hits

Glossybox september

Sponset

Månedens Glossybox er mottatt, åpnet og testet! Er like gøy hver gang, og jeg finner alltid noen nye favorittprodukter jeg begynner å bruke fast. Dere kan finne ut mer om og abbonere på Glossybox og produktene man mottar i boxen på Glossybox.com. Der finner dere også alle produktene som er snakket om i dette innlegget. La oss se hva som befant seg på innsiden av månedens box!

1. Garnier Out Cream Delecacy - Denne er mild, passe tykk, lett å påføre og har en deilig lukt av vanilje, mandel blomster. Ganske klassisk lukt, ikke noe spesielt, men liker konsistensen og den er deilig å smøre leggene med etter en dusj og en runde med høvvelen. 

2. This Works Camera Closeup: 3-in-1 - Yes. Denne var bra. Dette er både en maske, moisturiser og primer. Jeg liker den best som primer under sminken, og her gjør den jobben sin. Huden blir myk, glatt og sminken legger seg veldig fint over. 

3. Medusas Makeup Lipstick "Sugar Daddy" - Nyydelig design, og helt ok farge for meg. skulle gjerne vært mørkere. Men konsistensen er fin, den tar seg bra ut på sminkebordet ooog den er vegansk. Me likey.4. Nabla Cosmetics Eyeshadow - Også vegansk og cruelty free, øyeskygge med helt grei pigmentering. Fargen er jeg litt usikker på hvordan jeg skal bruke, men er fin farge å prøve en ny look med. Lilla ser egentlig ganske bra ut til brune øyne, så we'll see.

5. Model Launcher Cosmetics Brow Duo Pencil - Synd at jeg akkurat har kjøpt ny øyenbrynspenn, tenkte jeg da jeg åpnet denne... Men heldigvis kan jeg få bruk for denne også. Den har litt lysere farge, og svakere pigmentering enn den jeg allerede har. Så jeg tenker å bruke den til å fylle inn øyenbrynene istede for å forme dem.

Balto ville photomombe noen bilder, så jeg legger diskré ved disse bildene for å vise hvor nydelig og stor han har blitt :))<333 Prinsen min.

2 kommentarer

Henriette Celin

13.09.2016 kl.16:00

Flotte produkter da. Likte spesielt leppestiften (:

Helena

13.09.2016 kl.21:10

Glossybox er så spennende! Har så lyst på det. Og Balto er jo bare heelt nydelig, åh.. Så utrolig fotogen! Jeg har forresten nominert deg til Liebster Award på bloggen min (http://justamoment.blogg.no/1459691636_03042016.html) :) Jeg er veldig sent ute med det, men hvis du har lyst så er det jo bare å delta! Ha en fin tirsdagskveld :D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com