Throwback // Praha

Prahaturen med noen av de fra konfegruppen var virkelig en annerledes ferie og opplevelse som jeg aldri kommer til å glemme. Vi bodde på et ekkelt, skittent hotell som var frustrende der og da, men som jeg bare ler av nå. Det var jo faktisk utrolig koselig! Å sitte oppe på rommene til hverandre til sent på natten og snakke om alt mulig mens vi spiste billig, tsjekkisk snacks. Og de lange, solfylte dagene på festivalområdet overfylt av fine gutter og nye venner. Og når vi dro inn til byen på shopping og spiste sammen, ååh for en fin uke det var! Savner det faktisk utrolig masse, og hadde gjort hva som helst for å oppleve det på nytt med akuratt de samme folkene. 

11 hverdagsgleder

♥ å finne masse ny, bra musikk

♥ når mamma eller pappa har overaskelser til meg

♥ å bli kjent med en med et dårlig rykte, og oppdage at personen faktisk er mye skjønnere og snillere enn forventet

♥ når venner kommer med mat på døren

♥ når fulle folk ringer og sier fine ting til meg, eller ting jeg kan plage dem for

♥ de periodene jeg føler meg sunnere og tynnere enn vanlig

♥ når jeg får en bedre karakter enn forventet eller skryt av læreren

♥ når en fremmed smiler til meg på gaten

♥ å kose med crushet, bli pjusket og strøket på tommelen

♥ en sånn “jeg vil bli bedre kjent med deg-melding”

♥ å ordne opp med noen jeg har kranglet med

Throwback // USA

Ååå, lengter sånn tilbake etter varmen og perfeksjonen av vestkysten i USA. Det var rett og slett et paradis for meg. Å bare dra rundt med min beste venn og oppleve ting jeg bare har drømt om. Minner for av livet. Jeg SKAL tilbake en dag. Bare vent.

Los Angeles, San Fransisco, San Diego, Las Vegas, Disneyland, Starbucks med wifi og dritgod mat, de glade amerikanerne, lukten av weed langs Venice Beach, sløse vekk alle forbanna konfepengene, kjekke badevakter, stillheten midt i Grand Canyon, hotellfrokost, shopping på Third Street Promenade, Sephora, Urban Outfitters, Forever 21. Listen av ting jeg savner bare fortsetter og fortsetter.


Fin jobb.


Omg, gren nesten når vi ankom Venice.


Har aldri vært et sted med bedre stemning enn i Disneyland, guud for en herlig dag dette var.


Han her servitøren var verdens herligste person, skulle gifte meg med han.


Skulle gifte meg med han badevakten og.


Her var vi på Alcatraz, et gammelt fengsel på en øy rett utenfor San Fransisco som du ser bak flagget.


Six Flags ♥


Helikoptertur over Grand Canyon.


Siste dag i USA (i Las Vegas) hvor vi spiste i den høyeste bygningen i byen.

Innkjøp fra USA del 1

 
Del 2

Ukens spørsmål #62

Hvor skal du gå på vidergående?
Jaa det var jo det da. Tenker U. Phil fordi det ligger jo rett i nærheten, men hadde også vært gøy med en skole med masse nye folk, så kanskje BPG. Er ikke sikker, men blir mest sansynlig studiespesialisering jeg går da.

Har du noen andre bokanbefalinger enn The Hunger Games, Uglies og Divergent?
Jaa gud, hvis dere likte noen av de bøkene, kommer dere til å elske The Maze Runner. Den er så jævlig bra.

Hvor har du kjøpt kjolen din?
Den lånte jeg av Victoria og den er fra Floyd.

Hvorfor blogger du ikke?
Jeg blogger litt sjeldnere pga det passer bedre for meg på flere måter. Pluss at jeg vil heller prioritere kvalitet fremfor kvantitet.

Når svarer du på spørsmålsrunden?
Jeg har prøvd å spille den inn tusen ganger men blir aldri fornøyd. Lyset er så dårlig om vinteren. Det er derfor det ikke har komt videoer på lenge, sorry men den kommer ut en gang jeg blir fornøyd med innspillingen.

Kan du legge ut et innlegg med favorittsangene dine for tiden?
Hører ikke på så mangen fantastiske sanger for tiden føler jeg, men joo det kan jeg helt sikkert.

Hvor er smykkestativet fra?
Jysk. 

Hvordan er egentlig størrelsene på Sheinside?
Plaggene ser mye større ut på bildene, og klærne er veldig små i størrelsen. Vil anbefale å bestille 1-2 størrelser større enn du vanligvis bruker.

Leser foreldrene dine bloggen din?  
Vet at mamma er innom av og til, men tror ikke pappa vet hvordan man går innpå en nettside engang, haha.

Kan du lage ny romvideo?
Har planlagt å lage en ny en i år ja. Må bare jusere et par ting først!

Ballet 2014

For øyeblikket ligger jeg utslitt i sengen med så verkende bein at jeg er sikker på det ikke kan være sunt. Har gledet meg sånn til å skrive om ballet, så da begynner jeg.

Kvelden begynte med at Vilde kom og stelte seg sammen med meg før vi dro opp til Marte hvor jeg introduserte henne for noen av de næreste vennene mine. Ååå jeg elsker å introdusere nye folk for dem og se dem knytte bånd, haha det er så koselig! Marte, Caroline, Camilla, Emilie, Vilde, Birgitte og jeg pratet en del og kom i den rette stemningen før vi dro. Så gikk vi til terminalen noe som var et heeelvete. Vi så jo ut som en gjeng med prostituerte mens vi trippet nedover i høye heler og kjole på en onsdagskveld, haha.
Fine Vildus


Meg, Emilie, Marte, Camilla, Caroline og Vilde.


Her er vi på veei!

Og når det kommer til ballet, så var det definitivt det beste av mine tre år på ungdomsskolen. Vi er to skoler som feirer sammen, noe som automatisk gjør det mye gøyere. Å se venner du ikke ser så ofte samlet på et sted med god stemning er jo ikke noe man sier nei til akuratt. Også er jo det såå gøy å bli introdusert til nye folk selv. Elsker det og, så neei kvelden i går kunne ikke blitt bedre.


Matias og jeg ble kåret som kongen og dronningen fra vår skole! Sykt tidig at det ble oss siden vi alltid har vært bestevenner ogsånn, haha. Også ville vår fine Ulrikke ta bilde mellom oss. Hun bør være like utslitt som meg i dag ettersom vi så og si aldri tok pause fra å danse, haha, var drit gøy då.


En altfor fin Sonja som stjal kronen min


Her er Luna som ble dronning fra den andre skolen. Vi måtte jo nesten ta bilde sammen, åe ♥


Meg med nydelige Helene, Kenna og Sonja i garderoben.

Er sikker på at jeg forbrente 1940847 kalorier på den kvelden, så det var jo også en bonus. Det var i hvertfall årets skoleball, utrolig trist at det var mitt siste, men en bra avslutning ble det i hvertfall.