hits

Takk for nå

Da var jeg hjemme fra Austevoll-hytteturen med Amalie, Lotte og Anna. Amalie måtte dessverre dra hjem i går, en dag tidligere enn oss, for å dra på jobb, men engelen lot meg låne macen hennes til idag. Så da sniker jeg inn et lite blogginnlegg før jeg leverer den tilbake. Turen til Austevoll var akkurat sånn som jeg liker det - et par nære venner, litt drikking, deep talk, 100% avslapning, solings, dra på kafé. Ja, jeg kunne egentlig levd sånn for alltid. Spesielt i de nydelige, idylliske omgivelsene omringet av gode venner, varme og sol. Kvelden i går var også helt perfekt for meg. Vi både debbaterte politikk, snakket om konspirasjonsteorier og andre spennende, skumle og uløselige temaer. Jeg seriøst lever for slike samtaler, så det er liksom tilfredsstillende å få utløp for dem i blant. Jeg har et par upostede bilder fra hele helgen jeg tenkte å dele nå som en liten avslutning og oppsummering.Vi kverket den Nutellaen på tre dager.

Takk for en nydelig tur ladies <3 Og stor takk til Lotte som tok oss med! Føler vi har hatt en liten ferietur egentlig. Hytter om sommeren er kanskje de stedene jeg trives best, så håper på mange flere. 

Hvordan har dere tilbrakt de siste dagene?
 

4 kommentarer

Silje

02.07.2017 kl.00:29

Hei!

Du er en utrolig flink blogger, og jeg synes bloggen din er veldig fin! <3

Digger stilen din! <3 Utrolig fine bilder, og bikinier!

Jeg er ny her i blogg-verdenen, og lurte på om du hadde giddet å skjekke ut min blogg? flere innlegg kommer <3

Hege Kristin

03.07.2017 kl.12:01

så fine bilder <3

Amalie

08.07.2017 kl.16:28

Hvor i Austevoll var dette? Har hytte der selv

Leandra Valencia

09.07.2017 kl.10:48

Amalie: i nærheten av bekkjarvik

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com