Blueberry banana pancakes

God morgen, dere! Nå har jeg akkurat spist meg stappmett på en frokost bestående av hjemmelagde banan- og havrepannekaker. Må seriøst slutte å lage dem, for de er så god at jeg alltid ender opp med å spise dobbelt så mange som planlagt, hahah. De er i hvertfall veldig sunn da. I dag endret jeg oppskriften litt og tok oppi proteinpulver og lagde noen av dem med blåbær i. Det var utrolig godt! Så oppskriften min ser slik ut:

– 200 g havregryn
– 3 bananer
– 1 dl vann
– 3 egg
– 60 g vaniljeproteinpulver

Mos bananene enten med gaffel eller svamikser. Rør resten av ingrediensene inn i røren. Stek pannekakene på middels varme med litt olje/smør i pannen. Når du har stekt et par normale lapper, kan du blande inn blåbær i den røren som er igjen og steke dem som vanlig. 

Denne oppskriften er nok til en liten familie eller vennegjeng. De holder seg godt i kjøleskap inni plastikkfolie hvis du vil spise dem dagen etter og.

Disse pannekakene er så ssmakfull og god at jeg kan spise dem uten noenting på, men de er veldig god med noen oppskårede bananbiter, nugatti, vaniljekesam, syltetøy, bær osv. Bare til å prøve seg frem og se hva du liker best 🙂 Har du laget havrepannekaker før?

NY

Hei og god helg, alle fine lesere ♥ Er det en ting som aldri blir gammelt, er det å blogge om at det er helg. Det føles like deilig hver fredag. I dag har trinnet vårt vært på fjelltur og nå har jeg akkurat spist lunsj, dusjet og stelt meg for resten av dagen. Dette blir en rolig fredag. Typen er blitt syk så i kveld skal vi nok bare slappe av og sikkert se en god film. Noen forslag? I morgen skal jeg i en bursdag og det er de planene jeg har for helgen så langt. Ganske rolig, så det skal bli deilig 🙂


Skinnjakke fra Shein her

 

Lompepizza

Det kan være mange av dere har spist lompepizza før, men for meg var det første gang i går, og jeg ble helt frelst! Jeg vet at dette kommer til å bli laget mye fremover, i mange forskjellige varianter. I går måtte jeg bare bruke de ingrediensene jeg hadde tilgjengelig, som ikke var så mye ettersom butikkene har vært stengt i to dager. Skulle gjerne hatt mer grønt på. Men det ble veeeldig godt alikavel, og jeg tenkte å tipse dere om dette i tilfelle noen av dere ikke har smakt det før. Utrolig lett å lage, og smaker som ekte pizza, om ikke bedre! Og ikke minst mye sunnere for deg.

Her er hva jeg brukte på lompepizzaen min:

– rødløk
– hvitost
– cherrytomater
– spekeskinke
– mais
– tomatpurè

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 200 grader. Forvarm lompen alene på rist i ovnen i 4-5min. Smør et lag med tomatpurè, ta på osten, skinken, rødløken, cherrytomatene og til slutt maisen. Sett lompepizzaen inn i ovnen. La den steke i 10-12min. Ta ut og nyt!

Utrolig nok smakte den mye bedre enn den så ut som også. Du kan enten spise den med bestikk, eller så kan du brette den sammen, for lompen er ganske myk i midten og sprø i kantene. Super digg! Har dere laget lompepizza før?

Skriv ned drømmene dine

I en ganske lang stund nå har jeg skrevet ned drømmene mine. Fikk tipset av en kompis, og det er faktisk veldig morsomt. Man drømmer jo så utrolig mye rart. Masse som har sammenheng med virkeligheten men som alikavel er vridd om til helt rare situasjoner. Drømmer har jeg alltid syns er veldig interessant og elsker å høre andres drømmer. Man drømmer jo hver natt, men glemmer jo opptil 90% av dem. Man husker mest rett etter man har våknet etter en drøm, og det er da jeg famler frem mobilen, skriver ned stikkord av det jeg husker, og sover videre. Om morgenen er det utrolig gøy å lese gjennom dem.

Jeg tenkte å dele noen av drømmene mine med dere i dette innlegget, selvom det føles ganske rart og privat, men jeg håper det inspirerer noen andre til å begynne å skrive ned drømmene sine. Dette blir en veldig kort oppsummering av noen få.

Jeg levde med noen venner i en verden under bakken. Det var store snegler utenfor metallveggene som var farlige. De klarte å få seg inn gjennom veggene, så jeg måtte hoppe gjennom et hull i en stor globus som var verdens midtpunkt for å falle ned til mange etasjer under bakken. Det var snegler utenfor der også.

Det var påskeaften og jeg spiste middag hos en annen familie. De stengte alle dørene til stuen og tvang meg til å synge påskesanger i flere timer (finnes det påskesanger??? Hahaha) Jeg klarte til slutt å komme meg ut av stuen og inn i en annen stor stue med vinduer som vegger. Opp av en søppelkasse midt i stuen kom det flere venner av meg, og vi ringte brannmenn som fikk oss ut av bygningen, og jeg møtte flere kjente på vei ut av huset. Utenfor huset satt flere av vennene mine i fjellsiden og de hadde på seg klærne mine.

Jeg var tvunget til å gå på en skole med 90-talls pc-er hvor oppdraget til skolen var å få elevene til å puste inn i store maskiner fordi de trodde at verden trengte mer oksygen. Men jeg visste at man pustet ut karbondioksid så det ville ikke funke. Derfor prøvde jeg å rømme ut av skolebygget, men det var vanskelig fordi jeg måtte hente noe på et rom som eksploderte hvis jeg gikk inn. Plutselig visste jeg at jeg drømte og bestemte meg for å våkne. Jeg våknet sammen med kjæresten i det huset jeg bodde i før og ble følgt ut av Kristin fra Paradise for noen sesonger siden. Så ga hun oss skjerfene til søsteren min og sendte oss hjem i mørket. 


Jeg var en av Kardashian søstrene også skulle vi ha photoshoot. Men lyset ble dårlig før vi rakk det 🙁

Verden holdt på å gå tom før mat og alle var mye tynnere enn vanlig. Ingen hadde hus og det var om å gjøre å få sengeplass på IKEA som hadde blitt til ett stort rom med bare etasjesenger på mange etasjer. Flere voksne ble syke. Pappa kjørte ut på Askøy med broren min og meg. Da vi skulle fylle bensin, kom ikke pappa inn igjen i bilen. Da jeg gikk ut for å skjekke hvorfor, var han også blitt syk og stod slapt med hodet inntil bilen og nevnte navnet på et sykehus jeg måtte kjøre han til. Men jeg hadde ikke lappen og visste ikke hvor sykehuset lå og det gjorde ikke han heller.

Jeg bodde i en by hvor en gigantisk flodbølge av søppel kom rennende inn over byen og alle døde.

Kjæresten min var utro med en jente i en varebil. Jeg var hun jenten samtidig som jeg var meg selv, og ble sykt såret over hvor lett det var å forføre han. Da jeg var meg selv igjen slo jeg opp med han og han brydde seg ikke (Hahaha, sånne drømmer er verst. Blir jo helt hjerteknust når jeg våkner!)

Shortsen er fra junkyard, og den er jo helt nydelig. Føles som en drøm og ser ut som en! Kan kjøpes her / sponset

Så dette var litt av noen få drømmer jeg har hatt i det siste. Skriv gjerne noen drømmer du husker i kommentarfeltet slik at jeg kan lese! 

Antrekk 26.05.15

Hei, gulliser. Hvordan har dere det? Første dag på skolen etter pinse var slapp. Tror ikke vi har noe viktig å gjøre igjen på skolen nå før ♥sommerferien♥ Herregud så deilig det er å kjenne at det nærmer seg. Hører rykter om at godværet kommer til Bergen neste uke. Gud jeg blir jo helt stresset allerede nå. MÅ utnytte hvert minutt av solskinnsdagene. Neida, det beste er vel å bare slappe av, komme seg ut og se hva dagen bringer. Kjenner jeg gleder meg altså. Denne vinteren har vært lang, kald og våt. Anyway, her har dere dagens antrekk 🙂


Jakke fra Sheinside her / sponset. T-skjorte fra junkyard her / sponset. Veske fra Malene Birger Bukse fra Bikbok. Sko fra Converse. Klokke fra Daniel Wellington.

Spørsmål og svar med Tobias

Heiheei, og god mandagsmorgen! Virkelig deilig med fri i dag, eller hva? Nå begynner jeg omsider å bli kvitt forkjølelsen min og er snart klar for legday på fitness med pappa. Er helt forferdelig å begynne å trene igjen etter en pause. Jeg har gangsperr i hele overkroppen etter i går, og spesielt bicepsene føles mørbanket. Men litt deilig er det!

Husker dere for (jeg aner ikke hvor) lenge siden da jeg lagde et innlegg hvor dere kunne stille spørsmål til Tobias og meg? Ikke jeg heller, men nå har vi i hvertfall eeendelig klart å svare på spørsmålene vi fikk fra dere i videoen under. Det ble en halveis boyfriend tag, pluss litt andre spørsmål. Håper dere liker den! 🙂

Mine sunne, hjemmelagde brødskiver

I dag tenkte jeg å prøve noe nytt til frokost! Vanligvis pleier jeg å spise havregryn med melk og en håndfull nøttemix over, og jeg elsker det. Men jeg liker å variere det litt i helgene for å ikke bli lei. Så i dag lagde jeg mine egne supersunne brødskiver! 100% fullkorn + proteiner.

Her er det du trenger:
– 1 egg
– 100 gram havregryn
– litt kanel (valgfritt) 
– Litt honning (valgfritt) 

 

Framgangsmåte:
Sett ovnen på 200 grader. Knus egget i en skål. Tøm oppi havregrynet og litt kanel og bland i litt honning. Rør blandingen sammen med en gaffel. Når røren er jevn og litt fast, del den i to og legg klattene på et bakepapir. Flat dem ut til formen av en skive med en gaffel. Sett i ovnen og la dem stå i 15min.

Også kan du ta på det pålegget du ønsker! På den ene skiven hadde jeg vaniljekesam med blåbær og banan, og på den andre skiven hadde jeg brunost og syltetøy, og sistnevnte var virkelig syykt godt. Må prøves!

Så det ikke godt ut?

Put your worries aside, it’s weekend

Hei, dere! De siste dagene har gått i ett sett, så jeg har rett og slett ikke hatt tid til å oppdatere bloggen 🙁 Men med mindre jeg blir trukket opp i muntlig, er jeg så og si ferdig med alt av presentasjoner og prøver på skolen. Denne uken har uten tvil vært den hardeste skoleuken i mitt liv og nå er den endelig ferdig og det er duket for langhelg. Kan faktisk ikke si meg fornøyd med de to presentasjonene jeg hadde på skolene i går, og heller ikke prøven på torsdag. Til tross for at jeg har lagt både det sosiale livet og treningen helt på hyllen denne uken, var det faktisk ikke nok. Alt for høye krav og for mye på en gang til at jeg skal prestere mitt beste. Jeg VET at jeg kan bedre om jeg hadde fått bedre tid, så nå føler jeg meg bare helt tom. Glad for at jeg er ferdig, men alikavel, ikke fornøyd. Men jeg skal prøve å legge det til siden og nyte helgen <3 Heh, Dette innlegget skulle egentlig vært postet mye tidligere i dag, men fikk ikke tid før nå, kvart over tolv. Uansett, ha en fin pinse, alle!

Klar for sommeren med reiseradio

Jeg er fortsatt optimistisk på at sommeren er rett rundt hjørnet og at været snart snur til det bedre. En og annen gang i vår har det dukket opp dager med fint vær, og da spretter jeg opp av sofaen slik som resten av Bergen. Da blir det alltid grilling, byn, parken eller stranden. Og det blir nesten alltid styr når noen må ta ansvaret for å ta med musikk. Neste gang melder jeg meg frivillig, for nå har jeg fått meg en ny, fin reiseradio som heter Tiny Audio Polka. Den har et praktisk håndtak, er bra i størrelsen og har god lydkvalitet. Rett og slett perfekt å dra med seg hvor som helst. Den tar seg også bra ut på soverommet eller baderomshyllen. Jeg bestilte min i hvit/grå men den finnes også blå/lyseblå og rosa/lilla pastellfarger. 

Radioen har oppladbart batteri og FM/DAB + vekkerklokke med alarm og slumrefunksjon.

Polka kan blandt annet kjøpes hos Euronics nettbutikk. Link her.

Har dere musikkannlegget klart for sommeren? 🙂