Har jo blogg jeg og

Hei dere! Jeg satt og leste gjennom litt blogger før jeg tenkte å legge meg, men så kom jeg plutselig på at jeg har jo en blogg selv som kanskje burde oppdateres. Jaa, tenk at det er første søndag i advent i dag da! Det er jo så utrolig koselig. Eneste jeg liker med vinter er jul og julestemning tror jeg. I dag har jeg og kjæresten bare slappet av, spist middag med familien hans og litt sånn. I går var vi først på 24-timers cup i Vestlandshallen men vi var der sikkert ikke mer enn i 24 minutter før vi ble en gjeng som dro hjem til Fabian. Der tilbringte vi resten av lørdagskvelden vår, og du kan tro det ble stemning. Vi presterte å miste siste bussen da vi skulle hjem. Hastet litt siden vi skulle passe broren min, men vi kom nå oss hjem alikavel med litt hjelp fra noen snille sjøfører <33

Har veldig få fine bilder fra i går, menmen. Tenker jo aldri over at jeg skal ta bilder til bloggen når jeg er med venner. Jeg bare tar noen helt tilfeldig også når jeg skal blogge så kommer jeg på at åja jeg tok jo noen bilder med mobilen jeg kan bruke, haha! Er sånn etter så og si hver helg. Må begynne å bli flinkere altså.

Og seee de gode kjeksene moren til Tobias bakte i dag. Piner meg selv når jeg ser på dette bilde *hjerteøyner-emoji*

Ellers i dag har jeg ryddet plass til julekalenderne mine. De tar opp hele pulten, hahah åå gleder meg til i morgen tidlig så tror jeg legger meg nå. Nattinatt 🙂

Kuring og hårklipp

// Sponset behandling

Hei! På onsdag var jeg hos frisøren og det var virkelig på tide for min del. Husker ikke sist jeg satt i en frisørstol. Har bare pleid å stusse håret mitt selv hjemme, så det var veldig forfriskende med en tur til frisørsalongen og gjøre det ordentlig. Jeg klippet av store deler av de slitte tuppene mine pluss at jeg fikk kuret håret med en dyptvirkende hårkur. Dette gjorde jeg hos Bjuti Hårstudio som ligger i Lars Hillesgate 29 rett ved Sats i Bergen Sentrum. Utrolig nydelig innredet hårsalong hvor du blir servert te/kaffe og blir behandlet som en prinsesse ♥ HER kan dere se hjemmesiden deres.

Her mine kjære lesere, er resultatet av antipermanent og for mye retting av håret. Slik så det altså ut helt naturlig, etter jeg hadde latt det lufttørke.

Her er resultatet etter klipp, kuring og retting

Som dere ser, ble det en del cm kortere men det trengtes absolutt å klippes så mye som hun gjorde. Så nå føles det herlig med helt friske tupper for en gangs skyld. Og det var i tillegg utrolig deilig med hårkur. Anbefales!

Hva syns dere? 🙂

Sunn sjokolademousse

Hei og goood fredag alle sammen! Nå skal jeg slå til med et mattips til dere. Dette er noe jeg smakte da Rebecca og jeg var å besøkte Ine i Stavanger. Ine fant en sunn oppskrift på en dessert som hun lagde til oss. Jeg tror både Rebecca og jeg var skeptisk til den først pga ingridiensene, men vi ble faktisk veldig positivt overasket! Syns det var kjempegodt. Perfekt hvis du er sjokoladesyk og ikke vil være så usunn.

Til to serveringer trenger du:

– 1 stor moden avokado
– 2ss kakaopulver
– 1ts honning (jeg brukte melis)
– 1ss sjokoladeprotein
– 3ss kesam eller gresk yoghurt
– 1/2ts kanel

Dette gjør du:
Skrell og del opp avokokadoen og bland inn resten av ingridiensene i en bolle til en klumpfri røre med stavmikser. Det blir ekstra godt med litt frukt og/eller bær på toppen. Jeg blandet inn litt banan, bringebær og blåbær hinn dagen og det var supergodt.

Den er også veldig mettende! Spiste en tredel av innholdet glasset på bilde ovet og det var nok som mellommåltid for meg. Herlig å kunne nyte noe så godt med god samvittighet 🙂

Er dette noe du kunne tenkt deg å prøve? 

Vippefin til jul og nyttår

// Sponset behandling

Hei dere! Nå har jeg fått et nytt sett med vippeextensions. Jeg har ikke hatt det siden august, så det var herlig å endelig ta det igjen. Er jo så utrolig lettvindt å slippe maskara, og i tillegg ser jo det så mye finere ut med extensions. Jeg er helt frelst av dem, og i dag jeg vil jeg komme med en anbefaling om hvor dere bergensjenter kan ta det!

Jeg tok nytt sett hos Sarah Talbot i Storåsen 37. Jeg ble utrolig fornøyd med både lengden (13mm på det meste) og bøyen og volumet på vippene. Kunne ikke blitt bedre! Hjemmesiden hennes er Facebook.com/LashesbySarahMee for dere som er interessert 🙂 Hun tar bare 700kr for nytt sett ut 2014! Så hvis dere vil være vippefin til jul og nyttår, må dere slå til snart!

Her er resultatet!

Hva syns dere om vippeextensions?

Tb til sommer

Sommeren 2014 for meg var helt feilfri ♥ Hadde en nydelig og trist sommeravslutning med ungdomsskolen etterfulgt av den første dagen i ferien som virkelig var en pangstart på sommeren. Mange venner og jeg samlet oss på en strand og bare koste oss hele dagen og kvelden. Resten av ferien bestod av bading, nye venner, fullstendig uventede eventyr, Gran Canaria med venner og familie, masse trening, henge med venner hver dag, vannski, sommerflørt som utviklet seg til kjæreste, hytteturer, byturer, strandturer, bursdager. Og på toppen av det hele, en langstreik med helt fantastisk vær! Ååh, som jeg savner det. Det skal virkelig mye til for å slå sommeren 2014 altså.

Spørsmål og svar #72

Kan du lage en roomtour?
JA! utrolig nok er jeg ferdig med rommet mitt nå – etter å ha bodd her i to år. Så da skal jeg spille inn en roomtour til dere så snart det oppstår en mulighet for det 🙂

Hvordan fungrerer det med bryststøtte i den kjolen?
Det er ingen brystøtte i kjolen, men stoffet gjør på en eller annen måte at det ser bra ut uansett. Jeg brukte ingen form for bh eller brysstøtte i den. 

Går ikke du og Solfrid på samme skole lengre?
Nei dessverre. Hun byttet faktisk etter første uke på U.Pihl og det skjønner jeg veldig godt. Hun hadde veldig lang skolevei og det er jo ikke noe særlig gøy med tanke på at vi slutter ti på halv fire hver dag untatt fredag. 

Hvorfor skal du bytte skole?
Jeg er ikke så fornøyd med U.Pihl. Kjipt skolebygg, ubrukelig kantine, elendig ukeplan og jeg følte på en måte det ble ungdomsskolen på nytt igjen bare værre på mange områder. I tillegg har jeg for det meste vært med de jeg kjenner fra før, og dermed har jeg ikke fått så mange nye venner heller. Derfor tenker jeg det blir veldig positivt og forfriskende for meg å bytte. Er kjent med mange der som sier at de er super fornøyd med skolen og at den anbefales. Så da gleder jeg meg til å begynne på tertnes i midten av januar.

Hvilken størrelse har du turtleneck genseren din i?
Den er i XS. 

 

Kan du legge ut treningsprogrammet ditt på bloggen?
Jeg har egentlig ikke noe fast treningsprogram, men har mange øvelser jeg gjerne kan vise dere på en eller annen måte. Kanskje gjennom videoer? Dere får være litt mer presise med hva dere vil ha så skal jeg prøve å lage noe.

Kan du lage et innlegg der du forteller om neseoperasjonen din?
Hvis dere ser i sidemenyen under kategorier, har jeg en kategori som heter “neseoperasjonen.” Der får dere vite alt om operasjonen, hvordan det var i ettertid, om jeg er fornøyd osv. HAHA, fineste bilde.

Hvilken størrelse har du Parajumperen din i?
Jeg har min i S, men jeg kunne sikkert også hatt den i XS siden den sitter litt løst på kroppen. 

Hvor trener du?
Nr1Fitness. 

El fin de semana

God kveld alle sammen! Nå ligger jeg utslitt etter en mandag med både skole, gym, trening og rydding og vasking av hele rommet. Utrolig deilig å ligge nydusjet og innpakket i nytt sengesett og slappe av og blogge litt til dere om helgen min ♥

På lørdag var jeg jo som sagt i bursdagen til Luna, og jeg koste meg i hvertfall masse med fine folk før jeg etterhvert dro og nattet hos kjæresten til søndagen. I går var vi på kino og så Mockingjay part 1. Og alle dere som har lest bloggen min en stund vet hvor mye Hunger Games betyr for meg. Så da var det opp tidlig og se Cacthing Fire før kinoen ettersom Tobias utrolig nok ikke hadde klart å se den enda. Nå gleder jeg meg bare utrolig mye til den siste filmen. Da blir det nok litt grining i kinosalen kan jeg tenke meg, ååå noen som vet når den kommer ut? Klarer ikke å vente 🙁

Her er litt iPhonebilder fra lørdagen min

Har dere hatt en fin helg?

The dress for tonight

Hei, alle sammen! Nå har jeg egentlig litt dårlig tid siden jeg må nå bursdagen til Luna som begynner 19.00. Ville bare innom for å vise dere kjolen min for i kveld. Kjøpte den da jeg var på Gran Canaria i sommer og har gledet meg veldig til å bruke den. Det er litt morsomt, for da jeg prøvde den i butikken hadde de bare XS og jeg var usikker på om jeg skulle kjøpe den fordi den var litt for liten og jeg fikk såvidt igjen knappene bak. Men jeg må ha blitt tynnere helt uten å være klar over det selv, for i dag fikk jeg den igjen uten problemer og mamma sa til og med at den var litt løs i ryggen, hahah litt tidig å se. Uansett, jeg ønsker dere også en fantastisk lørdagskveld! ♥


Kjole fra Zara.

Lunsjtips // fresh yoghurt cup

Tidligere i uken var jeg på en liten runde med juleshopping med Caroline, og fikk unnagjort gaver til en del viktige personer. Og tenk, vi er fortsatt i november! Sykt stolt nå altså. Endte opp med å kjøpe en liten ting til meg selv også – som belønning for effektiviteten min. Var innom Traktøren Kjøkkenutstyr og kom over en yoghurt kopp. Man kan ta youghurt i koppen med seg hjemmefra, og fylle lokket med det man vil blande i youghurten. I dag har jeg med meg tyrkisk youghurt og tok både havregryn, oppsmuldret bixitkjeks og oppkuttede mandler i lokket. Gleder meg til å prøve andre ting! Syns i hvertfall den var genial. Og perfekt som julegave til en venn/søster/mor 🙂


69kr på Traktøren Kjøkkenutstyr

Små gleder i hverdagen

Hei, dere! Siden sist har det ikke skjedd noe som helst spennende, hence den dårlige oppdateringen på bloggen. Hverdagen min er like grå som været, og livsgleden har sunket betraktelig siden sommerferien. Noen vil kanskje kalle det vinterdeprisjon, noe jeg blir rammet av stort sett hvert år 🙁 Det som holder meg gående though er små gleder i hverdagen ♥ F. eks at jeg har fått ny skoleplass! Begynner på ny skole i midten av januar, noe jeg gleder meg veldig til! Hmm av andre smågleder var jeg den eneste i spansklassen som fikk 6 på en skriveøkt, wiii lov å være stolt da! Og ellers gleder jeg meg masse til pappa er ferdig å oppusse huset han skal flytte inn i 1. des. Så tror nok desember blir en bra måned med tanke på at jeg kan få dekorere et nytt soverom, pluss jul og nyttår selvsagt!

En annen ting som gjør meg glad merkelig nok, er å rydde. Hahah spess ja, men elsker å ha rommet ryddig. Når alle plaggene ligger brettet fint i skapet blir jeg glad og fornøyd. Så glad at jeg rett og slett måtte ta litt bilder av mesterverket mitt. Noen andre som også blir glad av det?