Fake it til’ you make it

Hvor mange ganger har ikke du sett personer som ikke akkurat blir regnet som samfunnets “perfekt” utseendemessig, men har den sykeste utstrålingen og selvtilliten som skinner over alle feilene deres og gjør dem helt utrolig vakker? Dere aner ikke hvor høyt jeg har ønsket naturlig vakkert hår, tynnere legger, smalere rygg, å være mer utadvent, å være god i matte, å være høyere. For å nevne noe. Disse tingene er nå ikke like viktig for meg lengre, rett og slett fordi jeg er mye mer glad i de delene av meg selv. Tingen er at særpreg er jo det som gjør meg til det individet jeg er. Og noe jeg har innsett i det siste er hvor utrolig deilig det er å ta en kompleks jeg har og bare “own it.” Dønn late som om jeg er stolt av det helt til jeg faktisk blir stolt av det på ekte. Fake it til’ you make it. Selvtillitt er en muskel som du må trene hver dag, og fremgang i mental helse føles så jævlig fantastisk. Hjernen din er nøkkelen til alt du ønsker. Husk det.

Man kan alltid ha dårlige perioder eller dårlige dager. Jeg skal si dere at store deler av våren i år har jeg vært så forferdelig misfornøyd med meg selv at jeg til og med har endt opp med å droppe sosiale sammenkomster fordi jeg var så ukomfortabel i min egen kropp. Jeg klarte ikke å se en eneste fin eller positiv ting med meg selv, og følte meg rett og slett lite verdt og lite spesiell. Men den holdningen der dere, den er giftig. Alt ligger i tankene. Du kan seriøst skape din egen fine verden, eller din egen stygge verden i hodet ditt. Forskjellen på hvordan jeg følte meg da og hvordan jeg føler meg nå, er så stor. Jeg er fin, jeg er annerledes, jeg er lykkelig, jeg er viktig, jeg kan oppnå hva som helst, og jeg vil ta vare på hver minste del av meg selv fordi jeg er en bomb ass bitch who dont need no one. 

Jeg har alltid ment at du kan gjøre absolutt hva som helst i hele verden, så lenge det ikke påvirker noen andre negativt. Derfor, om du vil ta en boob job, butt lift eller botox, why the hell not? Går an å elske seg selv og samtidig kjøpe litt fyldigere lepper. Vi er mennesker og vi bryr oss om utseende. Det er greit. Så at andre blir direkte sur eller mener det er feil at andre fikser på seg… Mind your own buisiness. Om du ikke vil, ikke gjør det. Å være spydig om det, er egentlig bare å sette seg selv i et dårlig lys. Og ja, dette er viktig – Folk som sier noe stygt eller negativt om andre, blir umiddelbart styggere selv. Unnskyld, men det er sant. Å baksnakke går kun negativt ut over baksnakkeren selv. Jeg vil i hvertfall ikke være rundt sånne mennesker. Jeg vil være rundt mennesker som “eier” feilene sine, og snakker andre opp. For det er seriøst ingenting mer attraktivt enn det.

Du er viktig. Du, kroppen din og hodet ditt er det viktigste i livet ditt. Du er din egen hovedprioritet. Hele deg –  skal du leve med for resten av livet. Og det er ingenting som føles bedre enn å trives med det faktum. Kjærlighet for deg selv kommer før alt. Først når du elsker og tror på deg selv, kan resten av livet ditt falle på plass. Du kan komplimentere og beundre folk som er smartere, finere og mer populær enn deg, fordi du ikke ser på dem som en trussel. Den sikre, selvstendige og uavhengige holdningen i et menneske, syns jeg er mer beundringsverdig og verdifull enn stram mage og sprettrumpe.

– He offered her the world. She said she had her own.

Without self-expression, life lacks spontaneity and joy


Genser fra Urban Outfitters
Bukse fra Cheap Monday
Veske fra Accessorize 
Klokke fra Komono
Choker fra New Look
Sko fra Nike

Da var dagen for hjemreise ankommet! Vi er så godt som ferdigpakket og tenkte å ta en liten tur inn til byen før vi tar toget til flyplassen i 3-tiden. Oppholdet her har vært sååå bra. Shoppingen, maten, gjestfriheten. Har ingenting å si på noe! Nå blir det to uker hjemme, så drar reisepartneren min og jeg til Spania. Det blir også bra! Vi har nemlig blitt eksperter på å være turister, så vi skal nok naile neste feriedestinasjon også. 

Må innrømme jeg gleder meg mest til å skvise kattungen min når jeg kommer hjem <3 Naboen her har en haug med katter, og hver gang jeg har hørt kattemjau utenfor har det stukket litt i hjertet for Balto, hahah. Men greit! Da skal vi spise frokost. Jeg håper dere også nyter ferien deres. Så sees vi i Norge!

7 ting du ikke visste om meg

Nå har jeg gravd dypt og funnet noen fakta om meg jeg tror ganske sikkert mesteparten av dere ikke visste om meg!

Det skumleste jeg vet – Jeg liker å tro at jeg ikke er en lettskremt person, men jeg kvepper noe helt sinnsykt når biler fløyter hvis de kjører forbi meg. Bare spør vennene mine; er på nippet til å grine hver gang. Vet ikke hvorfor. Kanskje jeg er redd for at det skjer en ulykke eller at noen holder på å kjøre meg ned, hahah. Ellers har jeg klaus og trange rom eller sitte fast i noe er mitt verste mareritt. Og det siste som gjør meg oppriktig livredd er å spille zombies på Call of Duty. Kvepper og skriker og griner, men samtidig er det evig gøy.

Blir aldri lei – Favorittfilmene mine noensinne er Pulp Fiction og Interstellar. Mer intelligente filmer er vanskelig å finne altså. Kan se dem igjen og igjen.

Min største flaw – Jeg har veldig vanskelig for å åpne meg eller bli sårbar ovenfor gutter. Tror bare det er noe i meg som sier at jeg må være sterk, kald og selvstendig, slik at det er dem som faller og ikke meg. Tror jeg i underbevisstheten virkelig bare prøver å unngå å bli såret, men det kan ofte ende opp med at motparten blir såret istedenfor, og det er et skikkelig dilemma for meg. I guess balance is key.

Chicks over dicks – Dette er en liten forsettelse på forrige punkt, men det er litt morsomt; for når det kommer til venninner er jeg helt motsatt. Jeg blir så inderlig glad i vennene mine, ønsker dem det beste i verden og stoler på dem med hele hjertet. Så man kan vel si at jeg har gått på en del smeller her, for det er nemlig ikke alle som ønsker det beste tilbake. Mange bruker gjerne hemmeligheter og opplysninger i mot deg for å såre. Og jeg tror ikke det finnes noe jeg blir mer knust og nede av enn det. Tror jeg har grått over en gutt to ganger, og uten tvil grått over venninner som har stukket meg i ryggen laangt flere ganger.

Leandra – Jeg blir sykt giret når jeg finner ut at noen heter det samme som meg. Jeg har jo et ganske sjeldent navn så det har bare skjedd to ganger. Den ene var en servitør i Fifty Shades of Grey-boken, og den andre var i en Rihanna-sang jeg hørte hinn dagen! Fant ut senere at bestevennen til Rihanna heter Leandra. Det gjorde jo alt tusen ganger bedre.

Prinsessesyndrom – De første årene etter mamma og pappa fikk Aaron, slet jeg veldig med sjalusi. All oppmerksomheten gikk liksom fra meg til han da jeg var rundt 5 år. Jeg var jo vant til å være den søteste</3 Tok dette veldig tungt en del år, og slet faktisk med vinterdeprisjon om kveldene når jeg skulle legge meg, men så utviklet det seg i en veldig positiv retning og nå er Aaron favorittpersonen min noensinne og det er seriøst ingen i verden som kan få meg til å miste pusten av latter like mye som han. 

Jeg er ikke som du tror – Nesten hver gang jeg blir kjent med nye personer får jeg høre at jeg ikke var som de forventet i det hele tatt. Det er ganske morsomt. Mange antar at jeg er overlegen, dum, ivrig og/eller overfaldisk fordi de vet jeg har blogg, men etter et par samtaler har jeg fått høre at jeg var mye greiere, roligere, og smartere enn de trodde. Har hørt det av både voksne, jenter og gutter, nære venner og bekjente. Jeg syns i hvertfall det er utrolig hyggelig å bli kjent med folk som er mye kulere enn jeg hadde trodd, så syns det gjør meg veldig glad når folk får den positive opplevelsen med meg.

Dette var myyye tekst, hahah, gi en lyd om du leste alt, og/eller om du kjente deg igjen i noe! 

 

Pubs and politics

I går tok Caroline og jeg toget ut av Leeds for å besøke York er en by som ligger rett utenfor Leeds. Byen ble invadert av vikinger i middelalderen og har dermed sinnsykt fine bygninger og mye historie. Jeg hadde ikke noe spesielle forventninger til byen liksom, og var egentlig litt småkeen på å bare bli i Leeds å shoppe. Men jeg er SÅ glad vi tok turen. For en finere by har jeg ikke sett på lenge! Elsket liksom hele helheten. Bare murhus og katedraler og marked, og til og med en del shoppingbutikker også. Ble blant annet en del skatter fra Urban Oufitters med hjem.

Vi vandret litt rundt i gatene og tok bilder før vi satt oss ned på en fin pub og kjøpte noen drinker. Da vi skulle betale endte vi opp i en diskusjon med servitøren vår om Englands medlemskap i EU som ble stemt over i går, og en haug med norsk og engelsk politikk. Etter et par drinker var jeg selvfølgelig helt med og diskuterte politikk til den store gullmedaljen. Fordeler og ulemper med ditt og datt. Eneste som hadde toppet situasjonen var at Billy Joel – Piano Man skulle spilt i bakgrunnen, haha. Jeg er så positivt overrassket over folkene her nede. Såå vennlige, hjelpsomme og pratsomme. Creds til engelskmenn <3 Se så fint York er!


Ikke litt planlagte antrekk engang ;)) #Bestfriendgoals


Se så mye stemning det var i dette bilde. Alle var så søt at Caroline og jeg lagde en historie til alle du kan se ansiktene på.


Gren av detaljene på denne katedralen. Arkitektur er etter min mening en av de få fine tingene som kom ut av den ellers mørke og jævlige middelalderen.

Antrekkbilder kommer senere!

Three hours at Victoria’s Secret

OM vi koser oss i England? Dere skulle bare visst. Alt har gått på skinner så langt, i hvertfall når det gjelder transport, haha. Vi har vært såå flinke og ikke gått oss vill en eneste gang. Føler oss voksen og flink. Vi har hatt to shoppingdager her, og i går tok jeg med meg kameraet ut for en liten spinn. Dagen vår begynte med (uten å tulle) tre timer på Victoria’s Secret – hvor begge helt seriøst mente vi aldri hadde følt oss så fin som vi gjorde da vi prøvde på undertøy i prøverommene. Jeg kjøpte den nyyydeligste silkenattkjolen, en gjennomsiktig/rosa, lang night gown og en matchende diamant- og blonde-bh. Endte opp med å bruke godt over en tusenlapp der inne, men det regnet jeg egentlig med. Pluss at det er noe jeg unner meg selv som jente en gang i året <33 Ellers har vi spist utroolig mye god mat, og ikke minst desserter her. Livet smiler i Leeds!

Blogganbefaling: Ukiyo

Er dere på leting etter en ny blogg å lese? Jeg personlig elsker jo blogg og å lese blogger. Blir så inspirert til sånn livet generelt, og det gjør meg så glad å se god tekst og fine bilder. En liten escape fra reality. To jenter som gjør en fantastisk jobb med å inspirere er Ingrid og Danielle på bloggen deres Ukiyo. Ingrid kjenner jeg, og hun er det herligste og søteste mennesket, og et kjempetalent for blogging syns jeg. Hun tar råe bilder, og det gjør Danielle også. Virkelig to nydelige og flinke jenter!

Link til bloggen deres finner dere her!


Har dere noen blogger å anbefale?

Du vet du skal shoppe når kofferten er ferdigpakket halvtom

Åå jeg husker når Caroline og jeg satt på en kafé i vinter og så på flybiletter til England. Vi bestilte, og nå er dagen her! Caroline er en av mine aller kjæreste veninner, og vi har aldri reist sammen før. Så det blir super spennende å endelig dra! Vi skal bo hos søsteren hennes som har hus i Leeds, og vi blir der i en uke. Leeds skal visst ha de samme butikkene som i London, bare rimeligere og med mindre folk, så det blir jo perfekt. Jeg har spart og spart, og nå er jeg klar for en skikkelig shoppingferie. Ikke minst er jeg spent på å se byen! Det er alltid gøyt å dra til storbyer, men å besøke litt mindre og søte byer er også kjempekoselig.

I morgen kommer et automatisk postet innlegg, og neste gang vi snakkes etter det, skriver jeg til dere fra England. 


Car og meg <3 Vi snakkes!

Uken som gikk…

Ukens tanke… I det siste har jeg faktisk blitt overrasket over hvor frekk og utakknemlig folk kan være. Både nære venner og ukjente som har “brukt meg” for å få noe gratis eller lettere bare fordi jeg har muligheten til det, og blir sint om jeg sier nei til noe som langt i fra er en selvfølge. Jeg blir så glad når folk er litt ydmyk og takknemlig. Det gjør at jeg får lyst til å gjøre tjenester for dem når jeg kan. Det er bare gøy. Men når fullstendig ukjente som aldri har snakket til meg før, eller noen som har behandlet meg veldig dårlig i fortiden, rett og slett forventer at jeg skal go out of my way for gi dem spesialbehandling, føler jeg meg brukt og veldig lite satt pris på. Det har jeg dessverre opplevd litt for mye av i det siste, og det var i hvertfall ukens deppetanke.

Ukens sang… Housequake av Prince er det deiligste fenomenet hørselen min har fått æren av å innta denne uken.

Ukens mat… You guessed it. TAPAS. Dadler i bacon, asparges i skinke, foccatia, aioli, scampi…. Fikk ikke nok tapas på tapaskvelden så jeg dro med meg en ut og spiste det dagen etter også 🙂 Escalon har visst bra utvalg av tapas!

Ukens flause… Da pappa var i Thailand for noen måneder siden fikk han en maler til å male et bilde av meg og broren min. La meg bare si det sånn at han kan ikke ha vært den beste maleren i verden. For jeg ser nemlig helt sinnsyk ut på bildet. Ligner ikke på meg i det hele tatt. Pappa ser selvfølgelig ikke dette og henger det opp midt i stuen. Jeg hadde looovet meg selv å ta det ned før jeg fikk besøk. Selvfølgelig glemte jeg dette da jeg skulle ha tapaskveld, og innså ikke før på slutten at det må ha vært et artig samtaleemne gjennom kvelden :)))) Går fint da, for det var for det meste bare nære venner, men det bildet altså… Kanskje årets flause. 

Ukens opptur… Definitivt at sommerferien begynte! Og tapaskvelden selvfølgelig. Ellers har det vært mye spising ute med venner, grilling med familien, og frokosten på IKEA med gjengen var ganske ålreit. Okei, egentlig bare mye god mat egentlig.

Ukens nedtur… 3-timers søvn fra lørdag til søndag og en smuuule bakfull, noe som for meg ofte innebærer litt deppehumør 🙁

Ukens person… Jeg møtte en engel av en jente på Downstairs som sa at hun leste bloggen min og ga meg såå fine komplimenter på både personligheten og utseende. Og det beste var at hun virket ganske oppriktig og edru. Jeg hadde drukket en del, men jeg mener hun het Tirill. Vet ikke hva jeg skal si jeg når folk er så søte og snille, men tror nok hun merket på hele meg at hun smeltet hjertet mitt.