NYTT HJEM, NY SKOLE, NYTT ÅR

I juli hadde jeg totalt bloggferie, så vi begynner andre del av oppsummeringsinnlegget i august. Let’s get right to it.

I august flyttet jeg ut hjemmefra! Jeg leier en leilighet som pappa har pusset opp på Danmarksplass. En nydelig liten hule ikke så langt fra skolen, og ikke så langt fra sentrum. Så her har jeg levd snart mitt første halvår på egne ben.

 Friåret tok endelig slutt og i august var det tid for fadderuke og skolestart på Noroff! Uforglemmelig spennende og gøy å starte på filmskole.

 Espen, Erik, Ana og jeg tilbrakte en helg i Slondalen, uten internett og dekning en hel helg. Vi gikk turer, fisket, klappet kuer, spilte brettspill og spiste kaker Ana hadde bakt til turen. En forfriskende get away fra sivilisasjonen. Definitivt noe jeg vil gjøre igjen!

Jeg dro en spontan men altfor kort tur til til Amsterdam med Roba, Sol og Espen. Til tross for bare to dager, og til tross for at det var Amsterdam, følte jeg vi hadde relativt høyt tempo på ting vi opplevde der. Super bummer at vi møtte opp på Van Gogh museumet så var det utsolgt for billetter de dagene vi var der 🙁 Drømmen min ble litt knust, men da har jeg det til overs en annen gang. Jeg returnerer nok om ikke så altfor lenge.

Innspillingsuke! Jeg fikk manuset mitt gjennom og regisserte min første kortfilm i forbindelse med Noroff sitt første prosjekt, fiksjonsfilm 1, 30 Seconds to Mars.

Noroffs andre prosjekt var eksperimentell film – et prosjekt jeg likte mye bedre enn forventet. Jeg lagde min eksperimentelle kortfilm om søvnløshet. Både denne og 30, Seconds to Mars finner dere på youtubekanalen min som er linket under headeren.

Så kom julaften også nyttårsaften og plutselig var det 2019. Godt nyttår! La oss gjøre vårt beste. Har dere noen fine minner fra året som gikk?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg