Min kjærlighet for havregrøt er så stor, dere. Det er så mye forskjellig man kan kombinere det med at man kunne spist en forskjellig skål med havregrøt hver dag i en måned. Det er jo nesten det jeg gjør da. Mitt forrige favorittilbehør i havregrøt var honning, men ettersom jeg bare spiser vegansk kost denne måneden, måtte jeg finne meg en ny. Så da prøvde jeg den herlige smaksbomen på bildene i dag. Et absolutt must å prøve for alle havregrøt-elskere! Jeg er ikke en mester på kjøkkenet akkurat, men enkel mat som havregrøt har jeg begynt å bli god på etterhvert. Jeg ga opp å prøve å lage det i kjele, for det er det bare pappa som får til. Men jeg syns den blir nokså god i mikroen også! Er dere glad i havregrøt? Her er i hvertfall min veganske oppskrift:
Ingredienser:
2dl lettkokte havregryn
3dl rismelk
1ss syltetøy
1/2 banan
1 håndfull rosiner
1ss peanøttsmør
Fremgangsmåte:
Tøm melk og havregrynet i en skål. Sett den i mikroen på 3min. Rør om og ta til slutt på tilbehøret.
En ganske selvsagt fremgangsmåte, men poenget her var at 3min funker perfekt med 2dl havregryn og 3dl melk i mikroen!
Som en liten digresjon må jeg bare nevne at The Martian, som jeg sa jeg skulle se på kino i går, var sinnsykt spennende og traff virkelig blink hos meg. Med innslag av komikk, spenning og masse astronomisnakk, satt øynene mine fullstendig låst til skjermen under hele filmen. Hvis dere likte Interstellar, kommer dere til å like The Martian. Jeg elsket den i hvertfall og vil absolutt anbefale den om noen skal på kino! Da folkens… må jeg avslutte her og begynne på litt lekser. Kanskje får jeg tid til å redigere ferdig en video til dere også i kveld :))) Håper dere likte mattipset. Vi snakkes snart!
nam!
Åhhh, nam!
Ser godt ut!
Det så veldig godt ut, flink du er 🙂
Liker bloggen din mer og mer for hver dag som går!
Mmm, det så godt ut.. På bare nevne at etter innlegget ditt for noen dager inspirerte du meg faktisk til å teste ut vegansk kosthold! Blir først å prøve en uke hvert fall, så får vi se. Mange takk for oppskrift hvert fall 😀
Madde K.K: ååå tusen takk for det! Kjempe hyggelig å høre 🙂
Anonym: så spennende! håper det går fint og kjempeglad for å høre at jeg inspirerte deg
Så gøy! Er jo mulighet med vann også som veganversjon, men smaker garantert mer med rismelk, det fikk jeg lyst å prøve ut! 🙂 Får man tak i rismelk i vanlig matbutikk?
Har virkelig elsket bloggen din EKSTRA mye den siste uke Leandra!! Virker som du skriver med mye mer glede og lidenskap av en eller annen grunn;) og den havregrøten så amazing ut forresten! Stå på
kan du plis legge ut link til hvor du fant designet ditt????
Anonym: Nei dessverre, jeg har laget det selv :/
Julia: Kjempe koselig å høre! Tusen takk Julia 😀
Celine: Ja, jeg syns den blir mer creamy med melk. Du kan kjøpe det på vanlige butikker, vanligvis under “allergener”
Det skal jeg se etter, tusen takk! 🙂
Celine: Bare hyggelig!
Hvis du har melk i er det jo ikke “vegansk”?
Nam! Jeg elsker virkelig havregrøt, og dette så utroolig godt ut <3
Anonym: rismelk kommer ikke fra et dyr så jo 🙂 finnes masse vegansk melk