Geilo 2014

Heihei! Da var den lille vinterferien fra bloggen over. Sorry, men jeg har vært på Geilo siden søndag og orket ikke å ta opp dataen en eneste gang der. Det var alltid noe å gjøre på og jeg var der sammen med pappa og Frode, Aaron, Vilde, Natalie og Cecilie. Vi sto på slalåm mandag, tirsdag og onsdag og reiste hjem i går. De to siste kveldene vi hadde der tilbgrinte vi med Martine og Regine, og på onsdagen var vi ute og spiste på Peppez. Da husket jeg heldigvis å ta med kamraet.


meg, Cecilie, Vilde, Natalie, Martine, Regine og Oline

Og den aller siste kvelden møttes vi på butikken i sentrum for å kjøpe smågodt, som jeg forresten spiste hver jævla dag og trenger å trene av meg snart, også gikk vi til hytten til Martine, som ligger rett nedenfor Vestlia. 

Har du hatt en bra vinterferie så langt?

Igår

Heihei, jeg hadde en super bra kveld i går, og kroppen min føles like sliten som etter ballet nå, menmen, det var verdt det. Det ble veldig bra stemning etterhvert som alle hadde komt og stod og danset sammen i svette klynger. Til slutt fikk vi vår egen buss hjem hvor de sang bursdagssangen til meg, og det ble enda mer bra stemning da annlegget kom på og alle falt over hverandre i bussen, haha. I dag drar jeg på IKEA med jentene mine og spiser og sikkert ser litt rundt, og i morgen drar jeg til Geilo. Håper alle har en fin helg!

Parteeey

Åå, det er så digg at det er vinterferie nå. Har planer så og si hver dag, så nyter virkelig livet for tiden. Nå er Solfrid og jeg snart klar til å dra inn til byn for å gjøre klar nattklubben for fest. Noe av det beste jeg vet er å ha mange venner samlet på ett sted. Det skjer jo så sjeldent, så dette skal bli gøy. Vi skulle i utgangspunket bli rundt 30, men det kommer en del til som fikk høre om det i dag, så gleder meg utrolig masse til pizza, drinker, musikk fra dj og fargerike lys med herlige venner ♥

Hva skal dere i vinterferien?

Bursdaaaaag

Heihei! Nå har jeg altså bursdag og blir 16 år. Har hatt familiebeøsk i dag og spist meg overvektig, og motatt noen fine presanger. Amanda var så snill at hun kom på døren min med lovehearts, blomster og kort. Syns det var utrolig koselig! Også har jeg endelig fått meg en ny iPhone. Den jeg hadde var fullstendig boss, ettersom den manglet lader, høretelefoner, hadde knust skjerm, gikk ikke an å skru ned lyden og touchen var ødelagt på mangen steder som hemmet viktige apper som snap og insta. Så det var utrolig forfriskende å åpne den gaven fra pappa, haha. Har vært en kjempe bra dag så langt, og gleder meg til å være med kjæresten og noen venner etterpå.


Her er min snille og fine Amanda og meg i går da hun også kom på besøk ♥

Ukens spørsmål #64

Hvilken linse bruker du til å filme videoene dine?
Bruker den vanlige linsen som kommer med Canon 600D.

Kan du legge ut bilde av deg og kjæresten din?

Hvordan kommer dere inn på nattklubb?
Haha, nei ikke sånn, det er pappa som eier Downstairs, så han kan stenge av nattklubben til oss når jeg skal feire bursdagen der.

Hvem er din favorittyoutuber?
Hmm, vanskelig å svare på. Det går litt i perioder, men nå for tiden er jeg mer på Netflix enn Youtube, selvom jeg fortsatt er innom der av og til. 

Hvor er toppen fra?
Urban Outfitters.


Har du det fint for tiden?
Jaa, veldig, hvis det fortsetter sånn skal jeg aldri klage. 

Kan du legge ut noen ynglingsssanger? 
Har gjort det før hvis du ser litt nedover bloggen, men kan gjerne lage flere sånne innlegg.

Noe du lurer på til neste gang?

Fredagen

På fredag, på Valentinsdagen kom Johan med roser, sjokolade og lovehearts på døren min. Vi slappet av og koste oss hos meg helt til vi tok turen bort til leiligheten til pappa som vi fikk for oss selv resten av kvelden. Jeg hadde kjøpt inn sjokolade og jordbær, så da smeltet vi sjokoladen og dyppet jordbærene i den. Det var farlig godt, og jeg drakk dønn resten av sjokoladen på slutten av kvelden. Var alt i alt en ganske perfekt dag ♥

Valentine’s Day

Nå sitter jeg og venter på at Johan skal komme til meg sånn at vi kan tilbringe resten av dagen sammen. Gleder meg ♥ Kan skrive om det i morgen, for jeg har nemlig planlagt en liten overaskelse til han, men vet ikke hva han har tenkt endå, så vi får se. Kan også se om vi endelig kan få tatt noen bilder sammen, som mangen har etterspurt, haha. Håper alle får en fin Valentines og en enda finere helg. 

Har dere noen planer i dag?

Good times

Heihei! I dag hadde vi vår siste av tre skriveøkter på skolen, men jeg føler alikavel vi aldri kommer helt i mål med fremføringer og prosjekter nå i 10. Når vi er ferdig med èn ting, er det alltid noe nytt. Menmen, jeg føler jeg gjør det bedre dette halvåret så langt enn siste halvår i fjor da. Pluss at det er nesten aldri lekser, så har masse fritid for tiden ♥ Nå er det heldigvis bare i morgen og neste uke igjen før vinterferien som jeg skal tilbringe på Geilo med noen herlige jenter. Men før ferien gleder jeg meg veldig til både Valentines i morgen med Johan og bursdagen min på onsdag. Ååå, blir så koselig!


// Arkivbilde