konkuranse // elf

Elf har nå spurt meg om jeg vil ha en konkuranse på bloggen hvor en av dere kan vinne disse fire tingene fra hjemmesiden deres. Det du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er bare å dele dette innlegget på facebooken din og kommentere her når du er ferdig. Skjekker at alle har delt innlegget. Så trekker jeg en vinner og kontakter den via mail eller facebook. Så husk og enten skriv mailadressen din, eller navnet ditt i kommentarfeltet. Vinneren må deretter bare gi meg fullt navn og adresse, før den mottar premien i posten. Masse lykke til! ♥

Dette er hva du kan vinne:
– Mineral Infused Mascara 
– Nail Polish
– Eye Enhancing Eyeshadow
– Studio Glossy Gloss

I samarbeid med Eyeslipsface.no 

Laurdagskos

For en liten stund siden kom jeg hjem fra 70-års dagen til bestemor, og har vært hos henne i stortsett hele dag og spist en haug med mat og vært med familien på pappa sin side. Hadde egentlig tenkt å ta en rolig helg, men jeg tar meg en tur ut i kveld alikavel for å kose meg med vennene og få hodet på litt andre ting. Skal egentlig gå bort til Sture akuratt nå, men ville bare svinge innom for å ønske alle en fin lørdagskveld før jeg dro. Hadebra!

Hva skal dere finne på?

Det blir bedre

Det er jo akuratt som om jeg har tatt en bloggpause her. Sorry altså, men det har nemlig skjedd en del som har stelt i stand masse styr på vennekretsen. Ting jeg ikke skriver om, så derfor har det blitt mindre tid til å blogge den siste uken. Det ordner seg etterhvert takket være modne reaksjoner på vanskelige situasjoner. Så jeg er egentlig både trist og glad nå. Heldigvis i slike perioder, føler jeg meg alltid ekstra elsket av de næreste vennene mine. Både gutter og jenter. Det er en følelse jeg virkelig har sittet pris på i det siste, og det redder rett og slett dagene mine. Flere klemmer, stryking i håret, gode ord og ikke minst forståelse. Åh, vennskap er så fint ♥ Det at vi holder sammen og tilgir, selv etter vi begår feil, syns jeg er vakkert. Men langt i fra en selfølge, så bare ta vare på de riktige menneskene, okei?

Vil i hvertfall ønske dere en god helg! Og takk for all støtten på Ask. Er utrolig nok mye mer positivt enn negativt.

No excuses

Heisann! Vet det er lenge siden, og jeg har ingen gode unskyldinger. Men tror ikke jeg har vært på dataen siden sist jeg blogget, men nuuu er jeg her. Har selfølgelig ikke glemt bloggen. Men jeg har ikke så mye å skrive om om dagen, men håper alle sammen har det bra ♥ Har forsatt noen videoer på lager, så vi snakkes vel snart!

Har vært så yolo (dum) og skaffet meg Ask, så hvis det er noe, så heter jeg LeaValencia ♥

Lørdagsvenner

(Dette innlegget ble skrevet i 4-tiden, men glemte å poste det før nå)

Etter Birgitte og Caroline dro hjem tidligere i dag, tok Malin og jeg oss en sentertur. Herlig å se henne igjen! Klarte på magisk vis å bruk opp halve formuen min på mat. Vi satt for det meste på en benk og spiste og pratet om alt mulig før hun måtte gå. Nå stikker jeg opp til Benjamin før vi treffer Michelle, også drar vi opp til Petter og koser oss med masse andre fine venner. Så akuratt nå ligger jeg i sengen og lader opp til lørdagskvelden. Hva gjør dere på?


Caroline og jeg i går ♥

Fine helger

Denne uken har gått sinnsykt fort. Men på en bra måte! Føler forrige helg var sånn i går, og nå er det tid for en ny. Akuratt nå er jeg alene i sengen etter en shoppingtur på senteret med Caroline. Eller, hun shoppet og jeg var den blakke vennen som hjalp henne, haha. Angrer hver dag på at jeg brukte opp de konfepengene altså… Ikke følg mitt eksempel, barn. Men jaja, i kveld kommer to av favorittene mine, Birgitte og Caroline på overnatting. Vi drar først og spiser taco hos pappa, som bor 3min å gå unna mamma, ogsååå siden mamma drar ut, tilbringer vi kvelden hjemme alene og finner på noe sprell. Gleder meg masse. Har en del planer i morgen også, så tror dette blir atter en fin helg. Hva skal dere finne på?

Har ikke tid til å bli frisk

Jeg har da klart å skaffe meg bihulebetennelse, noe som er ganske smertefullt. Kan ikke hoste, le, snakke, snufse, eller bøye meg forover uten å føle at hodet skal sprenge, haha. Det er tydeligvis vanlig å få etter man har vært forkjølet eller hatt influensa, og siden jeg nettop har hatt begge, så endte jeg opp med dette tullet også. Jeg ble faktisk nesten frisk for to uker siden, men siden jeg brukte de to siste helgene til masse galskap i stede for å ta det rolig, har ikke kroppen min hatt tid til å bli ordentlig frisk enda. Er jo lei av å være syk, men det var verdt det.

Jeg har forsatt hatt en fin dag med Marlene og Matias i dag med pannakakelaging og lekser. Nå ligger jeg i chilleklær på et nyryddet rom og hører på musikk. Tenker å forsette og redigere en video som jeg snart vil legge ut. Adjø, venner.

Mengder med minner

Har hatt en uforglemmelig helg jeg kunne skrevet flere historier om, og er egentlig ekstremt klar for å kubbe tidlig i kveld òg. Etter å ha tilbringt helgen hos andre, sloknet jeg i nitiden i gårkveld, gjenforent med min egen seng. Elsker å få i meg en haug med søvn, så tenkte bare å svinge innom bloggen og si hei før jeg legger meg.

Denne dagen har jeg bare kult an’ max. Først med Petter, og så med lekser. Fikk unnagjort en god del for de to neste ukene, pluss at jeg lærte meg hele engelskpresentasjonen min om California som jeg skal ha på fredag utenat. Så er egentlig ganske fornøyd med livssituasjonen for øyeblikket. Det må jeg si.


Topp fra Forever 21.

Outfit – hipster

Fredag den 13. i går ble tvert i mot en ulykkesdag for meg. Solfrid og jeg møtte Caroline på butikken og kjøpte chips, seigemenn, brus og brownies. Så hadde vi huset til faren til Solfrid for oss selv hele kvelden. Han bor bare 10min unna meg, så jeg sov der til i dag. Jeg kom nå hjem for en liten stund siden, dusjet og stelte meg og er klar for en ny dag. Petter kommer bort snart, så drar vi på kino med Miguel, Lasse og Jad senere og ser The Conjuring. 

Her er anntrekket mitt fra i går

Jakke og bukse – Bikbok. Skjorte – Urban Outfitters