Svar på spørsmålsrunden!

Er du fornøyd med kroppen din?
Det er jo ting jeg hadde endret på hvis jeg fikk muligheten, men jeg tenker ikke så mye over sånt for tiden. Jeg er stort sett fornøyd med at jeg har sunn og frisk kropp jeg kan være stolt av. 

Hva er din guilty pleasure når det kommer til snacks?
Leeeett banan med peanøttsmør og nugatti. Gjerne på et knekkebrød, men funker også uten. Herregud hvis dere ikke har prøvd det, får dere det i hjemmelekse av meg til neste gang.

Hvordan så du ut da du var 13 år? Vise bilde?
Hahah nice valg av alder å spørre om. Værsegod.

Hvordan har du det?
Jeg er så lykkelig for tiden jeg, så veldig bra! 

Hvilket parti ville du stemt?
Akkurat nå er jeg ganske revet mellom Høyre og Arbeidetpartiet, uansett hvor rart det høres ut. Er ting jeg liker og misliker med begge, men jeg trenger fortsatt enda mer kunnskap om partiene så vi får se hva det blir til før jeg skal stemme for første gang. 

Hva er din favorittsjokolade?
Sjokoladekulene fra Lindt! Man får ikke kjøpt de i løsvekt her i Bergen, så hver gang jeg reiser, og de dukker opp, da braker det løs. De er på et helt annet nivå enn all annen sjokolade jeg har smakt. På bildet under ser du en sjokoladekule med flytende sjokolade og krokanbiter på innsiden??? Bare ta å studer det bildet ordentlig godt. 

Er det en sang du aldri blir lei av?
Ja, det er mange det, men ingen sanger får meg i bedre humør enn Holiday Rap.

Hvordan er livet med kjæreste i forhold til uten?
Selvfølgelig er det superkoselig å ha kjæreste. Å ha en du kan si alt til, kose med og føle seg elsket. Men det er jo også negative sider. Krangling, uenigheter og det at man alltid må ta hensyn til hverandre og sette av tid. Og det er det som er så deilig med å være singel – At man har ingen andre å tenke på enn seg selv, og det tror jeg er sunt. I hvertfall har det vært det for meg, på den måten at jeg føler jeg har blitt en mye gladere, smartere og en mer fredfull og fornuftig person, noe som har gitt meg mye bedre selvtillit. De sier jo at man må elske seg selv før noen andre kan det, og det tror jeg er veldig lurt å tenke på.

Hvordan er du på fest?
Pratsom. Hahah, tror det er det beste ordet. Jeg går på fest for å prate med folk jeg.

Kan du legge ut før- og etterbilde av før du begynte å trene ordentlig og i dag?
Jeg finner ingen gode bilder å sammeligne men hvis dere ser i arkivet mitt så kan i hvertfall jeg se en forskjell fra f. eks mai 2014 sammenlignet med f. eks dette eller dette innlegget.

Hvilke valgfag har du og hva syns du om dem?
Sosiologi og sosialantropologi, internasjonal engelsk, markedsføring og ledelse og P2matte. Sosiologi er foreløpig fullstendig uinteressant. Engelsk og markedsføring er veldig gøy, og matten er utfordrene men jeg skal nok få det til.

Hvis du skulle valgt dine fem favoritting innenfor mat, hva hadde det vært?
Oreokake, frityrstekt banan med vaniljeis og sirup, sushi, taco og honningmelon.

Er du forelsket i noen?
Er nok ikke det, nei.

Hvem er dine beste venner?
Vi er liksom en jentegjeng på syv jenter som jeg verdsetter utrolig høyt og har uendelig mange minner og erfaringer med. Også har jeg Matias som jeg har vokst opp med og er som en bror for meg. Så er det gjengen på skolen som jeg egentlig tilbringer mest tid rundt og som jeg er veldig glad i og trives med.

Hva står øverst på ønskelisten din akkurat nå?
Å fikse den knuste iPhoneskjermen min før det rabler for meg. Den er selvfølgelig knust rett over kamraet, så selfiesene mine blir helt tåkete.

Et aldri så lite klageinnlegg

Dere vet når dere er inni en skikkelig god periode hvor alt går på skinner og alt er bare fryd og gammen? Det har jeg hatt i det siste. Og da pleier jeg alltid å bekymre meg litt for når jeg skal bryte ut av den gode sirkelen og få en skikkelig nedtur, haha, flere enn meg som har det sånn? Vel, i går kom i dagen… Selvom det var en usansynlig koselig lørdag, med både kaffe og venner, opplevde jeg nedtur etter nedtur og nå sitter jeg faktisk med en skikkelig drittfølelse. Så i dag skal jeg tillate meg selv å være litt klagete på bloggen. En gang innimellom må vel være lov?

1. Hele iPhotobiblioteket mitt klarer å slette seg selv, så nå har jeg mistet bilder fra både det ene og det andre. For eksempel Gran Canaria-turen, Oslo med Junkyard og andre minner – gone for good + bilder jeg skulle bruke til bloggen 2. Jeg får melding av Elkjøp EN MÅNED etter jeg leverte linsen min til repereasjon, om at skaden ikke kan dekkes av garantien min (noe den kan) og at jeg må betale 2400kr. Det blir jo naturligvis ikke litt aktuelt, så det er ordnet opp i. Men det er likevel dritkjipt at jeg kanskje ikke får den tilbake før jeg reiser til Amsterdam om to uker, fordi de brukte en måned på å sende meg den meldingen. 3. Jeg taper i Alias for første gang!!! 4. Jeg får en tlf fra mamma som går rabiat fordi jeg glemte å si at jeg var 7min unna henne hos pappa med noen venner. Da sitter vi tydeligvis og drikker oss helseløse, og jeg må være hjemme til klokken, wait for it… TOLV fordi det er da innetiden min? Hvilket er fullstendig absurd når tilfellet er at jeg, en snart 18-år gammel relativt fornuftig jente, i realiteten sitter og spiller brettspill med fire venner, spiser bananchips og drikker vann i mitt andre hjem. Foreldre er så skjønne av og til :)))) Og som om det ikke var nok! På toppen av det hele presterer jeg å miste nøkkelen til huset gjennom en gittertrapp. Så det blir et morsomt prosjekt å på en eller annen måte grave den frem den i dag. Wohoo.

SÅNN, da har jeg fått ut min frustrasjon, og nå har jeg ingen intensjoner om å fortsette i den dårlige sirkelen. Hvis dere har opplevd noe kjipt i det siste, må dere gjerne meddele det med meg så både du og jeg kan føle oss litt bedre <3 Anyway, her har dere noen bilder jeg knipset av starten på dagen min da jeg var på café med Caroline.

Har dere noen nedturer dere har opplevd i det siste? Bruk gjerne kommentarfeltet som klagemuren deres.

Btw, i morgen har jeg noe spennende å vise dere, så hold øynene åpne for det!

Vans off the wall

God lørdagsmorgen, alle fine! Helgen min begynte så fint i går med en much needed lunsj på senteret etter en lang skoledag, også ble som vanlig noen venner og jeg sittende på en kafé og diskutere dagsaktuelle saker til klokken nærmet seg åtte. Da dro jeg videre i bursdagen til min kjære Birgitte som har fylt sytten. Der ble det god mat og jenteprat før vi kjørte på med en runde Alias. Og de som kjenner meg, er fullt klar over min kjærlighet for Alias og hvor viktig det er for meg å oppretteholde det faktum at jeg aldri har tapt. Så det ble seier i går også før vi rundet av kvelden med gaveåpning og enda mer prat. Very kosy. 

Men grunnen til at jeg egentlig startet dette innlegget var for å vise dere de nye vansene mine. Jeg har vært på utkikk etter et par med sølvsko, og jeg har faktisk aldri eid et par med Vans, så da var jo disse midt i blinken. Jeg har blitt så altfor glad i sko i det siste. Har en slik periode nå hvor jeg konstant ønsker meg minst fem par sko. Disse er fra Junkyard og kan kjøpes her

I dag våknet jeg ganske tidlig av meg selv. Men det passer egentlig ganske bra siden jeg har mye bloggarbeid å gjøre, og i tillegg en del andre gjøremål på agendaen denne lørdagen. Blandt annet kjøpe noen greier og drikke kaffe med Caroline kl. 12. Senere på dagen drar jeg kanskje i barnebursdag før jeg møter opp med noen venner fra skolen utpå kvelden. Ha en strålende lørdag!

SPØRSMÅLSRUNDE

Må ærlig innrømme at jeg har gått litt tom for blogginspirasjon i det siste. Hverdagen går for det meste til skole og venner, og det går egentlig veldig bra. Jeg husker ikke sist jeg var så lykkelig og fornøyd som jeg er for tiden. Masse hverdagsgleder og ting jeg ser frem til, men ikke så mye å blogge om dessverre. Selvfølgelig har jeg spennende ting til bloggen på lur, men som jeg ikke kan poste helt enda. Så mens vi venter, tenker jeg det er på tide med en spørsmålsrunde igjen! Kjør på med alle slags spørsmål. Enten ting dere lurer veldig på, eller om det er noe morsomt og tilfeldig dere vil vite om meg eller mine synspunkt på noe. Go!

Bli kjent med meg! 20 funfacts

Hei, alle sammen! Jeg fant et slikt 20 funfacts-innlegg på bloggen til Marthe Borge, og da fikk jeg veldig lyst til å besvare det selv også. Jeg har sett en del bloggere gjøre det i det siste og jeg personlig elsker å lese slike innlegg, så da håper jeg dere også gjør det. La oss sette i gang!

På shopping er jeg… hun som MÅ prøve på klærne før hun kjøper dem selvom hun vet det er riktig størrelse. Må jo skjekke om jeg kler dem?

På byen er jeg… ikke velkommen enda. Et halvt år igjen, så skal jeg komme tilbake til deg.

På skolen er jeg… hun som blir oppslukt i det meste som undervises i og er relativt aktiv og tilstede. Men det hender at jeg enten blir veldig trøtt eller veldig rastløs og da kan jeg dette litt ut.

Hjemme alene er jeg… i minst mulig klær, omringet av mest mulig mat og har musikken mest mulig høyt.

På jobb er jeg… ikke å se enda dessverre. Forhåpentligvis snart!

I matbutikken er jeg… hun som leser bakpå alle pakker og bruker timesvis på å bestemme seg for hvilken frokostblanding eller youghurt som skal kjøpes, og syns det er dritgøy.

På facebook er jeg… bare for å gi bursdagshilsner, vise bilde av hvilken person det er snakk om i en samtale og av og til lese artikler.

På McDonalds er jeg… muligens to ganger i året. Og da bytter det mellom chicken salsa, fries med masse salt, verdens beste donuts eller en sundae.

På vorspiel er jeg… hun som elsker å prate og gjerne blir sittende å diskutere eksistensielle spørsmål med venner. Politikk, miljøproblemer, filosofi, fysikk og astronomi er også veldig akutelle temaer vi kan prestere å ta opp. Ellers bare elsker jeg å prate rundt med hyggelige folk og få nye venner.

På flyet er jeg… Det går i faser. Først er jeg supergiret på flyreisen. Etterhvert finner jeg med noe å lese. Så blir jeg ekstremt rastløs, stirrer rundt på folk og lurer på hvordan i alle dager de klarer å sovne sittende. Hvis noen er våken, må de underholde meg. Forrige gang jeg flydde tvingte jeg pappa til å lære meg poker av alle ting. Blir dritglad hvis det kommer turbolens, for det er gøy, men ikke for mye, for da blir jeg redd. Jeg har ikke flyskrekk, men mitt værste mareritt har alltid vært å dø i flykrasj, fysøren så jævlig.

I diskusjoner er jeg… full av liv og entusiasme og elsker å lytte på andres meninger, men hender også jeg blir frustrert hvis jeg ikke klarer å ordlegge meg.

På toget er jeg… nødt til å kjøpe en pakke med salte sild, ha på meg joggis, gi opp håpet på at gratis wifi skal funke og sove.

På Tinder er jeg… ikke eksisterende. Jeg har de fleste sosiale medier, men Tinder ogsånn har aldri vært helt min greie.

På biltur er jeg… glad i å prate.

I telefonen er jeg… bare hvis du ringer meg først. Jeg hater ringe folk og gjør det bare hvis noen ber meg om det.

På melding er jeg… hun som skriver et par ord i hver melding, istedenfor å skrive en sammenhengende tekst.

På ferie er jeg… veldig lykkelig og takknemlig. Setter pris på stueforandring, fine omgivelser, det å prøve ny mat og å tilbringe tid med familie og venner.

Akkurat nå er jeg… bekymret for at jeg ikke kommer meg opp av sengen i morgentidlig. Jeg skriver dette innlegget fordi jeg ikke får sove, og i morgen skal jeg ta klassebilde, så det passet jo ikke så veldig bra akkurat.

På date er jeg… alltid meg selv, mest mulig avslappet og med et smil om munnen.

Så da håper jeg dere likte innlegget og ble litt bedre kjent med meg som person og hvordan jeg er i forskjellige situasjoner 🙂 Ha en herlig mandagsettermiddag!

Best uke

Hei på deg og god helg! Den første uken etter ferien har flydd forbi, og har egentlig vært en av de beste startene på et skoleår jeg har hatt. For det første har jo det vært sydenvarmt, noe som alltid setter et smil om munnen. Også syns jeg vg2 virker som er veldig spennende år. Vi har blitt introdusert for valgfagene våre, og jeg gleder meg masse til å ha dem videre. Alt er så nytt! Jeg syns det er herlig at vi er i så mange forskjellige klasser med forskjellige folk. Litt sånn amerikansk high school-feeling. Første året var vi stort sett med den samme klassen i de fleste fag, men nå er vi mer spredd rundt omkring gjennom skoledagene, så de føles mer innholdsrik og ikke like lange. Pluss at man i tillegg får være med venner fra de andre klassene også, noe jeg syns er utrolig koselig. 

I dag hadde jeg bare to fag før vi grillet og hadde quiz med hele skolen på skoleplassen. Det er få ting jeg liker bedre enn en god quiz (spesielt kombinert med grillmat og gode venner) Så en del av oss ble sittende igjen til en god stund etter halv to og koste i solen. Hvordan har deres uke vært?

Har ingen freshe bilder å oppdatere dere med. Det gode objektive mitt er på reprasjon, skjønner dere. Så her har dere et anntrekk fra en stund siden. Bukse Pull & Bear, topp Zara, Nike Roshe Run Nelly.

Travel the world

Ååå, hvem elsker vel ikke å reise? Er det en ting som er viktig for meg så er det å nyte livet, oppleve nye ting, lære og utvikle meg selv. Reising er den perfekte måten å gjøre det på. Å oppleve nye steder og kulturer er noe av det mest spennende jeg kan gjøre, og håper på å få gjort dette masse i fremtiden. Jeg fant en liten liste på Devote.se og jeg tenkte å besvare den her på bloggen min. Hope you like it.


Hvilke land har du vært i?

USA, Colombia, England, Danmark, Tyskland, Tsjekkia, Polen, Italia, Frankrike, Spania, Egypt, Hellas, Thailand

Beste shoppingstedet du har vært?
Det må være Los Angeles. Third Street Promenade er et paradis for shoppoholikere. De har alt du trenger av de kjente kjedebutikkene som Victoria’s Secret, Urban Outfitters og Forever 21. De har de litt mer dyre merkene som A&F, Gant osv. Også har de masse andre diverse butikker, restauranter og kaféer. Og ikke minst en utrolig livlig og vakker gate å gå gjennom.

Steder du vil besøke igjen?
Colombia og Hellas i og med at jeg var veldig liten da jeg var der og ikke husker så mye. Begge landene er så vakre på sine måter, så jeg har et stort ønske om å få oppleve de igjen. Men også Italia! Mye vakker arkitektur og god mat.

Et sted du har vært, som du ikke vil besøke igjen?
Nå har jeg vært på Gran Canaria to sommerferier på rad og er ganske mettet av slike “gå på stranden hver dag-ferier” Jeg vil oppleve litt mer kultur og severdigheter – ting som jeg husker.

En spesiell plass du vil besøke igjen?
Los Angeles skal jeg tilbake til uansett! Det stedet har alltid hatt en helt spesiell plass i hjertet mitt. Ingenting kan sammenlignes.

Drømmedestinasjonen?
Hvis jeg bare måtte velge ett land, måtte det blitt Japan. Jeg elsker Japan og har i mange år drømt om å dra dit. Kan et par setninger på japansk faktisk.

Hvor er ditt neste reisemål?
Om litt under en måned drar jeg til Amsterdam. Noe som også er på listen over steder jeg ønsker å besøke, så det gleder jeg meg veldig til!

Hvor i verden ville du bodd om du ikke fikk velge Norge?
Et stort, moderne hus i California med vindu fra tak til gulv og havutsikt hadde vært helt ok?

Italian summer fig

Hei! I dag vil jeg tipse dere om noen nyheter fra The Body Shop, som er et merke jeg har vært en lojal tilhenger av leeenge. Jeg ble så glad da de spurte om jeg hadde lyst å motta en gave fra dem i posten, så da takket jeg ivrig ja! Jeg fikk testet ut det nyeste tilskuddet i Voyage-serien deres, Italian Fig. Dere kan se hele serien her. For det første elsker jeg designet. Jeg har dem på pynt på sminkebordet jeg, og de tar seg veldig bra ut skal jeg si deg! Og ikke minst lukter de en herlig duft av sommer. Søt men samtidig ganske unik og krydret. Tusen takk The Body Shop!

Har dere testet ut noen av produktene i denne serien?

Jordbærmilkshake på 1-2-3

Min hjemmelagde, sunne jordbærmilkshake er en super måte å starte dagen på, og smaker såå sommerlig og fresh. Alt jeg brukte var 1 banan, 3 spiseskjeer mager vaniljekesam, ca 2 dl melk og et par fryste jordbær. Så kjører du alt sammen i en blender og vips – så har du en sunn og deilig frokost. Jeg prøvde først uten kesamen og følte det var ett eller annet med konsistensen som ikke helt stemte. Men med en gang den kom oppi ble fargen på milkshaken fin og milky, og smaken veldig creamy og akkurat perfekt. Elsker å prøve meg frem på kjøkkenet og finne en ny smak jeg elsker. Denne traff i hvertfall midt i blinken. My new found love. Så den ikke god ut?

Og jeg må bare få si det igjen – hvor utrolig nydelig været er denne uken! Det er ikke annet å gjøre enn å utnytte det til det fulleste. Men plikten kaller. Så i dag var det opp halv syv for å gå på skolen, som foreløpig fortsatt er veldig chill. Og da jeg kom hjem satt jeg i gang med å ta noen bilder til bloggen og deretter vaske hele huset. Lommepenger trengs jo det og. Nå er jeg ferdig med alle nødvendigheter og senere drar jeg inn til byn og nyter resten av dagen der med mat og venner. Forhåpentligvis drar vi inn med båt, så det blir bra! Ønsker dere en nydelig tirsdagsettermiddag.