Spørsmålsrunde

Heihei! Nå drar jeg straks inn til byn med Solfrid og Birgitte for å se når de skyter opp fyrverkeri av en eller annen grunn. Og etterpå skal vi sikkert treffe noen flere venner og finne ut hva vi skal gjøre i kveld. Tenkte å ha en spørsmålsrunde nå da, siden det er så lenge siden. Så bare spør i vei i kommentarfeltet så svarer jeg på video snart. 

🙂

10 ting som irriterer meg

Folk som blander seg inn i andres liv
Og skal komme med meninger om hvordan en person skal gjøre noe annerledes. Liksom, neei gå vekk, fokuser på deg selv og la andre være i fred, så blir det nok bedre. Dette er noe av det som irreterer meg mest av alt, herregud noen er så dumme.

For frekk humor
Greit å være litt frekk i kjeften med venner av og til, men noen ganger er det visse folk som går langt over grensen. Spesielt hvis de skal tulle med noe som faktisk er sant og folk kan ta seg nær av. Hjelper nemlig ikke at du “bare tulte.”

Maktsyke lærere
Eller maktsyke voksne generelt. Det er jo også litt tidig, men når lærere bare blir lærere for å bestemme over unger og være en sjefete bitch, da merker jeg at jeg får lyst å slå noen. Du liksom ser at de koser seg med den makten de har, haha, vi ser rett gjennom dere.

Å ikke være seksten år
Å være femten kan være så kjipt i visse situasjoner. Over denne kriminelle, og under den seksuelle lavalderen. Merker jeg gleder meg til alle fordelene som kommer når jeg blir seksten.

Foreldre som ikke kan bestemme seg
“Du er for mye hjemme,” “Du er for mye ute.” Okei?

Folk som ikke klarer å innrømme at de har feil
Når jeg har bevist klart og tydelig at jeg har rett, og du fortsetter å stå på ditt, ser du bare ut som en stor idiot. Verden hadde vært tusen ganger bedre om alle bare hadde klart å si at de tok feil. Noen må bli litt mer moden i hodet. 

Folk som gleder seg til sommer når det er jul
Og gleder seg til jul når det er sommer. Nei? Når det er sommer, går man i bikini, bader på stranden og bruker solbriller. Hvis du får julestemning på en sommerdag i juli, er du dessverre montert feil.

Regler om når man må være hjemme i helgene
Kan ikke foreldre bare ringe litt innimellom og skjekke om det går bra i stede for å ta vekk timesvis med minnerike netter fra barn?

Folk som tror de er perfekt og bedre enn andre
Ser du ned på folk fordi de tar andre personlige valg enn deg, er du rett og slett mindre intelligent, og har fullstendig misforstått hva som er viktig her i livet. Nemlig å være så lykkelig som mulig. La folk gjøre det på akuratt den måten de vil, og respekter hver enkelt like mye.

Drama
Huffameg, kan ikke alle bare ønske alle andre det beste? Prøv nå i hvertfall å bli kvitt sjalusien, og prøv å unngå konflikter i stede for å lage dem.

Noen du kan kjenne deg igjen i? Fortell.

Julestemning med tre gode

Heihei! Ååh, som jeg har savnet å blogge, men denne uken har jeg nesten ikke vært hjemme. Nå har jeg akuratt lagt meg ned i sengen etter en super koselig dag. Camilla og jeg gikk først på senteret og spiste rett etter skolen. Deretter kjøpte vi snop og dro på sykebesøk til vår kjære Caroline. Også gikk Benjamin og jeg bort til Sture og Hanne og hadde dobbeldate som innebar at vi lagde taco og så på Hjemme Alene for å komme i julestemning ♥ Fiine folk og fin kveld. Besøk bloggen til herlige Hanne også –> Hannemariesy.blogg.no

Håper dere har det bra mine kjære ♥

Minnerik helg

Da har jeg også endelig sett Catching Fire. Eller jeg så den jo på fredag, men har ikke fått tid til å skrive om den før nå. Jeg må virkelig si at den var mye bedre enn forventet. Den første var fantastisk, men denne syns jeg faktisk var enda gøyere og bedre laget. Så den med Solfrid og tror vi satt med tårer i øynene gjennom halve filmen. Også er det jo bare ett år til neste kommer ut, æææ! Solfrid skulle sove hos meg, så da vi kom hjem, møtte vi Caroline, Victoria og Camilla som også sov hos meg. Etter en lang og morsom kveld, fikk vi et par timer med søvn. 

Lørdagen i går var en av de beste. Etter de som sov hos meg gikk hjem, tilbringte jeg dagen med Benjamin før jeg møtte Marlene og dro i bursdagen til Luna. Der fikk jeg se masse herlige mennesker igjen som jeg ser altfor sjeldent. Vi tok en haug med stygge snikbilder av hverandre, spiste utrolig god mat og danset litt. Trives så godt med disse ♥


Fineste Ida, Ulrikke og Ragna. Ooog Hannah, meg, Ida igjen, og bursdagsbarnet Luna


Simen kom uinvitert, men det gikk fint siden han ga meg et surt kirsebær fordi han hadde visst hørt at det var favoritten


Digg mat, Ida og Hannah

I dag skal jeg være med noen før vi får middagsbesøk klokken 5. Ha en super søndag dere!

Catching Fire

I kveld skal jeg endelig se Catching Fire på kino sammen med Solfrid! Herregud som jeg misunner dere som allerede har sett den. Men samtidig ikke, siden da har jeg noe å glede meg til. Vi skal på den som begynner 20.45 og reiser inn til byn 17.30 for å hjelpe å stelle i stand bursdagsbesøket til broren min før vi går bort på kinoen. Solfrid kommer ikke før senere, så Caroline er på vei bort til meg nå ♥ Ha en super fredag!

Mandagshygge

Her er en digg liten mix med bilder fra gårsdagen, som det endte opp med å bli litt mer liv i enn jeg hadde planlagt. Det bare strømmet på med venner helt til alle lå oppå hverandre, sang, låste hverandre inne på rom og køddet seg. Typisk da at jeg skal være sminkeløs og jævlig på en slik dag, menmen. Vi tok en haug med stygge fjortissbilder som jeg syns var veldig koselig, og vil gjerne dele dem med dere ♥


Camilla, meg, Caroline, Benjamin, Victoria og Solfrid


Stakkars Kasper.

Novemberkos

Nå sitter jeg i sengen med Victoria og Camilla med julelys, julesanger og julesteming og koser meg. Har vært en sykt avslappende mandag. Bare hatt engelsktentamen, ingen lekser, ingen sminke og chilleklær. Tror Solfrid kommer bort en liten tur etterpå, for hun er nemlig hos faren i Åsane til i morgen pga noen utvekslingsgreier hun har gjennom skolen. Må bare få sagt det igjen, har så mye julestemning nå, haha. Jeg er så klar for snø, det hadde vært perfekt ♥

Ukens spørsmål #59

Hvilken fuktighetskrem bruker du?
Den gule fra Clinique. Husker ikke hva den heter.

Er du fornøyd med livet ditt akuratt nå?
Jaaa, tror aldri jeg har vært så lykkelig som nå.

Hvilke land har du vært i?
USA, Colombia, Danmark, Thailand, Tyskland, Tjsekkia, England, Egypt, Frankrike, Italia, Spania.

Har Solfrid blogg eller youtubekanal?
Nei.

Kan du ha vlogmas i år?
Nei, sorry det kommer jeg ikke til å klare. Har jo såvidt tid til å blogge, så da blir det nok ikke vlogmas. 

Hvor kjøpte du den genseren?
Only.

Skal du se Catching Fire?
22. november med Solfrid, gleder meg så utrolig masse herreguuuuud.

Er du 100% norsk?
Er kvart colombiansk, men også tysk, engelsk og norsk som jeg vet om.

Portrettbildene med Smashbox

Haha, vet ikke hva jeg skal si jeg. Visste ikke at det skulle bli tatt portrettbilder etter jeg var ferdigsminket av Smashbox på torsdag, så både håret og klærne var jo alt annet enn forberedt på det. Skulle gjerne gjort alt på nytt igjen, og heller valgt fokus på leppene enn øynene, haha, siden jeg absolutt ikke kler øyeskygge. Med andre ord, disse bildene kunne blitt mye bedre, menmen. Var utrolig lenge siden jeg hadde brukt øyenskygge uansett, så da valgte vi å prøve det. Hun som sminket meg var jo utrolig flink, så jeg ble faktisk positivt overasket. Dette var de to bildene jeg ble mest fornøyd med i hvertfall.