hits

The big bang theory

Nå har jeg intatt jobbeposisjon ved skrivepulten og to skolebøker ved min side som venter på å bli bladd i. Jeg kom akkurat hjem fra trening ettersom gymlæreren ikke kom til timen i dag. Så da dro noen venner fra klassen og jeg en tur på Nr1fitness, flinke som vi er <3 Fitness har fått nye garderober, nye rom, nye apparater og alt er bare luksus, så det er gøy å prøve ut nye ting. Ellers er det masse gode spørsmål i kommentarfeltet i innlegget under, og jeg skal snart ta meg tid til å sette meg ned å svare på dem på video. Til helgen kanskje? 


Jeg våknet opp til en godtepose med sure kirsebær stående på kjøkkenbenken i dag. Barndomsfavoritten! Pappa kjøpte med seg noen hjem til meg etter nattevakt, som den engelen han er.


Ny digg hoodie fra Romwe her (sponset)

Burde begynne på leksene nå, for det er en del. Starter med det verste, you guessed it, økonomistyring. Kjenner jeg gruer meg ass. Vil kjappe meg å bli ferdig slik at jeg kan se noen episoder med The Big Bang Theory, som jeg merker jeg utvikler en avhengighet til for tiden. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har sett det tidligere. Jeg elsker jo fysikk og historie, så jeg tror det faktum at jeg ofte forstår spøkene deres gjør showet komplett for meg. Også er jo karakterene helt herlig. Jeg tror favoritten min, bortsett i fra Sheldon må være Howard. Utseende hans sammen med de passende skuespillerprestasjonene er helt fantastisk. Hihi, mye seriesnakk i det siste. Menmen, noen andre som også følger med på det? Anyway, NÅ begynner jeg på leksene. 

8 kommentarer

14.01.2016 kl.18:19

hvis du elsker fysikk, hvorfor har du det ikke som et programfag på skolen? :)

14.01.2016 kl.18:29

hva gjør du som oftest i helgene?

:)

14.01.2016 kl.18:48

hvilke programfag har du? liker du dem? :)

14.01.2016 kl.19:46

Kan du fortelle litt mer om hvordan det er å ha programfaget økonomistyring? Hadde tenkt til å velge det, men etter å ha lest om hvor mye du hater det så blir jeg litt usikker hahaha

Henriette Celin

14.01.2016 kl.20:19

Er kjekt når treningssentre får noe nytt ^^

og snill pappa du har som kjøpte snop til deg.

Det hjelper på når man holder på med jobb eller skole ;-)

Kos deg videre så godt det går<3

Malin Våde

15.01.2016 kl.19:49

The Bing Bang er faktisk best. Det er SÅ gøy! Skjønner at det passer midt i blinken for deg<33

fie

16.01.2016 kl.02:10

hvor ofte trener du?

hva e treningsprogrammet diitt?

fav bloggere?

har du tumblr?

bruker du masse tid på skole?

er du fornøyd med vippene dine?

faller dine ekte vipper av?

18.01.2016 kl.19:06

kor e buksen fra?

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com