OUTFIT


Ble nok bare webcam bilder idag, men det må vi tåle når mobilen min er på reprasjon. Alt var helt ok med mobilen, untatt at jeg ikke kunne ringe, bli ringt til, sende meldinger, eller motta det meldinger. Når jeg prøvde å ringe, kom det bare opp “kun nødsamtaler”. Jeg har prøvd alt for å fikse det. But nothing seems to work.. Selfølgelig var det noe i veien med det viktigste. But i still got my music <3

Og vist dere lurte så er de aller fleste bildene som ligger på bloggen min tatt med mobilen min. 
Det er egentlig en musikkmobil, så lydkvaliten er helt super 🙂
Men nå skal jeg slutte å snakke om mobilen min.  
 Tidlig hjemme fra skolen idag, så idag har jeg bare gjort lekser, og nå gleder jeg meg til Gossip Girl som begynner om ca. en halv time. Og forresten så kommer sesong 4 13.september. OMG, OMG, OMG, gleder meg!! Kommer sikkert ikke til Norge akuratt da, men jeg vet om en fantastisk nettside som sikkert kommer til å vise den da. Beste programmet i verden, vist noen lurte. Men  må jeg få i meg noe mat! Så vi snakkes, søtinger.
Hva har du gjort på idag da?

Lea&Sol

Heey!

Nå har jeg vert med Solfrid en stund, eller en liten stund. Men vi har fått gjort masse. Vi har stjelt løpahjulet til to av vennene til lillebroren min. Hehehe, men vi ble busted! Men vi tok løpahjulene i bytte mot dataen, som de holdt på å spille på. Og det gikk de med på. 
Nydelig av oss begge…

Meg Solfrid har byttet sko. Vi bruker samme størrelse 🙂

Digget Outfit'n til Solfrid idag 🙂

Skillz ..

Dette smykke kjøpte Solfrid av meg, haha for 35kr. Jeg kjøpte det for 30.. I tilleg til at vi skal bytte på det, nå er det min tur til å ha de i to uker 🙂 HIHIHIHI

Jeg ble guuul, gult er kult 🙂
Nå sitter vi her! På dataen…fornøyde…og spiser skive med omelett. TJOHEII 🙂
Hva skjer hos deg da?

Nå stikker jeg ut til Solfrid

God morgen! God dag, folkens.

 Nå stikker jeg ut til Solfrid, vi skal ut å kjøpe oss en frosen yougurt og litt sånt. Hadde egentlig ikke planlagt å gå ut i dag, eller jeg hadde planlagt det, men så ombestemte jeg meg da jeg voknet opp med fett hår og trøtte øyner. Men Solfrid klarte likvell å friste meg med frozen yougurt.
Litt maskara nå, så er jeg på vei ut døren. Snakkes, søtinger <3
Hva skal du idag?

Vurdering av Valentine’s day

For en liten stund siden var meg, Emilie og Malin på besøk til Sanne, vi spiste pizza, snop og så på en film som heter Valentine's day. Og nå skal jeg vurdere den.

Filmen var jo selfølgelig romantisk, det sier jo seg selv. Men jeg syns det ble litt mye frem og tilbake. Syns godt det kunne handlet om èn "gjeng" på en måte. Det hadde jeg likt bedre i vertfall. Og siden det var så utrolig mange gode skuespillere med, så hadde jeg forventet noe litt bedre! Filmen hadde liksom ikke noe handling, men alikavel så var den søt. På en måte som mange små "love stories"
Filmen får karakter 3+ av meg.

Har du sett Valentine's day?

Det e Bergen det vettu

Jepp, det er sånn det har vert for tiden, regn, regn og atter regn! Kjempe kjekt det, spesielt når jeg har så lang vei hjem fra skolen og ikke tar meg tid og rå til å kjøpe en paraply. Men vi e jo bergensare då! Så er vant med det, selvom jeg begynner å bli dirttlei. Og du? Tenk så perfekt Norge hadde vert hvis været hadde vert som i syden. Trygt, fint og varmt! Det er full pakke det. Men, neida. 

Miss this..
Skal egentlig ikke klage. Sukk… Love you Norge <3
Uff, klageinnlegg!

Yougurt med masse digg oppi <3

Hellu folkens! 

Denne filmen er bra for dere som er skrubbsulten når dere kommer hjem fra skolen, sånn som meg!
EDIT: Det var ikke såå godt med nesquick oppi!
Du kan selfølgelig ha masse annet stuff oppi, men jeg anbefaler syltetøy og nøtter sammen med eple, druer og annen frukt kuttet opp i småbiter og spesielt banan! Men du bestemmer jo selv hva du vil blande sammen! Blir helt sikkert godt. 
Kos deg!
Btw, utrolig teit navn på filmen, ja. Heheheh 🙂

Designendringer

Endret litt på designet mitt jeg. Noen som kan se det? 🙂
Hint: 
Bla nedover bloggen min.
Se teksten min.
Hmm, hvilken farge er bak overskriften?
Ok, det var litt for gode hint. Men det er ikke alt da.. Hva er nytt på bloggen min? 
Hvor mange forandringer ser du?