Spørsmål og svar #81

Har du noen tips til trening av bryst? Syns det er så vanskelig å finne på nett.
Jeg bruker en del apparater på fitness til å trene bryst, men jeg syns push ups funker ganske bra også. Jeg pleier i hvertfall alltid å få gangsperr i brystet av push ups om jeg ikke har trent det på en stund. Husker en gang så oppdaget jeg at jeg hadde gangsperr i brystet uten å skjønne hvorfor, så kom jeg på at jeg hadde hatt push up-konkurranse med en på fest, noe som faktisk skjer ganske regelmessig med meg? Hahha, av en eller annen grunn tror jeg at jeg er sykt god i push ups (fordi jeg var det når jeg var yngre) men jeg utfordrer jo selvfølgelig alltid den største boleren og taper hver gang :)))

Hvor er bikinien fra?
Bikinien er fra Todieforswimwear! Direktelink her.

Hvor på Askøy har du hytte?
Jeg har hytte på et sted som heter Ask. Det ligger ved sjøen og jeg syns det eeer så koselig der. Hele stedet oser barndom, fisking, trampoline, blåbærplukking og quiz.

Kan du fortelle litt om hvor mye tatoveringene kostet, hvor du tok dem og hvor vondt de gjorde?
Jeg tok begge på Leading Light Bergen. Den på ribbebeina kostet 1500kr og gjorde veeeldig vondt. Tatovøren spurte om det var min første tatovering, og da jeg sa “Ja,” sa hun “Oi, da er du tøff som tar den på ribbebeina. Det er kanskje det vondeste stedet.” Jeg bare HEHE dønn? Og det gjorde sinnsykt vondt ja. Knep sikkert hånden til Camilla blå i 20 minutter. Den ved kragebeinet kostet 800kr og var ikke noe spesielt vond. Pittelitt stikking av og til, men jeg presterte nå faktisk å sovne litt, så den var null problem.

Er det sånn at når du sitter deg ned med skjørtet blir det et slikt “mellomrom” slik at man kan se inn?
Nei, det har jeg ikke tenkt over. Alle skjørt kan jo være litt sånn, spørs hvordan du sitter. Men jeg har ikke hatt noe problem med det skjørtet.

Når skal du ha oppkjøring?
Vet ikke helt enda! Jeg må ta teorien og kartkjøring før jeg kan ta oppkjøringen i hvertfall. Satser på at jeg har lappen til sommeren.

Hva bruker du til øyenbrynene dine?
Jeg bruker Smashbox Brow Tech, og bruker en tynn kost til å påføre den. Jeg finner desverre ikke hvor man kan kjøpe den på nett, men det er i hvertfall denne.

Hva gjorde du for å få sånn mage som på headeren din?
Jeg var i en veldig god treningsperiode. Fitness flere ganger i uken og trente mage nesten hver gang i tillegg til de andre kroppsdelene jeg trente. Jeg var også veldig sunn på denne tiden da! Siste halvdel av 2014 og utover mot sommeren i 2015, var jeg i the best shape of my life og hadde en veldig sunn livvstil (som jeg febrilsk prøver å finne tilbake til for tiden) De siste månedene har det blitt altfor mye latskap, alkohol og sjokolade, men jeg har begynt å bli flinkere igjen nå, og håper på en lignende mage til sommeren (sier jeg i det jeg tar et tygg av en sjokolade) Jeg har en video hvor jeg viser mine favorittøvelser for mage her.

Hva tenkte foreldrene dine rundt det å få tatovering når du er 18 år?
Jeg fikk faktisk gavekort på tattovering i bursdagsgave av mamma, så hun var like spent som meg. Verken mamma eller pappa har tatoveringer, men det virker ikke som om de har så mye i mot dem. Pappa var heller ikke negativ til dem faktisk!

Hvilken dag kommer du hjem fra Spania?
Jeg kommer hjem onsdag 6. april, så blir litt lengre ferie på meg, hihi
 

Solbrent første dagen </3

Heey! Da ligger jeg i sengen i leiligheten til mormor i Spania og er akkurat ferdig med gårsdagens episode av paradise, og mens jeg venter på at at dagens kommer ut, tenkte jeg å svippe innom bloggen en tur. I dag har vært første dagen i La Rábita, og den har vært helt nydelig den, bortsett i fra den mørkerøde gløden som steiker i ansiktet mitt for øyeblikket :))) Solkrem nei? Jeg er jo litt utenlandsk fra før, så det skal gå bra det. Heh, nei. Nå har jeg nettop smurt ansiktet inn i alovera, så krysser vi fingrene for at det hjelper. Ellers i dag har vi vært på marked, gått amok på et supermercado og Rebecca og jeg har løpt noen deilige bakkeintervaller. Mormor lagde en nyyydelig middag til oss, og nå ligger vi bare og slapper av. Er virkelig avslappende og herlig å være her. Været kunne ikke vært bedre og landsbyen er utrolig koselig!

Så det ikke fint ut?

Ikke gjør som meg

Da er vi all ready to go! Flyet mitt letter 15.15, men jeg har allerede vært oppe siden kl. 7 pga jeg er verdens mest svimete person. Jeg må for andre gang fly med nødpass, i og med at jeg har prestert å kaste både det nødpasset jeg flydde med forrige gang, pluss det gamle passet mitt. Jeg tenkte jo at passene var utgått, og da var jo de søppel! Men de må tydeligvis taes med til politistasjonen og makuleres… (gøy å lære nye ord) Hvis ikke får man innskrenket passtid, og kanskje til og med passnekt! Så i morges var mamma med meg på politistasjonen og styrte med nytt pass til meg. Okei, so far takler jeg voksenlivet ganske greit? Men liiiitt småfeil er lov, HEH. Nå er i hvertfall nødpasset i vesken, og nytt pass er bestilt, så får vi se hvordan det går denne gangen.

Ikke gjør som meg, barn. Passet skal ikke kastet i bosset selvom det er utgått 🙂 See you in Spain! <3 xo

España

I morgen drar jeg sydover til sol og varme! Søsteren min, Rebecca og jeg skal besøke huset til mormor og morfar i Spania. De kjøpte hus der i fjor, i en liten by som heter La Ràbita, og vi skal for første gang på besøk. Jeg gleder meg masse til å reise igjen, og det blir såå deilig å slappe av på stranden, få litt brunfarge før sommeren og utforske nye steder. Huset skal visst være lokalisert i en liten landsby ved stranden, altså ikke et turiststed, noe som gjør det enda mer spennende. Jeg skal prøve å få brukt kameraet flittig, så satser vi på god internettforbindelse slik at jeg kan få blogget. Det hadde vært kos. 

I dag er jo siste helligdag i påsken, og den skal feires deretter. Mamma har stelt i stand både påskemiddag og påskerebus for familie og venner. Jeg elsker jo sånne ting, så det blir kjempebra. Ha en nydelig mandag, dere, så snakkes vi snart!

Naturlige, lange vipper

Heihei! På torsdag var jeg og fikk nytt sett med vippeextensions. Som vanlig gikk jeg til flinke Maylinn, som ga meg et sett med naturlige vipper. Det var akkurat det jeg ville ha nå. Jeg reiser jo til Spania på tirsdag, og da tror jeg det vil se veldig greit ut med naturlige vipper ettersom jeg kommer til å bruke lite til ingen sminke. Ååh, kjenner jeg gleder meg til sol og varme nå, og ikke minst en liten tan. Maylinn finner dere på facebook her. Anbefaler hun igjen til alle som befinner seg i bergensområdet!

Image and video hosting by TinyPic
Bluse fra Shein her (sponset)

I dag kom jeg hjem etter å ha sovet på hytten, på Askøy i en natt. Hele familien på pappa sin side var der, og det er en liten tradisjon å samles der i påsken, så det er alltid veldig koselig. Det ble som vanlig quiz, en runde med Alias (som jeg selvsagt alltid vinner, som dere ser på snapchat) også ble det ellers mye påskegodt. Lever så og si på sjokolade for tiden, og kan bokstaveligtalt ikke huske sist jeg gikk en dag uten å spise sjokolade? Avhengig, ja, tror det. Hahah, så tenker kanskje å prøve meg en uke, eller kanskje til og med en måned uten! Bare for å skjekke viljestyrken, og selvsagt bidra en smule til sk2016. Tror ikke det hadde skadet, eller jo kanskje det hadde det. Vi får se hva jeg gjør! I kveld skal jeg i hvertfall slappe av og kose meg med to veninner. Ønsker alle en super påskeaften!

 

This week’s Romwe wants


Øverst : Navy two piece set her / stripet skjorte her / printet topp her / stripet t-skjorte her
Nederst: Khaki topp her / two piece set her / elephant print shorts her / off the shoulder top her

Heihei! Jeg satt sammen et par ønsker fra Romwe.com til dere nå, og som dere ser består de av masse sommerklær. Jeg er så klar jeg… Men først må vi nyte påsken. Og Romwe har stelt i stand et stort salg i forbindelse med påsken. Så da kan dere finne masse godtbiter å klikke hjem til vår og sommer for en billig penge! Link til salget finner dere HER. Jeg har allerede et par plagg på vei til meg i posten, som jeg gleder meg til å vise dere og ikke minst bruke.

Hvordan går det med dere ellers i ferien? Jeg har det super bra, og jeg vet faktisk ikke hva jeg skulle gjort uten fri fra skolen disse dager. Jeg har jo ting å gjøre aboslutt hele tiden, og ferien er fullstappet helt til jeg reiser til Spania på tirsdag! Mormor har hus en time øst for Málaga, som hun kjøpte i fjor. Så da skal søsteren min og jeg ned å besøke henne siste uken av ferien. Det gleder vi oss veldig til for å si det mildt<3 Litt brunfarge skader ikke på denne tidena av året. Dagene her hjemme går som sagt i ett. I går var det nyyydelig vær, og jeg hadde langkjøring med Max trafikkskole. Landeveier er skumle greier altså, men jeg fikk oss på en eller annen måte helskinnet hjem. 

Planene for dagen er først og fremst en treningsøkt, etterfulgt av en vippetime også blir det partyparty i kveld. Ha en nydelig skjærtorsdag, så snakkes viii

Denim skjørt og ny tatovering

Topp fra Shein her
Skjørt fra Shein her
(sponset)

Hei, dere! Da var ferien i gang, og den startet helt perfekt på fredag med at solen skinte og Sunniva ble 18 år! Så etter en skoledag fylt med påskesnop og quiz, bar det avgårde til jomfruturen hennes på polet og deretter hjem for å finne frem pentøyet. Antrekket ble som vist på bildene ovet. Den svarte toppen er egentlig en jump suit, men den funket perfekt med et denim skjørt over. Begge fra Shein! Og som mange allerede merket på bilde av den første tatoveringen, har jeg tatt enda en ved kragebeinet. Det står interstellar, og betyr “among the stars.” Har alltid syns det ordet er så nydelig og “dreamy” og det passet perfekt til meg. I tillegg elsker jeg den plasseringen på tatoveringer, så jeg er superfornøyd. 

Ellers håper jeg dere som har ferie får en super ferie, og dere som har en vanlig søndag utnytter den til det fulleste! Vi snakkes <3
 

Torsdags tankesus 

Den våren som har vært i luften for tiden gjør noe med sinnet. 15 grader og sol er det beste vi kunne spurt om i mars er det ikke? Vanligvis gjør slikt vær meg bekymringsløs, lett til sinns og alt jeg vil er å sprette opp av sengen om morgenen og komme meg ut. Men den siste tiden har jeg faktisk bare gått og lengtet etter ferie. Jeg har aldri hatt så lite motivasjon til å jobbe med skole, og aldri gledet meg så mye til å ta ferie, aldri lagt så lenge i sengen og prøvd å få sove etter skolen og bare ikke fått det til. Jeg er rastløs. Jeg har ting å gjøre, men jeg vil ikke begynne. Jeg vil bruke dagene til det jeg har lyst til. Jeg vil ligge i sengen til 11.00, trene til 13.00, stelle meg til 14.00, og være med venner til 00.00 uten en eneste ting jeg  gjøre.

I morgen er siste dag på skolen før 2 uker fri, og det skal bli så fantastisk. Da håper jeg tankene mine vil være mer lik bildene jeg valgte å sette sammen i dag, istedenfor realiteten av meg alene i et stort hus, i et mørkt rom med flere dokumenter oppe på dataskjermen fylt med tekster om opplysningstid og regnskap, men likevel med dårlig samvittighet som klager når jeg i bunn og grunn har alt jeg trenger. Eller er det ikke slik at mennesker også trenger å føle oss fri? Ikke vet jeg. Neste gang vi snakkes er jeg i hvertfall litt friere, og det er ferie. Det skal bli godt. 

Min første tatovering

“Det eneste jeg vet er at jeg ingenting vet.” – Sokrates (470-399 f.Kr) Første gang jeg hørte den setningen, var på ungdomsskolen av favorittlæreren min. Han sa mye smart, som jeg hele tiden tar meg selv i å sitere den dag i dag, men akkurat den setningen har sittet stuck i hodet mitt enda klarere enn de andre.

Som mange vet, er jeg og har alltid vært sinnsykt glad i vitenskap, fysikk og hvordan verdensrommet henger sammen. At vi mennesker bare kan forstå 4% av universet rundt oss ved hjelp av sansene våre, og at de resterende 96% er fullstendig uforståelig og ukjent, sier ganske mye om hvor lite vi vet. Og det vi tror vi vet, er bygget på premisser som er bygget premisser som er bygget på premisser igjen, og hva hvis en av dem er feil? Da blir jo resten også feil. Hva hvis sansene våre gir et annet bilde av virkeligheten? Hva er egentlig virkeligheten? Hadde vi visst hva de andre 96% innebar, ville vi ha oppfattet alt annerledes? 

Sånn kan jeg sitte å holde på i timesvis, og til slutt blir jeg så gal at det er Sokrates’ setning jeg må konkludere med. Jeg vil likevel alltid være nysgjerrig, og lysten på å finne ut mer. For visdom er spennende, og det er det som gjør livet interessant. I tillegg har jeg en stor kjærlighet for antikken, det gamle Hellas og måten grekerne levde på. De var forskere, filosofer, astronomer, tilhørte ingen religion, og var sulten på kunnskap om erkjennelse og moral. Åh, så mye jeg hadde gitt for å leve på den tiden… Ikke minst Sokrates som var den første virkelig store tenkeren i verdenshistorien vi vet om. Et geni og et stort forbilde for meg, med en sitat jeg lenge har gledet meg til få på kroppen, og som jeg endelig kan si meg utrolig fornøyd med.

Har dere noen tatoveringer?

Kjære pappa

I 18 år har jeg kjent deg nå. Og ingen vil noen gang ta plassen din som den snilleste, søteste, sterkeste og smarteste i mine øyner. Siden dag 1 har jeg alltid følt meg som en dyrebar skatt du prioriterer før alt, og du setter alltid barna dine først. Jeg vet du angrer på at du har jobbet mye, men hadde jeg vært deg, ville jeg ikke gjort det på noen annen måte, så ikke stress. Du har vært der for oss gjennom alt, og tatt oss med på akkurat de minnene et barn skal få oppleve med sin far, pluss mer, nettop på grunn av at du har jobbet så hardt. Vennene dine forteller meg at du er unik, og vennene mine snakker også bare gode ord om deg. Men det er ikke noe nytt. Jeg setter allerede pris på deg hver dag, og dårlig samvittighet skjærer i hjertet mitt sekundet etter jeg skulle ta en sur tone til deg eller bli irritert på deg, fordi jeg kanskje føler du er overbeskyttende eller stiller for mange spørsmål. Du gjør jo det bare fordi du bryr deg. Du bryr deg om andre, og det merker alle som kjenner deg. Jeg skjønner ikke hvordan du kan fokusere på deg selv oppi alt sammen.

Jeg har lært så masse av deg, pappa. Og hver gang jeg er stolt over meg selv, fordi jeg oppfører meg bra eller sier noe fornuftig, så vet jeg at jeg har det fra deg. I tillegg har jeg arvet din elendige håndskrift og dårlige rytme. Det kunne jeg klart meg uten, menmen. 


Throwback til da du lånte capsen til Aaron og så ut som du gikk siste år på elektro om igjen for tredje gang og brukte nav-pengene chartetur og is. Og til da jeg slo deg i basketball.

Jeg må ta et par linjer i dette innlegget og gi all creds til deg og mamma for at jeg ikke engang merket da dere ikke var sammen lengre. Hvor mange foreldre klarer det? Da dere flyttet fra hverandre, var det null problem, for dere sørget for at det ikke var mer enn 5 minutter å gå uansett. Vi spiser middag sammen, feirer store dager sammen, og spiller Alias sammen med mamma. At dere to er bestevenner, hjelper hverandre og vil hverandre det beste, setter et uendelig godt eksempel for Aaron og meg. Jeg håper og tror at han vet like godt som meg hvor heldig vi er som har dere to. Dere to vidt forskjellige mennesker.

Mamma er utadvent, lidenskapelig, entusiastisk og har energien til en hundevalp. Du er en mann av få ord, rolig og konsentrert. Og jeg, jeg ble en liten mix av dere. Jeg har jo alltid blitt kalt den stille i familiebesøkene på mamma sin side, men i forhold til deg, pappa, er jeg jo faktisk en masekopp. Jeg kan erte deg for den dårlige engelsken din, eller den gammeldagse norsken, eller hvor uendelig sakte du skriver på tastaturet på iPaden du bare kan se hvis du holder den en mil unna de mysende øynene dine og med tungen hengende ute. Det er derfor du er den søteste pusen jeg kjenner, og jeg er uendelig stolt av og glad i deg, og jeg håper jeg blir mer og mer lik deg jo eldre jeg blir. 

… for du er nødt til å fortelle meg hvordan i alle dager du er kjekkere i dag enn du var på 80-tallet.

Gratulerer så mye med 50års-dagen, pappa!