Ferie og mat

Heyhey! Jeg befinner meg fortsatt på fjellet, men drar hjemover i morgen. Så nå skal siste natten og morgendagens hotellfrokost nytes før det bærer avsted til Bergen. Og i morgen er det 1. april, noe som betyr at jeg kan spise godteri og usunn mat igjen! Jeg har jo gått hele mars uten verken snop, kjeks, chips, kaker, pizza og annen junkfood. Helt ærlig, ikke så gøy, haha. Jeg er for glad i mat og syns ikke det er så farlig å unne seg litt godt innimellom. Så lenge man spiser sunn og variert mat til vanlig da, noe jeg gjør og trives med. Men herregud, smågodt og sjokolade er rett og slett for digg til å leve uten, for min del i hvertfall. Så det kommer nok til å bli spist en del av nå i påsken før jeg fortsetter en healthy lifestyle + snop av og til ♥

I dag har jeg både stått på slalåm og langrenn og funnet ut av at begge deler er like drit og at jeg gleder meg til sommer. Vi har spist en treretters middag her på hotellet som dere kan se forretten til på bildet under. Og i kveld skal Tobias og jeg se Paradise Hotel på hotellrommet og kanskje jeg popper en Freia sjokolade kl. 12, hahah neida. Håper alle koser seg i påskeferien!

Myrken

Hei, dere! Nå befinner jeg meg på Myrkdalen hotell, og skal bli værende her til onsdag. Jeg har dratt opp med pappa, bror og fetter, og var så heldig at jeg fikk eget hotellrom, og det blir jo så digg! Ekstra digg er det at kjæresten også er i Myrkdalen i hele påsken for å jobbe, så da får jeg jo vært med han også. I kveld skal vi faktisk på middagsbesøk til han og familien, så da får pappa møtt foreldrene hans for første gang. Kjenner jeg gleder meg. Gleder meg litt mindre til å stå på ski tho. Er jo så langt i fra et vintermenneske som du får det, og dagdrømmer egentlig bare om syden for tiden, menmen. Skal nok gjøre det beste ut av oppholdet mitt her.

Hva gjør dere i påskeferien?

Dagens økt og post-workout mat

Heihei! Hvordan er starten på påskeferien deres? Min startet ved å utføre ukens 5. økt på Fitness. I dag bestemte jeg meg for å dra på spinning siden det er så lenge siden. Spinningtimen var etterfulgt av en liten treningsøkt i tillegg, så nå er jeg veldig happy med begynnelsen av dagen. I skrivende stund ligger jeg nydusjet og mett i sengen etter et deilig post-workout måltid. Tenkte å vise dere både hva jeg trente i dag og hva jeg spiste etterpå.

– 45min spinning
– planke så lenge jeg klarer
– 50 situps 
– 20 armhevninger
 -10 x 3 burpies
– 20min rolig jogg på tredemølle
– uttøying

Lunsjen min bestod av dette:

To rugsprød med makrell i tomat og en jordbær- og banansmoothie med litt oppkuttede mandler

Liker dere slike type innlegg?

My lucky day

Hei, dere! I dag har vært en digg dag, og en super begynnelse på PÅSKEFERIEN. For det første har mamma bursdag i dag så grattis, jeg elsker deg mami

Været har vært på topp og skoledagen har vært chill. De første to timene var det film, de neste to timene hadde vi ikke lærer, og i storefri var det påske-quiz på Kahoot i kantinen. Og dere tror ikke jeg vant!? Hahah, jeg fikk et stort påskeegg med snop og to kinobilletter som premie. Jeg har egentlig alltid hatt superflaks (og er litt flink) på quizer, og i dag lønnet det seg virkelig. Litt flaut å bli ropt opp forran hele skolen men totally worth it, hihi. I de to siste timene hadde vi heller ikke lærer og satt egentlig bare og koste oss før jeg ble kjørt hjem på lettsykkel så jeg slapp å vente på bussen i en halvtime <3<3 Ogsååå var det rett ut å spise thai mat med familyen for å feire mamma. Hvor perf kan en dag bli, hahaha

Hvordan har deres dag vært?

Monday inspiration

Bare fire dager igjen på skolen før påskeferie! Dere kan tro jeg ble glad da jeg fant ut av det i dag, hahah. Det skal bli deilig, eller hva? Her har dere litt mandagsinspirasjon for å få dere gjennom denne siste uken.

Før jeg stikker på trening vil jeg bare si gratulerer med dagen til kjæresten min ♥ Elsker deg over alt i verden.

Mitt nye rom

Heyhey. Nå nærmer rommet hos pappa seg ferdig! Det er fortsatt litt ting som mangler. Får blandt annet montert et sminkebord i morgen, men tenkte å vise dere hvordan det ser ut for øyeblikket. Er veldig fornøyd med rommet og stortrives her inne. Frister lite å forlate det når jeg har sittet meg ned under teppe med litt snacks og ser på tv. Jeg fikk jo være med å bestemme hvordan rommet skulle utformes, og noe av det jeg er mest fornøyd med er at tv-en kan justeres ettersom du sitter i sofaen eller ligger i sengen. Det må være favorittiingen min, etter walk-in-skapet. Åh, det er digg det. Alle jenters drøm! Romvideo kan jeg fikse når alt er klart. Mest sansynlig veldig snart. Høres det bra ut?

Anyway, slik ser det ut nå. Hva syns dere?

The perfect brekkie


– store havregryn med melk, nøttifrutti, blåbær og banan –

God lørdagsmorgen, lovlies ♥ Hvor godt så ikke dette ut? Perfekt start på dagen spør du meg. Jeg pleier også alltid å ha et lett lag med kanel over. Da blir det ekstra godt.

I dag skal jeg på idrettsbanen og øve på å løpe 3000m med Tobias. Jeg skal løpe den i gymmen til våren og da vil jeg gjerne klare 6-er tid. Så da må jeg begynne å øve allerede nå. Kondisen min er ikke noe å skryte av akkurat, så det kan bli spennende. Når 3000m og litt annen trening er gjennomført, skal jeg hjem og stelle meg før jeg drar til byn med jentene mine og nyter det fine været. Ha en strålende dag!

Mitt treningsprogram fremover

Heihei! Jeg har fått inntrykk av at flere av dere vil lese om mine treningsprogram, hva jeg spiser hver dag osv. Jeg er jo ganske opptatt av helse og livsstil, men jeg får ikke blogget så mye om det som jeg ønsker. Men nå tenkte jeg å bli litt flinkere til det, og jeg starter i dag med å vise dere hvordan min treningsplan fremover er. 

Vanligvis har jeg pleid å trene de muskelgruppene og treningstypene som passer meg. Jeg liker å gå i oppoverbakke, trene mage, rumpe og lår (planlegger å vise dere på video hvilke øvelser jeg liker best) Men nå har det seg slik at vi skal ha styrketest i gymmen om ca. 1 måned! Og der vil jeg gjerne klare å få 6 på alle øvelsene. Det er ganske høye krav, så jeg begynner allerede nå å forbrede meg. Kravene for å få 6-er er disse:

– 24 push ups med strak kropp
– 3.30min planken
– 2.10m stillelengde
– 8.8sek på 60-meter
– 6min 90-grader intill veggen
– 50 sit ups

Push ups og stillelengde er allerede klar for å hente inn 6-eren, men resten trenger nok litt trening. Jeg gikk jo på friidrett i mange år og har trent aktivt hver uke i over et år på Fitness, så jeg skal nok ha godt grunnlag for de fleste av øvelsene. Den øvelsen som blir tøffest for meg må nok være 90-graderen. Det er virkelig min verste fiende. Så vi får se hvordan det går!

Nå denne første uken er jeg allerede godt i gang med å skjekke hvor jeg ligger på de ulike øvelsene og noterer ned resultatene. Så det blir spennende å se hvor mye jeg klarer å forbedre meg på en måned. Jeg kan legge ut resultatet av forbredringen når det er klart for det. Og dere må gjerne ta utfordringen og nå disse målene med meg. Det hadde vært gøy! Perfekt mulighet til å se dokumenterte resultater på fremgangen din.

Jaded London / Crystal dress

Hei, dere! For en liten stund siden fikk jeg velge meg ut noen produkter fra merket, Jaded London fra Junkyard.no og tenkte å vise dere denne veldig spesielle og fine kjolen jeg fikk fra dem. Kvaliteten og stoffet er helt upåklagelig og jeg føler meg som en modell i den, hahaha. Utrolig nydelig mønster. Gleder meg til å bruke den i syden om kvelden når vi drar ut og spiser. Da elsker jeg å gå i kjoler. Likte dere den? 🙂

Kjolen kan kjøpes HER / sponset

iWhite instant

Hey! Ønsker dere et enda hvitere smil til sommeren? iWhite Instant er et tannblekings kit som de nå har laget i tannkrem og munnskyllevannform med 3-i-1-effekt som gir hvitere tenner, motvirker plakk og styrker tennene. Jeg har brukt dem i over en måned nå og kan si meg veldig fornøyd. Smaken er litt annerledes enn vanlig tannkrem, men jeg liker det veldig godt. I tillegg er tennene mine hvitere og finere than ever. Dere kan lese mer om produktet HER.

 

Bruker du noen form for tannbleking? Hvilke?

/ sponset