hits

Skamsyden
Dr. Denim-bukse fra Junkyard her
Skjorte fra Junkyard her
Supercell sko fra Junkyard her
Jakke fra Pull & Bear 
Veske fra Tiger of Sweeden

30 grader i Bergen i dag... Om jeg hadde gått med klærne ovenfor, ville jeg nok svettet bort. Dette antrekket er fra i går! Litt nytt fra Junkyard (sponset) og litt bilder av lille Baltopusen. Dagen i dag har gått til sommerlige aktiviteter som sandvolleyball, husrengjøring, fruktispising og slikke litt solnedgang. Nå er det snart duket for årets Paradise Hotel-finale med Caroline og Balto. Jeg har klart å unngå å se dette omtalte finalebildet, men det var selvfølgelig en kul en som fortalte meg hvem som vant selvom jeg spesifikt ba vedkommende om å holde veldig godt kjeft. Så for dere som har sett "ting som irriterer meg-videoen" min, kan tenke seg til at jeg ble passelig forbanna da :) Menmen, blir sikkert spennende selvom? Er det faktisk noen som ikke vet hvem som vinner?

 

3 kommentarer

Edel Kristina

02.06.2016 kl.22:47

Jeg vet det ikke, så jeg gleder meg til å se nå! Kos dere uansett da :)

Amalie

03.06.2016 kl.01:56

Den katten der altså.. Noe av det fineste jeg har sett

Emilie

03.06.2016 kl.13:09

Hei lurte på hvor klærne fra ditt siste vsco bilde er fra? Er spesielt interessert i de svarte skoene med hælreim, de var fantastisk fine! :D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com