40 Q&A

Tre ord om meg
Spontan, nysgjerrig, selvstendig.

Det første jeg gjør om morgenen
Koser med Balto.

Når jeg hører på radio blir jeg
forbanna over hvor mye dårlig musikk som sendes i forhold til hvor mye bra musikk det finnes.

Barn er
noen vi har ufattelig mye å lære av. De er blanke ark med gode hjerter, helt upåvirket av dømmekraft, rasisme, og skeptisisme.

Om natten
blir jeg enten veldig trøtt eller veldig kreativ.

I vesken har jeg
nylig fått en powerbank, fordi Pokemon Go sluker strøm.

Trening er 
sinnsykt deilig når man er typ 30min inn i økten. Før det vil jeg hjem og spise bolle.

Jeg elsker 
livet.

Ved sengekanten har jeg
vann, lipsyl, mobillader.

Hva jeg vil med livet mitt
være lykkelig og gjøre andre lykkelig.

Processed with VSCO with f1 preset

Jeg gleder meg til
å reise til Italia med historie- og filosofi-klassen til våren.

Klesskapet mitt er fult av
klær jeg er griselei.

Når jeg skal pynte meg
tenker jeg hvor lett livet hadde vært hvis jeg hadde hatt naturlig fint hår.

Jeg brenner for
astronomi

En liten hemmelighet om meg
er at jeg har hatt seks kjærester hvis vi regner med helt fra barneskolen.

Jeg føler meg best
når jeg er med bestevennene mine.

I kaffebaren bestiller jeg
Nescafé frappuchino fondant. Søk den opp. En skam at det ikke finnes i Norge, men alltid i Spania <33

I baren bestiller jeg
øl, øl, øl.

I vennegjengen er jeg
den som er med på alt.

I familien er jeg
den rolige.

Jeg kan ikke leve uten
gode samtaler.

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Politikken
har aldri funket, og folk vil aldri noensinne bli fornyød uansett om det er demokrati, diktatur, kommunisme eller kapalisme.

Kjærlighet er
å elske seg selv, andre, planeten, eksistensen og handle deretter.

I høst skal jeg unne meg
ikke så mye, haha. Skal jobbe hardt tenker jeg.

På kjøkkenet er jeg
aldri noe særlig lenge. Lager meg noe lettvindt og stikker på rommet.

Jeg er dårligst til
teknologi. Alt fra at jeg ikke klarer å slå på et TV til at jeg har null sjans til å sette meg inn i iCloud.

Jeg er flinkest til
å høre etter på hva alle rundt meg snakker om.

Det beste jeg vet
Kunnskap.

Jeg beundrer 
mennesker som får andre til å føle seg bra.

Fobier
Heiser, trange rom

Jeg tror på
Brahman.

Processed with VSCO with f1 preset

Du visste kanskje ikke at jeg
har en oldermor som var tyskertøs. Som vil si at hvis ikke andre verdenskrig hadde utspilt seg som den gjorde, og tyskersoldat-oldefaren min ikke hadde blitt sendt til Norge, hadde ikke jeg vært født. Sommerfugleffekten er morsom, eller hva.

På kvelden er jeg
godtesyk.

Som venn er jeg
den som alltid prioriterer veninner før gutter/kjæreste.

Når jeg har fri
blogger jeg.

Uvane
Jeg skjærer tenner.

Når jeg jobber
er jeg glad. Liker å ha ting å gjøre på.

Det er lov å lyve hvis
det er til det beste for andre.

Om fem år er jeg
i et annet land forhåpentligvis.

Om ti år er jeg
okkupert med noe jeg elsker å bruke tiden min på.

 

Jeg fant denne 40 Q&A på bloggen til Ingrid her, og plutselig ble den litt gøyere å svare på enn den faktiske spørsmålsrunden jeg skulle besvart. Menmen! Håper dere likte den, og kunne relatere til noe.

Little taste of warmth

God morgen! Nå ligger jeg i sengen med en purrende kattunge ved siden av meg og har vanskeligheter med å få meg opp nettop på grunn av dette. Planene for i dag er først og fremst å rydde og vaske hele huset. Men det har vært planen hver dag den siste uken slik at jeg kan tjene meg noen lommepenger. Så vi får se om jeg klarer det i dag. Ellers må jeg rekke polet, for en av mine beste venner skal nemlig hoste i kveld, og jeg gleder meg veeeldig til å se mange venner igjen som jeg ikke har sett på lenge. Så det blir bra!

Og jeg bør kanskje nevne at jeg spilte inn svarene på spørsmålsrunden for noen dager siden, men alt som finnes av teknologi går i mot meg, så den klarte jeg ikke å poste. Så nå lurer jeg på hva jeg skal gjøre. Eventuelt lage en ny, eller svare skriftlig. Jesus, vi får se. Har i hvertfall ikke glemt den. En annen ting jeg ikke glemmer er syden og varmen, så her er noen bilder fra det <3 Tatt med mobilen. 

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with k2 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Flere bilder fra Spania på VSCO: Leandravalencia og Carolineborgen

Summer make over


Bikini fra Women’s Secret
Birkenstock fra Junkyard her (sponset)
Ray Bans fra Junkyard her

For et par dager siden var vi inni Benidorm, hvor jeg spontant tok meg en liten make-over. Først tok jeg to nye hull i hvert øre på et Farmacia, så tok jeg enda et hull i høyre øre på en tattoo shop. Syns ikke selve blinget var så veldig fint men jeg kan bytte dem ut om to uker. Til slutt hoppet jeg inn i et trangt lite smug og fikk fletter hos en dame som var dødskjapp og flink for 500kr. Sinnsykt deilig med en liten oppfriskning på utseende-fronten. Og ikke minst fantastisk å slippe å gjøre noe med håret sitt en måned. Litt mindre deilig er det at jeg verken kan sove på høyre eller venstre side uten smerter i ørene, spesielt høyre. Så det ble en ufrivillig døgning etterfulgt av en natt med ikke spesielt god søvn dagene etter make-overen. Menmen, det med at man må lide for skjønnheten er evig sant. Er gøy da.

10 sanger som gir meg frysninger på stranden

Her er en liten liste over noen sanger som selv gjennom 30 varmegrader og steikende sol, får hårene til å reise seg på armen. Og som egentlig alltid gir meg chills ellers i livet også. Disse er gode. Jeg har gjennoppdaget et par gamle sanger i det siste, som jeg pleide å høre på for ganske lenge siden. Og damn, jeg hadde god musikksmak før. Sangene med hjerte bak er gjennoppdaget og noen av mine all time favorites. Susie er en av de få helt på topp gjennom tidene. De andre begynte jeg å høre på for første gang i år, men de er også høyt elsket. Som en liten sidenote vil jeg også anbefale hele albumet til Chance the Rapper. Jeg vet ikke om de har det på Spotify? Men det kom i hvertfall på Tidal i eksamenstiden og det har gått på repeat siden det. Gi meg gjerne en tilbakemelding på hvilke dere likte. Og jeg setter også pris på sangtips i kommentarfeltet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi hørte skudd

Siden vi ankom Spania har det vært så mye som fire skyteepisoder i verden som har dukket opp i nyhetene. Det er rart hvordan man alltid husker nøyaktig hvor man var og settingen når man mottar sånne nyheter. Nå er det over 5 år siden 22. juli. Detaljene av hotellrommet i Polen og lille Norge på tven er brent fast i minnet. Man blir på en måte vekket opp av sin daglige likegyldighet med en forferdelig alarm, og en plutselig urolig og kald følelse av håpløshet sprer seg i magen. Det føles så ufattelig shallow og urettferdig å sitte “trygg” og elsket på en restaurant i Spania når hundrevis av menneskers liv blir snudd på hodet bare i nabolandet, Frankrike. Akkurat som om jeg skammer meg over noe? Men samtidig, hva skal man gjøre?

I går da vi var på vei hjem etter middagen, gikk vi langs strandpromenaden da vi plutselig hørte et smell bak oss. Det gikk et skudd av en kald og svimmel strøm gjennom kroppen min, og jeg måtte snu meg og forsikre meg om at det ikke var et våpen jeg hadde hørt. Det var fyrverkeri, men det faktum at det ikke var min første tanke, og at Caroline tenkte nøyaktig det samme, er så feil. 

Jeg ber til alt som er av høyere makter om at vi en dag skal finne en løsning på problemene rundt om i verden som ender i terroraksjoner. Men opp til nå og for alltid, er jeg en firm believer på at meningen med livet er å være lykkelig. Uansett hva det måtte være som gjør deg lykkelig, så tror jeg det er felles og grunnleggende at vi tar godt vare på hverandre, setter pris på oss selv, alle rundt oss og lever i øyeblikket. Selv når ting føles fortapt, klamr deg fast til hver minste, lille, fine ting. Menneskehjernen er det mest komplekse vidunderet på jord, bruk den for det den er verdt. Vi er alle bare øyeblikk som en gang, som alt annet, tar slutt. 

All good things must come to an end

Det er noen wifi’s her i verden som gjør bildeopplastingen uutholdelig treig, og det opplever jeg hvor vi bor i Spania. Det er blant annet derfor bloggingen har blitt så mangelfull. I tilegg tok jeg meg en halvveis ferie. Jeg har tatt supermange fine bilder her nede som jeg gleder meg til å vise dere når jeg kommer hjem. Og det er dessverre ikke så lenge til… Vi drar hjem allerede i morgen. I dag skal vi ut i båt og snorkle. Men jeg har et antrekk fra en av de første dagene her som jeg tenkte å vise nå. Ellers er jeg veldig aktiv på VSCO, så hvis dere vil følge meg, heter jeg LeandraValencia.


Topp fra Zara
Skjørt fra Shein
Sko fra Junkyard
Ray Bans fra Junkyard

All grey


Sett fra Bershka
Sko fra Junkyard

Hei, alle! I dag kom solen tilbake etter tre dager med regn i Spania, som tydeligvis var første gang på flere måneder. Super kjipt, for nå er søstrene mine komt ned også, og de skal bare være her i syv dager. Men fra i dag av skal det visst bare være strålende sol. I Bergen hører jeg været er helt på trynet, så jeg ber en liten bønn for dere. I dag tilbringte vi hele syv timer på stranden, for å gjøre opp for dagene uten sol. Og jeg har på mirakuløst vis klart å ikke bli solbrent. Yay me. Hvis dere vil få mer innsikt ihverdagen min her nede, kan dere legge til Leandra86 på snapchat hvor jeg prøver å være aktiv. I dag fikk dere blant annet se litt av dagen vår på Terra Mítica, en fornøyelsespark som anbefales til alle som skal feriere i Albir-området. Men nå står taxien utenfor og venter, så jeg må nesten løpe. Ha en super kveld, dere!