Vi trenger ferie

Jeg er vel ikke den enste som er utrolig sliten og skolelei for tiden? Jeg gjør mitt beste og møter opp hver dag, men dagene er lange og når jeg kommer hjem halv fire, er det sjeldent tid til å slappe av. I dag har jeg både trent, skrevet jobbsøknad og noen andre greier, så kom jeg plutselig på at det hadde vært greit å poste et blogginlegg også kanskje! Dagens opptur var vel de få timene tilbringt med kjæresten. Mat og Prison Break som vanlig 🙂 Han får meg til å glemme alt og slappe av en stund, men når han går, er det rett tilbake til virkeligheten, haha huff. Jaja er i hvertfall sykt klar for høstferie neste uke. De eneste planene jeg har er å ta trafikalt grunnkurs med Solfrid. Det varer jo bare i tre dager, så det vil nok sikkert gå mye tid til trening også. I tillegg håper jeg på noen minnerike dager sammen med venner. Hva skal dere i høstferien? Noen andre som er sliten for tiden?

10 morsomme fakta om meg

♥ Jeg ble oppkalt etter min colombianske oldemor. Leandra er et veldig gammelt latinamerikansk navn.

♥ Jeg gikk på friidrett i 6-7 år og hadde stort talent i det. Ble dessverre lei til slutt, og vet jeg kommer til å angre masse på det i fremtiden ettersom jeg kunne laget en karriere ut av det.

♥ Lykketallet mitt er 86 og det har det vært i mange, mange år.

♥ Jeg er fullstendig avhengi av iPhonen min. Kan ikke engang gå ut av rommet for å hente ett noe uten å ha den i hånden eller lommen. Skjekker konstant om jeg har fått varsler osv. Det er gale.

♥ Favorittfargen min er blå.

♥ Jeg har blogget i fire og et halvt år, og jeg er ikke lei i det hele tatt. Elsker både å blogge og lese andre blogger

♥ Jeg ønsker meg en katt.

♥ Bestevennen min har jeg kjent like lenge som foreldrene mine. Hun heter Solfrid og er vb. 

♥ Jeg elsker avokado. Avokado i salat, på knekkebrød, med reker, på skiver, guacamole, you name it.

♥ Favorittfagene mine er naturfag og engelsk.

 

Fortell meg gjerne en eller flere funfacts om deg! Kan bli gøy å lese 🙂

The helg

I dag har jeg sykt søndagsfølelse. Hele helgen har egentlig vært en eneste stor søndag. Men en veldig koselig en da. Nå har jeg akkurat komt hjem fra Tobias etter å ha sovet der hele helgen. På fredag etter jeg var på lanseringen av Britney kolleksjonen, måtte vi passe søsteren hans. Så da lagde vi taco til oss pluss en venn av søsteren og en venn av Tobias. Jeg hadde med meg sjokolade vi smeltet pluss banan og jordbær, noe jeg tror alle ble glad for 🙂 Lørdagsettermiddag dro jeg ut til bestemor som hadde bursdag, før jeg dro og møtte Tobias, kjøpte masse digg og gikk hjem til han igjen. Dagen i dag har egentlig bare bestått av kebab og Prison Break. Så det har altså vært min helg. Her har dere noen fine tacobilder fra fredag.

Planene for resten av dagen består av trening med Birgitte og kanskje ta litt sol hvis det ikke blir for sent. Hva har dere gjort i helgen?

Britney Spears The Intimate Collection

Hei og god fredagskveld, allesammen! Tidligere i dag var jeg på lanseringen av den første Britney Spears The Intimate Collection. Jeg introduserte kolleksjonen forran medarbeiderne og kundene og det var en veldig fin og litt nervepirrende opplevelse, men jeg tror jeg klarte det helt ok. Følte meg mer og mer anspent etterhvert som jeg snakket men det var forhåpentligvis bare noe jeg følte selv, og ikke noe de andre merket så godt. Etterpå fikk vi sjokolade, champagne uten alkohol og til slutt fikk jeg velge ut et sett jeg ville få med meg hjem. Kjempe hyggelige og hjelpsomme jenter som jobbet der, også var jeg så heldig at en venninne kom innom og hjalp meg å ta bilder og prate litt.


Jeg prøvde på flere bher fra kolleksjonen og de hadde sinnsykt mye fint, men det var denne som falt i smak mest. Anbefaler dere å ta en tur innom Change for å skjekke ut hva Britney har å tilby av undertøy!

Min popcornmaskin

For et par dager siden mottok jeg denne popcornmaskinen fra Alphageek.no. Jeg er kjempe glad for at de kontaktet meg! Ikke bare fordi de var snille nok til å sende meg denne gratis, men for at jeg oppdaget siden i det hele tatt. De har utrolig mange fine julegaver. Spesielt til gutter, som kan være vanskelig å finne til syns jeg.

I går testet jeg ut popcornmaskinen. Jeg bare klippet opp en pose med mikropopcorn og tømte dem oppi, deretter slo jeg maskinen på. Etterhvert begynner de å poppe, og da er det bare å sette en skål under før de begynner å hoppe ut. Den funker perfekt, og i tillegg tar den seg veldig bra ut på kjøkkenbenken. Absolutt å anbefale!


Link HER

// Sponset

Change Lingerie // Britney Spears undertøyskolleksjon

Heihei, alle fine ♥ I dag har jeg spenndende og ekslusive nyheter til dere! Jeg skal nemlig være med på noe jeg har gledet meg lenge å skrive til dere om.

Britney Spears kommer til Norge nå på fredag. Hun kommer i forbindelse med lanseringen av den nye undertøyskolleksjonen sin i samarbeid med Change Lingerie. Change ønsker henne velkommen i Oslo og arrangerer lanserings-eventet hennes. Grunnen til at jeg deler disse nyhetene er at jeg har vært så heldig og blitt kontaktet av Change i forbindelse med dette. De lurte på om jeg ville være med på lanseringen og stå ansvarlig for avdukingen av varene til den nye Britney Spears kolleksjonen. Det vil si at jeg skal knyte opp sløyfen og trekke for gardinene i min nærmeste Change butikk. Det takket jeg selvfølgelig ja til!

Dette skjer kl. 15.00, fredag 26. september på Change Lingerie på Åsane Storsenter så det er bare til å komme innom!

Onsdagskos

Hei og god kveld! Akkurat nå ligger jeg plassert i sengen godt fornøyd med dagen som har vært. Fikk unnagjort både engelsk- og mattelekser på skolen så da var det rett hjem til Caroline med Birgitte etterpå. Vi dro på butikken og kjøpte sjokolade som vi skulle smelte, jordbær og banan. Da vi kom endelig kom oss inn i varmen og vekk fra regnværet, så vi på film og pratet helt til vi måtte gå. I syvtiden dro Birgitte, Roba og jeg på trening så nå er jeg sliten men på en digg måte 🙂 Hva har dere gjort i dag?

Vinneren av konkuransen

Hei og god kveld dere! Nå er junkyardkonkuransen hvor dere kunne vinne et gavekort på siden for 1500kr avsluttet, og den heldige vinneren er Melissa! Hun linket dette klesplagget i kommentaren sin, og jeg må si meg helt enig i at det er virkelig noe jeg også ville hatt i garderoben. Da sier jeg bare gratulerer så mye, Melissa! Jeg har sendt deg en mail nå 🙂

Ellers håper jeg alle har hatt en fin tirsdag! Min har bestått av slitsom skole fra åtte til halv fire, noe som ikke var så digg. Men så møtte jeg kjæresten rett etter og dro til pappa for å spise middag og det var godt da jeg var super sulten i dag og. Resten av dagen vår har gått til å ligge på sengen, se Prison Break og drikke smoothie. Utrolig deilig å slappe av i dag ettersom gårsdagen var ganske hektisk. Nå skal jeg vaske bort sminken og gjøre meg klar til en forhåpentligvis tidlig kveld, hahah kan jo prøve. 

Hva har dere gjort på i dag?

Kjip monday

Heisann, dere! Det var virkelig hardt å komme igang igjen halv syv i dag, spesielt da vi hadde gym tidlig på dagen. Jeg som ikke kan delta i ballsporter enda pga nosejoben, hadde egen styrketrening på styrkerommet etter seks runder i hinderløype. Det var gale nok i seg selv, men så klarte jeg i tillegg å knuse skjermen på mobilen min!!!! Så der ble jo dagen automatisk stygg. Senere ble jeg skamsulten og da bestemte læreren seg for at vi skulle se supersize me, som er en dokumentar om mat :-))) Så da satt jeg og så på den i to timer med hodepine og matmangel til jeg endelig kom hjem til varm middag og besøk av verdens søteste kusine og fetter på 3 og 6 år <3 Så nå skal jeg slappe ordentlig av før Birgitte og jeg begir oss ut på dagens andre treningsøkt.

Før jeg sier hade, må jeg vise dere denne kjolen jeg fikk av Sheinside for en stund siden. Den er så classy og elegant. Elsker den!


Direktelink til kjolen HER (sponset)

Hvordan har deres mandag vært?

Er blitt et barn igjen

God lørdagsmorgen alle sammen! I dag våknet vi opp til dårlig vær i Bergen. Tobias dro for å spille en kamp for en stund siden og nå skal jeg dusje og litt sånn før vi møtes igjen senere. Senere blir det i hvertfall Liverpool kamp på tven så får vi se hva vi finner på etterpå.

I går kveld var det litt Idol og nachos hos pappa før Tobias og jeg dro ut med Miguel, Karoline, og Marius. Alt var gøy helt til jeg klarte å snuble i en kjetting og tryne så kraftig da vi fikk dårlig tid og skulle løpe til bussen, så i dag klarer jeg verken å tygge eller gjespe uten at det verker i kinnbeinet. Det ser ut til at jeg må på en ufrvillig diet med flytende mat til det blir bedre. Føler meg litt som et barn igjen med blåmerker og oppskrapte bein, hahhah. Oi, er sykt sen med å stelle meg i dag, men alt går jo så treigt når jeg halter og har en hånd som såvidt fungerer, haha helt utrolig. 

Hva skal dere i dag?