hits

Min dag minutt for minutt 11.05.16


Overdel her (sponset) og vipper, som alltid av den flinke Maylinn her

Akkurat nå er jeg så trøtt dere, så jeg skal prøøøve å skrive dette innlegget så skal jeg prøøøve å se dagens Paradise. I dag har vært en lang dag. Vi kan ta en mini-min-dag-minutt-for-minutt!

08.30: Står opp, tar på meg stygge klær og sminker meg ikke, for jeg vet hvilken dag det er. Jeg har fått klar beskjed av russen om at jeg skal bli vannet dobbelt så mye i dag, siden jeg nektet å bli vannet i går da det egentlig var min dag i følge svartelisten :))) Så jeg er lur og pakker med meg bytteklær (som også er treningsklær til etter skolen, wohoo to fluer i en smekk)

09.25: Det er en nydelig dag, så jeg får nyte den så lenge jeg kan. Jeg spaserer dermed til skolen i t-skjorte og joggebukse og med John Mayer i ørene. En bedagelig start på morgenen kan man si.

11.30: Tar meg en rolig tur på toalettet i storefri. Jeg vasker hendene og hører hvisking tisking utenfor døren. Jeg vet jo hva som venter, og så sannelig... Jeg åpner døren og en flokk med russ er samlet for å føre meg ut i solskinnet. Der får jeg meg en real dusj av et par halvannenlitere. Jeg drypper ned hele skolegangen da jeg vandrer målbevisst mot toalettet igjen med en pose med byttetøy.

12.00: Jeg er sånn halvveis tørr, og sitter og skriver en spanskpresentasjon om mørk materie og mørk energi. Right up my alley, så jeg koser meg veldig med det før det bærer avsted til treningssenteret hvor jeg utfører en etterlengtet økt på hele overkroppen.

16.00: Sitter på bussen med Roba, Marthe, Caroline og Victoria. Vi ender opp i en park i byn og ligger og soler oss og spiser frukt, før vi går og kjøper et skjørt til Caroline.

21.54: Jeg brukte hele resten av dagen i byn, så nå ligger jeg godt plassert i sengen klar for dagens paradise. Gud det skal bli digg. Håper dere har hatt en fin dag i solen. I morgen forsvinner nemlig varmen i Bergen! </3 Oh well, it was fun while it lasted. 

Én kommentar

Camilla Acklam

12.05.2016 kl.10:05

Hahah har opplevd den med russen noen ganger jeg også. Ikke like gøy når man ikke vet hvilken dag det kommer på, og ikke har med seg skiftetøy.

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com