Coco made me do it, GEEK

Hei! I dag tar jeg langhelg. Vi har selvfølgelig fri i morgen, men vi er noen av de få som får fri på fredag også, så det skal bli utrolig deilig med en liten ferie. I kveld skal jeg på førpremieren av The Other Woman sammen med Marte, Victoria og Caroline og gleder meg masse til det. I sammenheng med at vi får billetter til førpremieren, får vi også hver sin goodiebag som jeg var og hentet i posten i dag. Jeg hentet også en pakke fra Sheinside og her er to av t-skjortene som lå inni.


Kan kjøpes HER.


Kan kjøpes HER.

VINNERNE AV KONKURANSENE:
Vinneren av kinobillettene ble Charlotte, og hun har blitt kontaktet på mail og vil motta kinobilettene snart. I dag skal jeg også kåre vinneren av $100 gavekortet på Sheinside.com. Og den heldige vinneren ble da Elise som blir kontaktet i dag. 

Bloggmat

Nå skal jeg anbefale noe som jeg har blitt helt avhengi av i det siste. Kunne dønn levd på dette resten av livet, for det smaker jo rett og slett som friskt snop. Og det beste er at det heller ikke er så usunt. Sitter med det forran meg i dette øyeblikk og skal spise det som dessert snart, nam ♥ Du trenger Tine sin ekte vaniljeyoughurt, Crunchy Musli og oppkuttede jordbær. Det er ikke vanskeligere enn at du bare legger alt dette oppi en skål, så er du ferdig. Blir like overasket over hvor sykt godt det faktisk smaker hver gang. Elsker kombinasjonen.

Hva syns du? Har du noen enkle mattips du vil dele med meg?

Vollane

Nå har jeg vært på Vollane for hundrede gang denne uken og hatt en super dag med masse venner. Har til og med badet for andre gang i år og det var jo sååå kaldt, men alle andre gjorde det så da kunne ikke jeg være pussy. Solfrid, Caroline og Sol var helt syk i hode og presterte å svømme ut til en øy. Den skal de ha en applaus for, herlighet. Nå har Solfrid og jeg nettop komt hjem og tatt oss en dusj. Snart blir vi hentet og kjørt ut på landet hvor vi skal tilbringe resten av helgen. Kos dere masse i kveld ♥


Ikke glem å meld dere på en konkuranse hvor dere kan vinne kinobilletter HER.

Vinn kinobilletter til å se The Other Woman (AVSLUTTET)

Nå skal jeg ha en konkuranse hvor jeg skal gi ut en kinobillett til deg og en venninne til den nye filmen The Other Woman. Kinobillettene gjelder for hvilken som helst kino i hvilken som helst by og vil havne i posten til vinneren i løpet av noen dager. Dere ser traileren under, og jeg skal selv se denne på førpremieren med noen venner nå på onsdag. Gleder meg masse fordi det virker som en utrolig morsom og kreativ film!

Det eneste du må gjøre for å være med i konkuransen er å dele dette innlegget på facebooken din, og legge igjen mailadresse i kommentarfeltet slik at jeg kan kontakte deg. Vinneren blir kåret  på søndag så kjapp dere, og masse lykke til! 

Vinneren av konkuransen ble Charlotte Turøy. Gratulerer!

Because I’m happyyy

Da var det helg igjen og solen stråler i Bergen. Det skal bli fortsatt være nydelig vær så gleder meg til å være masse ute med venner. I kveld kommer Solfrid og jeg tror hun skal sove her hele helgen. Vi har planer om å dra på stranden med masse folk og forhåpentligvis lage en minnerik helg. Nå er jo det snart mai, som betyr enda flere fridager og dager i solen. Mai er favorittmåneden min såee ♥

Hva skal dere i helgen?

Rolah Lønning // Frisk Hud

For en liten stund siden ble jeg kontaktet av Rolah Lønning som er forfatteren av en ny hudbok som handler om hvordan man får en vakker og problemfri hud, både i ansiktet og på kroppen. Jeg fikk den i posten for noen dager siden og jeg har allerede fått tid til å lese en del igjennom den. Det er utrolig mye bra. Så mye interessant og lærerikt at jeg endte opp med å sitte å lese i den mye lengre enn planlagt. Jeg har fått et såpass godt inntrykk av Rolah og boken at jeg absolutt vil anbefale den til dere som er interessert i hudpleie eller prøver å få finere hud!

Den blir lansert 1. mai for alle som er interessert!

Spørsmål og svar #66

Kan du legge ut videoer snart? 
Dette spørsmålet får jeg hundre ganger om dagen på alle sosiale medier, så vennligst slutt å spør. Jeg legger ut videoer når jeg har lyst, men iMovie er blitt så treig at jeg ikke har gjort det på en stund. Likevel kan godt være det dukker opp en video en dag. 

Pleier det å være vakter når du tar sol?
Har bare hørt om noen som har blitt tatt, men aldri har jeg opplevd selv at det har vært vakter der. Tror ikke det blir noe problem å komme seg unna hvis de er der en dag.

Har de Monki i Bergen?
Ja, på Galleriet. 

Har du lest The Fault in Our Stars av John Green?
Nei, har hatt lyst til det kjempe lenge nå, men vet ikke om jeg orker sånn grinebøker, haha, er så forferdelig. 

Er det et kutt du har på foten?
Nei, det er et arr fra da jeg opererte etter jeg knakk ankelen i skibakken 2012.

Hvordan får du solkort når du er under 18?
Det er bare til å kjøpe fra automaten der.

Er du 100% norsk?
Nei, er 25% colombiansk, litt tysk, engelsk og ellers norsk.  

Noe annet dere lurer på?

Besparklycases

Da jeg kom hjem fra Geilo på torsdag lå det en pakke på sengen min med to nye iphonedeksler fra Besparklycases. Besparkly UB er en ungdomsbedrift som drives av fem jenter fra Bergen. Sammen designer og produserer de egne, unike iphonedeksler med jenter som hovedmålgruppe. De har et utrolig fint utvalg av iphonedeksler til både iPhone 4/4s og 5/5s. Siden deres anbefales å skjekke ut! Her er de to dekslene som kom hjem til meg.

// I samarbeid med Besparklycases.com