Følg meg på weheartit

 

Jeg har alltid elsket weheartit, men nå i det siste har jeg begynte å bruke det mye mer enn før. Jeg har appen på mobilen, så jeg pleier å sitte å bla gjennom den hvis jeg venter på noen eller kjeder meg. Jeg tror det har blitt min nye favorittapp, så jeg anbefaler alle å laste den ned. På min profil finner dere to collections. En av mine egne bilder (my pictures) og en av fine bilder jeg finner rundt omkring (other pictures). Over ser dere noen av bildene fra sistnevnte kolleksjon. Håper dere vil følge meg her: @Leavalencia

The Fault in Our Stars

God kveld, dere! Håper alle har hatt en fin fredag. Dagen i dag startet med at Caroline, Victoria, Camilla og meg samlet oss oppe hos Birgitte. Der var og koste oss og pratet helt til folk dro videre til sine andre planer. Jeg dro på kino med kjæresten, og det ble The Fault in Our Stars som vi har hatt planer om å se lenge. Vet jeg er sykt sent ute med å se den, haha. Den var veldig søt og trist så er glad jeg endelig fikk sett den. Hva gjør dere på i kveld?

Antrekk 28.08.14

Heisann ♥ Nå tenkte jeg faktisk å begynne å ha litt mer antrekksinnlegg her på bloggen. Hva syns dere om det? Jeg har hatt lyst til å begynne med det en stund. Det er så lenge siden jeg har lagt ut bilder av hva jeg går med til vanlig, og selv elsker jeg å lese moteblogger, så da tenkte jeg det var en god idè.

Nå sitter jeg og blogger fra skolemacen min hos Victoria. Gjengen samlet seg her etter den lille turen innom skolen i dag. Senere i kveld drar jeg og Birgitte og trener. JA, jeg skal trene for første gang på to uker! Nesekirurgen min sa at jeg måtte vente til i morgen, men jeg føler meg fin nok til å begynne rolig i dag. Gleder meg masse til å komme inn i en god treningsperiode igjen. I disse to ukene etter operasjonen har jeg gått ned 4kg, og det er nesten bare tapt muskelmasse. Har blitt slankere men også slappere i musklene, så nå er det på tide å stramme opp kroppen igjen. 

Bukse // Zara
Topp // Pull & Bear
Cardigan // Gina Tricot
Skjerf // Cubus
Solbriller // Cubus
Veske // H&M
Sko // Converse 
Klokke // Marc Jacobs 

Litt skole, litt ferie

God kveld, alle! I dag har vært enda en solfylt dag her i Bergen og det ble så varmt at jeg til og med måtte bytte til sommerklær etterhvert. Startet dagen på skolen faktisk. Jo, vi har fortsatt streik men det er noen lærere som ikke streiker så de hjalp oss med å laste ned noen greier vi trengte på skoledataen. De hadde delt opp klassen slik at noen var der kl. 9 og andre var der klokken 12, deriblandt meg. Det tok en og en halv time før de slapp oss fri. Men det var faktisk ganske koselig å tilbringe tid med et par fra den nye klassen, noen jeg kjente fra før og noen nye. Etterpå fikk jeg besøk av Matias og Tobias, så hadde jeg minispa med dem hvor jeg renset huden deres, haha. Resten av dagen tilbringte jeg med Tobias før vi til slutt møtte på litt flere venner og stakk opp til Benjamin.

I morgentidlig må jeg faktisk også møte opp på skolen for å gjøre en kartleggingsprøve, så da får jeg se jentene mine igjen. Ingen av de som var på skolen i dag så det blir sikkert en bra dag det og! Nå tar jeg kvelden, natta ♥


Har dere streik?

Summerday

Ååå så herlig, jeg merker det på humøret med èn gang solen titter frem! Nå som sommeren er tilbake i Bergen er det greit med litt mer streik syns jeg. Neida er egentlig spent på vgs, har hørt mye bra fra de som har begynt. Lurer faktisk veldig på hvor lenge den streiken kommer til å vare…

I dag var jeg i byn med Tobias, kjøpte frokost på Subway og vandret litt rundt. Så tok vi bussen hjem til han og gikk ned for å bade, men etter misslykket forsøk på å gå uti, satt vi oss heller på stupebrettet til han måtte på trening. Da dro jeg på visning på et veldig fint hus med pappa. Det ligger rett i nærheten og man kan faktisk se terassen til Caroline gjennom vinduet, så håper vi blir neighbours nå ♥ Må nesten fortelle noe litt tidig. På slutten da pappa skulle skrive seg på listen, spurte visningsdamen om hun skulle skrive begge to opp som eiere av huset. Hun unskyldte seg og lo da pappa fortalte at jeg var datteren hannes, hahaha. Så enten ser jeg veldig voksen ut, eller så ser pappa ung ut. Vi satser på litt av begge. 

Hva har dere gjort i dag?

Lang ferie

Og streiken fortsetter… Det er deilig, men dette luksuslivet kan ikke vare foralltid. Er livredd for å få masse skolearbeid kastet i trynet når vi begynner igjen slik at jeg ikke får tid til trening, kjæreste og venner. Menmen, det ordner jo seg alltid. Er jo ingenting jeg kan gjøre med streiken så jeg får vel bare nyte disse fridagene. Merker at jeg må få kontroll på døgnrytmen min da. Jeg blir egentlig veldig fort trøtt om kvelden, men når jeg sover hos Tobias klarer han på en eller annen måte å holde meg våken hele natten. Midt i prating, kosing og tulling natt til i går ble klokken plutselig seks! Og det er jo altfor gale, skjerpings nå. Sommerferien tar slutt og høsten venter. Håper den blir like minneverdig som i fjor, bare bedre ♥

Update på nesen: Den former og forandrer seg veldig fort nå i begynnelsen og jeg føler at jeg våkner opp med en ny nese hver dag. Jeg blir bare mer og mer fornøyd! Føler meg utrolig vel fra begge sider nå og det er så fantastisk og befriende. (på bildet under ser dere fjeset fra begge sider) I følge nesekirurgen min er nesen på det værste nå, men den blir mindre og finere helt til den er ferdig om ca. et halvt år. Igjen, operasjonen var helt jævlig å gjennomgå men jeg er helt sikker på at det blir verdt det.

Cardiganen er forresten fra Bikbok, topp fra Pull & Bear, bukse fra Urban og klokke fra Gina Tricot.

Dr. Martens

I dag dro Birgitte og jeg en tur på senteret for oss selv og vi har vært på ordenlig shopping i nesten hele dag. Ble så sliten av å bære på alle posene til slutt, så vi gikk hjem til meg og fikk til og med servert pizza på døren av naboen som ikke hadde klart å spise opp, haha. Har vært utrolig koselig å tilbringe dagen med henne, pratet og kastet bort altfor mye penger. Eller, jeg er egentlig kjempe fornøyd med dagens shoppingrunde. Har sittet på rommet og leget nesen min så lenge nå at det var akkurat det jeg trengte. Jeg trengte også nye støvler, og ble umiddelbart forelsket i disse nydelige Dr. Martens skoene ♥

Dr. Air Wear Martens // 1499kr fra DNA.

Update

I dag var jeg på min første kontrolltime med nesekirurgen min og alt er som det skal heldigvis! Er fortsatt øm og hoven men nesen vil endre seg ganske mye i løpet av de neste månedene så derfor kommer ikke før- og etterbilder helt enda. Det er nemlig nå i begynnelsen nesen ser værst ut. Nesekirurgi er ingen hokus pokus og man må virkelig være tolmodig altså. Det er en ubehagelig prosess både fysisk og psyisk, det kan jeg love dere. 

Neste på listen i dag var å hente noen deler til den nye sengen min som nå er ferdigmontert og står så fint på rommet. Elsker den ♥ Etter det dro jeg ut og skaffet meg en skolepc, og det ble en nydelig Macbook Air. Da jeg kom hjem, ryddet og pyntet jeg hele rommet, så nå sitter jeg og slapper av før tacofredag med Idol og familiekos.

God helg!