Halloween

De to siste dagene har jeg vært syk, men valgte å gå på skolen i dag for å få gjennomført en psycho innviklet naturfagsprøve jeg øvde på i går mens jeg var hjemme. Det gikk egentlig utrolig bra, og jeg øvde faktisk på mye mer enn det jeg trengte. Bortsett fra ett spørsmål om en eller annen munk-forsker jeg aldri hadde hørt om. Så akkurat da rablet det litt for meg siden jeg tenkte jeg kom til å gjennomføre prøven feilfri. Men det er jo typisk, hæ?

Jaja, hadde egentlig tenkt å sove i dag men fikk besøk av Caroline og Camilla. Så nå sitter vi på rommet mitt og planlegger helgen, diskuterer livets store spørsmål og står på hender. God halloween folkens.

Herregud, bare gamle bilder for tiden. Blir gal.

Mykje mas

Husker dere før helgen da jeg sa det ikke var så mye stress med lekser ogsånn for tiden? Vel, skolen bestemte seg for å bombe oss denne uken da. Men det går fint, eg prøver å få gjort alt, så får jeg en sånn god følelse når jeg stryker over lekser jeg er ferdig med på ukeplanen. Så blir det utviklingssamtale i morgen da, og tenker å unngå blikkontakt med mamma og pappa når de får vite at jeg har elleve anmerkninger, ææ men det ordner seg.

I dag har jeg også vært med Martine, som jeg ikke har sett siden vinterferien i år. Traff henne på Geilo gjennom noen fellesvenner, og i dag ble vi endelig gjenforent. Er jo så masse å snakke om når man har vært vekke fra hverandre lenge, så det var utrolig koselig. Det blir nok jentetur på den nye hytten hennes på Geilo til vinterferien som kommer også. Det blir så bra det ♥

Går jo faktisk ikke an å ta bilder om dagen, ettersom når dagen er på sitt lyseste, er det regn og gråe skyer som dekker himmelen. Bloggerproblemer altså. Hvordan skal vi klare oss gjennom vinteren hæ?

#Helgen2013

Heisann! Sorry at jeg ikke har snakket med dere i helgen, men jeg har hatt tre helt supre dager. På fredag kom Caroline, Marte, Camilla og Solfrid bort til meg og vi koste oss resten av kvelden med huset for oss selv. Mamma er jo i Stockholm, så da Camilla og Solfrid overnattet hos meg følte vi som om det var vår leilighet og vi var et par studenter som bodde sammen eller noe. Våknet opp, laget en svær frokost, ryddet og danset rundt i huset til bra musikk. Vi planlagte lørdagskvelden tidlig på dagen og bestemte oss for å dra til Victoria som også har bortreiste foreldre. De jeg nevnte først i innlegget ble også med, og det var en utrolig morsom kveld jeg kommer til å huske lenge. Eksepsjonelt bra stemning, haha.

Nå kommer snart pappa og Aaron hit med kinamat som jeg gleder meg til å sluke rett etter jeg har tatt en dusj. Snakkes! 

Ukens spørsmål #58

Hvor lang tid bruker du opp Stolzen?
Æææ, jeg suger på den. Men rundt 20min, haha. Skal bli bedre til våren! 

Blir du ikke sliten av å gjøre noe hver eneste dag?
Gjør jo bare det jeg orker, men nei. Bare trøtt av og til, men jeg klarer å sovne tidlig, så det går fint.

Du og Solfrid er vel bestevennervenner fremdeles? Hvis ikke, kjemp for hun!
Haha, hææ? Skjønner ikke hvorfor dere spør om dette jeg. Alltid vært det, kommer alltid til å være det.

Hvem annser du som dine beste venner nå?
Ååh, det er så mangen som er vanskelig å velge mellom, så det blir en del. Solfrid, Matias, Petter, Michelle, Birgitte, Benjamin, Caroline, Sonja, Camilla, Malin og Victoria. Har flere gode venner men ja.

Bor du i nærheten av Åsane?
Bor midt i Åsane. 

Tjener du penger på å blogge?
Nei.

Hvordan fikser du brynene dine?
Tenker å snart lage en ny sminkevideo hvor jeg kan vise det.

Er ikke mandelolje veldig fettete for huden?
Jeg har så tørr hud at hvis jeg tar det på om kvelden, våkner jeg opp med myk hud. Ikke fettete i det hele tatt egentlig, men kanskje folk med fet hud får det. 

Hva heter du på twitter og hva er asken din?
Twitteren min finner du i det ene hjertet i sidemenyen. Asken min er LeaValencia.

Bruker du sminke når du trener?
Ikke til vanlig, nei, men nå som jeg har vippe extensions, syns jeg det ser så rart ut å ikke ha sminke på. Så da vasker jeg den ikke vekk før jeg trener. 

Er du fornøyd med kroppen din?
Er en del jeg veldig gjerne vil justere på, og det finnes andre kropper jeg bare drømmer om å ha. Men går helt greit fordi jeg har jo også ting jeg er fornøyd med.

Kan du skrive et innlegg om hva du syns om “eat less” t-skjorten til Urban Outfitters?
Haha, nei. Skjønner ikke hvorfor folk henger seg sånn opp i sånt. Ville ikke hatt t-skjorten selv og teksten er jo teit, men sånne ting blir for dumt å klikke over.

Var du på nattåpent?
Ja, men ikke så lenge.

Hvorfor går du ikke på friidrett lengre?
Liker treningssenteret mye bedre, siden det er så mye mer fritt og man kan prate med venner uten å få kjeft av treneren, haha. I tilleg kan jeg trene mye oftere og akuratt de muskelgruppene jeg vil.

Herlig stemning

Er faktisk ikke så mye stress med lekser og arbeid på skolen om dagen, men merker alikavel at jeg gleder meg masse til helgen. Den skal tilbringes med fine venner litt her og der. Allerede på fredag reiser mamma bort og blir erstattet med Solfrid og andre, så det blir ganske koselig kan jeg tenke meg. Ser også frem til jul om to måneder, haha. Jeg har faktisk begynt å oppleve julestemning i flere situasjoner for tiden. Det er herlig!

Matias må forresten få creds for å ha tatt outfitbildene mine i det siste. Har glemt å nevne det, og fått litt dårlig samvittighet for det.

Hvordan har dere det for tiden da? 🙂

Batterideksel fra Posytron

I dag mottok jeg en pakke i posten fra Posytron.no. Jeg var så heldig å fikk tilsendt et batterideksel av dem. Det vil sa at mobilen kan lades helt til 100% mens den er i et dekselet, noe som virkelig kan være en livredder til tider. Den er spesielt praktisk for meg siden jeg til nå har klart å ødelegge minst tre iPhone ladere og måtte dele med mamma. Derfor var det også ganske digg å få min egen igjen som jeg forhåpentligvis ikke ødelegger i nærmeste fremtid. Syns dette er en ganske smart invistering, eller noe veldig fint å ønske seg til jul foreksempel.

Kan kjøpes for bare 239kr HER.

Outfit // Military

Heisann! Nå er jeg med Caroline som kom hjem fra Frankriket, og Camilla som kom fra Sør-Afrika for en liten stund siden. Det er så herlig å se de brune fjesene deres igjen! Senere skal vi møte Solfrid som er in town, og Birgitte joiner oss også. Hadde Michelle også kunne vært med oss i dag, hadde jeg hatt alle mine beste jentevenner samtidig, men det får vi ta en annen gang. Vet ikke helt hva vi skal finne på i dag. Det blir sikkert bare prating, mat og kooos.

Her er anntrekket mitt fra i går.

Jakke // Gina Tricot
Bluse // Zara
Skjerf // Cubus
Skjørt // Pull & Bear
Strømpebukse // H&M
Sko // Converse 
Klokke // Marc Jacobs