Første dag i Oslo

Som sagt har jeg aldri vært i Oslo før, så jeg håpte virkelig jeg kom til å få tid til å utforske byen litt mens jeg var her. Og det har jeg gjort i dag! Jeg ankom Oslo S i 2-3 tiden i dag og skjekket inn på hotellet like ved. Jeg var den første av bloggerne som ankom, så etter jeg hadde funnet meg til rette på hotellrommet, tok jeg en kaffe med han jeg har vært i kontakt med fra Junkyard og snakket litt om de to neste dagene. Det blir fullt program med photoshoot på forskjellige steder i byen både i morgen og på torsdag. Men i dag stod det ingenting på agendaen, så da fikk jeg masse tid jeg kunne bruke på hva jeg ville. Jeg bestemte meg for å utforske nærområdet, som var veldig sentralt. Jeg gikk på Operataket, spiste en sushimiddag på Oslo S og vandret og shoppet litt på Karl Johan. Elsker å være på nye steder og møte nye mennesker. Herlig start på sommerferien!

Her har dere litt bilder fra dagen min


Se så vakkert det er å fly over Norge! Gikk fra sommer i vest til vinter i midten også sommer igjen i øst. 


Slik ser hotellrommet ut

Nå har jeg akkurat komt inn på hotellrommet og satt meg ned for å slappe av litt før jeg skal møte og hente Madeleine, som jeg skal dele rom med, på Oslo S i kveld. Ha en super tirsdagskveld, alle sammen, så snakkes vi i løpet av de neste dagene!

Ut å reise

God morgen, dere! I dag skinner solen over Bergen, noe som egentlig ikke betyr så mye for min del med tanke på at jeg er på vei til flyplassen. Jeg skal for første gang reise til hovedstaden! Jeg har faktisk aldri vært i Oslo, og nå skal jeg for første gang ut å reise helt alene. Jeg gleder meg i hvertfall masse! Skal nemlig tilbringe tirsdag-torsdag med et team fra Junkyard og tre andre bloggere. Jeg var så heldig og fikk spørsmål om jeg ville være med på photoshoot for en ny kolleksjon de skal lansere. Og den skal shootes diverse steder i Oslo. Det er første gang jeg er med på noe lignende, så jeg tror det blir veldig spennende og lærerikt for min del. 

Flyet går kl. 12.00 så jeg burde egentlig gjøre siste forberedelser før jeg drar avgårde. Vi snakkes i Oslo!

Rosa kåpe fra Shein her.

Invisibobble

Hvor søte er ikke disse strikkene? Jeg fikk mine fra Adore.no og de har virkelig falt i smak. Invisibobble er en ny tye hårstrikk som er veldig sensetiv for håret. I tillegg ser hestehalen større ut og får mer volum. Den setter heller ingen merker i håret og er utrolig lett å dra ut. Lugger ikke i det hele tatt. Den er perfekt til trening eller bading med tanke på at den er vannfast og hygienisk. Også er de jo super søt. Jeg her i hvertfall blitt veldig glad i invisibobble. Har dere prøvd dem?

Kan kjøpes her (sponset)

God Sommer!

God morgen, holdte jeg på å si! I dag har jeg for første gang på lenge sovet skikkelig ut, så det ble en sen start på dagen. Vi hadde siste skoledag på tirsdag, og jeg har egentlig vært out’n about siden det. Tiden rett før sommerferien pleier alltid å være den mest sosiale tiden på året for min del i hvertfall, og det er alltid mye som skjer. Derfor har jeg ikke fått tid til å oppdatere bloggen noe særlig. Men nå som sommerferien er i gang, skal det nok bli bedre. Jeg har nemlig en spennende hendelse som finner sted neste uke jeg gleder meg til å dele med dere! Nå skal jeg snart gjøre begynne å gjøre meg klar til å dra til byn. Ha en fin dag, alle sammen!

Sommerbrun med St. Tropez

For to dager siden prøvde jeg St. Tropez sin Self Tan Bronzing Mousse og endelig har jeg funnet den perfekte selvbruningen. Og det mener jeg helt ærlig, den var virkelig perfekt. Jeg påførte den på hele kroppen, inkludert fjeset, uten å bli flekkete, og det var så herlig å føle seg naturlig brun igjen. Det som også er så bra med den er at du slipper å vente flere timer før brunfargen kommer. Man blir brun med èn gang man tar den på. For at brunfargen skal vare må man visst nok påføre den to ganger i uken. 

Jeg har fått så mange kommentarer på brunfargen de to siste dagene av både gutter og jenter, så det er virkelig en reell forskjell, og samtidig ser den helt naturlig ut. Den er absolutt verdt pengene om man ser etter en god selvbruning!

Dere kan lese flere reviews av den på Talkaboutbeauty.no her. Noen som har prøvd den?

Summer birthday

Good morning sunshines! Her har dere noen bilder fra i gårkveld, da jeg var i bursdagen til Ida. Jeg husket for engangsskyld å ta med meg kamraet, og er veldig fornøyd med meg selv. Bildene ble jo såå lyse og fine. Bursdagen var forresten veldig koselig! Skjønne jenter, god stemning, sol og norske sommersanger som bringte frem gamle minner. Veldig herlig start på helgen etter en uke som egentlig har føltes som en lang helg det og. Har vært ute til langt på natt siden mandag selvom det har vært skole dagen etter, så i morges var det virkelig deilig å sove ut.

Dagen i dag blir muligens like bra som i går, ettersom jeg skal ut i båt om en liten stund. Noe av det beste med sommeren er desidert å være på havet, eller hva sier dere? <3

Benefit They’re Real

Da har jeg endelig fått hendene mine på Benefit They’re Real maskaraen igjen! Jeg pleier alltid å kjøpe den når jeg er i utlandet fordi de ikke selger den i Norge. Den er jo uten tvil en av de beste maskaraene på markedet. Jeg fikk min tilsendt av Blivakker.no via Talkaboutbeauty.no hvor man kan lese anmeldelser på hvert produkt man kjøper. Veldig praktisk! Link her (sponset)

Har dere prøvd Benefit They’re Real?

Tiden rett før sommerferien <3

Hei, dere! Et hverdagsinnlegg har vært litt etterspurt i det siste, så her har dere en liten update på hva som skjer i livet atm. Sommerferien nærmer seg jo med stormskritt! – Selvom det ikke ser sånn ut. Jeg klarte å bli våt GJENNOM vinterparajumperen min i dag, 17. juni. Første gang det har skjedd tror jeg. Men i går og i forgårs var solen fremme, og det tok jeg så klart nytte av. 

På mandag fikk vi vite at vi ikke kom opp i muntlig. Så den dagen ble det både kafé, fjelltur, middag i byn og til slutt, båttur. Klokken 2 om natten, 19 timer etter jeg forlot huset om morgenen, kom jeg hjem og sluknet i sengen. Veldig lang og herlig dag. I går var været enda bedre, så da ble det først stranden med noen gode venninner fra ungdomsskolen etterfulgt av enda en båttur med samme gjengen fra mandag. Veldig koselig!

Akkurat denne tiden, rett før sommerferien, er egentlig favoritttiden min på året. Man blir så sosial og finner på mye mer ting enn ellers. Så vi får se hva de neste dagene bringer. Så lenge det er sol, blir det som regel bra uansett. Så fingers crossed, og ha en super onsdagskveld, alle.

Prestasjonssamfunnet – et luksusproblem

Jeg og noen venner satt og pratet på en kafé etter skolen i går, og kom inn på et tema jeg syns er veldig interessant og aktuelt. Let’s be real, jeg pleier å holde meg til overfladiske temaer på bloggen, men jeg vil prøve å gjøre et unntak. Temaene omhandler i hovedtrekk ungdommen i Norge og våre absurde i-landsproblemer.

Utfordringene en gjennomsnittlig nordmann møter på i hverdagen kan være alt fra om man skal kjøpe den nye iPhonen i svart eller gull, hvilket bilde man skal poste på instgram eller hvem og hvor mange man skal invitere i bursdagen sin. Dette er ting som blir klaget på her hvor vi bor, her hvor vi har alt vi trenger, pluss uendelig mye mer. Hvilke saker tar man opp når det ikke er fattigdom, krig eller økonomisk krise i landet. Jo, i total mangel på noe viktig å skrive om, og nesten komiske kjedsomhet, sitter vi med macen i fanget, en lydløs nyhetssending om borgerkrigen i Syria på den splitter nye HD TV-en, og rett og slett dikter opp våre egne problemer. Kroppspress, utdanningspress, sosialt press og dette såkalte flink-pike-syndromet.

Hver bidige velsignede dag har vi muligheten til å gå på skole, skaffe oss nyttig kunnskap, være en del av og bidra til et samfunn så ideelt, andre land bare kan drømme om å ligne. Men faen ta den fordømte skatten vi må betale som gjør det mulig å leve i en slik luksus, ikke sant? Samtidig er det over en milliard mennsker som hadde gjort alt for å være i en av våre sko. Hver kveld du sitter deg i sofakroken med et pledd, og som du liker å kalle det, “en velfortjent sjokoladebit” etter en lang og pressfull dag, finnes det noen som aldri kommer til å få smake sjokolade. De sier seg fornøyd med brødskalk de fant i søppelkassen som de tar med seg hjem til sine fem magre søsken med malaria, hiv eller kanskje bare en forkjølelse som vil ta liv av dem i morgen, men som du kunne forhindret bare med èn dagslønn.

Og her sitter vi, og klager over prestasjonssamfunnet. Okker og stønner når noen sier at vi må slanke oss. Stakkars unge jenter og gutter som blir oppfordret til å være sunn. Glem at det rent helsemessig er mer gunstig å være slank. Alle skal jo få lov til å bli feite, stillesittende mennesker om de ønsker det. Neida, men alvorlig talt – At vi føler litt press på at vi må spise sunt, trene, følge med på skolen, gjøre lekser, tror jeg helt ærlig kan være sunt. Jeg tror det gjør deg til et sterkere menneske, skaper konkuranse om jobbposisjoner og skaper rettferdige forskjeller i samfunnet. Da snakker jeg selvfølgelig ikke om mennesker som blir sykelig optatt av en eller flere av tingene jeg nevnte, men holder dem i fokus og samtidig er så sinnsykt takknmelig for at de ikke har større problemer, og i det minste prøver å være bare halvparten så glad som det barnet som klarte å finne den brødskalken til søsknene sine.

Jeg sier ikke jeg er noe bedre. Jeg klager også over at skolen kan være veldig vanskelig og krevende til tider. Jeg kan til og med kategoriseres som en rosablogger, og har nettop vært med i en nyhetsartikkel om utseendepress selv. Så hvilken posisjon er jeg i til å skrive et slikt innlegg? Jo, fordi jeg vet  jeg har det godt. Altfor godt. Samtidig vil jeg bli enda flinkere til å se forbi den surrealistiske oppfatningen Norges ungdom har av virkeligheten og slutte å klage over ting som en dårlig hårdag. Ja, vi skal definitivt få lov til å ta opp problemer i samfunnet vårt vi og. Psykiske problemer, vold, familieproblemer, voldtekt, ulykker, misbehandling. Dette er alvorlige saker som til og med rammer land som vårt eget. Man kan absolutt ha det vanskelig her i Norge, og det er jeg fullstendig klar over. Men prestasjonspress? Det mener jeg er et luksusproblem. Og jeg kan i hvertfall love deg en ting. Du vil mye heller bo i et prestasjonssamfunn enn i et korrupt, u-land med tørke, sykdommer og sult uten å ha sjans til å gjøre noe med det. Du ble født med alle verdens sjanser og muligheter i din hule hånd, pluss alle grunnleggende behov automatisk dekket fordi du er norsk. Er ikke det godt nok?

Så jeg tror at inntil verden er blitt mer balansert, inntil verdens ressurser blir fordelt litt mer rettferdig og ikke like mange lever i sult og nød, kan vi legge luksusproblemene våre på hyllen og holde oss for god til å klage på ting som hadde hørtes fullstendig motbydelig ut for de menneskene som virkelig har det jævlig. Mens du venter kan jo du ta deg en velfortjent Freia Premium 70% mørk sjokoladebit som sansynligvis koster mer enn det 1,5 milliarder mennesker lever på om dagen og nyte det faktum at du, til tross for at du angrer på at du kjøpte den svarte istedenfor den hvite iPhonen, er en av verdens heldigste personer!