir en helt fantastisk ferie med tanke på at jeg reiser med Natalie, Cecilie og Vilde som er tre herlige jenter vi pleier å reise med til Geilo, syden osv. Vi har også med oss voksne og småbarn som tilsammen gjør at vi blir 13 stykker som reiser sammen. Vi skal på et hotel i Meloneras som jeg har hørt er det fineste stedet på Gran Canaria, og hotellet (Lopesan Meloneras Hotel) ser også helt nydelig ut. Så dette skal nok bli bra! 

Skal dere på ferie i sommer? Isåfall Hvor?

Nyter ferien

Sorry at jeg ikke har blogget på en stund men de siste dagene har jeg virkelig nøte ferien max selvom jeg har blitt litt forkjølet. Stortsett hver dag har vært forskjellig og koselig sammen med venner, og jeg får ikke sagt nok hvor mye jeg elsker sommerferien. Alt er så lyst og fint og føler rett og slett at Åsane er fylt med god stemning overalt. Kan dette vare for alltid? I dag har jeg tilbringt formiddagen hos Caroline og vi har egentlig bare tatt det rolig og solt oss på terassen hennes. Pappa kom innom med frukt til oss som vi levde på, også lånte jeg dusjen hennes og en kjole og gjorde meg klar til bursdagsbesøket til Natalie og Ida som jeg akkurat har komt hjem fra nå. Sykt mye god mat og søte mennesker. Tenkte å vise dere bilder jeg tok med iPhonen i dag.


Carolinus og meg


Kjolen er Caroline sin og hun har kjøpt den i Frankriket


Malin, Natalie, meg, Carla, Mathilde og Lea, disse er så herlig 


De vakre bursdagsbarna Natalie og Ida


Hahah, se så skjønne

Har dere hatt en fin sommerferie så langt?

Overnatting hos Vic og spørsmålsrunde

Nå ligger Caroline, kaninen til Victoria og meg i sengen med Victoria og slapper av etter en digg frokost. Vi våknet sånn halv ett i dag og jeg kvapp dønn når jeg så hvor mye klokken var. Pleier alltid å våkne sånn i nitiden, så nå føler jeg hele dagen er kastet vekk. Like greit siden det er søndag, men begynnelsen på denne sommerferien har egentlig vært helt fantastisk. På fredag var vi en haug med venner på Vollane som feiret at sommerferien hadde startet og i går var jo vi hos Victoria. Camilla var også der men hun sov ikke over. Vi spiste pizza på altanen, badet i boblebad og lå og snakket til langt på natt. Kjempe koselig ♥

Forresten, Tobias har lyst til å svare på en spørsmålsrunde, så dere må stille spørsmål i kommentarfeltet enten om meg eller han eller hva som helst så skal han svare dere snart! Han gleder seg veldig, så kom med masse morsomme spørsmål eller noe dere lurer på. Snakkes.

Kjolen til avslutingen

Kjolen jeg gikk med på avslutningen i går var faktisk den første jeg fant og prøvde på, den var så enkel men samtidig så elegant. Så da kjøpte jeg den rett og slett dagen etter jeg fant den og dagen før avslutningen. Syns den er helt nydelig og jeg elsker hvordan den ser ut, at den er veldig behagelig og at man ikke trenger bh under. Er rett og slett super fornøyd.

Floyd by Smith maxi kjole i størrelse S // 1499kr

Vitnemålsutdeling og avslutning

Nå sitter jeg på rommet med Caroline med dempet lys, Lana del Rey sitt nye album og trist stemning. Vi kom hjem fra avslutningen og vitnemålsudelingen for en liten stund siden og herregud så gøy jeg hadde det. Aldri ledd så mye på en kveld. Eller jo, jeg ler visst ganske mye hele tiden. Det var en av de tingene klassen hadde sagt om meg. Alle fikk et ark hvor vi hadde skrevet fine ting om hverandre. En av dem om meg var “ler mye,” hahah Petter sier jeg er den letteste å underholde og det er nok sikkert sant.

Så ja, veldig morsom kveld, kreative og rørende taler og fin stemning. Men også utrolig trist å gå rundt å klemme og si farvel på slutten. Ååh kommer til å savne mange gode venner og lærere, vil ikke forlate ungdomsskolen enda. Tiden har gått så sinnsykt fort det er ikke morsomt engang. Jeg må bare dele noen bilder jeg tok med mobilen i kveld, så kan dere heller få se bedre bilder av kjolen i morgen. 

Gjengen ♥ Birgitte, meg, Caroline og Camilla mine beste


Lasse, Jad og Petter


Oss og verdens beste kontaktlærer, Ståle


Fantastiske folk


Herlige Jarle og Camilla min pus


Caroline, meg, Kenna, Birgitte, Ingrid og Ida


Fantastiske Matias og Gabriel 

Da tar jeg sommerferie, folkens og starter den med å se film med Caroline til langt på natt. Snakkes i morgen.

Ferdig med 10 år på grunnskolen

Etter i kveld kan sommerferien min endelig begynne! Klokken seks i dag skal tiende klasse møte opp på skolen og ha vitnemålsutdeling og avslutning med foreldre og lærere tilstede. Jeg gleder meg masse til i kveld, men samtidig blir det så trist at ungdomsskolen er over. Det er litt blandede følelser fordi samtidig gleder jeg meg også til ny skole og forandringer til høsten. Men i kveld skal jeg bare kose meg en siste gang med trinnet mitt ♥ Foreløpig har jeg bare på koseklær så kjolen får dere se i neste innlegg.

Hvilken klasse skal du begynne i til høsten?

Nye sommerplagg fra Sheinside


Link


Link


Link


Link


Link

// Sponset av Sheinside.com