hits

Good day

Hei! Nå sitter jeg faktisk på skolen og blogger for en gangs skyld. I dag har vi fagdag i naturfag så nå er vi akkuratt ferdig men en sinnsyk naturfagsprøve jeg nailet. Ble så fornøyd at jeg har helt adrenalinkick nå, hahah. For øyeblikket er det egentlig ganske chill og vi skal bare gjøre en liten undersøkelse før vi ser film etterpå og slutter tidlig. Så dette er så langt en super dag.

Tror dagen blir enda bedre senere ettersom planene for i kveld allerede er lagt. Tobias og jeg drar på dobbeldate med Miguel og Karoline. Det blir Annabelle på kino halv ni, rett etter snopeshopping på Meny ettersom det er crazy tilbud på smågodt pga nattåpent. Etter kino tviler jeg på at noen av oss tør å sove alene, så da blir det nattings enten hos meg eller bae. Det blir nok en veldig koselig fredag tror jeg ♥

Hva er deres planer for i kveld?

4 kommentarer

Tonje Mågerø Thorsen

17.10.2014 kl.11:29

LYKKE TIL ETTER Å SE ANNABELLE HAHA :(

Jlb- Janne Bodin

17.10.2014 kl.11:36

Du er nydelig <3 Ha en kjempefin helg! Gled deg til Annabelle :-)

Elin Erika Reksten

17.10.2014 kl.17:08

Jeg skal til en veninne på sjukebesøk :) Ha en fin kveld!

Ellen.johanne

17.10.2014 kl.22:34

Ha en flott fredag videre :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com