Work hard

Denne sommeren har jeg hatt så mye treningsmotivasjon at jeg har trent nesten hver morgen. Pleier å våkne tidlig av meg selv når ingen er våkne eller klare til å henge. Da drar jeg like greit å trener, kommer tilbake og steller meg, også slipper jeg å vente på at folk skal våkne. Minst fire dager i uken, av og til flere drar jeg på Fitness. Det er herlig å være i en sånn periode, for da får jeg samtidig lyst til å være sunn. Og det er jo da men begynner å se resultater etterhvert. Det er så gøy å sammenligne gamle og nye bilder av kroppen sin hvis man har gjort en god nok innsats.

Perf uke

Merker at bloggen blir lagt helt på hyllen nå i sommerferien og beklager for det. Tingen er at jeg rett og slett ikke har hatt tid til å sitte meg ned med dataen før nå. Og i motsetning til en ekte blogger har jeg verken giddet å fikse håret eller sminke meg i det siste som dere kan se på bildene under. Det er nok bare en periode og jeg lover å komme sterkere tilbake snart.

Vi kan ta en kjapp oppsummering siden forrige innlegg da. Hytteturen på Askøy var utrolig bra. Vi stod på vannski, fisket, satt på bananbåt, padlet, snek oss ut om natten, grillet, spilte bordspill, så på Tour de France, solte oss osv. Fire dager jeg kommer til å savne ♥ 
  Nå har jeg akkurat komt hjem fra Solfrid hvor meg og Camilla sov fra i går til i dag. I gårkveld etter vi hadde badet og solt oss, spiste vi mye digg og så på TItanic til klokken fire om natten. Bare fem timer senere stod vi opp for å ta bussen ut til noen venner av Solfrid hvor vi har tilbringt dagen i dag. Per sin far eier en øy, så da dro vi ut på den. Det var Solfrid, Camilla, Lena, Per og Adrian og meg. Kjente de sånn halveis fra før men var utrolig koselig å være med dem i virkeligheten for første gang. Var umulig å få fred da. Ble kastet uti vannet minst ti ganger, dyttet ned fra klipper og fikk en krabbe på magen mens jeg sov, haha, men var en bra dag dette og.

Her er litt bilder jeg tok i gårkveld med speilrefeksen.

Håper alle har hatt en fin uke, dette har definitivt vært den beste så langt denne sommerferien for meg ♥ Nå skal jeg dusje av meg saltvannet og slappe av før jeg legger meg i nyvasket sengetøy. I natt skal jeg sove masse for første gang på en stund.

Sommertider

Åå, det er så fint og varmt i Bergen for tiden. Jeg har tilbringt hver dag med gode folk og jeg vil som sagt at ferien skal vare for alltid, haha ♥ I dag stod jeg opp halv åtte fordi jeg hadde time til nye vippeextensions. Ble superfornøyd og merker at jeg har savnet det masse! I kveld drar jeg ut på hytten vår på Askøy med familien på pappa sin side + Tobias. Vi blir der helt til torsdag og jeg vet at vi skal finne på masse gøy så jeg gleder meg veldig. Håper alle andre også koser seg og nyter varmen.

Meg, Marte og Caroline på fredag 

New in from Sheinside

God morgen alle! I går våknet jeg faktisk klokken 9 og gikk og trente på Fitness. Rett etter jeg gikk jeg bort for å hente en pakke i posten som var komt fra Sheinside. Hadde helt glemt hva jeg hadde bestilt så det ble jo en liten overaskelse. Resten av dagen var like fin. Senere møtte jeg Tobias og spiste med han på Dolly før vi gikk opp til Fabian og det etterhvert kom mangen folk. Til slutt var det bare Fabian, Tobias og meg igjen og det var en good day, vil at sommerferien skal fortsette sånn for alltid. Håper dere også har en fin ferie!

Her er de nye klesplaggene fra Sheinside.


LINK


LINK


LINK


LINK

// Sponset

Tobias svarer på spørsmål

Er Leandra like perfekt i virkeligheten som hun er på bloggen?
Ja.

Snakker du og Lea åpent om sex, mensen og sånne ting?
Vi snakker bare om mensen.

topp 3 hotte kjendisjenter?
Keira Knightley, leaduvet, damen til Gøtze

Er Leandra populær på skolen deres?
Ja.

Hva synes du om jenter med ”kløft” på facebook, instagram bilder?
Sikkert snill.

Er Leandra opptatt av hva hun spiser, sånn at hun sier nei til kake og snop?
Hun spiser bare kake og snop.

Hvor mange søsken har du Tobias?
Tre.

Hvordan ble dere kjent?
Fordi Roba tok med Leandra hjem til meg.

Holder dere på eller er dere sammen?
Ja.

Hvordan kan du beskrive Leandra som person?
Jeg bruker adjektiv.
 
Kaller du hun mest Lea eller Leandra?
Sugartits.

Hvor lenge har du kjent henne?
Siden sånn mars kanskje, nei april.

Hvor skal du begynne til neste år, eller går du på vgs Tobias?
Ungdomsskule.

Hva synes du om silikonpupper?
Store.

Mindre eller eldre jenter?
Eldre.

Hva vil du bli når du blir voksen?
Han som tar et tygg av isen før de tar bilde av den til reklamen.

Hvor mye penger fikk du til konfirmasjonen?
Litt.

Hva synes du om jenter som bruker sminke?
De er alt for opptatt av utseendet sitt. Jenter som bruker sminke er teit.

Hva er den styggeste/ fineste dialekten du vet om?
Bergensk er den fineste og sånn som bonder på sørlandet snakker er det styggeste.

Hva synes du om moldenser/romsdaling?
Moldensere er kule og romsdalinger er teit.  


De to siste ukene

Nå er jeg hjemme fra Gran Canaria og har hatt to fantstiske uker med veldig gode folk. Deilig å være hjemme men er litt trist at ferien vi hadde gledet oss til så lenge nå er over. Den siste uken gikk altfor kjapt, og det var sykt uvant å legge seg alene på et stille rom i natt etter å ha sovet på samme rom som Cecilie, Natalie og Vilde i to uker. Kjipt å våkne alene av seg selv i stedenfor å bli vekket av lyset som svidde i øynene hver gang Cecilie trakk for gardinene om morgenen. Siden jeg ikke fikk blogget så ofte der nede, har jeg masse bilder jeg vil vise dere. Nå er jeg tilbake på bloggen i hvertfall. Har savnet å skrive til dere ♥


Natalie, meg, Vilde, Eline og Cecilie ♥ Vi reiste også med moren til Cecilie, faren til Natalie, Elias og Sofie som er babyene deres, faren til Eline og Vilde og selvfølgelig Aaron og pappa.

Syden

Heihei, nå blogger jeg fra iphonen siden internettet på dataen er helt ubrukelig, så da får vi se om bildeopplastingen funker her. De siste dagene her i Gran Canaria har vi vært på stranden, kjørt gokart, blitt sneket inn på en syk nattklubb, vært på shopping, sett fotballkamper i barer og solt oss mer ved bassenget. Har ikke så mange bilder fra iphonen men dere får se flere bilder fra speilrefleksen når jeg kommer hjem. Flyr hjem på søndag, midt VM finalen :-(( Så det suger litt men blir nok godt å komme hjem selvom jeg koser meg veldig masse her.

Gran Canaria

Nå sitter Cecilie, Natalie og jeg i lobbyen og nyter det eneste stedet med internett her. I kveld kom vi tidlig hjem så tenkte det passet seg å ta med dataen ned å få oppdatert dere litt. Stedet vi bor på, Meloneras er sykt fint! Hotellet og området rundt er så koselig og jeg trives veldig godt. Hver dag siden vi kom har stortsett vært make. Vi står opp, spiser en syk hotellfrokost. Det er det første jeg tenker på når jeg våkner, dønn de har det største utvalget. Etter frokost har vi gått ned på stranden, spist lunsj i nærheten og solt oss mer. Så gått til hotellet, dusjet og stelt oss. Så spiser vi middag ute. Maten vi har fått så langt har også vært veldig bra. Vi får se hva vi finner på fremover, men så langt har det vært en sykt digg og chill ferie.