Svar på spørsmålsrunden!

Er du fornøyd med kroppen din?
Det er jo ting jeg hadde endret på hvis jeg fikk muligheten, men jeg tenker ikke så mye over sånt for tiden. Jeg er stort sett fornøyd med at jeg har sunn og frisk kropp jeg kan være stolt av. 

Hva er din guilty pleasure når det kommer til snacks?
Leeeett banan med peanøttsmør og nugatti. Gjerne på et knekkebrød, men funker også uten. Herregud hvis dere ikke har prøvd det, får dere det i hjemmelekse av meg til neste gang.

Hvordan så du ut da du var 13 år? Vise bilde?
Hahah nice valg av alder å spørre om. Værsegod.

Hvordan har du det?
Jeg er så lykkelig for tiden jeg, så veldig bra! 

Hvilket parti ville du stemt?
Akkurat nå er jeg ganske revet mellom Høyre og Arbeidetpartiet, uansett hvor rart det høres ut. Er ting jeg liker og misliker med begge, men jeg trenger fortsatt enda mer kunnskap om partiene så vi får se hva det blir til før jeg skal stemme for første gang. 

Hva er din favorittsjokolade?
Sjokoladekulene fra Lindt! Man får ikke kjøpt de i løsvekt her i Bergen, så hver gang jeg reiser, og de dukker opp, da braker det løs. De er på et helt annet nivå enn all annen sjokolade jeg har smakt. På bildet under ser du en sjokoladekule med flytende sjokolade og krokanbiter på innsiden??? Bare ta å studer det bildet ordentlig godt. 

Er det en sang du aldri blir lei av?
Ja, det er mange det, men ingen sanger får meg i bedre humør enn Holiday Rap.

Hvordan er livet med kjæreste i forhold til uten?
Selvfølgelig er det superkoselig å ha kjæreste. Å ha en du kan si alt til, kose med og føle seg elsket. Men det er jo også negative sider. Krangling, uenigheter og det at man alltid må ta hensyn til hverandre og sette av tid. Og det er det som er så deilig med å være singel – At man har ingen andre å tenke på enn seg selv, og det tror jeg er sunt. I hvertfall har det vært det for meg, på den måten at jeg føler jeg har blitt en mye gladere, smartere og en mer fredfull og fornuftig person, noe som har gitt meg mye bedre selvtillit. De sier jo at man må elske seg selv før noen andre kan det, og det tror jeg er veldig lurt å tenke på.

Hvordan er du på fest?
Pratsom. Hahah, tror det er det beste ordet. Jeg går på fest for å prate med folk jeg.

Kan du legge ut før- og etterbilde av før du begynte å trene ordentlig og i dag?
Jeg finner ingen gode bilder å sammeligne men hvis dere ser i arkivet mitt så kan i hvertfall jeg se en forskjell fra f. eks mai 2014 sammenlignet med f. eks dette eller dette innlegget.

Hvilke valgfag har du og hva syns du om dem?
Sosiologi og sosialantropologi, internasjonal engelsk, markedsføring og ledelse og P2matte. Sosiologi er foreløpig fullstendig uinteressant. Engelsk og markedsføring er veldig gøy, og matten er utfordrene men jeg skal nok få det til.

Hvis du skulle valgt dine fem favoritting innenfor mat, hva hadde det vært?
Oreokake, frityrstekt banan med vaniljeis og sirup, sushi, taco og honningmelon.

Er du forelsket i noen?
Er nok ikke det, nei.

Hvem er dine beste venner?
Vi er liksom en jentegjeng på syv jenter som jeg verdsetter utrolig høyt og har uendelig mange minner og erfaringer med. Også har jeg Matias som jeg har vokst opp med og er som en bror for meg. Så er det gjengen på skolen som jeg egentlig tilbringer mest tid rundt og som jeg er veldig glad i og trives med.

Hva står øverst på ønskelisten din akkurat nå?
Å fikse den knuste iPhoneskjermen min før det rabler for meg. Den er selvfølgelig knust rett over kamraet, så selfiesene mine blir helt tåkete.

8 kommentarer

Siste innlegg