hits

NY

Hei og god helg, alle fine lesere ♥ Er det en ting som aldri blir gammelt, er det å blogge om at det er helg. Det føles like deilig hver fredag. I dag har trinnet vårt vært på fjelltur og nå har jeg akkurat spist lunsj, dusjet og stelt meg for resten av dagen. Dette blir en rolig fredag. Typen er blitt syk så i kveld skal vi nok bare slappe av og sikkert se en god film. Noen forslag? I morgen skal jeg i en bursdag og det er de planene jeg har for helgen så langt. Ganske rolig, så det skal bli deilig :)
Skinnjakke fra Shein her

 

5 kommentarer

Kjempe fint antrekk :)

- Gaia

29.05.2015 kl.14:30

Superfint antrekk! Eeeelsker shortsen, er den fremdeles tilgjengelig?

29.05.2015 kl.17:03

sletter du alltid håret? selv når du skal ha det i flette slik som over..? du har jo utrolig fint naturlig hår, ha det mer slik!

Lykke

29.05.2015 kl.18:25

Du er utrolig pen! Wow! Men hvordan fikk du plutselig så langt hår? Tre dager siden hadde du veldig kort! (Det var utrolig fint det også!)

stine

30.05.2015 kl.00:43

Hva het sangene du brukte i videoen me deg og kjæresten din?:)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com