Long black dress

Adlink

Hei, dere! Nå ligger jeg i sengen med Solfrid og Anna og varmer litt opp til å dra ut for atter en russekveld med fyll og fanteri. Burde vel egentlig begynt å skrive før jeg begynte å drikke, men det glemte jeg. Så jeg gjør mitt beste. Tenkte egentlig å ta en pause fra russebloggingen i dag, og heller vise dere denne vakre kjolen jeg mottok fra Junkyard for en liten stund siden. Tror egentlig jeg bare stopper her, jeg. Ha en finfin søndagskveld, alle sammen, og nyt fridagen i morgen! Link til kjolen finner dere nederst i innlegget :*

Enkel, elegant og superbehagelig. Var livredd for at den kom til å bli for lang, men den passet perfekt i lengden i størrelse S, og jeg er 1.70m. Den er voldsomt satt ned i pris for øyeblikket!

Dere finner kjolen her

Bilder fra russedåpen + russenavnet mitt

Dåpen i går var supervellykket for min del! Jentevorset var dritkos, og selve dåpen ble bare bedre og bedre jo flere som kom. Det hele er egentlig litt tåkete, men (liker å tro at) jeg ble perfekt full. Og for dere som er gammel nok til å drikke, vet dere hvor goals det er. Akkurat passe pratete, leken, dansete, bekymringsløs og lykkelig. Men jeg suger jo som vanlig å kle på meg, så jeg begynte egentlig å fryse på slutten. Da vet jeg at jeg ikke bare skal ha på meg hettegenser og truse under russedressen, og at støvlene (hva tenkte jeg med) blir byttet ut med uggs. Og at jeg for all del må ta med meg en parkas. Jeg suger. Men jeg lærer. Og det er vel strengt tatt det viktigste.

Det kom ganske mange spørsmål angående russetiden og russedressen min på innlegget i går, og jeg tenkte å svare på alt i eget innlegg. Så hvis dere lurer på noe mer, kan dere spørre her, så skal jeg svare på dem, som sagt, i eget innlegg.

JA, russenavnet mitt forresten. Det ble altså dette:

Processed with VSCO with f3 preset
Meg og Amalie i maxitaxi fra vors til skolen

Processed with VSCO with f2 preset
Hyller Grunde på ryggen mer enn alt


Rolig sykkeltur med Sana på skoleplassen

Processed with VSCO with f3 preset

 

I dag er det fyllafotbalkamp med skolen i ettermiddag, hvor du må ha 1 i promille for å spille og for å få godkjent mål. Vurderer fortsatt om jeg skal delta. Regner med at jeg er mye bedre å spille fotball med promille i blodet. Edru er jeg nemlig en vettskremt liten drit som bommer på ballen når jeg først tør å sparke. Vi snakkes senere! Husk å spør om det dere måtte lure på.

Se russedressen og russekortet mitt!

Nåå skal jeg ikke legge skjul på at jeg gleder meg til å være russ! I dag er det tid for russedåp med skolen. Russedressen er på og den kommer ikke av igjen før 18.mai. Jeg skal egentlig løpe avsted til et vors med noen jenter fra trinnet nå, og merker at jeg er full i energi. Solen og godværet kom til Bergen akkurat som bestilt, og i dag skal jeg egentlig bare kose meg og feire 13 år med skolegang. Tenkte bare å komme innom og vise dere russedressen min og russekortet mitt min før jeg dro ut, for det har nemlig vært litt etterspurt. Jeg ble sånn passe fornyød med den. Jeg hadde egentlig planer om å feste på mye mer bilder, men jeg klarte å ødelegge to strykeark med bilder, så det ble ikke noe av. Skulle egentlig ha både Paradise Hotel-logoen, sure kirsebær og 86… Menmen, er ikke såå nøye. Er fornøyd med det jeg har på i såfall.

Dressen min er Redline Skinny i størrelse XS fra Russedress.no, for de som lurer. Jeg er veldig fornøyd og syns den passer veldig bra i størrelsen. Jeg er 1.70m.


Baltopusen min ofc, Nikola Tesla, og favorittvinen min, Cantina Zaccagnini (printet ut selv) og Rolling Stones på brystet (kom med i pakke fra russedress)


Her hadde jeg egentlig plassert tre sure kirsebær men failet grovt, så da plasserte jeg denne over. Den er også fra Russedress.no


Skolen i Athen, og Colombia as you can see.


Nasa-russpatch fra Russedress.no. 

Glemte helt å ta bilde av det, men jeg har også et bilde av Sokrates høyre underarm.

Og slik ble russekortet mitt:
;)))

Nå må jeg løpe. Ha en strålende fredag, enten dere er russ eller ikke!

DNA – hvor stammer DU fra?

Har dere sett denne videoen? Jeg finner den så fantastisk rørende at det er tredje gang jeg ser den i dag, og jeg griner denne gangen også. 

En av mine minst likte ideologier er nasjonalisme. Jeg finner det unødvendig og ser på det som en falsk illusjon som dummer oss ned og lukker sinnene våre for hvordan verden og mennesker egentlig henger sammen, og ikke minst skaper konflikter og hat… ut av noe menneskeskapt og ubetydelig. Vi kaller oss selv norsk. Fransk. Chilensk. Polsk. Pakistansk. Men vi kommer jo alle fra en og samme planet. Vi er verdensborgere. Vi er et resultat av naturen. Vi er fysisk sett i slekt med hverandre. En og samme greie. Mennesker. Det syns jeg denne videoen viser så utrolig fint. At vi i utgangspunktet er mer lik enn vi tror, og har skapt forskjellene og fordommene selv.

Dere kan tro det kriblet i magen da Momondo faktisk kontaktet meg for å tilby meg en gratis DNA-prøve slik at jeg kan se hvor i verden jeg stammer fra selv! Jeg vet at jeg er ganske mangfoldig. Både colombiansk, engelsk, tysk og norsk. Så vet jo jeg også at menneskene oppstod i Afrika og Midtøsten. Så hvor mine forfedre har trasket og bosatt seg i verden før de ble stemplet som colombiansk, engelsk, tysk og norsk har jeg utrolig lyst til å finne ut av. 

I dag har jeg gjort DNA-prøven min klar og sendt den avgårde, og venter spent på svar!

Har du også lyst til å finne mer ut om hvor du kommer fra? Akkurat nå har Momondo en konkurranse hvor du kan vinne en gratis DNA-test, også vinne en tur til 45.000kr til de landene du kommer fra. Jeg har selv deltatt i konkurransen og krysser fingrene herfra til månen. For en utrolig spennende mulighet med et utrolig vakkert budskap. Dere kan delta selv HER. Masse lykke til om dere hopper i det!

Da var humøret på topp igjen vettu

Hey lovelies. I dag skinner solen over Bergen by, og jeg hadde kort dag på skolen. Da jeg kom hjem prøvde jeg å legge meg i en lenestol på terassen med tepper og klær og sole ansiktet litt, men det er fortsatt et hakk for kaldt til at jeg klarte å ligge å nyte det sånn som man skal. De små vindpustene var fortsatt litt for ufyselig. Så jeg gikk inn og tok en time på sofaen istede. Maybe next time. Nå skal jeg faktisk gjøre meg klar til et aldri så lite jobbintervju. Tenker på en måte at jeg ikke burde skrive det her i tilfelle jeg ikke får jobben… Men har innsett at jeg egentlig ikke syns sånne ting er flaut??? Har pleid å le bort de tidligere gangene jeg har vært uheldig med jobbsøking, men vi får se, kanskje det er min tur denne gangen. 

Etter intervjuet skal jeg møte en venninne for et kafébesøk i byn, noe jeg gleder meg til. Alt for lenge siden jeg har vært på kafé, og jeg elsker det. Så det blir koselig. Spesielt i dette været <3 Gleder meg bare til å komme meg ut egentlig. Å kjøre langs bryggen med solbriller, å vandre i sentrum litt mer dressed up enn vanlig… Aah i sånne øyeblikk er livet på stell. Ha en vidunderlig strålende glimrende fabelaktig tirsdag!

Barry’s Orange genser HER

Uken som gikk // uke 15

Ukens tanke // Hvor lei jeg er russetiden. Side på side i media over alt, mystoryer fulle av russefester og folk som oppfører seg ekle bare fordi de har på seg en russedress. Får helt avsmak. Skal gjøre mitt beste å legge det på siden og kose meg når russetiden faktisk begynner for oss på fredag, men jesus det tar jo helt av allerede, og det har det gjort siden slippfestene i høst. Gleder meg til dåp og fest og russeknuter, men fy så digg det blir når alt rølpet er over. Og ikke minst hvor glad jeg er for at jeg takket nei til å bli med på russebuss. Det er nok koselig med samhold og sånn, men hører om uendelige problemer og krangler og komplikasjoner med busser. Så litt glad for at jeg slipper å bruke flere titallstusener av kroner på akkurat det.

Ukens opptur //  Kanskje en by- og kinotur på mandag med noen venner. Vi så Get Out på kino, og jeg har aldri kvept(kvuppe??) så mye i hele mitt liv. Hvis jeg hadde hatt hjerteproblemer hadde jeg ikke skrevet dette innlegget til dere nå for å si det sånn. Jeg er egentlig ikke glad i skrekkfilmer fordi jeg syns alle er dårlig, forutsigbar og ikke skumle. Men psykologiske thrillere derimot – Det fanger oppmerksomheten min. Da vi kom ut av kinosalen var det fortsatt lyst. Så da surret vi rundt i byn en stund før vi stakk hjem. Ganske koselig egentlig.

Processed with VSCO with f1 preset

Ukens nedtur // Været er dønn piss. Får ikke uttrykt mitt hat mot det nok. Alle dager det ikke er sol, venter jeg på at det skal bli sol. 

Ukens mat // Jeg har begynt å spise havregryn igjen. Det finnes utallig med tilbehør til vanlig havregryn som kan krydre den opp, og min favorittblanding for øyeblikket består av havregryn, gresskarkjerner, eplebiter, vann, rismelk, fyrer den i mikroen i 3min, og tar på kanel og honning til slutt. Perfekt.

Ukens sang // Mungo Jerry med In The Summertime som jeg nevnte i forrige innlegg, in case you missed it.

Ukens TV // Dawson’s Creek, som jeg også mener jeg nevnte i forrige innlegg. Det er en ungdoms- og dramaserie fra 1998, så ja den er sånn like gammel som meg. Søsteren min på 27 så på det da hun var yngre. Fullstendig tilfeldig at jeg skulle sjekke ut første episoden, men jeg ble faktisk hektet fra første sekund. Tusen millioner ganger bedre serie enn den nye “13 reasons why” som har vært så populær på Netlix. Den var en gigantisk skuffelse. Klarte ikke å fullføre den. Men ja, Dawsons Creek er min guilty pleasure og nye favorittserie. 

Ukens throwback // Da Balto var baby og alt jeg gjorde var å kose med han og øve til en matteeksamen i bikini på terassen.
Processed with VSCO with f1 preset

Hangoverkur

sponset

For øyeblikket befinner jeg meg i stuen min, drikker lakris- og kanelte og klarer ikke å bestemme meg for om jeg vil ha på The Graham Norton show eller 60-70-tallslisten min på Tidal mens jeg blogger. Elsker begge deler men blir mindre distrahert av musikk enn et talkshow, så for øyeblikket spilles In The Summertime av Mungo Jerry, som allerede er erklært min summer jam i år. Oppforder sterkt å se musikkvideoen. Den er så raw og uperfekt, men samtidig fullkommen. Fins ikke slikt i dag. Tror ikke noe annet gir meg en bedre 60-70-talls vibe enn den videoen og den sangen. Mungo Jerry er min new found love. 

I går var jeg i en bursdag, og slukte dermed en flaske vin ++. Tidligere erfaringer tatt i betraktning, burde jeg egentlig føle for å ligge i sengen min og se på Dawson’s Creek (som er min nye favorittserie) i hele formiddag, men jeg er i overaskende god form. Tror det har en sammenheng med at solen såvidt titter frem bak skyene nå. Jeg må bare si det igjen; at jeg blir så ufattelig påvirket av været. De små flekkene med blå himmel kurerer hangoveren og gir meg livsglede, energi og motivasjon herfra til sentrum av Melkeveien. Når det regner er jeg en grønnsak. Kontrasten er som natt og dag. 

Når vi snakker om blå himmel og fint vær, vil jeg vise den nye sommerkjolen min fra Shein! Har letet etter en søt dongerikjole lenge.

Dere finner kjolen her
 

Glossybox – The Knit Box

Jeg liker at Glossybox har gått bort fra den vanlige lyserosa boksen, og har et nytt tema hver måned. Boksene er så søte at jeg av og til ikke klarer å kaste dem. Noen har jeg faktisk brukt til å pakke inn gaver til venninner. Gavepapiret legger seg nemlig så fint utenpå, og boksen er så fin i seg selv at den også kan brukes til å ha på pynt og oppbevare saker og ting i. Denne månedens Glossybox har fått et påskepreg over seg, og innholdet i boksene blir faktisk bare bedre og bedre syns jeg.

Vet ikke hvordan været er hos dere, men her i Bergen er det som vanlig superdeppresivt. Så å motta denne fine lille boksen i posten blir som en liten solstråle i en ellers grå og våt hverdag. Alle produktene i månedens Glossybox og info om abonnementet finner dere på Glossybox.no. Dere kan se designet på tidligere bokser her