hits

Ferie og mat

Heyhey! Jeg befinner meg fortsatt på fjellet, men drar hjemover i morgen. Så nå skal siste natten og morgendagens hotellfrokost nytes før det bærer avsted til Bergen. Og i morgen er det 1. april, noe som betyr at jeg kan spise godteri og usunn mat igjen! Jeg har jo gått hele mars uten verken snop, kjeks, chips, kaker, pizza og annen junkfood. Helt ærlig, ikke så gøy, haha. Jeg er for glad i mat og syns ikke det er så farlig å unne seg litt godt innimellom. Så lenge man spiser sunn og variert mat til vanlig da, noe jeg gjør og trives med. Men herregud, smågodt og sjokolade er rett og slett for digg til å leve uten, for min del i hvertfall. Så det kommer nok til å bli spist en del av nå i påsken før jeg fortsetter en healthy lifestyle + snop av og til ♥

I dag har jeg både stått på slalåm og langrenn og funnet ut av at begge deler er like drit og at jeg gleder meg til sommer. Vi har spist en treretters middag her på hotellet som dere kan se forretten til på bildet under. Og i kveld skal Tobias og jeg se Paradise Hotel på hotellrommet og kanskje jeg popper en Freia sjokolade kl. 12, hahah neida. Håper alle koser seg i påskeferien!

5 kommentarer

31.03.2015 kl.21:30

herrejesus, er det din mage? syykt :o

.

31.03.2015 kl.22:30

Jeg bor sånn 1 kvarter derfra, og skal dit på slalom torsdag eller fredag, kjiiiiipt! :'(

Karoline

31.03.2015 kl.23:42

Magen din! <3 kan du legge ut video av hvordan du trener? :D

Silje Eriksen

01.04.2015 kl.11:24

Å så koselig! Skjønner at det skal bli godt å unne seg litt snop i påsken etter 1 mnd uten :-) Du er flink og for en flott mage :-)

Leandra Valencia

01.04.2015 kl.11:36

Silje Eriksen: tusen takk for det! :D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com