Det er ikke ofte jeg prøver meg frem på kjøkkenet, eller er å finne på kjøkkenet i det hele tatt. Men av og til slår jeg til med noe digg faktisk. Frokoster er jeg best på. Varme rundstykker med all slags pålegg er egentlig standard meg om morgenen, og jeg koser meg skikkelig med det. Middag derimot, det er en helt annen sak. Jeg tror ikke noen har sett meg lage middag før. Men nå når jeg for en gangs skyld gjorde det her om dagen, og det i tillegg ble ganske godt, da må det faktisk deles på bloggen. Så dette er altså et lite middagstips til de som er like talentfulle som meg på kjøkkenet, eller som ønsker noe lett, godt og sunt. En ganske enkel miks med veldig god smak!
Jeg har brukt:
– Baby leaf salat
– Fullkorns pastaskruer
– Pesto
– Fetaost
– Soltørkede tomaer
– Pinjekjerner
Framgangsmåte:
Jeg koker pastaen som anvist på pakken. Når de er ferdig tar jeg 1-2 spiseskjeer med pesto og rører det sammen med pastaskruene. Så finner jeg frem en skål og mikser alle ingrediensene nevnt over sammen. Superduper lett, og utrolig digg!
Noe dere tror dere hadde likt? Har dere noen andre lette, gode oppskrifter jeg burde prøve meg på?
Å jada, jeg VET at jeg hadde likt den salaten der. Ingredienser etter mitt hjerte! Hva er bedre enn god mat som man kan slenge sammen på ti minutter?
Nam! Så godt det så ut, må prøve
Pitapizza er alltid en slager for min del. Bor alene, så orker ikke styre og ordne på kjøkkenet i en halv evighet. Tar bare et pitabrød og fyller på med pizzasaus, ønsket tilbehør og i ovnen i ca 10-12 min 🙂
Tanja Madsen: Jaa, ikke sant?
Nam det så godt ut. Inspirerte meg til å prøve det samme til kveldsmat 🙂
Linda Kristin Lie: Wii, så bra. Tror ikke du vil angre
Lise: Høres superpigg ut. Vil prøve
Kristine Larsen: Jaa, du vil ikke angre tror jeg