Hvilken mote?

Hvilken mote liker dere best av høstmote, vårmote, sommermote eller vintermote?


Høstmote, blonder og perler.

Vårmote, Blomster og brunt skinn.

Sommermote, klare farger.

Vintermote, grå/svarte/hvite farger , belter og lange gensere.
Hvilken mote likte du best?

Favoritt sangene mine !

Hey folkens. Da var det dagen etter bursdagen min og bare 12 måneder til min neste bursdag som blir 13årbursdagen min !! Lurer på hva jeg skla gjøre da..? Men det er for tidlig til å tenke på xD

Men tilbake til sanger. Favoritt sangene mine er selfølgelig fra Taylor Swift ? Hvem eller lizzom ?
The best day !
The way i loved you
Outside !
Mary's song

Sims 2 / Sims 3

Hei alle sammen ! Dette innlegget er til alle dere Sims fans ! Jeg kan mange koder til sims 3 og sims 2 😀 oki la oss begynne med sims 2 som jeg er ferdig med for lenge siden . Det er bare sååå ut ! Neida xD Først når du skal skrive inn kodene må du få opp ett felt , ved hjelp av å trykke på “piltasten opp til venstre på tastaturet og “ctrl” og “c” Hold alle dem inne samtidig, da skal du få opp ett felt øverst på skjermen der du skriver inn kodene 🙂 En av kodene er “motherlode” Den gjør sånn att du får 50 “simelioner” så trykker du enter , så har du mer penger ! og da forsvinner feltet da må du få den opp på nytt igjen. Og vist du har feltet oppe så kan du bare skrive inn noe som ikke betyr noe som “ghrghrljg” eller noe og da blir feltet på en måte større og da kan du skrive kodene inn flere ganger 🙂 Motherlode kan brukes på sims 3 og sims 2.
En annen kode er “forcetwins” Denne koden er til Sims 2 . Den koden må du ta når simmen din er gravid, da får du uansett tvillinger 😀 Og en kode til sims 3 er : Testingcheatsenabled true. Denne koden er døds bra ! nå må du holde inne den knappen på tastaturet med den pilen som peker opp helt til venstre på tastaturet og mens du holder den inne, så trykker du på postkassen din. Og da kommer det opp masse valgmuligheter . Blant annet gi simmen flere venner . Eller gjør alle glade 🙂 Da fylles alle behovene deres helt opp. du kan også trykke på gjør behov statiske. da blir behovene deres fylt opp hele tiden automatisk. Den koden går bare på sims 3.
Håper det hjalp ! Vær så god 🙂

XOXO , Lea