Anchor beach

// Bilde tatt i Thailand i 2012 med iPhone 4s. Redigert med Afterlight.

Jeg jobber med sommer2014-spillelisten, og trenger noen sangtips av dere. Jeg kan helt sikkert dele listen når jeg er ferdig med den. Så er det noen som har noen bra sommersanger de vil dele med meg i kommentarfeltet?

Mars recap
For en innholdsrik måned dette har vært. På både godt og vondt, men har for det meste hatt det utrolig gøy med herlige mennesker. Fått nye venner, grilt, vært på IKEA, longet. Nå føler jeg at 2014 har startet for fullt. Tror det bare kommer til å bli bedre og bedre ut over året, jeg. Gleder meg masse!

Dere må forresten besøke bloggen til to gutter i parallellklassen min som ville ha en shoutout: HER

To nye bukser

Hver gang jeg er ute å shopper, pleier jeg alltid å ende opp med en topp eller overdel. Men da jeg var i byn på torsdag, endte jeg faktisk opp med å kjøpe to nye bukser for en gangs skyld. Det kjøper jeg nesten aldri, så det var egentlig veldig gøy å finne to på èn dag som jeg faktisk likte veldig godt. Og det var litt tidig på Monki for hun i kassen bare: “du skal få 10% avslag siden du smilte så fint” Hahah, jeg bare “åja,” lo og ble forvirret. Først etterpå ser jeg skiltet der det står “10% avslag dersom du smiler” Haha åe, sykt koselig då.


DrDenim bukse fra Urban // 499kr


Blomserbukse fra Monki // 200kr.

Nicki Minaj // Minajesti perfume

Jeg var veldig spent på å lukte Nicki Minaj sin parfyme. Jeg syns den luktet utrolig godt da jeg luktet på den fra flasken, men først da jeg brukte den for første gang i går, ble jeg helt forelsket i lukten. Gikk og luktet på håndleddet mitt flere ganger i løpet av dagen. Tror faktisk jeg kommer til å bruke den fast fremover. Lukten er lett gjennkjennelig og den lukter ganske friskt, sommerlig og søtt, men ikke for søtt. Elsker den ♥

Den nye it-boken, Nådegaven

Jeg ble kontaktet på mail for noen uker siden hvor jeg ble spurt om å være ambassadør for en ny bok som skal bli utgitt. Den heter Nådegaven, og jeg gleder meg til å lese den fordi sjangeren har virkelig truffet innenfor min smak av bøker. Innen noen få dager kommer det som sansynligvis blir den største og mest spennende konkuransen jeg har hatt på bloggen. Du kan vinne ikke bare boken, men en goodiebag med utrolig mye fint til deg og en helt lik til fire venninner som du kan gi vekk. Uansett, dette innlegget er ment for å informere om boken, så her har dere den.

Nådegaven handler om 16-årige Katsa. Hun lever i en verden med sju kongedømmer, der noen barn fødes med en såkalt nådegave. De har ulik fargede øyne og innehar en spesiell gave eller egenskap. Foreldre til en begavet må overlate barnet til landets konge hvis han vil benytte seg av det. Katsas nådegave er dødens. Hun blir den mest effektive torpedo og leiemorder ved kongens hoff. Hun sendes ut på oppdrag for å true, lemleste eller drepe kongens fiender.

Alt endres når hun møter den unge prins Po, som også er begavet. Han har egenskapen at han kan lese tanker. De forelsker seg og begir seg sammen ut for å styrte kong Leck av Monsea. De oppdager uante sannheter om seg selv og hverandre. Har Katsa egentlig dødens gave eller er talentet hennes til for noe annet? Og hvordan skal de kunne styrte en konge hvis nådegave er å kontrollere andre mennesker?
Denne historien griper enhver leser i et strupetak og slipper ikke før siste side er lest.. Her står mennesker, relasjoner og sterke kvinner i fokus. Karakterene er selvlysende! Katsa er Pippi gone wild! Samtidig har handlingen et utrolig driv, vanvittig action og spenning. Man MÅ vite hvordan det går.

Nådegaven 1: Katsa er første bok i en trilogi. Bok 2 kommer i september 2014 og bok 3 i januar 2015.

Surprise 4 u

I dag føler jeg dønn at det er sommer ute. 13 grader , strålende sol og vindstille. Caroline og jeg dro bort på postkontoret isted for å hente noe. Det var bare tilfeldig at jeg hadde med meg longboardet, men vi fikk i hvertfall stor nytte av det på vei tilbake. Da måtte vi faktisk bruke det til å sitte boksene jeg hadde hentet oppå fordi de var så tung. Forteller ikke hva de inneholder enda, det er nemlig en overaskelse som dere får lese om i morgen. Gled dere, sier bare jeg ♥

Nå etterpå kommer mamma hjem med søsteren min, Rebecca. Det er altfor lenge siden hun har vært på besøk. Jeg var innom jobben hennes på Torgalmenningen igår da jeg var i byn, så fikk slått av en liten prat med henne, men i dag skal vi bestille Takeaway, så i kveld skal jeg kose meg med familien. Ha en fin helg alle!

Her er en liten sneak peek på hva jeg fikk i posten.

Outfit // Skjorte og cardigan

Hallo!

I går var gjengen på IKEA og spiste ♥svenske kjøttboller♥ Jeg endte også opp med å kjøpe litt nye greier til rommet mitt som jeg fortsatt jobber med. Det kommer sikkert en updated roomtour når jeg føler meg ferdig, men kjenner jeg meg selv rett, kan det ta litt tid.

I dag har jeg fått unnagjort engelsktentamen og den gikk også veldig bra. Jeg blir utrolig lei når jeg sitter der da. Spesielt når jeg ser ut vinduet og solen skinner. Jeg kjappet meg i hvertfall hjem og stelte meg for enda en fin dag ute. Nå drar jeg snart inn til byen med girlsa og ser hva vi finner på der. Solfrid sin skole er i byn i dag, så kanskje vi treffer på henne også. Det blir nok bra stemning i dag og!

Skjorte // Sheinside
Cardigan og bukse // Bikbok
Klokke // Marc Jacobs 

Grilldag med venner

Da jeg kom meg ut i dag, startet Birgitte, Caroline og jeg en leting rundt i hele Åsane etter en engangsgrill. Vi gikk i diverse matbutikker, men ingen hadde begynt å selge enda. Vi måtte spørre venner vi møtte på og ansatte i butikker. Til slutt fant vi endelig en til 24kr på Chlas Olson og gikk deretter og kjøpte det vi trengte av mat. Så satt vi oss på en gammel, liten fotballbane og grillet. Etterhvert kom det flere og flere venner fra alle kanter og slo seg ned med oss. Marte og Victoria tok med enda en engansgrill, så jeg har egentlig levd på grillmat i dag. Det var utrolig gøy og koselig ♥

Hva har du gjort på i dag?

Ut ut ut

Nå er jeg ferdig med 1 av 4 tentamner, og norsk hovedmål i dag gikk faktisk veldig bra og jeg ble . Jeg gikk rett hjem når jeg var ferdig, for å hoppe ut av koseklærne og stelle meg for dagen. Nå snart skal jeg ut å grille i fineværet, jaa vi starter sommeren litt tidlig i år. Blir så lykkelig av solen, føler jeg må utnytte den mens den er her ettersom jeg bor i norges regnby. Ha en strålende tirsdag, alle!