August recap

Tror muligens august har vært den beste måneden så langt i år. Den har vært så innholdsrik. Samtidig har det vært en avslappende og bekymringsløs tid, og det er utrolig digg at tankegangen min har blitt såpass carefree den siste tiden. Elsker det, og anbefaler alle og komme seg vekk fra alt som gjør dere ulykkelig. Sånn dønn, hver gang en dør har lukket seg for meg, har det åpnet seg en ny og bedre en.

Haha, disse recap-innleggene er definitivt de mest filosifiske og kleineste innleggene jeg skriver, menmen. Det er sånn den eneste gangen i løpet av måneden jeg faktisk tenker dypt. Føler vennene mine gjør det hele tiden, og jeg bare går tankeløst rundt og surrer. Men nå som vi først er i gang, kan jeg si dere en av de beste sitatene jeg har hørt. Matias skal ha all creds for denne. Han sa den til meg i en situasjon hvor den passet så perfekt at eg begynte å fangirle over inteligensen hans. Det handler om å leve livet, uten å ødelegge andre sitt, og du skal kunne leve med deg selv etterpå. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten han.Hvordan har måneden din vært?

Fine dager

Unskyld for å få noen så sinte som de har blitt, men haha, alle må vel få blogge hvor ofte de vil? Har ikke hatt mulighet til å blogge så mye i det siste. Tilbringer dagene med fine venner, og jeg kommer alltid hjem så sent at jeg må legge meg med en gang. I dag, rett etter skolen stakk Petter og meg på sykebesøk til Benjamin som har fått brudd i kneet. Noen andre venner kom og gikk, men det endte opp med at Petter, Benjamin, Sonja og jeg så på film og spiste hamburger, noe som var veldig koselig og avslappende etter uken. Kjenner jeg er sykt glad for at det er lørdag i morgen. Hva skal dere i helgen?

Ukens spørsmål #54

Hvem er “du vet hvem” i prank call-videoene dine? Har du type?
Det varierer etter hvem jeg snakker med faktisk, haha. Og nei, jeg er singel og trives veldig godt med det for tiden.

Hvor er Army genseren din kjøpt?
På Urban Outfitters. Men du kan kjøpe en nesten lik en på Bikbok. Skrifttypen og stoffet er litt annerledes på den, også kan du få den i andre farger. 

Har kun bilder av min kjære Marlene som låner genseren min.

Hvem er noen av dine næreste venner akuratt nå?
Solfrid, Matias, Victoria, Birgitte, Caroline, Petter, Malin, Camilla, Michelle, Lisa og Ida.

Hvor mye penger brukte du i USA?
Rundt 14000. Starbucks og Urban Outfitters er farlig.

Hvilken størrelse har du i Tomsene dine?
8.

Hvor lenge holdt vippe extensionsene?
De holdt i litt over tre uker. Har så lyst å ta nye! Var utrolig fornøyd.

Hva syns du om dialekten til Sandra og Johanne?
Sykt sjarmerende og skjønn. Blir så glad av å høre på dem.

Hvilken størrelse er shortsen din i?
Den er i S men den er såpass stor i størrelsen at jeg kunne hatt den i mindre hvis de hadde hatt det.

Når skal du svare på spørsmålsrunden?
Den er spilt inn, og kommer før du vet ord av det.

Forsatt sommer

Heisann! Kom akkurat på at jeg hadde en blogg også. Den siste uken har jeg ikke hatt et sekund til overs. Skolen har jo begynt igjen, men det er egentlig ganske chill. Det er akuratt som om det forsatt er sommerferie, bare mer sosialt og enda mer mennesker rundt meg. Har nesten ikke vært hjemme heller. Jeg har stortsett levd på maten jeg har fått hos venner, og har egentlig hatt en super bra uke. Nå sitter jeg i sengen klar til å gå opp Stoltzen med trinnet, og det er jo nydelig vær at det føles som om det er rett før sommerferien, ikke etter. I kveld starter jeg helgen med enda en bursdag. Vi snakkes!


Dette bilde er fra søndag da, menmen.

Outfit – Classy stripes

Akuratt nå prøver jeg å la det synke inn at jeg skal på skolen i morgen. Litt blandede følelser for akuratt det. Men jeg tror egentlig at 10. blir et spennende og innholdsrikt år, og jeg har jo litt småting å se frem til. Men det å stå opp tidlig er så jævlig, haha. Skulle jo egentlig legge meg forholdsvis tidlig i går for å få døgnrytmen på plass, men da jeg kom hjem fra Ina, endte jeg opp på Skype med Petter i fire timer før jeg kubbet. Er så flink med prioritering ogsånn, jeg. Men jeg satt alarmen i dag til 9, og kom meg utrolig nok opp og dusjet med en gang. Så nå er jeg snart klar for å dra ut med noen venner og nyte den aller siste dagen i ferien.

Her kommer enda et outfit. Dette jeg gikk jeg med i gårkveld da jeg var i bursdagen til ina.

Topp – Vero Moda. Skjørt – Cubus. Klokke – Marc Jacobs.

Marlene og meg

I dag stod jeg faktisk opp super tidlig. Klokken 8, og ja, det var helt forferdelig. Vet ikke hvordan jeg skal overleve mandag. Men jeg måtte i hvertfall opp tidlig fordi jeg skulle sitte på med mamma ut til Lindås for å være med en venn. Vi måtte dra hjem tidlig da, siden mamma skulle noe, men nå har jeg i hvertfall laget meg suppe, fordi det er min spesialitet (Toro) Og i kveld skal jeg ut å feire bursdagen til Christine som jeg ikke har sett i hele sommerferien, så det blir utrolig koselig!

Og i går var jeg med Marlene, Matias og Fredrick. Før guttene kom, tok vi noen bilder sammen jeg kan dele med dere.


// Canon EOS 600D + 50mm 1.4