hits

Uken som gikk // Uke 5

UKENS TANKE // "Tiden leger alle sår" og om det egentlig stemmer? Vi hadde fagdag i historie og filosofi på onsdag, og var på et museum for å lære om dehumanisering, krig og menneskerettigheter. Jeg er ganske overbevist om at det utsagnet ikke stemmer. Bare tenk, alt du noensinne har opplevd, hvert sekund av livet ditt, hvert menneske du har møtt, og alle inntrykk fra du var et foster har formet deg til den du er i dag. Det sier jo seg selv at om en har traumatiske opplevelser eller andre påkjenninger som mennesker ikke skal oppleve, så former det deg og sitter ved deg resten av livet. Ja, man kan lære seg å leve med å ha mistet en mor eller far eller søster eller kjæreste, men såret vil alltid være der. Og noen klarer jo faktisk til slutt ikke å leve med byrden hengende over seg lengre, og velger å ende livet sitt eller dø gammel og ulykkelig. Det spørs også veldig hvordan du håndterer situasjoner i ettertid tror jeg. Om du holder følelser inni deg eller snakker om det, men noen situasjoner kan også være håpølse. Tid leger ikke alle sår spør du meg. Sår former deg til den du er, på godt og vondt. Gud for en negativ "ukens tanke," men av og til er det sånn ting man må tenke over.

UKENS OPPTUR // Jeg vil nå heller si tiårets opptur - å se Mikhael Paskalev synge og spille live, og møte og snakke med han. Ikke i min villeste fantasti - eller jo det har skjedd i min villeste fantasti... Men nå har det skjedd i virkeligheten og. Wow. Dette kan jeg leve på lenge.
Processed with VSCO with f1 preset

UKENS NEDTUR // dette

UKENS MAT // Subway sin cookie. Har dere smakt den? Crispy i kantene og bløt i midten? Jeg setter pris på godt bakverk, og den koster 10kr og er perfekt. Spesielt til kaffeen. Da koser jeg meg, dere. Bare prøv den.

UKENS INNKJØP // Det må være den nye buksen min fra Mango. Var tilfeldigvis innom butikken, og fant den på salg til 169kr. Da jeg prøvde den på, var det liksom ikke tvil. Den satt så perfekt på at den kunne vært skreddersydd til meg. 

UKENS SERIE // Jeg har endelig hevet meg rundt og startet på sesong 7 av Modern Family. Flaut hvor mange episoder jeg har sett bare denne helgen. Jeg syns bare det blir bedre og bedre, jeg.

UKENS SANG // "Don't Cry" av Guns N' Roses føler jeg har sunget direkte til meg i det siste. Jeg har også kommet inn i atter en John Mayer-periode og relaterer til "Dreaming with a Broken Heart", "I'm Gonna Find Another You" og "You're No One 'Til Someone Lets You Down" merkelig nok... Også har jeg naturligvis hørt mye på Mikhael Paskalev. Han løfter meg opp og får meg gjennom dagen altså. Men okei, gud så dårlig jeg er til å velge ut èn sang. Wow. Får prøve igjen neste uke.

UKENS THROWBACK // Våren 2015. En kald, forvirrende tid med blinde, ugjennomtenkte og egoistiske valg, og fortryllende, innholdsrike, fremmede, spennende, minneverdige og eventyrlige opplevelser. En periode jeg aldri kommer til å glemme.

6 kommentarer

Hege Kristin

06.02.2017 kl.16:06

så fin uke <3

Victoria Larsen

06.02.2017 kl.16:09

Høres ut som en fin uke! :)

Elise

06.02.2017 kl.17:58

Hvor ser du sesong 7 av Modern Family? (fenomenal serie)

Leandra Valencia

06.02.2017 kl.18:55

Elise: Netflix :)

S

06.02.2017 kl.21:11

Sår blir til arr, og det kjenner du jo alltid! Sånn sett kan man jo si at tiden leger alle sår, men det er sant som du sier at den egentlig ikke gjør det!

Klara

07.02.2017 kl.18:30

Hei!

Gud som jeg elsker dine meninger rundt emner. Jeg vet du før har skrevet om de 2 presidentkandidatene til valget i USA i år, og engasjert var du. Jeg har bare så sinnssykt lyst å høre din mening om USA og hvordan de styrer systemene. Jeg hører hele tiden "USA er mulighetenes land" "USA er mitt yndlings land" osv osv. Men da står jeg her og bare å tenker hva? Hva har dere egentlig gått glipp av? I mine øyne er USA ett av de korrupteste landene. Jeg er så glad at jeg i så ung alder - 15 år, kan se hvor dårlig og urettferdig det er styrt. Selvfølgelig er det en fantastisk opplevelse for meg selv å besøke, shopping, luksus og alt en tenåring kan ønske seg, men ja utenfor nesetippen ser jeg også. Jeg så nettopp dokumentaren "Det 13." på netflix, som jeg virkelig kan anbefale på det sterkeste. Det handler om "The american justice system". The war on drugs, kriminalisering og rasediskriminering i USA. Jeg vil bare virkelig høre dine tanker og meninger rundt dette emnet :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com