Spørsmål og svar #81

Har du noen tips til trening av bryst? Syns det er så vanskelig å finne på nett.
Jeg bruker en del apparater på fitness til å trene bryst, men jeg syns push ups funker ganske bra også. Jeg pleier i hvertfall alltid å få gangsperr i brystet av push ups om jeg ikke har trent det på en stund. Husker en gang så oppdaget jeg at jeg hadde gangsperr i brystet uten å skjønne hvorfor, så kom jeg på at jeg hadde hatt push up-konkurranse med en på fest, noe som faktisk skjer ganske regelmessig med meg? Hahha, av en eller annen grunn tror jeg at jeg er sykt god i push ups (fordi jeg var det når jeg var yngre) men jeg utfordrer jo selvfølgelig alltid den største boleren og taper hver gang :)))

Hvor er bikinien fra?
Bikinien er fra Todieforswimwear! Direktelink her.

Hvor på Askøy har du hytte?
Jeg har hytte på et sted som heter Ask. Det ligger ved sjøen og jeg syns det eeer så koselig der. Hele stedet oser barndom, fisking, trampoline, blåbærplukking og quiz.

Kan du fortelle litt om hvor mye tatoveringene kostet, hvor du tok dem og hvor vondt de gjorde?
Jeg tok begge på Leading Light Bergen. Den på ribbebeina kostet 1500kr og gjorde veeeldig vondt. Tatovøren spurte om det var min første tatovering, og da jeg sa “Ja,” sa hun “Oi, da er du tøff som tar den på ribbebeina. Det er kanskje det vondeste stedet.” Jeg bare HEHE dønn? Og det gjorde sinnsykt vondt ja. Knep sikkert hånden til Camilla blå i 20 minutter. Den ved kragebeinet kostet 800kr og var ikke noe spesielt vond. Pittelitt stikking av og til, men jeg presterte nå faktisk å sovne litt, så den var null problem.

Er det sånn at når du sitter deg ned med skjørtet blir det et slikt “mellomrom” slik at man kan se inn?
Nei, det har jeg ikke tenkt over. Alle skjørt kan jo være litt sånn, spørs hvordan du sitter. Men jeg har ikke hatt noe problem med det skjørtet.

Når skal du ha oppkjøring?
Vet ikke helt enda! Jeg må ta teorien og kartkjøring før jeg kan ta oppkjøringen i hvertfall. Satser på at jeg har lappen til sommeren.

Hva bruker du til øyenbrynene dine?
Jeg bruker Smashbox Brow Tech, og bruker en tynn kost til å påføre den. Jeg finner desverre ikke hvor man kan kjøpe den på nett, men det er i hvertfall denne.

Hva gjorde du for å få sånn mage som på headeren din?
Jeg var i en veldig god treningsperiode. Fitness flere ganger i uken og trente mage nesten hver gang i tillegg til de andre kroppsdelene jeg trente. Jeg var også veldig sunn på denne tiden da! Siste halvdel av 2014 og utover mot sommeren i 2015, var jeg i the best shape of my life og hadde en veldig sunn livvstil (som jeg febrilsk prøver å finne tilbake til for tiden) De siste månedene har det blitt altfor mye latskap, alkohol og sjokolade, men jeg har begynt å bli flinkere igjen nå, og håper på en lignende mage til sommeren (sier jeg i det jeg tar et tygg av en sjokolade) Jeg har en video hvor jeg viser mine favorittøvelser for mage her.

Hva tenkte foreldrene dine rundt det å få tatovering når du er 18 år?
Jeg fikk faktisk gavekort på tattovering i bursdagsgave av mamma, så hun var like spent som meg. Verken mamma eller pappa har tatoveringer, men det virker ikke som om de har så mye i mot dem. Pappa var heller ikke negativ til dem faktisk!

Hvilken dag kommer du hjem fra Spania?
Jeg kommer hjem onsdag 6. april, så blir litt lengre ferie på meg, hihi
 
20 kommentarer
    1. Steike kvinnfolk, for en kropp du har! Tidenes motivasjon og du er rålekker 🙂 Håper du koser deg på ferie!

    2. for å si det sånn så vises det ikke mye på kroppen din at det har vært litt for mye latskap, for daym girl 😍

    3. Vet du hva skriften i headeren din heter? Tenker å ta tatovering i den type skrift 😀

    4. så fine svar<3 lurer på en ting. bikinien, knyter du den rundt nakken eller knyter du den slik som det er bilde på nettsiden? kos deg kjempe masse i spania!

    5. Hehe, jeg har veldig lik tattoo som deg og syns bare det kilte. Ikke antydning til vondt en gang. :p

    6. Hvilken størrelse har du i skjørtet? Er klærene fra Shein støre i størrelsen? Også lurte jeg på om du fortsatt er veganer?

    7. Hei! Jeg vet at du har skrevet en del om neseoperasjonen din før, og har lest alle innleggene 🙂 men en ting jeg lurer på – hvordan fikk du overtalt foreldrene dine til å betale for operasjonen? Jeg vil så gjerne operere nesen selv, men 40 000 er ikke bare bare for familien min å legge ut. Jeg har vurdert å gjøre det i utlandet, men det blir mye mer stress med tanke på skole osv. Setter stooor pris på svar!

    8. Vet at du er ganske god i engelsk… Har du noen tips for å bli god i engelsk muntlig?

    9. Skal man ikke være litt forsiktig med tattoveringer i sollys når de er såpass nye? 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg