Nyttårsfortsett

 

– Ta flere bilder med speilrefleksen
– Unngå drama
– Trene tre ganger i uken
– Poste flere bilder på Instagram
– Bli bedre kjent i de forskjellige bydelene i Bergen
– Slutte å sløse penger
– Få langt hår 
– Bli flinkere til å blogge
– Møte nye folk
– Lage like mangen nye minner som i år 

Godt nyttår! ♥

 

Nytt smykkestativ

Det blir ikke julegavevideo i år, men dere får vel se noen av gavene etterhvert. Nå ville jeg bare vise dette smykkestativet jeg fikk av Ine-Therese til jul. Det ligner litt på det jeg hadde før, bare at på dette kan man henge opp øredobber og armbånd også. Brukte lang tid i går da jeg sorterte alle smykkene, og kastet vekk de jeg ikke brukte lengre. Koste meg faktisk ganske mye når jeg organiserte stativet, og ble kjempe fornøyd med resultatet i tilleg!

Første juledag

Håper alle hadde en bra kveld med familien i går. Jeg storkoste meg i hvertfall med mat, mennesker og gaver. Kan se om jeg får laget en julegavevideo i år også, men lover ingenting. I dag har vel jeg, som alle andre bare slappet av, men også vært i et familiebesøk jeg nettop kom hjem fra. Er så utrolig mett, herregud. Nå skal jeg bare rydde litt på rommet før jeg legger meg ned forran Netflix resten av kvelden. Her er anntrekket jeg gikk med i gårkveld, dessverre tatt med iPhone kamra. Ble ikke tatt noen bilder med speilrefleksen, men hadde no i hvertfall nesten samme pose på alle bildene ser jeg. Kjolen er fra Nelly.

Har dere hatt en fin jul?

Tips for bedre humør

Av og til er det lett før å føle seg litt deprimert eller trist, både med og uten grunn. Det er helt normalt, og det skjer med alle innimellom. Men når man blir lei av den følelsen, (gjerne etter du har snakket ut med noen) er det et par ting man kan gjøre for å komme i bedre humør, og her er noen tips som funker for meg. Håper de kan hjelpe dere og!

Gjør noe
Det værste du kan gjøre hvis du er lei deg, er å ikke gjøre noe. Hold deg opptatt med ett eller annet. Vask klær, napp øyebrynene, følg en matoppskrift og bare la tankene flyte. Jeg blir glad av å være produktiv.

Mat
Jeg merker at hvis jeg spiser enten for lite eller for mye kan det påvirke humøret negativt. Så prøv å spis noe forfriskende og sunt som frukt eller en salat. Da får i hvertfall jeg god samvittighet og føler meg mye bedre med meg selv.

Alkohol
Det beste å gjøre er å slukke sorgene med 40%, det hjelper alltid. Neida jeg tuller, haha, for all del, ikke gjør det. Hvis det blir en vane, blir alt tusen ganger værre.

Weheartit
Sett på fin musikk, drikk kakao og bla gjennom weheartit. Det er så koselig!

Rydd/omøbler rommet
Jeg vet ikke med dere, men jeg klarer ikke å ha et rotete rom. Når alt er ryddet, og jeg sitter meg ned i sengen, føles det mye bedre å være i rommet og jeg blir skikkelig fornøyd. Det er også utrolig gøy å bli inspirert til å omøblere litt. Forandring fryder. 

Spill et instrument
Enten du spiller gitar, piano eller noe annet, vet du at det er en god følelse når du har lært deg en ny sang. 

Vær med noen
Bla gjennom kontaktene dine, og lag planer med noen. Jeg hater å være alene en hel dag eller flere dager på rad. Føler meg både rastløs, lat og hodet blir fylt med negative tanker om hvordan jeg kaster vekk tid og heller burde dra ut og skape minner.

Stell deg
Av og til virker det beste å bare ligge å rotne i sengen hele dagen, men når du først har tatt en dusj, ordnet håret og sminket deg, føles det utrolig herlig og rent. Perfekt tidspunkt å ta selfies og. 

Tren
Lag en spilleliste med med god upbeat musikk og begynn tren enten hjemme eller på et treningsstudio. Kan være stress å sette i gang, men når du først har komt inn i det, vil du ikke til å angre.

Snapchat
Haha, høres veldig teit ut, men begynn å snap med en venn som får deg i bedre humør. Hvis jeg kjeder meg, vet jeg alltid hvem jeg kan begynne å snappe med. Så glemmer jeg alt for en stund, og bare sender stygge bilder av meg selv og får enda styggere bilder tilbake.

Meg hver måned i 2013

Det var en som foreslo at jeg kunne legge ut et innlegg hvor jeg viste hvordan jeg har forandret meg utseendemessig hver måned i 2013. Syns det var en super idè, så da samlet jeg sammen ett bilde fra hver måned og lagde noen collager. Jeg syns jo jeg har forandret meg litt i hvertfall. De største forskjellene er vel kanskje øyenbrynene, sminken og håret. De tre første bildene er så forferdelig, haha. Litt flaut å legge dem ut, menmen. Hva syns dere om forandringen?


Januar, februar, mars

april, mai, juni

juli, august, september

oktober, november, desember

Slit

Huff, er så trøtt i dag. Altfor slitsom uke. I dag har Camilla, Birgitte og jeg vært å kjøpt julegaver og pakket dem inn hos meg mens vi spiste og hørte på julemusikk. Vi møtte Marte og Caroline på Vita og gjemte posene ettersom vi kjøper julegaver til hverandre, haha. De sa vi skulle glede oss, æææ. Har vært koselig da, men nå skal jeg ligge i sengen på Netflix resten av kvelden. Ha en fin søndag!

Dropp alle bekymringer

Kjære dere, man forandrer seg ikke etter hvilke klær man bruker, haha. Solfrid sendte meg videosnaps i går hvor hun leste opp noen av kommentarene i forrige innlegg med en sånn dømmende jentestemme, haha fyffff trodde jeg skulle dø. Elsker hvordan vi kan få humor ut av noe som i utganspunkter er negativt. Samme med resten av de næreste vennene mine, det er så fantastisk. Meeen til dere som klikker på meg, så var tanken egentlig bare at det var sånne wants som mangen kjente igjen, og at ønskelisten kom til å falle i smak for de fleste, inkludert meg. Så ja, noen dummer jo seg litt ut, menmen.

Er så glad for at det er fredag nå, dere aaaner ikke. Har virkelig vært en travel uke både på skolen og ellers. Dupper av i timene hver dag, så denne helgen skal jeg sove masse, droppe alle bekymringer og kose meg med venner. God helg!

Hektisk då

Heisann, alle! Har dessverre dårlig tid til blogging denne uken pga skole. Ble ferdig med to fremføringer i dag da, og har brukt resten av dagen til å øve til enda en fremføring pluss en prøve hos Caroline. Så det er litt mye skolegreier som skjer nå, men neste uke blir nok mer avslappende. Har ikke glemt dere, men kommer sterkere tilbake når jeg har mer tid. Ellers håper jeg at alle har en fin desember med masse julestemning og kos ♥ Godnatt!